Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μσμμωνάς, Παρίσης ή Eshop;

Μαμά Χριστίνα

Recommended Posts

Επειδή βλέπω ότι το κατέχετε το θέμα... λέτε να υπάρχει διαφορά στις τιμές ανάμεσα στον Μαμμωνά και στο Eshopgamou; Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο του Παρίση βρήκα κάποιες μπομπο που μου αρέσουν αλλά δεν απαντά το τηλέφωνό τους για να ρωτήσω τιμές. Βρήκα όμως τα ίδια πράγματα και στο eshop, όμως οι τιμές που έχει εκεί νομίζω είναι υψηλότερες απ' ότι έχω διαβάσει για συγκεκριμένο στολιδάκι στον Μαμμωνά (κάποιες κρεμαστρούλες, συγκεκριμένα). Δεν μου είναι εύκολο να κατεβώ κέντρο προς το παρόν οπότε είπα να σας ρωτήσω. Ευχαριστώ!

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

για τον παρίση δε μπορώ να σου πω. στον μάμμωνα που είχα πάει είχε καλές τιμές. ωστόσο, παρείγγηλα απο το eshop. σε μια μέρα τα είχα σπίτι χωρις να τρέχω στα μαγαζια. μου έστειλε και καποια δειγματάκια που ζήτησα. έμεινα πολύ ευχαριστημένη...:D

Εγω περσι πηρα απο Μαμμωνα κρεμαστρες και τις πηρα 0,75 το τεμ,πηρα τα ζωακια και μετα πηρα το αυτοκιν,αεροπλ κλπ τα οποια ηταν ακομα πιο ωραια(εχει και κλοουν).εχει πολυ καλες τιμες και αν θελεις παρε τηλ να σου πει την τιμη ωστε να μην τρεχεις μεχρι εκει.παντως οι κρεμαστρες ειναι τελειες.αν παρεις καποιο αλλο σχεδιο ενημερωσε με και την τιμη.εχω παθος με αυτες

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

αν είχε, θα είχε αυξησει κατα πολύ την πελατεία του...και εγω τον έψαχνα στο ιντερνετ αλλά πουθενά. ήταν αδύνατο να παω κέντρο και έτσι προτίμησα ελξις και eshop.

Εγώ τελικά πήγα και απογοητεύτηκα. Νόμιζα ότι θα δω δείγματα να διαλέξω αλλά είχε μόνο τον κατάλογο του Παρίση και κάτι λίγα δείγματα από αυτόν, ό,τι δηλαδή είχε περισσέψει από παλιότερες παραγγελίες. Τις κρεμάστρες που ήθελα να δω δεν τις είχε και ούτε και μπορούσε να τις φέρει γιατί αναλαμβάνει μόνο μεγάλες παραγγελίες, όχι δειγματισμό. Τον ρώτησα πώς παραγγέλνουν συνήθως οι πελάτισσες και μου είπε από τον κατάλογο, χωρίς να δουν τα προϊόντα, ρισκάροντας. Τελικά πήρα δείγματα από το eshop. Έστειλα την παραγγελία και μετά από 5 λεπτά μου τηλεφώνησαν ότι την ετοιμάζουν! Αν είναι τέτοιου επιπέδου η εξυπηρέτηση, ας τα έχει κι ακριβότερα, θα τους προτιμήσω.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...