Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βοηθεια με το θεμα της βαπτισης

xrysanthi26

Recommended Posts

Βρε, είναι καλοκαιρινό το ρούχο... Μεταξύ μας δεν μου αρέσει το πουά γενικώς αλλά περί ορέξεως... Το κόκκινο μου αρέσει σαν χρώμα και θα μπορούσες να έχεις χρωματικό θέμα (πχ κόκκινο με λευκό).

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Kαι΄γω αυτό λέω ότι είναι καλοκαιρινό........μήπως να έψαχνες κάτι άλλο γιατί και το ύφασμα είναι πολύ λεπτό για την εποχή που θα κάνετε την βάπτιση.Για το χειμώνα επίσης ωραία ρουχαλάκια έχει αλλά θα πρέπει να αλλάξεις το θέμα...........

a63700a23b.png 87032dd023.png

Η αλήθεια είναι πως κόκκινο με άσπρο μου πάει περισσότερο σε Πάσχα-λίτσα!

Εμένα θα μου άρεσε μωγ ή λιλά ή ο συνδιασμός γκρί ανοιχτό ή ασημί με ροζ . Περι ορέξεως θα μου πεις...

παντως στο ιδιο σιτε λιγο μετα απο αυτο το πουα εχει ενα γκρι με εναν ροζ φιογκο που μου αρεσει παρα πολυ!!

βεβαια αυτα τα φορεματακια δειχνουν πολυ πιο ωραια οταν το μωρό περπαταει...

αρα...

εχω λιγο δρομο ακομα....

εγώ το σκεφτόμουν κάτι σε χιονόμπαλες, και να παίξεις σε λευκό με κόκκινο, μπορείς να κάνεις επίσης κουτάκια με κόκκινο πουά ή λευκό κουτάκι με κόκκινο καπάκι, ή επίσης να βάλεις πούπουλα λευκά σε πουγκάκι με κόκκινη κορδέλα. Πολύ χαριτωμένο αλλά ταυτόχρονα χειμωνιάτικο και πρωτότυπο.

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω πως πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις από τα χρώματα του ρούχου γιατί είναι τον χειμώνα.....όλα τα προηγούμενα καλά αλλά δεν νομίζω για την εποχή που θα γίνει η βάπτιση.Επίσης το ύφασμα του ρούχου δεν μπορεί να είναι διαφάνεια,μουσελίνα και από πάνω παλτό είναι λίγο τρικολόρε και για τον χειμώνα έχει πολύ ωραία ρούχα θέλει ψάξιμο, καλό και το κόκκινο αλλά όπως είπε και μια άλλη κοπελιά θυμίζει λίγο Πάσχα.Πρόσεξε τα χρώματα για να δένουν μεταξύ τους και βρες θέμα χειμωνιάτικο και από ιδέες πολλές από το κοινό:D

a63700a23b.png 87032dd023.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...