Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

χθες το μεσημερι στον οτε στην ερμου(θεσσαλονικη)ενας νεος τυπος ναρκωμανης κρατουσε αγκαλια ενα βρεφος περιπου 2 μηνων.το παιδι ειχε ενα χτυπημα στο κεφαλακι του.τον εβλεπα κανα 5λεπτο και σκεφτηκα οτι πρεπει να το αναφερω στην αστυνομια.

πηγα στο τμημα που ειναι στην γωνια και μου ειπαν οτι τους το ειπαν και αλλοι και με συμβουλεψαν να παρω τηλ στο 100 να το πω εκει.γιατι οσοι περισσοτεροι παρουν εκει και το πουν τοσο πιο σοβαρο θα θεωρηθει το περιστατικο για να στειλουν περιπολικο.

γιατι?με μια κληση δεν τους φτανει?

το μωρο αρχισε να κλαιει και μαζι του και εγω, σε μια γωνια για να μην με βλεπει οτι τον παρακολουθω.το κρατησε ξαπλωμενο στην αγκαλια του για να το ηρεμησει και σιγα σιγα ολο και κατεβαιναν τα χερια του,του πεφτε το μωρο.το κουνουσε πανω κατω οχι με πολλη δυναμη αλλα οχι και ηρεμα,δεν μπορω να το περιγραψω,δυστυχως.

15 λεπτα μετα που πηρα εγω το 100 και φυσικα δεν ειχε ερθει(θυμηθητε οτι ειναι 1 λεπτο με τα ποδια το τμημα)πηρα στο χαμογελο του παιδιου.με συνδεσαν με κοινωνικη λειτουργο της ειπα τι ακριβως γινεται και οτι ειδοποιησα και το 100.τους ξανα πηραν και εκεινοι.

μιση ωρα μετα βγηκε μια 12-13 ετων κοπελα απο τον οτε και μαζι με αυτον τον τυπο ξεκινησαν να φευγουν.το μωρο συνεχισε να το κραταει ο αντρας.

εγω απο πισω διακριτικα και λιγο μακρυα τους.φυσικα και ξανα πηρα το 100 και τους ειπα οτι αργησαν πολυ και τους ελεγα και την διαδρομη που κανουν αυτη την στιγμη.δεν νομιζω να πηγαν ποτε.ξανα πηρα και στο χαμογελο και η κυρια με ευχαριστησε και μου ειπε οτι χαρη στην δικη μας βοηθεια μπορουν και βοηθανε και αυτοι.

ποια βοηθεια?καταφερα να κανω κατι?

φυσικα και οχι.μπορει ο ανθρωπος να ειναι ναρκωμανης και πατερας,μπορει να μην εκανε κακο στο παιδι του και το χτυπημα στο κεφαλι να ειναι απο πεσιμο.μπορει να το αγαπαει οσο και εγω το δικο μου παιδι.μπορει να εκανα εγω λανθασμενη "διαγνωση"της καταστασης.

μπορει ομως και να χρειαζεται βοηθεια.ειχα ολη την καλη διαθεση σε σημειο που μπορει να κινδυνευα και εγω αλλα αυτοι που πραγματικα μπορουν να τους βοηθησουν εβαζαν κλησεις στα διπλοπαρκαρισμενα.

το χαμογελο δεν μπορει να κανει κατι χωρις την αστυνομια ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.

οποτε λυπαμαι πολυ για την αστυνομια μας.

πριν μια βδομαδα η φιλη μου που μενει κατω απο μενα περιμενε στην αναμονη 7 λεπτα και κανεις απο το 100 δεν απαντησε.γινοταν ασχημος καυγας απεναντι με αλλοδαπους απο ενα μαγαζι διπλα μας(καθε μερα τα εχουμε αυτα)αλλα αυτη την φορα χρειαζοταν να ερθει καποιος να τους χωρισει.

και παλι κανεις...................

συνεχιστε λοιπον να βαζετε κλησεις και αφηστε τα υπολοιπα στην ακρη.προφανως δεν φτανετε για να ειστε παντου.

δεν φταιει η αστυνομια,το κρατος φταιει.και φυσικα δεν μπορω να βαλω στο ιδιο τσουβαλι ολους τους αστυνομικους,διαταγες εκτελουν.

αλλα δυστυχως πολλες φορες νοιωθω οτι θελω να "σωσω" τον κοσμο και δεν εχω βοηθεια.

συγνωμη αν σας κουρασα,ηθελα απλα να τα πω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Και τι περιμενατε να κανει η αστυνομια?Να του παρουν το παιδι?

Αυτα δε γινονται ετσι απλα.

οχι φυσικα.να τον βοηθησει καποιος περιμενα.ο ανθρωπος ηταν σιγουρα ναρκωμανης.δηλαδη ειναι αρρωστος(ξερω οτι ετσι απακαλουνται)ισως να ηταν ανυμπορος να βοηθησει το παιδι του.καποιος πρεπει να βοηθησει εκεινον και φυσικα και το παιδι.

ηταν πιο σωστο να τον δω και να φυγω?δεν νομιζω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειπα για σενα οτι σωστοτερο θα ηταν να φυγεις.

Τους τοξικομανεις η αστυνομια δεν μπορει να τους συλλαβει επειδη κανουν χρηση.Οπως σωστα προανεφερες ειναι αρρωστοι.Αλλα δεν μπορουν να τους συλλαβουν.Ουτε τους ιδιους,ουτε τα παιδια τους.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Τους τοξικομανεις η αστυνομια δεν μπορει να τους συλλαβει επειδη κανουν χρηση.Οπως σωστα προανεφερες ειναι αρρωστοι.Αλλα δεν μπορουν να τους συλλαβουν.Ουτε τους ιδιους,ουτε τα παιδια τους.

ναι αγαπη μου το ξερω οτι δεν μπορουν να τους συλλαβουν.να τον βοηθησουν ηθελα για το μωρο.δυστυχως ξερω τι γινεται με αυτους τους αρρωστους.πρεπει μονοι τους να το αποφασισουν και να πανε για αποτοξινωση.θα μπορουσε ομως η προνοια η το χαμογελο η καποια τετοια οργανωση να βοηθησει αυτη την μανα και το παιδι της

Εγω προσωπικα καλεσα αστυνομια πριν 2-3 χρονια γιατι ειδα ζητιανα να ποτιζει ουζο το παιδι για να κοιμηθει.

και ακομα ερχεται..

ο ρολος της αστυνομιας δεν θα επρεπε να ηταν πιο ενργος??θα μπορουσαν να πανε το ζευγαρι σε καποιο ξενωνα κ οχι να το αφησουν στην τυχη τους.

Δυστυχως δεν εχουμε ακουσει λιγες φορες τραγικα περιστατικα με αμελης γονεις!!Απλα ψαχνουμε εκ των υστερων να βρουμε την αιτια...

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Για να παει η αστυνομια το οποιοδηποτε ζευγαρι σε ξενωνα πρεπει να γινει συλληψη.Δε γινεται χωρις ενταλμα.Αυτο προσπαθω να πω.Δεν ειναι δουλεια της αστυνομιας να τους βαλει ολους σε ιδρυματα και ξενωνες.

Αν ομως υπαρχει καποιος γειτονας μας και εχουμε στοιχεια για κακοποιηση παιδιου τοτε κανουμε καταγγελια κ βγαινει ενταλμα και γινεται η συλληψη.

Συμφωνω οτι υπαρχουν γονεις που αμελουν για τα παιδια τους....υπαρχουν γονεις τερατα που ακουμε συχνα στην τηλεοραση για παιδια που τα εχουν κλειδωμενα επι χρονια και τα βιαζουν κτλ κτλ αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να τους βοηθησουμε ολους.......

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Πάντως είναι γεγονός ότι ούτε η αστυνομία μπορούσε να κάνει τίποτα. Ακόμα και αν έρχονταν το περιπολικό, τι θα έκαναν; Θα τον συλλάμβαναν; Δεν θα είχαν σε καμιά περίπτωση αυτό το δικαίωμα αφού δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη παράβαση.

Κάποια άλλη κρατική υπηρεσία, κάποιος κοινωνικός λειτουργός ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά έχουμε κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα;

Πάντως εμένα μου έχει τύχει να καλέσω στο κέντρο πρώτων βοηθειών μια μέρα που είδα έναν νεαρό ξερό κάτω στο πεζοδρόμιο στην οδό Λαγκαδά. Όταν τηλεφώνησα και τους είπα να στείλουν ένα ασθενοφόρο και έδωσα την ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκονταν, μου είπαν ότι αυτός είναι γνωστός ναρκομανής που κάνει όλο τα ίδια και δεν μπορούν να στείλουν ασθενοφόρο γι'αυτόν.

Δηλαδή αν τύχει να είναι η μοιραία φορά γι' αυτόν, ας τον αφήσουμε όλοι να πεθάνει...

.....δε νομίζω τάκη....

Το ξερω ειναι δυσκολο για την αστυνομια.Παντως την επομενη φορα που θα δω κατι παρομοιο(που να μην υπαρξει ) παλι θα την ξανακαλεσω.Δεν μπορω να κλεισω τα ματια μου κ να προχωρησω.:(

Τουλαχιστον θα εχω τη συνειδηση μου καθαρη..

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Το ξερω ειναι δυσκολο για την αστυνομια.Παντως την επομενη φορα που θα δω κατι παρομοιο(που να μην υπαρξει ) παλι θα την ξανακαλεσω.Δεν μπορω να κλεισω τα ματια μου κ να προχωρησω.:(

Τουλαχιστον θα εχω τη συνειδηση μου καθαρη..

:-):smile::-):smile:

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

το μονο που σκεφτηκα ηταν το χαμογελο του παιδιου γι'αυτο και το ειδοποιησα αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι χωρις να ερθει και η αστυνομια εκει.οποτε απο εκει ξεκιναμε.

Δεν έχει γίνει ίσως κατανοητό οτι η λειτουργία της αστυνομίας δεν περιορίζεται στο να συλλαμβάνει...

Η δουλειά της είναι να ανταποκρίνεται στις κλήσεις των πολιτών για να διαπιστώνει ως αρμοδιότερη (λέμε τώρα...) αν όλα βαίνουν καλώς.Πολλού δε μάλιστα στην περίπτωση ενός ανηλίκου που "φαίνεται" χτυπημένο...Ίσως άθελα ίσως όμως και ηθελημένα..

Δεν είναι απάντηση "πάρε το 100",αυτοί είναι το 100 αλλά θέλουν να το ξεχνούν, όταν η γυναίκα πήγε και τους επέστησε την προσοχή διά ζώσης.Μπορούσε κάποιος να ελέγξει διακριτικά και να φύγει ή να κάνει μερικές ερωτήσεις για να βολιδοσκοπήσει,δεν είναι απαραίτητο να βγάλει χειροπέδες..Όταν βλέπουν κάτι ύποπτο οφείλουν να το ελέγχουν ανεξάρτητα αν υπάρχει καταγγελία.Αν για παράδειγμα δούν 5 να πλακώνονται στη μέση του δρόμου υποχρεούνται να επέμβουν και χωρίς καταγγελία!

Η αστυνομία έχει καταντήσει "μπράβος"των επισήμων και της Βανδή!!!(που έχει οδηγό αστυνομικό..και ο οποίος τραυματίστηκε στην Αττική Οδό πρόσφατα μαζί της..)και διεκπεραιωτής εγγράφων...Για το χτυπημένο βρέφος θα σκάσουν..

P203p2.png 

Διαφημίσεις

Μπορούσε κάποιος να ελέγξει διακριτικά και να φύγει ή να κάνει μερικές ερωτήσεις για να βολιδοσκοπήσει,δεν είναι απαραίτητο να βγάλει χειροπέδες..Όταν βλέπουν κάτι ύποπτο οφείλουν να το ελέγχουν ανεξάρτητα αν υπάρχει καταγγελία.

Ωραια κ πες οτι καποιος αστυνομικος θα πηγαινε και θα εκανε ερωτησεις,το βρεφος παλι θα ηταν εκει με τους γονεις του.Ποιο το αποτέλεσμα?

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Όταν βλέπουν κάτι ύποπτο οφείλουν να το ελέγχουν ανεξάρτητα αν υπάρχει καταγγελία.Αν για παράδειγμα δούν 5 να πλακώνονται στη μέση του δρόμου υποχρεούνται να επέμβουν και χωρίς καταγγελία!

Αν πλακωνονται στο δρομο πανε στο αυτοφωρο....για τον τοξικομανη δεν ειδε κανεις να εριξε το βρεφος ή να το χτυπησε.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Αν πλακωνονται στο δρομο πανε στο αυτοφωρο....για τον τοξικομανη δεν ειδε κανεις να εριξε το βρεφος ή να το χτυπησε.

Δεν είναι ανάγκη να είσαι αυτόπτης μάρτυς σε μία αξιόποινη πράξη.Υπήρχε ένα εμφανές τραύμα,το οποίο κάποιοι ειδικότεροι μπορεί να το εξετάσουν και να αποφανθούν απο τί προέρχεται.

Επίσης η αστυνομία συνεργαζεται με τις κοινωνικές υπηρεσίες και μάλιστα κάποια τμήματα έχουν στενη συνεργασία μαζί τους και οι ψυχολόγοι δύνανται να ιχνηλατήσουν αν το βρέφος υφίσταται πιθανόν κάποια κακοποίηση ή αν οι γονείς είναι σε θέση να το αναθρέψουν.

Εν πάση περιπτώσει δεν αντιλαμβάνομαι που οφείλεται η υπεράσπιση της συγκεκριμένης αμέλειας των αστυνομικών και να ρωτάμε "και αν αυτό... και άν εκείνο...και τί θα γίνοταν,δεν θα γινόταν τίποτα.."

Δεν γνωρίζουμε σε πρότερο χρόνο αν θα γινόταν κάτι και δεν θα μάθουμε ποτέ, επειδή κανείς δεν επελήφθη του συμβάντος που μπορεί να ήταν σοβαρό ,μπορεί και όχι,ποτέ δεν θα μάθουμε επειδή η αστυνομία για πολλοστή φορά αδιαφόρησε.Δεν το κάνει πρώτη φορά(ας θυμηθούμε το περιστατικό στη Θασ/νικη με την απάντηση του 100)και δεν θα το κάνει τελευταία.Δεν ξέρουμε τί θα γινόταν ,ίσως τίποτα ,ίσως πολλά,αλλά ποιός ασχολήθηκε τελικά;Ουδείς...παρόλο που κάποιος πολίτης έφτασε μέχρι την πόρτα τους και ζήτησε τη συνδρομή τους.Η απάντηση "πάρε το 100" μέσα στο αστυνομικό τμήμα είναι ηθικά απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη.Πρόκειται για παραμέληση καθήκοντος,δεν λέγεται αυτό μέσα στο αστυνομικό τμήμα!

P203p2.png 

Δεν έχει γίνει ίσως κατανοητό οτι η λειτουργία της αστυνομίας δεν περιορίζεται στο να συλλαμβάνει...

Η δουλειά της είναι να ανταποκρίνεται στις κλήσεις των πολιτών για να διαπιστώνει ως αρμοδιότερη (λέμε τώρα...) αν όλα βαίνουν καλώς.Πολλού δε μάλιστα στην περίπτωση ενός ανηλίκου που "φαίνεται" χτυπημένο...Ίσως άθελα ίσως όμως και ηθελημένα..

Δεν είναι απάντηση "πάρε το 100",αυτοί είναι το 100 αλλά θέλουν να το ξεχνούν, όταν η γυναίκα πήγε και τους επέστησε την προσοχή διά ζώσης.Μπορούσε κάποιος να ελέγξει διακριτικά και να φύγει ή να κάνει μερικές ερωτήσεις για να βολιδοσκοπήσει,δεν είναι απαραίτητο να βγάλει χειροπέδες..Όταν βλέπουν κάτι ύποπτο οφείλουν να το ελέγχουν ανεξάρτητα αν υπάρχει καταγγελία.Αν για παράδειγμα δούν 5 να πλακώνονται στη μέση του δρόμου υποχρεούνται να επέμβουν και χωρίς καταγγελία!

Η αστυνομία έχει καταντήσει "μπράβος"των επισήμων και της Βανδή!!!(που έχει οδηγό αστυνομικό..και ο οποίος τραυματίστηκε στην Αττική Οδό πρόσφατα μαζί της..)και διεκπεραιωτής εγγράφων...Για το χτυπημένο βρέφος θα σκάσουν..

Πες τα χρυσοστομη!!

Βρε παιδια τι λεμε τωρα, εδω που δουλευω σε κοντινη αποσταση ειναι ο ΟΚΑΝΑ και το πεζοδρομιο κατω απο το μεγαρο που στεγαζονται τα γραφεια μας ειναι μονιμως κατειλημμενο απο καμια 50αρια (τουλαχιστον) ναρκομανεις σε πολυ κακα χαλια, που κοιμουνται / τρωνε/ αφοδευουν κλπ μπροστα στην πορτα μας... Εχω πετυχει 2-3 περιπτωσεις που ειχαν μαζι τους και μωρα παιδια... Οσα χρονια ειμαι εδω (και ειμα αρκετα) δεν εχω δει αστυνομικο να περναει ουτε για δειγμα, η μονη φορα που εμφανιζονται ειναι αν μαχαιρωθουν ή δυστυχως σκοτωθει κανεις (πυροβολισμος μερα μεσημερι προσφατα)... Κατα τα αλλα αν ειναι να κοψουν κληση για παρκαρισμα ειναι παροντες καθημερινα...

Δεν ειπα οτι πρεπει να ερθουν να τους συλλαβουν, αρρωστοι ειναι, αλλα να δουν τι συνθηκες επικρατουν και να επιληφθουν του θεματος με τις αρμοδιες υπηρεσιες... Εδω πρωι πρωι εχουν βγαλει τα συνεργα πανω στο πλατυσκαλο του κτιριου και μοιραζουν την ηρωινη σε δοσεις... :confused::confused:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

συμφωνω με κριστι και αθωα.και η δικη μου γειτονια εχει γινει το κατι αλλο και τις προαλλες βρηκα συριγκα στο υπογειο της πολυκατοικιας αλλα το αυτακι τους δεν ιδρωνει γιατι δεν ερχονται να ζησουν μαζι μας να δουνε τι τραβαμε...

Πριν μερικά χρόνια κατέβηκε ο πατέρας μου μια Κυριακή πρωί από το σπίτι και βρήκε το αυτοκίνητό του με ένα τζάμι σπασμένο. Πήραμε τηλέφωνο το 100 και μας είπαν να πάμε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Πήγαμε στο τμήμα και ο αξιωματικός υπηρεσίας μας είπε να πάμε το αυτοκίνητο εκεί:confused: να το δουν.

Θείος μου στο εξοχικό του ακούει δύο τύπους κάτω από το μπαλκόνι να σχεδιάζουν να του ανοίξουν το σπίτι. Τηλεφωνεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και του απαντούν "κάντε φασαρία να καταλάβουν (οι επίδοξοι κλέφτες) ότι είστε εκεί και θα φύγουν".:shock:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Θείος μου στο εξοχικό του ακούει δύο τύπους κάτω από το μπαλκόνι να σχεδιάζουν να του ανοίξουν το σπίτι. Τηλεφωνεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και του απαντούν "κάντε φασαρία να καταλάβουν (οι επίδοξοι κλέφτες) ότι είστε εκεί και θα φύγουν".:shock:

Ωραίοι...Αψογοι....Θεοί....

P203p2.png 

δεν φταιει η αστυνομια,το κρατος φταιει.και φυσικα δεν μπορω να βαλω στο ιδιο τσουβαλι ολους τους αστυνομικους,διαταγες εκτελουν.

Δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι, τα 700 ευρουλάκια πάνε να εξασφαλίσουν για να καλύψουν τα προς το ζην τους!!!!!!!!!!!

...και όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αν γυρίσουν και σπίτι τους......

φυσικά και φταίει το κράτος....... και οι συγκλινοκέφαλοι που δίνουν τις εντολές

και πριν με ρωτήσετε για το "συγκλινοκέφαλοι" το σύγκλινο είναι το καπνιστό/ παστό χοιρινό που φτιάχνουν οι Μανιάτες

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

δυστηχως δεν μπορουν να κανου τιποτα οι αστυνομικοι, ισως καποιοι να ειναι οι εξαιρεσεις!η μαλλον μπορουν να κοβουν κλησεις! πριν 3 μηνες ειχα δικη για κληση απο ζωνη!.... ΦΟΡΟΥΣΑ και φοΡΑΩ ζωνη απο οταν θυμαμαι τον ευατο μου μεσα σε αυτοκινητο! ετσι και σε ολη την εγκυμοσυνη την φορουσα κανονικα!

3 μερες πριν μπω στον μηνα μου.... και τευταια που θα πηγαινα για δουλεια! η κοιλια τουρλα με σταματουν για ελεγχο(συχνοι εδω που μενω) μου ζητουν να κατεβω απο το αυτοκινητο να ανοιξω το πορπαγκαζ και αφου βγαζω την ζωνη ακουω τον αστυνομικο να λεει σε καποιο με πιο χαμηλο βαθμο απο αυτον " γραψε την κυρια για ζωνη'" και μενω αφωνη του λεεω με ηρεμο τροπο οτι φορουσα και μου λεει οτι δεν το ειδε! του λεεω οτι και να μην το ειδε ειμαι εγκυος και καλυπτομαι στο να μην φοραω για το ΚΟΚ και μου λεει το θεεικο " και που ξερω οτι εισαι εγκυος?" και να του το αποδειξω.... εε τοτε του λεεω να μου φερει ενα τεστ να ουρησω......... και τι μου απαντα? να αποδειξω στο δικαστηριο οτι ειμαι εγκυος!

πηγα στο δικαστηριο με την μικρη.... η προεδρος δεν ηξερε τι να πει!!!!!!!!!!

ξεχασα να αναφερω οτι στα 50 μετρα απο εκει που ημασταν γινοταν καυγας μεταξυ αθιγγανων και δεν αντιδρουσαν!

και το τελευται που εγινε..... εγραψαν τον αντρα μου για ζωνη κατω απο το σπιτι ενω ειχε βαλει μπροστα το αυτοκινητο και του πηραν και το διιπλωμα.... την επομενη που πηγαμε στην τροχαια και ειδαν οτι η διευθυνηση κατοικιας ειναι ιδια με την διευθυνση της παραβασης μας ζητησαν συγνωμη αλλα τι να το κανω? ταλαιππωρηθηκαμε?

τα ματια σου η ζωη μας ολη