Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεγαλη προσοχη.............

Recommended Posts

Δύο 9χρονα κορίτσια έχασαν τη ζωή τους σε πισίνα κατασκήνωσης στη Λάρισα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο άτυχα παιδιά πνίγηκαν, την πρώτη ημέρα που βρίσκονταν στην κατασκήνωση, πρώτη ημέρα λειτουργίας αυτής... Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ επιτόπου έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/9_19.html

Διαφημίσεις

αχχχ..ρε Ντίντι...και αυτός είναι ο φόβος μου, επειδή θα κάνω το τραπέζι βάφτισης γύρω από πισίνα!!

Βέβαια έχει κάγκελα όλη γύρω-γύρω και θα είμαστε εκεί 500 άτομα....αλλά ο έξ'αποδώ, έχει πολλά ποδάρια.....

Τα ματια μας οχι 14 αλλα 104 πρεπει να ειναι αυτες τις μερες οχι με τις πισινες μονο ,αλλα και στην θαλασσα.

Και εγω φοβαμαι παρα πολυ και στην θαλασσα καμια φορα με λενε υπερβολικη, αλλα τελικα πρεπει να εισαι οσο χρονων και αν ειναι τα παιδακια σου.

Ολα καλα θα πανε στην βαπτιση και με το καλο Κατερινακι!!!!!!!!!!!!!

το είδα το πρωί και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ..

μου τηλεφωνησε και η Αλκμηνη από τη κατασκήνωση

ευτηχώς δεν έχουν πισίνα αλλά τα πάνε στη θάλασσα

μου είπε ότι τα προσέχουν κάνουν αλυσίδα ομαδάρχες- κοινοτάρχες

μέσα στο νερό ...

Κατερίνα μην ανυσηχείς όλα καλά θα πάνε αφού έχει και καγκελάκι..

Διαφημίσεις

βρε παιδιά και πριν λίγες μέρες πάλι πνίγηκε ένα παιδάκι 9 χρονών σε πισίνα μπαρ ...μα καμία προσοχή πια;:evil: από την πλευρά των ενηλίκων εννοώ........

βρε παιδιά και πριν λίγες μέρες πάλι πνίγηκε ένα παιδάκι 9 χρονών σε πισίνα μπαρ ...μα καμία προσοχή πια;:evil: από την πλευρά των ενηλίκων εννοώ........

αχ βλε συ καμια φορα ο εξω απο εδω εχει πολλα ποδαρια..................λες να θελανε αυτοι οι κακομοιροι γονεις να παθουν αυτο το κακο τα παιδακια του?

για να γινω ακομα πιο σαφης....όχι μονο θέλει την προσοχή των γονιών, αλλά κυρίως των ιδιοκτητων, που κάθε φορά που γινεται κατι τετοιο θυμούνται τους νόμους, την επικινδυνοτητα, τους ναυαγωσώστες...και ας μη γελιόμαστε οι ναυαγοσώστες στην Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση:?

κάθε καλοκαίρι τα ίδια γμτ είτε σε θαλασσα είτε σε πισίνα. Σε πισίνα μου κάνει ακόμα χειρότερο γιατί υποτίθεται ότι θεωρείται ασφαλές μέρος...:?

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα πήραν από τον Ανακριτή Λάρισας οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον τραγικό θάνατο δύο κοριτσιών -ηλικίας 9 ετών- ο οποίος προήλθε από πνιγμό, σε πισίνα ιδιωτικής κατασκήνωσης παραθαλάσσιας περιοχής του νομού Λάρισας...

Οι τρεις συλληφθέντες -οι δύο ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και ο υπεύθυνος της πισίνας- οδηγήθηκαν το μεσημέρι στην Εισαγγελία Λάρισας, όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή. Ακολούθως παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Στο μεταξύ, από την διενεργηθείσα αστυνομική προανάκριση δεν προέκυψαν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα δύο άτυχα κορίτσια έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στους αστυνομικούς άλλα παιδιά που βρισκόταν τη μοιραία στιγμή στο χώρο της πισίνας, ο αριθμός των παιδιών που ήταν μέσα στο νερό ήταν μεγάλος και έτσι δεν έγινε άμεσα αντιληπτή η τραγική κατάληξη που είχε το παιχνίδι -όπως όλα δείχνουν- για τα δύο άτυχα κορίτσια.

Πάντως, η ιατροδικαστική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των ανηλίκων προήλθε από πνιγμό.

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/9_718.html

Κρίμα..........................:(:(:(:(

Αν ξέρει κάποιος ποια κατασκήνωση είναι ας μου στείλει π.μ γιατί αγχώθηκα. Είναι τον Ιούλιο να στείλω το γιο μου κατασκήνωση..............

Διαφημίσεις