Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΜΑΖΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΥΜΦΟΡΟ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ CATERING?ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ?

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΑΡΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ CATERING ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..

ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 10Ε ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 20Ε ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..

ΨΑΞΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ..ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ.

ΕΠΙΣΣΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 3-4 ΡΟΤΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΝΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!!

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ CATERING ΠΑΝΤΩΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

πριν κλείσω εκεινο το ακατανόμαστο κατεριγκ (βρες το ποστ στη 2σελιδα του φορουμ και θα καταλάβεις), είχα μείνει ευχαριστημένη απο το lariva στο περιστέρη. επίσης καλό όνομα έχει και ο "ζαφείρης". πολύ καλός είναι και ο βάρσος στην πεντέλης.

να προσέξεις όσο μπορείς, μην την πατήσεις όπως εγώ....:oops::(

ποτε βαφτιζεις? εγω βαφτιζω 28/6 και εχω catering πισω απο την εκκλησια..

αν εχεις υπομονη περιμενε να σου πω..

παντως να σου πω μια ιδεα: εχουμε 120 ενηλικες και 40 παιδακια..

δεν εχουμε κανονικο φαγητο. Εχουμε τυροπιτακια κουρου, μπομπες, καναπε, τυρια, κροκετες, μπιφτεκακια, λουκανικακια, κιςς λορεν τετοια πραγματα δλδ.

φαγητο: 1000ευρω

ποτα: 300 ευρω

σερβιτοροι: 3χ90=270 ευρω

ομπρελες, 30 καθισματα, 4 τραπεζια +1 μικρο τραπεζι κλ : 130 ευρω

συνολο 1700 ευρω...

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΒΑΦΤΙΖΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΤΕ....

ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ 1700 ΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΤΛ......

Διαφημίσεις

Είμαι στη διαδικασία σκέψης να δω τι θα κάνουμε στη βάπτιση της μπουμπούς. Χωρίς να σκέφτομαι καθόλου την εναλλακτική του catering στην εκκλησία, απλά να πω ότι για κρυο μπουφέ, 160 άτομα, 1700 ευρώ μου φαίνονται πααααρα πολλά.

Τέλος πάντων, έχει αποδειχτεί πως ότι και να κάνεις, οι κακοί την κακία θα την πούν...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Είμαι στη διαδικασία σκέψης να δω τι θα κάνουμε στη βάπτιση της μπουμπούς. Χωρίς να σκέφτομαι καθόλου την εναλλακτική του catering στην εκκλησία, απλά να πω ότι για κρυο μπουφέ, 160 άτομα, 1700 ευρώ μου φαίνονται πααααρα πολλά.

11 ευρω περιπου το ατομο ειναι μια χαρα μην τρελαθουμε τελειως.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΜΑΖΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΥΜΦΟΡΟ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ CATERING?ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ?

Εξαρταται. Γενικα θεωρω οτι η λυση της ταβερνουλας ειναι πιο της τσεπης μου :oops: αλλα εσυ με 200 ατομα θα δυσκολευτεις να βρεις Επισης εγω δεν θα τους καλεσω ολους στην ταβερνουλα (αν αξιωθω να το κανω και αυτο) και αυτο ειναι κατι που δεν θα μπορεσεις να κανεις στην εκκλησια (υποχρεωτικα ολοι καλεσμενοι) .

Σιγα μην βρεχει 27/9 . Εγω που εκλεισα 5 η ωρα 20/9 με κραζουν ολοι οτι θα τους φαει ο Ηλιος (ασχετο αλλα 27/9 μου αρεσει σαν ημερομηνια :lol:).

Τελος ρωτα τον παπα πριν κλεισεις οτιδηποτε τι επιτρεπει και τι οχι γιατι πολλοι εχουν κολημα οποτε την ψησταρια χλωμη την κοβω:?)

Με το καλο

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...

Μπραβο για την κινηση.

Να εκμεταλευτω λιγο το ποστ και να σε ρωτησω ποσο καιρο σου δωσανε διορια? Με αυτα και με κεινα εχω παρατησει τελειως την βαφτιση και δεν ξερω αν θα προλαβουνε . Αφου λεω να παραγγειλω on line :oops:

το χαμογελο του παιδιου θελει σχεδον 3μηνες σχεδον διωρια.

εμενα 60 μπομπονιερες τις παιδικες μονο 2μηνες πριν μου τις κανουν με ζορι τα παιδια...μονο επειδη ειναι λιγες...πανε συντομα..

Διαφημίσεις

Το πιο ονομαστο που εχω ειναι το bouchee catering,πρεπει να ειναι πολυ καλο οντως,μετα υπαρχει το catering του plaisir,του μιλτου(βλεπε κ ζαχαροπλαστειο),υπαρχει ενα το samiotakis catering,το αμαρυλλις..αυτα ξερω κ εχω κ για ολα τηλεφωνα κτλ.Α!Εκει που πηγα για μενα για τον γαμο που ψαχνω τωρα,υπαρχει στην Ν.Εγνατια μια εταιρεια,η επιλεκτικη διασκεδαση που μεσα σε ολα εχουν κ catering.Οτι αλλο θες πες μου!

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

url=http://lilypie.com].png[/url]

εγω εκανα τον γαμο στο πανοραμα catering.

ολα ητανε μια χαρα απο οτι ειπανε οι καλεσμενοι..

εχω ακουσει ομως πως του αγαπητου ειναι πολυ καλο...

επειδη πιστευω οτι οι τιμες των catering δεν ειναι παντα συμφερουσες, καλο θα ηταν να παρεις καμμια προσφορα απο ταβερνουλες. Εγω στις βαπτισεις εκλεισα τελικα ταβερνα και θεωρω οτι ηταν πιο καλη ιδεα απο catering την στιγμη που πηγε το ατομο στην πρωτη 14ευρω και στην δευτερη 15ευρω.

κοριτσακια μου!

Ναι, 11 ευρώ το άτομο είναι μια χαρά, αλλά όχι με τυροπιτάκια και τον κόσμο όρθιο. Αυτό λέω. Προτιμώ 20 το άτομο με κανονικό φαγητό σε ταβερνούλα. Αλλά αυτά είναι απόψεις!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, 11 ευρώ το άτομο είναι μια χαρά, αλλά όχι με τυροπιτάκια και τον κόσμο όρθιο. Αυτό λέω. Προτιμώ 20 το άτομο με κανονικό φαγητό σε ταβερνούλα. Αλλά αυτά είναι απόψεις!

Μερικες φορες κανεις αυτο που αντεχει η τσεπουλα σου και οχι αυτο που προτιμας.;)

Εξαρταται. Γενικα θεωρω οτι η λυση της ταβερνουλας ειναι πιο της τσεπης μου :oops: αλλα εσυ με 200 ατομα θα δυσκολευτεις να βρεις Επισης εγω δεν θα τους καλεσω ολους στην ταβερνουλα (αν αξιωθω να το κανω και αυτο) και αυτο ειναι κατι που δεν θα μπορεσεις να κανεις στην εκκλησια (υποχρεωτικα ολοι καλεσμενοι) .

Σιγα μην βρεχει 27/9 . Εγω που εκλεισα 5 η ωρα 20/9 με κραζουν ολοι οτι θα τους φαει ο Ηλιος (ασχετο αλλα 27/9 μου αρεσει σαν ημερομηνια :lol:).

Τελος ρωτα τον παπα πριν κλεισεις οτιδηποτε τι επιτρεπει και τι οχι γιατι πολλοι εχουν κολημα οποτε την ψησταρια χλωμη την κοβω:?)

Με το καλο

1)Μην κανετε ποτε αυτο το λαθος!!!!! Δεν ξερεις ποτέ πότε θα βρεξει!!!

Η κουνιαδα μου παντρευτηκε 30/8 και ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!!!!!!Οποτε βρες

ενα σιγουρο χωρο γιατι αλλιως εστω και 1 στις 1000 θα εχεις

προβλημα και δεν θα χαρεις τιποτα!!

2) Κι εμεις 20/9 βαφτιζομαστε!!!!! Στις 1 ομως!! Απο την εμπειρια μου

(ειχα παντρευτει 1/9 )δεν θα σκασουνε!!!!!!!! Ισα ισα

3) Κι εγω ημουν αναμεσα στο 20/9 και στο 27/9..Αλλα μου αρεσε

καλυτερα το 20 .. 20/09/ 2009!!!Αυτα..Με το καλο!!

QTzip2.png

Ελένη εμείς κάναμε το κρεββάτι του γάμου μας 10 Ιουνίου (με κέτερινκ στην αυλή του σπιτιού)και εκείνη την μέρα το πρώί έριχνε χαλάζι και έκανε το κρύο της αρκούδας!Τώρα που ψάχνουμε για τη βάφτιση για τις 13-9, πάλι στον ίδιο χώρο ,θέλουμε οπωσδήποτε τέντα για πάν ενδεχόμανο!!όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!:wink:

cceXp3.png

pcTFp3.png

Εννοείται πως ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Απλά επειδή προσωπικά δεν θα έκανα κέτερινγκ στην εκκλησία στο όρθιο, αν δεν είχα τα χρήματα, απλά δεν θα έκανα τίποτα.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

1)Μην κανετε ποτε αυτο το λαθος!!!!! Δεν ξερεις ποτέ πότε θα βρεξει!!!

Η κουνιαδα μου παντρευτηκε 30/8 και ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!!!!!!Οποτε βρες

ενα σιγουρο χωρο γιατι αλλιως εστω και 1 στις 1000 θα εχεις

προβλημα και δεν θα χαρεις τιποτα!!!!

Nαι αλλα αν κανει χαρα θεου θα λες γμτ..... δεν το εκανα. Ο Αυγουστος παντως δινει περισσοτερες βροχες απο το Σεπτεμβριο . Εκτος αυτου μπορεις αν δεις οτι χαλαει ο καιρος να νοικιασεις τεντα . Συζητησε το με το catering (νομιζω οτι πρεπει να το εχεις πει 3 μερες νωριτερα αν θες ή οχι αλλα το περιθωριο παιζει αναλογα). Θα ακουσεις και τον καιρο και πρατεις αναλογα. Η τεντα σιγουρα κοστιζει αλλα μην χαλασεις την χαρα σου γι αυτο αν εχεις αποφασισει αυτο αντι κεντρου. Πρεπει απλα να εχει ειναι επιπεδος ο χωρος για να σταθει.

2) Κι εμεις 20/9 βαφτιζομαστε!!!!! Στις 1 ομως!! Απο την εμπειρια μου

(ειχα παντρευτει 1/9 )δεν θα σκασουνε!!!!!!!! Ισα ισα

Μακαρι γιατι εχω καταστεναχωρηθει. Ολοι μου λενε "Καλα 5 η ωρα? Νταλα μεσημερι?"

3) Κι εγω ημουν αναμεσα στο 20/9 και στο 27/9..Αλλα μου αρεσε

καλυτερα το 20 .. 20/09/ 2009!!!Αυτα..Με το καλο!!

Α. Ωραια . Δεν ειμαι η μονη τρελλη με τις ημερομηνιες.:-D:grin: Κι εγω γι αυτο εφαγα κολημα.:-D

Nαι αλλα αν κανει χαρα θεου θα λες γμτ..... δεν το εκανα. Ο Αυγουστος παντως δινει περισσοτερες βροχες απο το Σεπτεμβριο . Εκτος αυτου μπορεις αν δεις οτι χαλαει ο καιρος να νοικιασεις τεντα . Συζητησε το με το catering (νομιζω οτι πρεπει να το εχεις πει 3 μερες νωριτερα αν θες ή οχι αλλα το περιθωριο παιζει αναλογα). Θα ακουσεις και τον καιρο και πρατεις αναλογα. Η τεντα σιγουρα κοστιζει αλλα μην χαλασεις την χαρα σου γι αυτο αν εχεις αποφασισει αυτο αντι κεντρου. Πρεπει απλα να εχει ειναι επιπεδος ο χωρος για να σταθει.

Μακαρι γιατι εχω καταστεναχωρηθει. Ολοι μου λενε "Καλα 5 η ωρα? Νταλα μεσημερι?"

Α. Ωραια . Δεν ειμαι η μονη τρελλη με τις ημερομηνιες.:-D:grin: Κι εγω γι αυτο εφαγα κολημα.:-D

OXI τωρα γιναμε 2!!!!! Εχω απιστευτο κολλημα!!!

QTzip2.png

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ vickytsoch, ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ).ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 20/9/2009.........

ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΑΤΟΜΑ(ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ)......ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ CATERING ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ.

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΑ ΓΙΑ 200 ΑΤΟΜ,Α ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 1700 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ Φ.Π.Α,

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟ ΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ. 140 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 280 ΠΑΠΥΡΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΥΡΑΚΙΑ.

ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘ. : http://www.hamofelo-eshop.gr......ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ-ΒΑΦΤΙΣΗΣ.

Ορθιο και περιποιημενο....

Βαρέθηκα να πηγαινω σε βαπτισεις και να κάθομαι για φαγητο και...και...και...

Ορθιο στα γρηγορα και να δεις και κανα 2 γνωστους και να τσιμπολογησεις -αν ειναι πρωι προς μεσημερι...- και να μαζεψεις παιδιά μετά και να φυγεις...

Απο πλευράς οικογενειας, οικονομικοτερο ειναι ενα κετερινγκ στα ορθια το οποιο να ειναι περιποιημενο με καλο φινγκερ φουντ,αναψυκτικά και μερικά πλατο με μικρογλυκάκια και δεν ξεπετάς οποιον ερχεται να παραστει στο μυστηριο, και ολοι ικανοποιημενοι...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!