Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτηση σε εμπειρες

Recommended Posts

συνεχως με μπερδευουν.νιωθω κατω χαμηλα στην κοιλια μου χτυπηματακια.ειναι το μωρο η ειναι συσπασεις;;;;;εγω νομιζω οτι ειναι η μπεμπα μου.αλλα καπου διαβασα οτι καπως ετσι ειναι και οι συσπασεις.πονω δεν νιωθω.οταν ξαπλωνω ανασηκωνεται η κοιλια μου.ανησυχω μηπως ειναι συσπασεις.ας μου πει καποια εμπειρη.ειναι το πρωτο μου και δεν ξερω

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ …………..

Η ΣΥΣΠΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ (τουλάχιστον εγώ αυτό ένιωθα )

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΡΑΚΙ …... ΙΧΙΧΙΙΙΧΙ( αχ τι μου θύμησες τώρα )

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ( έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου )

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ ΜΙΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΟΔΙΝΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ

ΦΙΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

.....

Κι εγώ συμφωνώ ότι τα χτυπηματάκια είναι το μωρό, στις συσπάσεις σκληραίνει απλώς η κοιλιά.

Με το καλό το μωράκι!

Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ ΜΙΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Αχ, τι καλή ιδέα μου έδωσες με το βίντεο! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν το είχα σκεφτεί, αλλά τώρα θα περιμένω λίγο ακόμη που θα φαίνεται πιο καλά και θα το βγάλω κι εγώ!

Διαφημίσεις

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ένιωθα έντονα χτυπήματα κάτω χαμηλά. Τώρα κλωτσιές ήταν, μπουνιές; Θα σας γελάσω!! Πάντως είχα φάει μπόλικες.:lol::lol:

Ένα παιδί σου ζωγραφίζει τη μέρα με χαρούμενα χρώματα. Ένα παιδί σου κουβεντιάζει, και νομίζεις πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον κόσμο. Σου τραγουδά και θαρρείς πως είσαι ακόμα παιδί. Σου φέρνει μια σακούλα γέλιο και σου την αδειάζει απλόχερα μπροστά σου. Μα εκείνο που πραγματικά κερδίζεις από ένα παιδί είναι ο άδολος τρόπος που σκέφτεται.

μαράκι όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες είναι το μωράκι σου που κάνει τούμπες στην κοιλίτσα σου. Αχ τι ωραίο συναίσθημα, πωπω τι μου θύμησες. Εγώ κάποιες φορές θυμάμαι την ένιωθα τόσο χαμηλά που έλεγα "θα πεταχτεί κανένα χέρι/πόδι έξω" . Απόλαυσέ το και κοιμήσου όσο πιο πολύ μπορείς γιατί μετά σε περιμένουν αγρυπνίες...

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]