Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

messinid

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΒΑΦΤΙΣΟΥΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ, ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΑ.

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΙΤΕ .......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

;)

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Κορίτσια καλημέρα...θα ήθελα τα "φώτα" σας...όσες γνωρίζετε....Βαφτίζω τον μπομπιρίκο μου 17 Ιουλίου και καθότι ο μπαμπάς μας φανατικό ποδοσφαιριστής, θέλουμε ως θέμα βάφτισης το ποδόσφαιρο...Αλλά σε αναζήτηση μου στο φόρουμ αλλά και γενικότερα στο ιντερνετ, δεν βρήκα πολλά πράγματα σχετικά...Προσκλητήριο έχω καταλήξει...ψάχνω μπομπονιέρα (φθηνή ως επι το πλείστον) και ότι έχει σχέση με το στολισμό...Όλες οι ιδέες δεκτές....

Τα παιδιά θέλουν την αγάπη μας!!!!

fd1dp2.png

Διαφημίσεις

favorbox.jpg

Uploaded with ImageShack.us

προτινω αυτο το κουτακι γεμισμενο με smarties,μπισκοτακια και μια μπαλιτσα για τα παιδακια

και αυτο το μπρελοκ με κρεμασμενα τα κουφετα για τους μεγαλους

163552large.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου???:lol:

Όπως σκεφτόμαστε αν η νεραϊδένια μπομπονιέρα,για παράδειγμα,είναι πολύ γυναικεία και ενδεχομένως δεν θα αρέσει στους άντρες,έτσι να σκεφτείς και κάτι διαφορετικό για τις γυναίκες,γιατί δεν ξέρω αν θα τους αρέσει μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου???:lol:

Όπως σκεφτόμαστε αν η νεραϊδένια μπομπονιέρα,για παράδειγμα,είναι πολύ γυναικεία και ενδεχομένως δεν θα αρέσει στους άντρες,έτσι να σκεφτείς και κάτι διαφορετικό για τις γυναίκες,γιατί δεν ξέρω αν θα τους αρέσει μια μπάλα ποδοσφαίρου.

εσυ? ειπες κατι τετοιο εσυ?:twisted: που δεν πετας ουτε μαρτυρικο απο μπομπονιερα???:lol:

ασε το κοριτσι να κανει οτι θελει κ οι γυναικες που ειναι περιεργουλες ας το χαρισουν σε καποιο παιδακι....:P

εσυ? ειπες κατι τετοιο εσυ?:twisted: που δεν πετας ουτε μαρτυρικο απο μπομπονιερα???:lol:

ασε το κοριτσι να κανει οτι θελει κ οι γυναικες που ειναι περιεργουλες ας το χαρισουν σε καποιο παιδακι....:P

Μα γιατί???:lol:Ας μοιράσει μια φωτογραφία του Μπέκαμ σε μπρελόκ.Και σχετικός με το ποδόσφαιρο είναι και θα χαρούνε όλες!!:lol:

Διαφημίσεις

συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα μπορει να δινει φωτο του κασιγιας

και τερματοφυλακας και κουκλος :lol::lol:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

• 6 months later...

στολισμο με θεμα ποδοσφαιρο και ολα τα υπολοιπα πακετο

εχω δει μονο σε ενα σαιτ μονο που δεν ξερω να ανεβασω φωτο να δειτε

οποια ενδιαφερεται θα της στειλω μυνημα

Διαφημίσεις

Ανοιγεις την σελίδα που θες , την αντιγράφεις με δεξι κλικ και την επικολάς εκει που θες.

επειδη ειμαι ασχετη με υπολογιστες... παταω με δεξι κλικ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ αλλα μετα που παταω για επικοληση? ..εκει που γραφουμε για να απαντησουμε?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΒΑΦΤΙΣΟΥΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ, ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΑ.

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΙΤΕ .......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

;)

έχω ένα mail από μια κοπέλα που φτιάχνει μπομπονιέρες αν σε ενδιαφέρει και για όποιον ενδιαφέρετε: [email protected]

είναι από διάφορες ιστοσελίδες σου στέλνω πμ

gia na se efkolino endiaferome perissotero gia tis poio kato

http://img406.imageshack.us/img406/9844/95059929.jpg

http://img207.imageshack.us/img207/1465/51194371.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/5051/26930219.jpg

;);)

επειδη ειμαι ασχετη με υπολογιστες... παταω με δεξι κλικ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ αλλα μετα που παταω για επικοληση? ..εκει που γραφουμε για να απαντησουμε?

nai edo pou grafoume gia na apantisoume!! an mporeis na mas tin steileis se parakalo!!:D

σου έστειλα λεπτομέρειες σε pm

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...