Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εnough is enough?

Recommended Posts

Κορίτσια σας παρακολουθώ με τεράαστιο ενδιαφέρον, μιας και είμαι άμεσα εμπλεκόμενη με χαρακτήρα όπως του άντρα σου ελενουφι!! Ο άντρας μου έχει πάρα πολές ομοιότητες με τον δικό σου (για να μην πω είναι ίδιοι δηλαδή)

Jean εντυπωσιάζομαι!!!! Χαραμίζεσαι ψυχολόγα μου εσύ!!:lol:

Σοβαρά τώρα, εύχομαι Ελενούφι να πάνε όλα καλά και να μας λες μόνο ευχάριστα από εδώ και στο εξής!!! Και όποια συμβουλή αντιμετώπισης...ευπρόσδεκτη!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Ελενουφάκι...μπράβο...

Και εγω σας παρακολουθω αλά με προλαβαίνετε μαυτά που θελω να πω και με τις εξελίξεις και καταλήγω παρωχημένη...

Εχω μια μικρηηηηη ομοιοτητα ...εγω...με τον Ελενουφο...;)

Δεν προσεχα πως μιλουσα και ποσο σημαντικά ειναι αυτά που ξεστομιζα οτα τσαντιζόμουν (σπάνια) αλλά διορθωθηκε...

Και ξερετε πως;;;

Κάθε φορά που ελεγα κάτι προσβλητικό απλώς δεν μιλουσε...ακουγε με προσοχη εδειχνε οτι τον ενδιαφέρει (γιατι αν αλλάζε δωμάτιο θα ακουγε περισσοτερα...) αλλά δεν ξεστομιζε ουτε αρθρο...καμια φορά μιδιαζε

Με αποτέλεσμα μετά απο ωρα να ξαναακουω τι ειχα πει και να νιωθω ντροπή!!!!!

ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ ...

Μετά ζητούσα συγνωμη...

Ουσιαστικα ξερεται τι ειχε συμβει...;;;;

Με εκανε να καταλάβω μονη μου το λάθος και να το διορθωσω αλλά δεν εγινε απο την μια στιγμη στην αλλη...

Τωρα προσεχω τι λέω και πως το λέω

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

μπραβο κοριτσαρα, μακαρι να ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι αν δεν υπαρχει αγαπη τοτε βραστα!

ειλικρινα ευχομαι το καλυτερο αρχικα για σενα, να εισαι εσυ καλα με αυτο που θα κανεις (ακομα και αν δεν ξερεις τι θελεις).

εμεις παλι...του ειπα να χωρισουμε...αφηστε τα, θα τα ριξω αλλη φορα στο δικο μου.

jean οντως...μηπως να σε προσλαβουμε για συμβουλο;

εγω παντως το σκεφτηκα. κακο ειναι να παμε εκει; (σε συμβουλο εννοω;)

παντως πολλλυυυυ δυσκολα ειναι ή κανουμε κατι εμεις λαθος;;;

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Αggeloudia πόσο δίκιο έχεις!!! Αυτή νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Να μη μιλάει ο άλλος τη στιγμή εκείνη. Αλλά είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να ακούς παράλογες προσβολές και βαριές κουβέντες χωρίς να φταις και να μη μιλάς. Σε πνίγει το άδικο που λένε!!!

Αggeloudia πόσο δίκιο έχεις!!! Αυτή νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Να μη μιλάει ο άλλος τη στιγμή εκείνη. Αλλά είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να ακούς παράλογες προσβολές και βαριές κουβέντες χωρίς να φταις και να μη μιλάς. Σε πνίγει το άδικο που λένε!!!

εγω οταν δε μιλαω εξαγριωνεται περισσοτερο....

τελοσπαντων,για να καταλαβετε το μεγεθος της παρανοιας....υποτιθεται οτι μολις τα βρηκαμε(λεμε τωρα!),αρα υποθετει ενας λογικος ανθρωπος οτι αν μη τι αλλο δε θα με προκαλει,σωστα?

λαθος...απο χτες,μου χει ανεβασει την πιεση 3 φορες-βεβαια,επειδη ειδε οτι μου γυρισε το ματι,μαζευτηκε εν τελει,αλλα αυτα που ελεγε (εδινε "διαταγες" για διαφορα θεματα)δεν τα αναιρεσε

ειναι απιστευτα κακομαθημενος κ θελει μονιμως να περναει το δικο του,κ μαλιστα με πολυ ασχημο τροπο,χωρις καν ν ασχολειται με το αν δε μπορεις,δεν προλαβαινεις ή δε θελεις βρε αδερφε....

κατι μου λεει οτι ο συμβουλος δε θα μπορεσει να κανει πολλα πραγματα....τι να σου κανει κ ο ταλαιπωρος?δεν ειναι κ θεος...(ή εστω χειρουργος να του κανει καμια λοβοτομη να ηρεμησουμε!)

Διαφημίσεις

Παντως αν οντως συμπεριφερεται τοσο ασχημα κ δεν μπορει να ελεγξει τα νευρα του μηπως θα επρεπε να ανησυχησεις λιγο κ για τη συμπεριφορα του προς το παιδι? Θελω να πω οτι θα περεπει να μαθει καπως να το ελεγχει αν θελει να φτιαξει ενα ηρεμο κ σωστο περιβαλλον για να μεγαλωσει κ η κορουλα σας.. Ακομα ειναι πολυ μωρο, αλλα σε λιγο θα μεγαλωσει, θα καταλαβαινει, θα αρχισει να αντιδρα ισως στις φωνες του πατερα της, θα μιμειται συμπεριφορες. Το τι εισαι διατεθειμενη να ανεχεσαι εσυ ειναι καθαρα δικο σου θεμα, αλλα ως μητερα δεν εχεις υποχρεωση να φροντισεις για τη ψυχικη υγεια του παιδιου σου? Για μιλησε μαζι του λιγο κ εξηγησε του τις υποχρεωσεις κ την ευθυνη που εχει κ απεναντι στο παιδι του..

μα γι αυτο ακριβως ειναι που σκεφτομαι το να φυγω!λογω του παιδιου!αν κ στη μικρη ειναι πολυ τρυφερος,κ ουτε ουρλιαζει μπροστα της...

αλλα οπως λες,θα μεγαλωσει κ θα πηγαινει απο δωματιο σε δωματιο,δεν περιοριζεται,κ τοτε φοβαμαι θα ειναι αναποφευκτο.

οι περισσοτεροι που εχουν προβληματα λενε οτι μενουν για το παιδι(οπως η αδερφη σου αν θυμαμαι καλα νεφελη)αλλα εγω δε συμφωνω-ισα ισα,η μικρη ειναι που με κανει ν αντιδρω πια στην απαραδεκτη συμπεριφορα του

κ του το χω πει,κ σε στιγμες αδυναμιας κ ο ιδιος το χει παραδεχτει,αλλα μετα....?

ο ανθρωπος πρεπει να κανει δουλεια με τον εαυτο του,αυτο ειναι σιγουρο!

κ αν δεν συμβαλλει ο συμβουλος σ αυτο,(που ειναι ειδικος κ ισως του υποδειξει τον τροπο) δεν προκειται να συνεχισω-με αυτη αλλωστε την προϋποθεση εκανα πισω....

Παντως καλα κανεις που προσπαθεις να το αντιμετωπισεις το προβλημα οσο ειναι νωρις ακομα κ η μικρη δεν καταλαβαινει κ πολλα.. Ελπιζω να σας βοηθησει κ ο ειδικος.. Τουλαχιστον θα ξερεις πως οτι κ να γινει εσυ προσπαθησες..

Eλενουφάκι...πως πάν τα πράγματα;;;

Ολα καλα;;;;;

Να δεις που θα ξεκαθαρισουν κάποια στιγμη και πιστευω-ετσι νιωθω πως με τον χρονο θα "καταλαγιάσει" η ενταση..

Eλενουφάκι...πως πάν τα πράγματα;;;

Ολα καλα;;;;;

Να δεις που θα ξεκαθαρισουν κάποια στιγμη και πιστευω-ετσι νιωθω πως με τον χρονο θα "καταλαγιάσει" η ενταση..

μακαρι καλη μου να ειναι ετσι-να χρειαζομαστε δηλαδη μονο χρονο.απλα κ γω αγχωνομαι γιατι στενευουν τα περιθωρια,μεγαλωνει η μικρη κ το μονο που θελω γι αυτη ειναι να μπορουμε να της προσφερουμε ενα ομορφο και ΗΡΕΜΟ περιβαλλον

την παρασκευη φυγαμε για τριημερο κ περασαμε φανταστικα-κυριως η μικρη που το καταευχαριστηθηκε(a propos το porto hydra ειναι must προορισμος για οικογενειες).κ εμεις ομως το περασαμε χωρις ουτε μισο καυγα,πολυ ομορφα,σαν οικογενεια!κ ολο αυτο πηγαζε απ την πολυ καλη συμπεριφορα του απεναντι μας-γλυκος,με ενδιαφερον πως να περασουμε ολοι καλα,πως να μην ταλαιπωρηθει κανεις μας,και γενικα μας βγηκε πολυ ωραια....μακαρι να κρατησει....

Διαφημίσεις

τι καλα! μπραβο.

μακαρι και εμεις να ειμαστε ετσι στις διακοπες...

α,μη νομιζεις,και σε μας πρωτη φορα ηταν που περασαμε αναιμακτα-αφου φαντασου οτι ακομα κ στις αρχες του μηνα που πηγαμε ενα τριημερο οι δυο μας,σαντορινη,με τα προσωπικα "τζακουζια" μας στο μπαλκονι κ θεα την καλντερα....ε,ευκολα τον ξεμαλλιαζα απο ενα σημειο κ μετα....!

Ειδες κοριτσάκι που χαλάρωσαν τα πνευματα;;;

Μακαρι να μην ξαναρθει κοκοκαιρια πάλι...!!!!!!!!!!!!

Μακαρι να ξανακατεβτε Πορτι Υδρα και να ειμαστε και εμεις εκει να πιουμε καφε και ενα μπλουμ στην πισινα που ειναι το μονο που μερεσει απο εκει...

ngeo23 μπριθ ιν...μπριθ αουτ που ελεγε και ο Ντανιελ Σαν στο Καράτε Κιντ λοινως βαθιες ανασες και επελθει η ηρεμια ...που θα πάει...

Αντε να ακουμε καλά και για τις 2 γιατι καλοκαιρι ειναι...να το περάσουμε καλά

:D:D

Μακαρι να ξανακατεβτε Πορτι Υδρα και να ειμαστε και εμεις εκει να πιουμε καφε και ενα μπλουμ στην πισινα που ειναι το μονο που μερεσει απο εκει...

γιατι δε σ αρεσει?το ξενοδοχειο εννοεις?-αν ναι δικιο εχεις,ειναι πολυ παλιο,κ ειναι κριμα που δεν το φροντιζουν λιγο γιατι ειναι υπεροχος χωρος

η αληθεια ειναι οτι θα ξαναπαμε τον αυγουστο,8-18,αλλα οχι στο ξενοδοχειο-νοικιασαμε σπιτι στο village-αυτο ηταν αλλωστε που μας αρεσε-η ατελειωτες βολτες στα καναλια που καναμε κ η μικρη τσιριζε απο χαρα!

Γεια σας Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξης είμαι με αντρα μου 22 χρόνια μαζί και θα κλείναμαι τα 18 χρόνια γάμου τον Σεπτέμβριο αν και δεν το βλέπω πια μετά από τόσα χρονια 3 αποβολές 2 γέννες χωρις να υπάρχει περίπτωση να ζει το μωρό ο Θεός μας χάρισε αυτό το αγγελούδι όπου είναι τώρα 11 μηνών.Το πρόβλημα εγώ το κατάλαβα από την πρώτη μέρα που φέραμαι το παιδί στο σπίτι φωνές κατηγόριες βρισιές , μόνο ξύλο που δεν είχαμαι παίξει Κάποια στιγμη μου ζήτησε να χωρίσουμε και του είπα να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία στον γάμο μας για χάρη του παιδιού αλλά τίποτα τα ίδια και τα ίδια για σύμβουλο γάμου ούτε κουβέντα,ξέχασα να σας πω ότι δεν κοιμομαστε μαζί γιατί ο μικρός δεν κοιμάται ακόμα καλα 'οχι οτί εγώ δεν δουλευω δουλεύω και σε σκληρή δουλειά και πολυ κουραστικη να μην τα πολυλογώ μια μέρα που π'ηγα να τον ξυπνήσω βλέπω στο κινητό του ένα μήνυμα που να λεέι γειά σου μωρο μου βέβαια μπορείται να καταλάβετε τι έπαθα δεν μιλάω και λέω μέσα μου ότι θα ψάξω για να σιγουρευτώ και την άλλη μέρα που βρήκα το κινητο του γιατί δεν σας είπα κοιμόταν με το κινητό στο αυτί του βλέπω το όνομα της και του λέει μου λείπεις πολύ άφρισα περιτό να το π'ω λέω μέσα μου να κοιμηθεί το παιδί και θα τα πούμε Οταν του το είπα μου είπε ότι δεν κοιμάτε μαζί της αλλά ότι τον καλύπτει συναισθηματικά και γύρισα και του είπα ότι για μένα αυτό είναι απιστία και όχι μόνο να κοιμηθείς με κάποια τελικά θα χωρίσουμε η τράπεζα θα μας παρει το σπίτι που ειναι με δάνειο γιατί για να κάνουμε το παιδί χρεωθηκαμε με τους δικούς μου δεν μιλάω και 'εχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε προβλήματα μεγάλα και δεν αναγνωριζω τον άντρα πλέων πιστεύω ότι εδώ πρέπει να του πω αρκετά εσείς τι λέτε υπάρχει καμιά λυση

Διαφημίσεις

παρε βαθιες ανασες...θα σου χρειαστουν!

κοιτα να τα βρεις με τους δικους σου.

τωρα αν θελεις να δωσεις αλλη μια ευκαιρια στον αντρα σου, αυτο ειναι δικια σου επιλογη, εγω δεν ξερω τι θα εκανα απλα μετα απο κατι τετοιο χανεται η εμπιστοσυνη.

Κριμα το παιδακι σας που τοσο θελατε! αυτο βεβαια μια χαρα θα ειναι γιατι θα εχει γονεις που το αγαπανε.

Με τους δικους σου γιατι δεν μιλατε;δεν ειναι αναστρεψιμο;γονεις σου ειναι σ αγαπανε και οτι και να εγινε μπορει να φτιαξει

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

η μαμά μου έχει γεροντική ανοια και δεν καταλαβαίνει με τα αδέρφια μου δεν μιλάω γιατί δεν ήθελαν να τον παντρευτώ αλλά και μία προσπάθεια που πήγε να γίνει με την βάπτιση μόνο οι αδερφές μου ήρθαν και αυτες όχι 'ολες απλά μου έχει έρθει κόλπος με ότι συμβαίνει και καλά όλα τα αντέχω αλλά να πει στην μάνα του ότι ε'ιμαι κακή μάνα και το χειρότερο είναι ότι εκείνει συμφωνεί κρίμα γιατί ολα αυτ'α τα χρόνια μου φέρθηκε και της φ/ερθηκα καλα

Μηπως ειναι απλα μια κριση της ηλικιας κ του περασει? Φανταζομαι οτι ολα αυτα που ειχατε περασει με τις αποτυχημενες προσπαθειες, η πιθανη εμμονη σου για να γινεις μανα (επειδη εμεις οι γυναικες το εχουμε κ αυτο..), ισως κ η στροφη ολης της προσοχης σου κ της φροντιδας σου στο μωρο που τοσο ηθελες το εχουν λιγο κουρασει κ σας εχουν αποξενωσει? Δεν τον δικαιολογω προς Θεου, απλα καμια φορα εμεις οι γυναικες τρωμε κολλημα με τη μητροτητα κ ξεχναμε λιγο τους αντρες μας, με αποτελεσμα βεβαια να στραφει αλλου..

Πως ηταν πριν αυτα τα τελευταια γεγονοτα? Πως ηταν η σχεση σας? Κ γιατι δεν τον θελαν οι δικοι σου τοσο ωστε να χαλασετε τις σχεσεις σας? Μηπως ειχαν δει απο πριν κατι, μηπως ειναι πραγματικα σαπιος κ χαμενη υποθεση οποτε κοιτα να δεις τι θα κανεις οσο ειναι καιρος.. Αν παλι οχι, αν πιστευεις οτι ειναι κατι περαστικο (μια κριση της ηλικιας ισως), αν πιστευεις οτι αξιζει να δοκιμασετε κ να προσπαθησεις τοτε κανε υπομονη κ κοιτα να δεις πως θα σωσεις την κατασταση. Κ να ξερεις οτι μετα τον ερχομο ενος παιδιου γενικοτερα για κανα χρονο τουλαχιστον συχνα η κατασταση στο σπιτι ειναι τεταμενη κ δημιουργουνται φασαριες κ διαφορα προβληματα.

Κατσε σκεψου τι θες εσυ, τι πιστευεις οτι σας οδηγησε σε αυτην την κατασταση, τι εισαι διατεθειμενη να κανεις κ να δεχτεις, δες τι επιλογες εχεις, προσπαθησε ισως να επικοινωνησεις κ με τους δικους σου εξηγοντας τους τα προβληματα ωστ να ξερεις αν εχεις να περιμενεις κατι κ απο αυτους σε περιπτωση που μεινεις μονη με το παιδι, κ μετα προσπαθησε να μιλησεις με τον αντρα σου. Μιληστε ειλικρινα για ολα κ για ολους, για το τι θελετε να κανετε σα ζευγαρι, για το παιδι σας (αυτος τοσα χρονια δεν το ηθελε??) κ προσπαθηστε να βρειτε μια ακρη. Δεν ειναι ευκολο, αλλα πρεπει να γινει κ για εσενα αλλα κ για το παιδι σας.. Ακομα ειναι μικρο κ τουλαχιστον δεν καταλαβαινει ..

γιατι δε σ αρεσει?το ξενοδοχειο εννοεις?-αν ναι δικιο εχεις,ειναι πολυ παλιο,κ ειναι κριμα που δεν το φροντιζουν λιγο γιατι ειναι υπεροχος χωρος

η αληθεια ειναι οτι θα ξαναπαμε τον αυγουστο,8-18,αλλα οχι στο ξενοδοχειο-νοικιασαμε σπιτι στο village-αυτο ηταν αλλωστε που μας αρεσε-η ατελειωτες βολτες στα καναλια που καναμε κ η μικρη τσιριζε απο χαρα!

το χωριο ειναι μακρά καλυτερο...πήγαμε εγγυος στον μεγάλο σε πολύ καλο δωματιο -καταυτους...- και φυγαμε νυχτα...

Σουπερ...θα ειμαστε και εμεις εκει...Ερμιωνη...στα πεθερικά παραδιπλα...

Απιθανα...θα πιουμε καφέ...

Την βγάζω ολη τη μερα στην πισινα οταν πάμε...μου αρεσει πολύ...τελεια...!!!!!!!!!

Πολύ χαιρομαι...

Και για το οτι θα συναντηθουμε αλλά πιο πολύ γιατι τα πράγματα δειχνουν και φαινονται και ελπίζω να ειναι ...καλά μεταξυ σας...

Μηπως μπορα ηταν και περασε;;;

το χωριο ειναι μακρά καλυτερο...πήγαμε εγγυος στον μεγάλο σε πολύ καλο δωματιο -καταυτους...- και φυγαμε νυχτα...

Σουπερ...θα ειμαστε και εμεις εκει...Ερμιωνη...στα πεθερικά παραδιπλα...

Απιθανα...θα πιουμε καφέ...

Την βγάζω ολη τη μερα στην πισινα οταν πάμε...μου αρεσει πολύ...τελεια...!!!!!!!!!

Πολύ χαιρομαι...

Και για το οτι θα συναντηθουμε αλλά πιο πολύ γιατι τα πράγματα δειχνουν και φαινονται και ελπίζω να ειναι ...καλά μεταξυ σας...

Μηπως μπορα ηταν και περασε;;;

οχι μωρε Μαρακι,μπορα σημαινει να ναι ολα καλα κ απλα να περασεις μια κριση-εμας ολος ο γαμος μας μια μπορα ειναι....

ή μηπως μπορα ειναι η ηρεμια που εχουμε αυτη τη στιγμη?:-)

τελοσπαντων,να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη τη φορα(ελπιζω κ αυτος ο συμβουλος-που ακομα δεν εχω κανονισει:oops:-να κανει δουλεια!)

το σπιτι που κλεισαμε εχει δικη του πισινα οποτε οταν βρεθουμε για καφεδακι θα κανεις οσες βουτιτσες θελεις-κ σε οσο να ναι καθαρη πισινα,που δεν μπαινει ο καθε πικραμενος τουριστας(εχω ενα θεματακι με τα μικροβια που μπορει να παιζουν σε μια πισινα)

μην ξεχασουμε ν ανταλλαξουμε τηλεφωνα!

Μηπως ειναι απλα μια κριση της ηλικιας κ του περασει? Φανταζομαι οτι ολα αυτα που ειχατε περασει με τις αποτυχημενες προσπαθειες, η πιθανη εμμονη σου για να γινεις μανα (επειδη εμεις οι γυναικες το εχουμε κ αυτο..), ισως κ η στροφη ολης της προσοχης σου κ της φροντιδας σου στο μωρο που τοσο ηθελες το εχουν λιγο κουρασει κ σας εχουν αποξενωσει? Δεν τον δικαιολογω προς Θεου, απλα καμια φορα εμεις οι γυναικες τρωμε κολλημα με τη μητροτητα κ ξεχναμε λιγο τους αντρες μας, με αποτελεσμα βεβαια να στραφει αλλου..

Πως ηταν πριν αυτα τα τελευταια γεγονοτα? Πως ηταν η σχεση σας? Κ γιατι δεν τον θελαν οι δικοι σου τοσο ωστε να χαλασετε τις σχεσεις σας? Μηπως ειχαν δει απο πριν κατι, μηπως ειναι πραγματικα σαπιος κ χαμενη υποθεση οποτε κοιτα να δεις τι θα κανεις οσο ειναι καιρος.. Αν παλι οχι, αν πιστευεις οτι ειναι κατι περαστικο (μια κριση της ηλικιας ισως), αν πιστευεις οτι αξιζει να δοκιμασετε κ να προσπαθησεις τοτε κανε υπομονη κ κοιτα να δεις πως θα σωσεις την κατασταση. Κ να ξερεις οτι μετα τον ερχομο ενος παιδιου γενικοτερα για κανα χρονο τουλαχιστον συχνα η κατασταση στο σπιτι ειναι τεταμενη κ δημιουργουνται φασαριες κ διαφορα προβληματα.

Κατσε σκεψου τι θες εσυ, τι πιστευεις οτι σας οδηγησε σε αυτην την κατασταση, τι εισαι διατεθειμενη να κανεις κ να δεχτεις, δες τι επιλογες εχεις, προσπαθησε ισως να επικοινωνησεις κ με τους δικους σου εξηγοντας τους τα προβληματα ωστ να ξερεις αν εχεις να περιμενεις κατι κ απο αυτους σε περιπτωση που μεινεις μονη με το παιδι, κ μετα προσπαθησε να μιλησεις με τον αντρα σου. Μιληστε ειλικρινα για ολα κ για ολους, για το τι θελετε να κανετε σα ζευγαρι, για το παιδι σας (αυτος τοσα χρονια δεν το ηθελε??) κ προσπαθηστε να βρειτε μια ακρη. Δεν ειναι ευκολο, αλλα πρεπει να γινει κ για εσενα αλλα κ για το παιδι σας.. Ακομα ειναι μικρο κ τουλαχιστον δεν καταλαβαινει ..

συμφωνω με ολα τα παραπανω! αλλα κι αν τα πραγματα φτασουν στο χωρισμο να θυμασαι οτι εχει το αγγελουδι σου!αυτο ειναι που μετραει! ζω παρομοια ιστορια με την αδελφη μου.... αλλα πιο δυσκολα.... 3 παιδια μικρα ..... καιο κυριος ςφυγε..........τον κουρασα ν τα παιδια!

πως σε κουραζουν κυριε 3 γλυκιες φατσουλες?πως?

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Αναμενόμενοι βρε παιδί μου αυτοί οι άντρες ακόμη και στις αντιδράσεις τους. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισα πριν 1 χρόνο περίπου και εγώ με τον δικό μου-στα 10 χρόνια του γάμου μας ο γλυκούλης μου κάθε 6 περίπου μήνες λες και του χτυπούσε καμπανάκι θυμόταν ότι δεν περνάει καλά (λες και η ζωή είναι παιδική χαρά) και βαριέται και λοιπές βλακείες και τέλος πάντων πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα και για μένα και για τα παιδιά να μέναμε χώρια και να χωρίζαμε. Όλα λοιπόν αυτά τα χρόνια εγώ έπεφτα στα πατώματα και τον έπαιρνα με το καλό (βρε γιατί να χωρίσουμε, τι σου φταίει, τι παράπονα έχεις από μένα, τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε στην ζωή μας για να είσαι εσύ καλύτερα κλπ.). Εκείνος όλες τις φορές έκανε πως ζύγιζε τα πράγματα , και τελικώς αποφάσιζε να μείνουμε μαζί για το καλό των παιδιών πάντα (κοινώς εσύ είσαι σκουπίδι και δεν μετράς για μένα μόνο τα παιδιά μου).

Μέχρι τον προηγούμενο χειμώνα .... ύστερα από ένα επεισόδιο με ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, ξαφνικά είδα τον κόσμο αλλιώς . Θυμήθηκα τον παλιό καλό μου εαυτό που δεν συμβιβαζόταν με τις βλακείες που του έλεγαν οι άλλοι και τον πήρα από τα μούτρα.Του καταλόγισα ευθύνες για όλον τον ψυχολογικό εκβιασμό που έχω περάσει όλα αυτά τα χρόνια , και του έθεσα όρους για το πως θα είναι η επικοινωνία μας από εκεί και πέρα.Επίσης τον ενημέρωσα ότι έχω ήδη μιλήσει με δικηγόρο για το πολυπόθητο διαζύγιο και του έδωσα το τηλέφωνό του για να μιλάει μόνο με εκείνον από εκεί και πέρα και ότι μαζί του δεν θέλω να έχω καμία επικοινωνία .Τις επόμενες μέρες του έστειλα τα προσωπικά του είδη και τα ρούχα του και απέφυγα συστηματικά τα τηλεφωνήματά του τα οποία είχαν ξεπεράσει τα 20 την ημέρα...

Μία εβδομάδα αργότερα σε ένα από τα τηλεφωνήματά του αποφάσισα να του μιλήσω και η πρώτη του κουβέντα μόλις σήκωσα το τηλέφωνο ήταν : καλά πίστεψες μετά από τόσα χρόνια ότι θα σε χώριζα και θα στερούσα από τα παιδιά μου τους γονείς τους ?

Περίπου ενάμισυ χρόνο αργότερα είναι τύπος και υπογραμμώς και όχι μόνο αυτό αλλά κάθε μέρα προσπαθεί όλο και περισσότερο να είναι καλύτερος τόσο μέσα στο γάμο του όσο και με τα παιδιά του ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...