Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ζαααλίζοοοομαι και είμαι και στη δουλειά! Με το ζόρι γράφω μήπως και κάποια ξέρει τί κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση για να με βοηθήσει. Τη γιατρό μου δεν τη βρίσκω. Μήπως ξέρει καμμιά σας τί να κάνω;;;

Διαφημίσεις

εισαι εγκυος;(δεν βλεπω τικερακι)

αν ναι, ειναι φυισολογικες οι ζαλαδες. αν ζαλιζεσαι πολύ ισως έχει πέσει η πιεσή σου. φαε κατι, και αν δεν αισθανθεις καλυτερα, να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις.

να καλεσεις ενα ταξι και να πας σπιτι σου!φαε κατι αλμυρο σε περιπτωση που σου εχει πεσει η πιεση η πιες μια πορτοκαλαδα!!!

tt7up3.png

Μην κοιτάζεις τον υπολογιστή. Θα σε ζαλίσει περισσότερο. Πήγαινε σπίτι σου. Να σου φωνάξουν ένα ταξί ή να σε πάει κάποιος και αν μπορείς ξάπλωσε κάπου.

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Εγώ τί να πω που στην πρώτη εγκυμοσύνη λιποθυμούσα εντελώς? Μιλάμε ότι έχανα τις αισθήσεις μου την κυριολεξία και μου είχε συμβεί και καθιστή που ήμουν. Είχα πάθει φοβία, την πρώτη φορά παραλίγο να χτυπήσω και το κεφάλι μου ευτυχώς που ήμουν μαζί με τη μητέρα μου και με κράτησε. Εφτασα στο σημείο να μην με αφήνουν να κυκλοφορήσω μόνη μου. Μέχρι και καρδιογράφημα και τρίπλεξ με έβαλε ο γιατρός να κάνω αλλά τελικά ήταν καθαρά θέμα εγκυμοσύνης. Τώρα έγκυος στο δεύτερο ευτυχώς δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Πραγματικά ήταν πολύ χάλια συναίσθημα! Μπρρρ!

Εγώ τί να πω που στην πρώτη εγκυμοσύνη λιποθυμούσα εντελώς? Μιλάμε ότι έχανα τις αισθήσεις μου την κυριολεξία και μου είχε συμβεί και καθιστή που ήμουν. Είχα πάθει φοβία, την πρώτη φορά παραλίγο να χτυπήσω και το κεφάλι μου ευτυχώς που ήμουν μαζί με τη μητέρα μου και με κράτησε. Εφτασα στο σημείο να μην με αφήνουν να κυκλοφορήσω μόνη μου. Μέχρι και καρδιογράφημα και τρίπλεξ με έβαλε ο γιατρός να κάνω αλλά τελικά ήταν καθαρά θέμα εγκυμοσύνης. Τώρα έγκυος στο δεύτερο ευτυχώς δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Πραγματικά ήταν πολύ χάλια συναίσθημα! Μπρρρ!

Ναι, φυσικά κι εγώ καθιστή και γυρνάνε όλα! Ευτυχώς δε μου συμβαίνει κάθε μέρα. Εχθές δυστυχώς κηδέψαμε τον πατέρα μου και περιέργως άντεξα όλη τη συγκίνηση. Μιά ζωή φεύγει, μια ζωή έρχεται...life is going on.

Στην Τριτη εγκυμοσυνη ημουν συνεχεια ετσι

Διπλα στη δουλει μου ειχε φαρμακειο και καθε τρεις και λιγο πηγαινα και μετρουσα την πιεση

Ηταν μονιμα 7-5,8-5.....αφου μια φορα ειχα 10-6 και μου ειπε ο φαρμακοποιος να παρω χαπια για την πιεση:mrgreen:(χαριτολογοντας)

Επινα ενα χυμο,ετρωγα κατι αλμυρο(οχι σαρδελες παστες πρωι πρωι:-P )και γινομουν περδικη

Ειχα αναφερει στον γιατρο μου τα περιστατικα και δεν εδειξε ανησυχια:)

Μου ειπα καλυτερα η πιεση 7 παρα 17;)

4