Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα κανατε;

Jean

Recommended Posts

Εχω μια φιλη, οχι και τοσο κολλητη, την γνωρισα πριν δυο χρονια, πολυ καλος ανθρωπος, ψυχουλα η οποια εχει λευχαιμια. Ειναι κατι το οποιο παλευει γενναια, αλλα την εχει γονατισει. Παντως το παλευει.

Εχει κι εναν αντρα τον οποιον δεν συμπαθω καθολου... Ειναι απ' αυτους που καυχιουνται για τα παντα. Αν μπορουσε να ισχυριστει οτι εκανε ολες τις τρομερες ανακαλυψεις στην ιστορια θα το εκανε. Ενας γλοιωδης τυπος, ολο show of, και ολες οι φρασεις του ξεκινανε με το ΕΓΩ! Πλασαρεται παντου ως ο τελειος συζυγος, ο εντιμος και ηθικος και δεν παραλειπει να λεει σε ολους για το κακο που τον βρηκε (γιατι τα παντα συμβαινουν σ' αυτον. Η λευχαιμια της γυναικας του ειναι πρωτα δικο του προβλημα και μετα αυτηνης. Αυτος υποφερει πιο πολυ). Εν πασει περιπτωσει, συμπαρασταση στη γυναικα του μηδεν. ολη μερα λειπει απο το σπιτι.

Προσφατα εμαθα απο εγκυροτατη πηγη οτι ο τυπος εχει γκομενα. Η γυναικα του τον εχει υποψιαστει και του εχει κανει κανα δυο σκηνουλες αλλα αυτος τα καλυπτει παντα. Πριν λιγες μερες καποιος της ειπε οτι τον ειδε με την αλλη. Αυτη του το ειπε. Αυτος με δεξιοτεχνια το κουκουλωσε και παλι και τωρα της βγαζει το λαδι και κραταει και μουτρα οτι δεν του εχει εμπιστοσυνη και οτι τον προσβαλε, οτι αυτος μενει μαζι της ενω ο οποιοσδηποτε αλλος θα εφευγε κι οτι θα σκεφτει πολυ αν θα της το συγχωρεσει. Με αυτα και μ' εκεινα η κατασταση της κοπελας εχει χειροτερεψει και ζει ενα μαρτυριο...

Και ολα αυτα τα κανει ο τυπος ενω εχει τη φωλια του λερωμενη!!!!!!!! Ειμαι εξαλλη!! Τι θα κανατε στη θεση μου;

Εγραψα οσο το δυνατον λιγοτερα για αποφυγη ταυτοποιησης με προσωπα και γεγονοτα για ευνοητους λογους.

Διαφημίσεις

...Δυσκολο...

Δεν νομιζω οτι θα ελεγα κατι.... η κατασταση της κοπελας ειναι πολυ δυσκολη για να επωμιστει και την γκομενοκατασταση του αλλου...

Ειναι πολυ διαφορετικο το να εχει υποψιες απο το να τις επιβεβαιωσει...

Και παλι σου λεω δεν ειμαι σιγουρη, πραττεις αναλογα με το πώς βλεπεις/νιωθεις την κοπελα... αλλα δε νομιζω οτι θα της το ελεγα...

δυσκολη κατάσταση αλλά επειδη η κοπέλα αξιζει να ζει καλυτερα βοηθησε την να τον αφήσει...αν μπορεις να τη στηρίξεις....αν μπορεις να έχεις αποδειξεις απο την πηγη σου..... για να μην έχει άλλοθι ο άλλος να το καλυψει....θα θυμωσει μαζι του αλλά ευχομαι να της βγει σε καλο και να ζήσει με περισσότερη αξιοπρεπεια.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

H φίλη σου έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο αγώνα μία μάχη για ζωή,

όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι σε αυτή τη μάχη χρειάζετε να έχεις καλή

ψυχολογία κι αυτό εξαρτάται και από την προσωπικότητα του ατόμου.

Υπάρχουν άτομα που μπορούν και το παλεύουν μόνα τους και κάνουν πέρα

οτιδήποτε μπορεί να γίνει εμπόδιο σε αυτή τη μάχη και υπάρχουν άτομα

που χρειάζονται την συναισθηματική στήριξη οποιαδήποτε μορφής από όποιονδήπότε και αν προέρχετε βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό τους και τα υπόλοιπα προβλήματα.

Από την περιγραφή σου θα έλεγα ότι η φίλη σου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί την απομάκρυνση του συζύγου

ούτε την απιστία του αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να δει τα πράγματα όπως έχουν οπότε δεν κάνει κανείς τίποτα αν αυτός απομακρυνθεί τώρα

ίσως η φίλη σου θεωρήσει ότι δεν έχει κανένα λόγο να ζήσει/

ελπίζω να βγαίνει νόημα με αυτά που έγραψα ....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Δε νομίζω ότι θα έλεγα κάτι, περισσότερο για να μην την πληγώσω κι άλλο!! Αν και δεν θα αισθανόμουν καλά που αποκρύπτω κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που εκτιμώ....Δύσκολη απόφαση!

Να τολμησω να σου πω '' να κανεις φιλικη κουβεντουλα ''

με τον γοη ???????? Απλα να του πεις ιτι το ξερεις , οχι οτι θα

τον καρφωσεις , ουτε να τον κρινεις ........

Πολυ δυσκολο , οντως .....

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

προσωπικα θα της στεκομουν σε αυτο που περναει.... με την υγεια της.....

ειναι δυσκολο να αντιμετωπισεις ΤΟΣΑ σημαντικα μαζι.....

δλδ.... αυτο θα την ριξει χειροτερα... νομιζω.....

Πραγματικα δε ξερω... Περναει πολυ δυσκολα οπως εχει κ δε ξερω αν μπορει να αντεξει κ κατι ακομα.. Μιλησε της κ προσπαθησε να την ψαρεψεις για το τι θελει κ τι ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει. Μερικοι ανθρωποι προτιμουν να εθελοτυφλουν.. Δες τι αντοχες εχει, προσπαθησε να καταλαβεις τι ξερει, να βρεις τι θελει.. Διακριτικα βεβαια παντα κ προσπαθωντας να μην την υποψιασεις ή την κανεις να αισθανθεις ασχημα.. Δεν ειναι ευκολες καταστασεις αυτες .. Μηπως να μιλαγες με τον αντρα της? Να του επιστουσες εστω την προσοχη στο να μην την πληγωσει γιατι ηδη περναει αρκετα η κοπελα..

κοριτσια και να βάλουμε την γυναίκα να ζει έτσι?η γυναικα το κατάλαβε δεν εθελοτυφλει...απλά καμια φορά η πειθω του άλλου μας κάνει να σκεφτόμαστε μηπως καπου κάνουμε λαθος και τον αδικουμε

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν εννοουσα να το πω στην κοπελα. Θα την σκοτωνε κατι τετοιο. Εγω εννοουσα να πιασω τον ιδιο να του: Ψιτ, μιστερ ξερω τι κανεις κι εχω κι αποδειξεις και μαζεψου! Μηπως ετσι φοβηθει και φτιαξουν καπως τα πραγματα για την κοπελα...

Προσωπικά το βρίσκω κακή ιδέα ο τύπος έχει αποδείξει ότι μπορεί και κρύβετε

και φέρνει τις καταστάσεις προς όφελος του.

Μπορεί με τον δικό του τρόπο να μιλήσει στη φίλη σου και να την πείσει

και να σε απομακρύνει ενώ εκείνη χρειάζεται ανθρώπους που την νοιάζονται.

Από τη στιγμή που δεν σέβεται καν την γυναίκα του και την ασθένεια της

πιστεύεις ότι θα σταθεί εμπόδιο του μία συνομιλία?

Συνήθως τα σπασμένα τα πληρώνει ο αγγελιοφόρος...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Sam, αυτο ειναι που φοβαμαι. Ο τυπος ειναι απροβλεπτος... Φοβαμαι μην τα παρει στο κρανιο και την εγκαταλειψει ουτως η αλλως...

Το κακο ειναι οτι η κοπελα λογω της καταστασης της εχει χρονια να δουλεψει και εξαρταται πληρως απ' αυτον ως προστατευομενο μελος, για τα φαρμακα τις θεραπειες της κτλ...

(παιδια δεν εχουν)

Τον αγαπαει τον μπιμπ!! (αν ειναι δυνατον, δεν εχω γνωρισει πιο μλκ ανθρωπο)

Δεν θα ηθελα να το μαθει, οχι, κατι τετοιο θα την εστελνε μια ωρα αρχιτερα...

Θελω να μαζευτει, να γινει λιγο πιο τρυφερος, να την βγαζει καμια βολτα που εχει ριζωσει η γυναικα στον καναπε, να σταματησει να της φωναζει ολη την ωρα, να μην βγαινει κι απο πανω ενω εχει λερωμενη τη φωλια του!!

Να τον στησω απεναντι και να του πω μαζεψου γιατι θα σε κανω βουκινο!

Νομιζω πως μια βολτα μια κουβεντα ενας καφες θα της εκανε περισσοτερο καλο! αναρωτιεμαι ποιος πανεξυπνος πηγε κ της τα ειπε. αντι να προσπαθησεις να διωξεις τα προβληματα οσο μπορεις δωσε της καλες στιγμες. λες οτι ειναι στο καναπε ριζωμενη. αυτο παλεψε. τη μλκ του αλλου δε νομιζω να μπορεσεις να τη παλεψεις...

Διαφημίσεις

...Δυσκολο...

Δεν νομιζω οτι θα ελεγα κατι.... η κατασταση της κοπελας ειναι πολυ δυσκολη για να επωμιστει και την γκομενοκατασταση του αλλου...

Ειναι πολυ διαφορετικο το να εχει υποψιες απο το να τις επιβεβαιωσει...

Και παλι σου λεω δεν ειμαι σιγουρη, πραττεις αναλογα με το πώς βλεπεις/νιωθεις την κοπελα... αλλα δε νομιζω οτι θα της το ελεγα...

αυτό!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Νομιζω πως μια βολτα μια κουβεντα ενας καφες θα της εκανε περισσοτερο καλο! αναρωτιεμαι ποιος πανεξυπνος πηγε κ της τα ειπε. αντι να προσπαθησεις να διωξεις τα προβληματα οσο μπορεις δωσε της καλες στιγμες. λες οτι ειναι στο καναπε ριζωμενη. αυτο παλεψε. τη μλκ του αλλου δε νομιζω να μπορεσεις να τη παλεψεις...

Κανω οτι μπορω σ' αυτο Σοφια γιατι κι εγω με το μωρο και κανεναν να μου το κρατησει δεν μπορω να κανω και πολλα (δεν θελω να πω πολλα αλλα δεν μου ειναι τοσο ευκολο να την βγαλω βολτα εχοντας και το παιδι μαζι, θελει ιδιαιτερη φροντιδα και προσοχη)

Το θεμα ομως ειναι οτι της λειπει αυτος. Αυτον θελει.

καταλαβα...εχει κρεμαστει πανω του κ αυτος ...αντε να μη πω.....

jean μου νομιζω οτι και να του πεις δε θα καταλαβει και πολλα...απλα πες του οτι γνωριζεις δε προκειται να πεις τιποτα εσυ αλλα να ειναι διακριτικος και να κοιταξει τις τελευταιες στιγμες της ζωης της γυναικας του να τις περασει ομορφα...

το να μη την απατα ειναι ουτοπια...απλα οσο ειναι μαζι της να της φερεται καλα....

γονεις συγγενεις δεν εχει η κοπελα?

παντως να σου πω την αληθεια μου δε πιστευω να αλλαξει κατι αυτος...τι να πω δε ξερω ρε γμτ...ειναι τοσο αδικη η ζωη...ειναι κριμα να βλεπεις τη ζωη σου να τελειωνει και να βιωνεις κ αυτες τις καταστασεις...

Jean,

Είσαι σπουδαία φίλη.

Και μόνο το οτι προσπαθείς να εντοπίσεις λύσεις για την κοπέλα, σε μια τέτοια κατάσταση, αποδεικνύει το οτι καμιά φορά τη σπουδαιότερη συμπαράσταση την κερδίζει κανείς από φίλους και όχι από την οικογένεια.

Όσοι είναι έξω από το χορό, έχουν πάντα ως γνωστόν μεγάλο ρεπερτόριο - το ξέρω, αλλά θα τολμήσω να πω τι σκέφτομαι. Συμμερίζομαι και εγώ τις σκέψεις των παραπάνω μηνυμάτων και αναρωτιέμαι τι θα ήταν πιο σκόπιμο σε μια τέτοια στιγμή.

Στο δικό μου μυαλό, ένα πράγμα νομίζω οτι αυτή τη στιγμή έχει αξία για την κοπέλα: να πεισμώσει. Ο καρκίνος είναι πόλεμος - δεν είναι μόνο αρρώστεια: ο χειρότερος εχθρός σε αυτή τη μάχη είναι ο ίδιος ο εαυτός. Το να θυμώσει λοιπόν με τον κόπανο, να στεναχωρηθεί, να κλάψει ή και να ελπίσει κάτι καλό από αυτόν, είναι μια πολυτέλεια που δεν έχει. Χρειάζεται την ενέργεια της αλλού.

Τι θα έκανα; Θα πήγαινα το απόγευμα σπίτι της για καφέ. Θα την κάθιζα στον καναπέ και θα την κοίταγα. Κάτι τέτοιο θα της έλεγα:

"Φιλενάδα. Η πρώτη σου προτεραιότητα είσαι εσύ - το χρωστάς στον εαυτό σου. Πολεμάς για να ζήσεις - κάτσε και σκέψου τι πολεμοφόδια χρειάζεσαι. Πραγματικά όπλα, όχι ιδανικά:

Χρήματα - για τα φάρμακα.

Σπίτι - για να ανασυντάσσεις δυνάμεις.

Κίνητρο για να συνεχίζεις - το τί θέλεις πραγματικά σ' αυτή τη ζωή.

Φοβάσαι για γκομενοδουλειά; Μαγκιά σου - αν θες να τον αλλάξεις, γίνε καλά ή για να τον κερδίσεις ξανά ή για να ξεκινήσεις άλλη ζωή. Όσο αναρωτιέσαι τώρα για αυτόν, τόση ενέργεια χάνεις. Δύσκολη η μοναξιά όμως, ε; Ναι - σε κάθε πόλεμο, ο στρατηγός μόνος του παίρνει τις αποφάσεις".

Κάτι τέτοιο Jean. Βοήθησέ την να ξυπνήσει το εσωτερικό της "θηρίο". Όχι οίκτο, όχι "βρε τον αλήτη τι σου έκανε.." - εσύ δεν της τα λες έτσι, η ευαισθησία της όμως μπορεί να τα πιάνει.

Όσο για τον ίδιο, προσωπικά θα του έστελνα γράμμα. Ανώνυμο. Πληκτρολογημένο σε υπολογιστή. Με λίγες πληροφορίες που να αποδεικνύουν οτι όντως κάτι ξέρω. Και με ένα υστερόγραφο:

"Κίτρινη κάρτα φίλε. Η επόμενη κόκκινη κάρτα θα αποσταλεί με το ίδιο ενημερωτικό υλικό στους γονείς σου, στο αφεντικό σου, στους συναδέλφους σου, στους συγγενείς σου. Κίτρινη κάρτα, τώρα."

Δεν είναι καλή ιδέα βεβαίως. Γιατί και να σταματήσει, θα το κάνει από φόβο, όχι από ετεροχρονισμένη αγάπη. Δεν πειράζει. Για το γαμώτο.

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Προσφατα εμαθα απο εγκυροτατη πηγη οτι ο τυπος εχει γκομενα. Η γυναικα του τον εχει υποψιαστει και του εχει κανει κανα δυο σκηνουλες αλλα αυτος τα καλυπτει παντα. Πριν λιγες μερες καποιος της ειπε οτι τον ειδε με την αλλη. Αυτη του το ειπε. Αυτος με δεξιοτεχνια το κουκουλωσε και παλι και τωρα της βγαζει το λαδι και κραταει και μουτρα οτι δεν του εχει εμπιστοσυνη και οτι τον προσβαλε, οτι αυτος μενει μαζι της ενω ο οποιοσδηποτε αλλος θα εφευγε κι οτι θα σκεφτει πολυ αν θα της το συγχωρεσει.

Σενάριο

Τον πιάνεις και του μιλάς και του λες κοίτα να δεις άλλαξε συμπεριφορά γιατί θα σε κάνω βούκινο μπλαμπλα..

Αυτός πάει σπίτι και λέει στη σύζυγο τώρα καταλαβαίνω γιατί μου είπες

ότι έχω γκόμενα και με πρόσβαλες βάζω στοίχημα ότι οι φίλες σου βάζουν

λόγια γιατί μας ζηλεύουν και θέλουν να μας χωρίσουν.

Και θα ήθελα να σου πω ότι η φίλη σου η Τζην μου τα έριξε και επειδή εγώ της αρνήθηκα αποφάσισε να με εκδικηθεί και διαδίδει ότι έχω γκόμενα.

Φίλη γιατί τον αγαπάει και θεωρεί ότι δεν υπάρχει καλύτερος στον κόσμο

και γιατί δεν θέλει να δει την πραγματικότητα παίρνει τηλέφωνο στην Τζην και γίνεται ο κακός χαμός...

Προσωπική άποψη δεν πιάνεις κανέναν απλά συμπαραστέκεσαι στη φίλη σου

και είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να την ακούσεις και να την στηρίξεις άσχετα από τον σύζυγο της.

Εξάλλου πιστεύω πως η φίλη σου βαθιά μέσα της γνωρίζει τι συμβαίνει.

Κοίτα, το να μιλήσεις του κυρίου νομίζω είναι παρακινδυνευμένο αφόσον δεν ξέρεις τι συνέπειες μπορεί να έχει και πως θα αντιδράσει. Κι αν αντιδράσει όπως λέει η sam?

Κατά βάση θα ενεργούσα όπως και η iro. Θα προσπαθούσα να την πεισμώσω. Οι δυνάμεις της τώρα πρέπει να συγκεντρωθούν στο να γίνει καλά και αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Προς τα κει να την σπρώξεις. Και όταν αισθανθεί καλύτερα και ανακτήσει τις δυνάμεις της ίσως πάρει την απόφαση να αντιμετωπίσει μόνη της και με τους δικούς της όρους τον άντρα της. Γιατί σε αυτή τη φάση το πιθανότερο είναι να ξέρει μέσα της τι γίνεται και να μην θέλει, για τους δικούς της λόγους, να το δεχτεί και να έρθει αντιμέτωπη με αυτόν. Κυρίως θα πρέπει να τη βοηθήσεις να καταλάβει ότι και γκομενοδουλειά να παίζει, πρέπει να πάψει να την ενδιαφέρει. Γιατί, και συγνώμη που θα το πω ωμά, ο κύριος χαίρεται τη ζωούλα του κι αυτή είναι ένα βήμα πριν το μην το πω?? Ε όχι δεν θα του το χάριζα...

Εν τω μεταξύ γονείς, συγγενείς δεν υπάρχουν να βοηθήσουν την κοπέλα, να την στηρίξουν?(οικονομικά εννοώ για να μην κρέμεται απο τον φ@φ@ρα)

Iro μου δεν εχει δυναμεις για να ξυπνησει κανενα θηριο μεσα της. Απο μια κλωστη κρεμεται η ζωουλα της. Η μητερα της δεν ζει (την εχασε οταν ηταν πολυ μωρο) Ο πατερας της ξαναπαντρευτηκε κι εριξε μαυρη πετρα. Η γιαγια της την μεγαλωσε αλλα την εχασε κι αυτην. Βρηκε αυτον τον μλκ και κρεμαστηκε πανω του.

Οταν δουλευε μια χαρα ηταν τα πραγματα. Απ' οταν χειροτερεψε και σταματησε τη δουλεια, περαν του οτι εξαρταται οικονομικα απ' αυτον τον αθλιο, εχει κλειστει και μεσα κι αυτος δεν θελει να πηγαινει πουθενα μαζι της.

Κι ερχομαι εδω να απαντησω στη Sam. Το φοβαμαι κι αυτο το σεναριο που λες. Ειναι τοσο μανουλα στη ραδιουργια που ειναι ικανος να την πεισει για οτιδηποτε.

Δεν με καιει τοσο το οτι την απατα. με καιει που ειναι απροσεχτος και θα πιαστει στο τελος και η κοπελα θα πεθανει απο το μαραζι. Δεν με ενοχλει που εχει γκομενα αλλα με τσαντιζει που δεν της φερεται καλα. Με τσαντιζει που δεν σεβεται την κατασταση της, τον πονο της, εχει μεινει 40 κιλα η καημενη κι αυτος αντι να της συμπαρασταθει ειναι μες στα νευρα και στις φωνες.Ας ειχε γκομενα αλλα ας της φεροταν καλα τουλαχιστον!!

Εν τω μεταξυ στον εξω κοσμο ειναι ΚΥΡΙΟΣ! Με το σεις και με το σας και γενικοτερα χαιρει εκτιμησης το γαιδουροσαμαρο!!

Εν τω μεταξυ στον εξω κοσμο ειναι ΚΥΡΙΟΣ! Με το σεις και με το σας και γενικοτερα χαιρει εκτιμησης το γαιδουροσαμαρο!!

Jean.... "κίτρινη κάρτα". Σκέψου το.

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Δεν μου αρεσει να κρινω κανεναν. Οπως ειπατε πριν οποιος ειναι εξω απ΄το χορο....

Σεναριο... Πιανεις τον μ--- και του τα λες όλα. "Ξερω τι γινεται, εχω αποδειξεις, συμμαζεψου" και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Και ο κυριος γυρναει και σου λέει "Κοιτα, με την Χ δεν ταιριαζουμε, αν δεν ηταν η αρρωστια θα την ειχα ηδη χωρισει. Την λυπαμαι/δεν θελω να την πληγωσω/κανω υπομονη και δεν την χωριζω τωρα αλλα την αλλη την εχω ερωτευτει... Δεν ειμαι κι εγω ανθρωπος;"

Δεν ξερεις τι κρυβει η ψυχη του καθενος.

Γι αυτο συμφωνω με αυτο:

Προσωπική άποψη δεν πιάνεις κανέναν απλά συμπαραστέκεσαι στη φίλη σου

και είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να την ακούσεις και να την στηρίξεις άσχετα από τον σύζυγο της.

Εξάλλου πιστεύω πως η φίλη σου βαθιά μέσα της γνωρίζει τι συμβαίνει.

Και ο κυριος γυρναει και σου λέει "Κοιτα, με την Χ δεν ταιριαζουμε, αν δεν ηταν η αρρωστια θα την ειχα ηδη χωρισει. Την λυπαμαι/δεν θελω να την πληγωσω/κανω υπομονη και δεν την χωριζω τωρα αλλα την αλλη την εχω ερωτευτει... Δεν ειμαι κι εγω ανθρωπος;"

Οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο. Αν και δεν θελω να επεκταθω πολυ γιατι δημοσια συζητηση ειναι και δεν ξερεις τι γινεται, ισως διαβαζει καποιος και κανει συσχετισμους... ΟΛΑ μια χαρα ηταν πριν αρρωστησει η κοπελα. Οσο η "μηχανη" δουλευε και τα ειχε ολα ετοιμα και του τραπεζωνε τον εναν διευθυντη μετα τον αλλον και τον στηριζε και του συμπαραστεκοταν σε ολα ΗΤΑΝ Η ΣΟΥΠΕΡ γυναικα γι' αυτον!! Μολις αρρωστησε και ειδε οτι ηταν σοβαρη η κατασταση και με περιορισμενες ενναλακτικες προτασεις θεραπειας αρχισε να απομακρυνεται, να γινεται ψυχρος, συμπαρασταση καθολου!!

Ειμαι αριστος κριτης χαρακτηρων, πιστεψε με και το ειδος του το ξερω καλα. Ειναι παρτακιας, εκμεταλλευτης και καλοπερασακιας. Απο τους ανθρωπους που χωνευουν μονο τα αντερα τους. Και την λυπαμαι τοσο την καημενη γιατι ειναι μερες που δεν μπορει να σηκωθει απο το κρεβατι αλλα αν πας και της ζητησεις βοηθεια για κατι θα στο κανει κι ας σερνεται στο πατωμα για να τα καταφερει. Δεν του αξιζε αυτη η κοπελα κι αν μπορουσα να εκφραστω ελευθερα χωρις το φοβο οτι θα κλονιστει η ευθραυστη υγεια της θα τον ειχα πλακωσει στο ξυλο. Γιατι ειναι ειρωνας και εκνευριστικος και γλοιωδης και την κοροιδευει και μες στα μουτρα της και εκμεταλλευεται το οτι ειναι ανημπορη να αντιδρασει.

Ποιος αντρας γυρναει απο εστιατοριο σε εστιατοριο κι απο πιωμα σε πιωμα κι απο μαζωξη "κολλητων" σε χομπι και καλοπεραση οταν η γυναικα του μονη στο σπιτι λιωνει μερα με τη μερα;

Θες να πηδηξεις κυριε; Σου λειπει; Καντο περιστασιακα! Μην μου βρισκεις μονιμη και ανταλλαζεις μνματα στο κινητο...με αγαπες και γουτσου γουτσου...

Πωπω τα πηρα παλι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...