Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εnough is enough?

Recommended Posts

tzoutzouka εχεις απολυτο δικιο και στα δυο post σου!πραγματικα,και μενα αγριμι μου θυμιζει ωρες ωρες

οσο για τον εγωισμο του-ναι,εχει υπερμετρο!

και δεν προκειται να μου πει μεινε κ να προσπαθησει-αλλα και γω δεν μπορω να αναιρεσω το "χωριζουμε" γιατι αν κανω πισω,ακυρωνω οσα του ειπα(οτι δεν αντεχω να ζω αλλο ετσι).

τον αγαπαω αλλα δεν μενω αν δε γινει δραματικη αλλαγη-κ αυτος δεν εχει διαθεση ν αλλαξει,ουτε καν να μου πει να μεινω κ θ αλλαξει,εστω κ ψεματα....

οποτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενουφι μου,ο,τι και αν εχω σκεφτει να σου γραψω απο'δω και περα,θα σε στενοχωρησει πολυ.Σου ευχομαι μονο το καλυτερο,κουκλα μου και μακαρι να παρεις την καλυτερη αποφαση.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Ελενουφι μου,ο,τι και αν εχω σκεφτει να σου γραψω απο'δω και περα,θα σε στενοχωρησει πολυ.Σου ευχομαι μονο το καλυτερο,κουκλα μου και μακαρι να παρεις την καλυτερη αποφαση.

θα εκτιμουσα ν ακουσω τη σκεψη σου κ ας στενοχωρηθω-σημαντικο ειναι ειδικα απο σενα που αναγνωριζεις στοιχεια του χαρακτηρα σου στον αντρα σου....

αν δε θελεις παλι δε μπορω να σε πιεσω,οποτε σ ευχαριστω για τις ευχες σου

tzoutzouka εχεις απολυτο δικιο και στα δυο post σου!πραγματικα,και μενα αγριμι μου θυμιζει ωρες ωρες

οσο για τον εγωισμο του-ναι,εχει υπερμετρο!

και δεν προκειται να μου πει μεινε κ να προσπαθησει-αλλα και γω δεν μπορω να αναιρεσω το "χωριζουμε" γιατι αν κανω πισω,ακυρωνω οσα του ειπα(οτι δεν αντεχω να ζω αλλο ετσι).

τον αγαπαω αλλα δεν μενω αν δε γινει δραματικη αλλαγη-κ αυτος δεν εχει διαθεση ν αλλαξει,ουτε καν να μου πει να μεινω κ θ αλλαξει,εστω κ ψεματα....

οποτε?

Οπότε τον πιάνεις και του λές αποφασιστικά "άκου ταδόπουλε...στο μέλλον δεν θα ανεχτώ ΚΑΝΕΝΑ σου ξέσπασμα γιατί όσο και να σε αγαπάω, δεν ανέχομαι να με πληγώνεις. ΩΣ ΕΔΩ είναι τα όριά μου. ΩΣ ΕΔΩ". Για κάποιον καιρό δεν θα του μιλάς παρά μόνο για τα τυπικά. Να αρχίσεις να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και να κρατήσεις χαρακτήρα. Μην σε τουμπάρει με σεξ και τέτοια. Να καταλάβει ότι σοβαρολογείς. Αυτά τα άτομα ποντάρουν στο ότι τους αγαπάμε υπο οποιεσδήποτε συνθήκες και νομίζω ότι μερικές φορές κάνουν ότι κάνουν επίτηδες, για να επιβεβαιωθούν για την αγάπη μας και να τσεκάρουν ως που μπορούν να φτάσουν. Γιατί θέλουν να νιώσουν σίγουροι και ασφαλείς. Σαν μικρά παιδάκια που απο τη μία θέλουν να αγαπηθούν κι απο την άλλη κάνουν πείσματα γιατί η μαμά κι ο μπαμπάς δεν τα προσέχει όσο θέλουν. Και τα παιδιά θέλουν αγάπη αλλά θέλουν και όρια.

Υπόψιν, όλο αυτό θέλει κότσια, προσπάθεια και θέληση απο μέρους σου, δεν είναι εύκολο. Ούτε κι εμένα μου είναι. Αλλά υπάρχει ένα παιδάκι εκεί, το δικό σας παιδάκι, που νομίζω ότι αξίζει την προσπάθεια. Αλλά κι η σχέση σας αξίζει να προσπαθήσετε. Θυμήσου...ακόμη κι ο πιο σκληρός λυγίζει μπροστά στην αποφασιστικότητα μιας γυναίκας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και για μένα.

Η προσωπική μου άποψη είναι οτι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν......απλά να σκεφτείς τι είναι καλύτερο για το παιδί σας.Πιστεύεις πως αν χωρίσεις θα είναι καλύτερα? Κ εγώ πολλές φορές μου έρχεται να σηκωθώ να φύγω (με το παιδί φυσικά) και να με ψάχνουν όλοι.Αλλά ξέρεις γιατί δεν το έχω κάνει ακόμη?Γιατί επέλεξα ο άντρας μου να είναι πατέρας των παιδιών μου.Τώρα απ την άλλη θα μου πεις οτι επειδή το επέλεξα ειμαι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζω τέτοια συμπεριφορά?Όχι και έχεις δίκιο.

Απλά σκέψου το παιδί σας που είναι δημιούργημα και των δύο σας......και τι ερεθίσματα θες να έχει το παιδί μέσα απο το σπίτι του.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Και να θυμάσαι γλυκιά μου ότι το διαζύγιο είναι μια υπόθεση που πονάει πάρα πολύ και μη νομίζεις ότι γλυτώνεις αν πάρεις διαζύγιο απο άσχημες καταστάσεις. Ξέρεις πόσα πράγματα θα πρέπει να αντισταθμίσεις μετά για το παιδί σας? Και είσαι σίγουρη ότι η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη? Το διαζύγιο είναι πολύ άσχημη ιστορία και προσωπικά έχω αποφασίσει να χωρίσω μόνο αν δω κάτι πολύ χοντρό εκ μέρους του συζύγου. Στον γάμο παλεύεις, διεκδικείς, προσπαθείς, διορθώνεις, αγαπάς με όλη τη σημασία της λέξης. Κι εκεί που λες δεν αντέχω άλλο ξαφνικά σου έρχεται μια ιδέα και καταφέρνεις και αντιμετωπίζεις τα πάντα γύρω σου. Δε λέω να ανεχτείς άσχημα πράγματα. Λέω να διεκδικήσεις και να προσπαθήσεις έχοντας πλήρη συναίσθηση του τι σημαίνει διαζύγιο. Στα λέω γιατί τυχαίνει να είμαι κόρη δικηγόρου εξιδεικευμένου στα διαζύγια κι έχω ζήσει απο πρώτο χέρι διάφορες καταστάσεις.. Σου μιλάω για δυστυχίες.. άνευ σοβαρού λόγου.. λυπόμουν και τους γονείς αλλά περισσότερο εκείνα τα παιδάκια που είχαν μονίμως ένα θλιμένο ύφος στα προσωπάκια τους. Ο πατέρας μου πάντα προσπαθούσε να ξανασμίξει τα ζευγάρια αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος που χώριζαν.

Γιαυτό λοιπόν ανασκουμπώσου κι αν δεν θέλει αυτός να δει τι προκαλεί με την ανώριμη συμπεριφορά του, δείξτου το εσύ με τρόπο και αποφασιστικότητα κι όχι με τσακωμούς.

Δεν με πιεζεις,κουκλα μου,απλα δεν θελω να σε στενοχωρησω.Anyway,θα τα πω γλυκα.

Καταρχην,εχεις ενα μικρο μεριδιο ευθυνης γιατι ειχες δει καποια σημαδια πριν τον γαμο.Μπορει να υπεθεσες οτι ηταν το στρες των ετοιμασιων του γαμου,αλλα εδειχνε πως θα αντιδρουσε σε μελλοντικους καυγαδες.

Αν τωρα οι καυγαδες δεν ηταν τοτε τοσο εντονοι,παω αλλου.Οτι απλα σταθηκατε ατυχοι,ματια μου και οι δυο.Επρεπε να ξερετε ο ενας τον αλλο.Και εσυ δικαιουσαι καποιον που τα ελαττωματα του να ειναι ανεκτα σε σενα,αλλα και εκεινος το ιδιο.Το οτι ειναι δυσκολος,δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αγαπηθει.

Δεν προκειται να αλλαξει,κουκλα μου.Και στο λεει ενας ανθρωπος που δεν χωνευει καθολου αυτο που ειναι.Ναι,υπαρχει η αυτοβελτιωση,την οποια εκανα μετα την γνωριμια με τον συζυγο μου,αλλα μην φανταστεις δραματικες αλλαγες.

Σου μιλαω βεβαια εχοντας εμενα στο μυαλο μου και μπορει να πεφτω εξω χιλια τα εκατο,γιατι ο αντρας σου μπορει να ειναι πολυ διαφορετικος,αλλα εσυ να εκλαμβανεις την συμπεριφορα του αλλιως.

Παντως,σε αγαπαει πολυ.Τωρα τι παρηγορια μπορει να ειναι αυτο δεν ξερω.Και θα αποφυγει τον χωρισμο.Μολις βρει εναν τροπο να φανει οτι η κινηση ηταν δικη σου.Και αφου πριν βγει (για λιγο) απο την αυτολυπηση του και την ανασφαλεια του οτι δεν τον αγαπας.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

οχι christiana μου,δε με στενοχωρησες,δηλαδη με στενοχωρησες,αλλα οχι εσυ ή τα λογια σου(που ομολογουμενως ηταν πολυ γλυκα!),αλλα η αληθεια αυτων που ειπες....σ ευχαριστω

και εχεις δικιο,κ γω εκανα λαθη(που εκλεινα τα ματια σε συμπεριφορες και απλα τα ξαναβρισκαμε χωρις ουσιαστικα να εχουμε λυσει τιποτα),κ ατυχοι σταθηκαμε,που δεν μπορουμε να βρουμε διαυλο επικοινωνιας.αλλα ειναι κριμα να στερουμαστε την αγαπη και την ηρεμια που μας αξιζει-και στους δυο μας

αγαπη.....ουουουου απειρη!αλλα αν δεν μπορεις να την λαβεις αλλα δε σ αφηνει και να την προσφερεις.....?τι να σου κανει μονο η αγαπη?

Το ξερω,γλυκεια μου.Ανθρωποι σαν εμας δεν βρισκουν ποτε ηρεμια,κουκλα μου.Παντα θελουμε επιβεβαιωση και ειναι πολυ κουραστηκο για τον αλλον.

Αλβερτος Αινσταιν

χριστε μου ποσο πολυ μεσα εισαι....

επιβεβαιωση.....ναι,μεγαλο προβλημα με αυτο το θεμα

και μονιμα τρωγεται με τα ρουχα του,με καποιον πρεπει να ειναι μονιμως τσακωμενος,μετα τα βρισκει μ αυτον κ τσακωνεται με τον αλλον,κ μετα ξανα με τον πρωτο κ παει λεγοντας....ηρεμια?τι ειναι αυτο?

παντως επιτρεψε μου,μου φαινεσαι πιο βελτιωμενο μοντελο απ τον αντρα μου....πιο διαλλακτικο κ συζητησιμο-στο λεω γιατι κ γω ημουν αρκετα οξυθυμη σαν χαρακτηρας(αλλα οχι απ τους ξεροκεφαλους)παλιοτερα κ μεγαλωνοντας αλλα και λογω του αντρα μου εριξα τοοοοσο τους τονους για να μην εχουμε ακομα χειροτερους τσακωμους

θυμαμαι και γω οτι μπορει να θυμωνα πανευκολα,αλλα με τη συζητηση ευκολα συνειδητοποιουσα τυχον λαθη μου κ δεν τα επαναλαμβανα,οσο μπορουσα.

Διαφημίσεις

Xαχαχαχα,πολυ μου αρεσει το ιντερνετ,με κανει να φαινομαι αλλος ανθρωπος :lol:.

Σε πληροφορω,ελενουφι μου,οτι τσακωνομαι εδω και δεκα μερες με τον αντρα μου και ξερεις γιατι?Γιατι σε μια διαφορα που ειχα με την πεθερα μου,τι διαφορα,τιποτα,μια ηλιθιοτητα θα ελεγα,δεν μου ειπε οτι εχω δικιο.Βεβαια,δεν πηρε και το μερος της αλλης πλευρας.Και να φανταστεις οτι την λατρευω την πεθερα μου,φαντασου να μη την χωνευα.

Και ξερεις γιατι ολο αυτο?Γιατι με πληγωσε που δεν μου ειπε οτι εχω δικιο.Γι'αυτο και επιμενω οτι οταν τσακωνομαστε,ξερουμε τι λεμε.Εγω ξερω πως ηταν το ολο θεμα μια βλακεια.Με πληγωσε ομως που δεν μου εδωσε δικιο.Και φυσικα,ποτε δεν θα του το ελεγα αυτο.Εγω δεν κλαιω (μπροστα του).Βγαζω νευρα.Αν με τσιγκλισεις,γιατι να σου πω την αληθεια,προτιμω να μην μιλαω καθολου (μουγκα).

Αλβερτος Αινσταιν

δεν ξερω αν το εχει ο καιρος τελευταια τους τσακωμους, θυμαστε λιγο πολυ τα δικα μου.

Δυστυχως και ο δικος μου πριν πολύ απο το γαμο μου ειχε δειξει τις κρισεις θυμου του, τα απιστευτα λογια που μπορουσε να πει στα νευρα του και μετα συνεχιζε σαν να μην ετρεχε τιποτα. ΛΑΘΟΣ μου που απο την πρωτη φορα δεν το σταματησα.

Και ερχομαστε στο σημερα. Πιστευω οτι σ αγαπαει, ειναι απιστευτα κουραστικο να προσπαθεις να δειξεις τον αλλο πως να αγαπαει, πως πρεπει να φερεται στον ανθρωπο που υποτιθεται αγαπα, πως να ειναι ανθρωπος. Αυτα που λες τα κανει και σε αλλους; γιατι ο δικος μου μονο σε εμενα φερεται ετσι, ισως επειδη ξερει οτι τον παιρνει. Μηπως και ο δικος σου.

Αυτο που θα προτεινα εγω και που προσπαθω να εφαρμοσω ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου και το παιδι σου, σαν να μην περιμενεις απο τον αλλο τιποτα, εκμεταλλευσου καθε βοηθεια απο τους γυρω (γονεις κτλ) κανε πραγματα που σε ευχαριστουν, πανε μια βολτα με το παιδι το βραδακι στα κοντα η με μια φιλη σου, απο εμπειρια λεω οτι ειναι η καλυτερη στιγμη για βολτες γιατι λογικα θα κοιμαται.

Οσον αφορα ποτε ειναι το τελος, αυτο και εγω το ψαχνω αν και σκορπιος δινω απιστευτα πολλες ευκαιριες μεχρι το τελος.

Τα πρωτα χρονια αλλωστε ειναι δυσκολα τα πραγματα. Τωρα αν και μετα ειναι η ιδια κατασταση εδω ειμαστε και τα ξαναλεμε. Δυστυχως, περα απο το περιβαλλον ειναι και ο ανθρωπος γιατι ο δικος μου μια χαρα μεγαλωσε, μορφωθηκε αλλα απο επιπεδο και σεβασμο σε μενα....αστα

παντως βοηθα να τα λες εδω, εμενα με βοηθησε πολυ.

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και να εισαι καλα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

christiana,τι κοστιζει να του πεις οτι ηθελες να ακουσεις οτι εχεις δικιο,απ τα χειλη του?αυτο θα ηθελα να μαθω....φοβασαι οτι θα ριξεις τον εγωισμο σου?-σορυ,προσπαθω απλα να κατανοησω λιγο τη σκεψη σου,δε θελω επουδενι να σε προσβαλλω

ngeo23 εμενα φερεται σε ολους τους οικειους του ετσι-οχι μονο σε μενα!ανεκαθεν ηταν νευρικος αλλα οχι τοσο,κ οχι σε μενα και απλα με το που ειπαμε παντρευομαστε,προφανως με θεωρησε δεδομενη κ ξεσαλωσε(εκδηλωθηκε)

δυσκολα τα πραγματα-κ απο χτες που ειπωθηκαν καποια πραγματα,αντι να δει πως να τα συμβιβασουμε εχει μουλαρωσει(ακους christiana.....?) κ εχει αυτο το στυλακι οτι πηρες αυτην την αποφαση,οκ,καλυτερα θα ειμαστε κλπ κλπ!κ γω θελω να τον βουτηξω απ το μαλλι κ να τον φερω 5 σβουρες!μια ψυχραιμια,αλλο πραγμα

:cool:

christiana,τι κοστιζει να του πεις οτι ηθελες να ακουσεις οτι εχεις δικιο,απ τα χειλη του?αυτο θα ηθελα να μαθω....φοβασαι οτι θα ριξεις τον εγωισμο σου?-σορυ,προσπαθω απλα να κατανοησω λιγο τη σκεψη σου,δε θελω επουδενι να σε προσβαλλω

ngeo23 εμενα φερεται σε ολους τους οικειους του ετσι-οχι μονο σε μενα!ανεκαθεν ηταν νευρικος αλλα οχι τοσο,κ οχι σε μενα και απλα με το που ειπαμε παντρευομαστε,προφανως με θεωρησε δεδομενη κ ξεσαλωσε(εκδηλωθηκε)

δυσκολα τα πραγματα-κ απο χτες που ειπωθηκαν καποια πραγματα,αντι να δει πως να τα συμβιβασουμε εχει μουλαρωσει(ακους christiana.....?) κ εχει αυτο το στυλακι οτι πηρες αυτην την αποφαση,οκ,καλυτερα θα ειμαστε κλπ κλπ!κ γω θελω να τον βουτηξω απ το μαλλι κ να τον φερω 5 σβουρες!μια ψυχραιμια,αλλο πραγμα

Kαταρχην,αυτο που λες οτι σε θεωρει δεδομενη δεν συμβαδιζει με το οτι χρειαζεται συνεχεια επιβεβαιωση.Οχι οτι δεν μπορει να ισχυει,δεν το γνωριζω τον ανθρωπο,αλλα η το ενα θα ισχυει η το αλλο.

Οσο για το γιατι δεν του το λεω το τι ηθελα να ακουσω,μα ειναι απλο.Επρεπε να το κανει μοος του.Να του το πω δεν εχει αξια.

Ακου το σκεπτικο.

Ερχεται ο μουσιου,του λεω "Αγαπη μου εγινε το και το με την μαμα..."

Αρχιζει αυτος "Ελα,δεν ηταν τιποτα,ισως εσυ το ειδες ετσι,ισως εκεινη,μπλα,μπλα,μπλα..."

Αρχιζει η σκεψη...."Μα τι λεει τωρα,οτι δεν καταλαβα καλα?Ηλιθια ειμαι?Ενταξει δεν ειναι φοβερο,αλλα ειμαι εγκυος και ταραζομαι ευκολα.Μα δεν το νοιαζει αν ταραχτηκα?Ενταξει,μπορει και να παραλογιζομαι,αλλα δεν φταιω εγω,οι ορμονες μου ειναι ανω κατω...Ε,μα κι'αυτη η μαμα,τωρα βρηκε?Καθολου καλο timing"...

Και η σκεψη εξελισεται και φτανουμε στο σημειο του γρυλου(το γνωστο ανεκδοτο) και ξαφνικα αρχιζω "Σα δεν ντρεπεσαι να με ταραζεις εγκυο γυναικα (αυτος :shock::shock:).Αν σε νοιαζει πιο πολυ η μαμα σου,να πας στην μαμα σου (παντελως ασχετο).Θα σε χωρισω (ναι,καλα,κοροιδο ειμαι,δεν φτανει που με ανεχεσαι :cool:) και τελοσπαντων γινεται ενα μπατιρντι τρελο.

Βγαζεις ακρη,οχι πες μου,βγαζεις?

Αλβερτος Αινσταιν

οκ,το πιασα!oops

προτεινομενη ανταπαντηση:"Ελα,δεν ηταν τιποτα,ισως εσυ το ειδες ετσι,ισως εκεινη,μπλα,μπλα,μπλα..."

Αρχιζει η σκεψη...."Μα τι λεει τωρα,οτι δεν καταλαβα καλα?Ηλιθια ειμαι?Ενταξει δεν ειναι φοβερο,αλλα ειμαι εγκυος και ταραζομαι ευκολα.Μα δεν το νοιαζει αν ταραχτηκα?Ενταξει,μπορει και να παραλογιζομαι,αλλα δεν φταιω εγω,οι ορμονες μου ειναι ανω κατω...Ε,μα κι'αυτη η μαμα,τωρα βρηκε?Καθολου καλο timing"...

Και η σκεψη εξελισεται και φτανουμε στο σημειο του γρυλου(το γνωστο ανεκδοτο) και ξαφνικα

....παιρνεις βαθιες αναπνοες και του λες : αγαπη μου,ισως το ειδα ετσι λογω της καταστασης μου,ισως κ να παραλογιζομαι.αλλα σιγουρα θα νιωθα καλυτερα αν ηξερα οτι κ συ κατανοεις την ευθραυστη ψυχολογια μου και με στηριζες λιγο

ε?καπως καλυτερα?

:-)

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει συμφωνα με τον συζυγο μου ευθραυστη ψυχολογια λογω εγκυμοσυνης,ματια μου.Δεν γινεται λεει να εχεις νευρα λογω ορμονων.Δεν υπαρχει κατι τετοιο.Με αυτη την λογικη βεβαια,το εχω ξαναγραψει,για να εχεις αναγουλες πρεπει να σε βαζουν να τρως πατσα με μαρμελαδα,αλλιως δεν εξηγειται...Οπως δεν υπαρχουν καυγαδες,καθολου,ουτε ελαχιστοι μεσα σε μια οικογενεια,δεν τα ξερει αυτα,δεν τα εζησε,εγω ομως εζησα μονο με αυτα.Τι να πεις σε εναν ανθρωπο που δεν εχει ερθει στην θεση σου?

Ακου,την λογικη σου δεν την αμφισβητω,ετσι πρεπει να ειναι.Αλλα δεν ειναι ετσι αυτος.Το γιατι,μπορει να μην υπαρχει εξηγηση,μεχρι το να εχει μια πολυ καλη.Και την ξερει μονο αυτος.Στην προκειμμενη μετραει το αποτελεσμα.

Και ξερεις κατι?Δεν θα χωρισεις,καρδουλα μου,οχι ακομα τουλαχιστον.Και ξερεις γιατι?Γιατι για να τελειωσει μια σχεση πρεπει εστω ενος απο των δυο να του τελειωσει..η αγαπη.Εδω δεν παιζει κατι τετοιο.

Αλβερτος Αινσταιν

νεα απ το μετωπο....

γυρισε απο δουλεια,κ μου πε με κατεβασμενα μουτρα....μωρε μηπως να το ξαναδουμε?

αυτην την πασα περιμενα....πρωτη μου κουβεντα ηταν οτι ουτε γω θελω να χωρισουμε,αλλα επειδη η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο,ας δωσουμε μια ευκαιρια,μια σοβαρη ευκαιρια κ ας συμβουλευτουμε καποιον ειδικο.συμφωνησε,τωρα στην πραξη,θα δω,παντως δεν προκειται ξανα να ανεχτω τη συμπεριφορα του(μπροστα στα δικα του,η δικη σου christiana μου ειναι πταισμα!-γι αυτο σου λεω κοριτσι μου,εισαι βελτιωμενη εκδοση;))

a propos,κανεναν καλο,δοκιμασμενο συμβουλο γαμου?ε κοριτσακια μου?

επειδη ηταν και πολυ δυσκολος σαν παιδι,και δεν ειχε αρκετη υπομονη ο πατερας του,και πρωτοτοκος,δεν ελαβε την προσοχη και την αγαπη που επρεπε,σε αντιθεση με τη μικρη αδερφη του που ηταν το καμαρι της οικογενειας-ενιωθε παραμελημενος,και οχι αδικα....το θεμα ειναι οτι συνεχιζει και νιωθει ετσι,πραγμα που θα μπορουσε κατ εμε ν αλλαξει,αν ηταν λιγο πιο διαλλακτικος κ "διπλωματης" στους γονεις του-τι εννοω?με την επιθετικη κ οξυθυμη συμπεριφορα του διωχνει τους δικους του απο κοντα του-ολο προσπαθουν να τον πλησιασουν,κ το οτιδηποτε θα πει πχ η μανα του καλοπροαιρετα,αυτος αμεσως θα διαβασει μια "υποχθονια" συμπεριφορα απο κατω(μανια καταδιωξης δεν ειναι αυτο?)-οτι πχ δηλαδη του λεει κατι για να του κανει επιδειξη πλουτου

Απ' οτι βλεπεις, λοιπον, εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης και οι γονεις. Λες ενιωθε παραμελημενος-και οχι αδικα κατα τη γνωμη σου αλλα συνηθιζει να νιωθει ετσι και επιτιθεται αμυνομενος.

Δυστυχως ειναι κατι που δυσκολα αλλαζει πια. Βλεπεις, ως παιδι υπεμενε απλα, αλλα ως ενηλικας πλεον εκδικειται. Και δεν θα εκδικηθει με τη συμπεριφορα του μονο τους γονεις αλλα και τα δελφια και τους συγγενεις και ΕΣΕΝΑ. Αν εσυ ειχες υπεροχους γονεις εισαι κοκκινο πανι γι' αυτον (μηπως μιλαει ειρωνικα και απαξιωτικα και για τους γονεις σου; ).

Η απειλη διαζυγιου δεν θα σου αποφερει κανενα απολυτως κερδος ουτε θα λυσει το προβλημα. Στα δικα του ματια μεταφραζεται σαν εγκαταλειψη εκ μερους σου (ειπαμε, ακομη και τωρα ειναι κατα βαθος ενα παραμελημενο παιδι που επιζητει με τροπους κακομαθημενου αγαπη και ασφαλεια)

Μονο ενας συμβουλος γαμου θα σας εσωζε... Μπορεις να τον πεισεις; θα ειναι τρομερα δυσκολο να ανοιχτει αλλα αν τον καταφερεις εχεις πολλες ελπιδες.

Για κακη σου και καλη του τυχη μαλλον τον αγαπας...

(αποφυγε τις βαρυγδουπες δηλωσεις αν δεν εισαι συναισθηματικα ετοιμη για ολα τα ενδεχομενα γιατι θα βρεθεις πολυυυυ απο κατω. Οποτε αν δεν εισαι ετοιμη για διαζυγιο παρτο πισω αριστοτεχνικα και με επιδεξιοτητα μπας και καταφερεις τιποτα σε πιο ηπια εκδοχη)

Αν εσυ ειχες υπεροχους γονεις εισαι κοκκινο πανι γι' αυτον (μηπως μιλαει ειρωνικα και απαξιωτικα και για τους γονεις σου; ).

bingoooo!ειχαμε τρελους καυγαδες οταν με το που γεννησα εγινε ενα σκηνικο κ εκτοτε,ειχα σε καθημερινη βαση "ευχολογια" κ γι αυτους-η κατασταση εστρωσε αρκετα εδω κ 3 βδομαδες περιπου.αφορμη ηταν οτι τσακωθηκε με τους δικους του κ εκανε αλλου focus τσακωμου-κ πλεον παραδεχτηκε οτι ηταν λαθος του.κ αναγνωριζει επιτελους τη βοηθεια που μας εχουν προσφερει οι γονεις μου(τρεχουν σε ψωνια μπεμπας,σε τρεξιματα για τα δικα μου ΙΚΑ μικα συκα κλπ,κανουν baby sitting οποτεδηποτε τους ζητηθει,κ με την ελαχιστη ειδοποιηση μαλιστα)

ενω νωριτερα,ειχε καραμελα οτι ειναι υποχρεωμενοι να με/μας βοηθανε

:shock:

Μονο ενας συμβουλος γαμου θα σας εσωζε... Μπορεις να τον πεισεις; θα ειναι τρομερα δυσκολο να ανοιχτει αλλα αν τον καταφερεις εχεις πολλες ελπιδες.

αυτο ακριβως φοβαμαι-μη δεν ανοιχτει,ειναι πολυ εσωστρεφης κ μεχρι να σου πει τι πραγματικα τον ενοχλει σου αλλαζει τον αδοξαστο

κ επαναλαμβανω:κανενας καλος στην πιατσα?

ασχετο,jean,εχεις παρει μαθηματα ψυχολογιας?-μα μιλαμε εχω μεινει με την εγκυροτητα των λογων σου (....κ της christianas δηλαδη,αλλα εκεινη ξερει τι λεει γιατι το βλεπει απ τη σκοπια του αντρα μου....;))

XAXAXAXAXA!! Οχι, δεν εχω παρει μαθηματα ψυχολογιας, εκτος απο καποια σκορπια σεμιναρια παιδαγωγικου ενδιαφεροντος ομως...

Απλα εχω ωωωωωωρες πτησης στο ενεργητικο μου σε ατελειωτη φραπεδοποσια μετα μανιωδους καπνισματος με φιλους-φιλες..(εχω πολυ προβληματικους φιλους χεχε)

Περα απο την πλακα ομως, μου αρεσουν οι ανθρωποι, μου αρεσει να μελεταω συμπεριφορες. (πιανεται; )

Kαλημερα!!!!!!!!!!!

Ελενουφακι μου,πολυ χαρηκα,ειδες που στο ειπα?Αν και δεν το περιμενα να το πει ετσι,ελεγα πως θα το κανει πιο διακριτικα,να φανει εξ ολοκληρου δικη σου ιδεα.Μπραβο,κουκλα μου και ευχομαι να πανε ολα καλα!

Ματια μου,τωρα το διαβασα ολο,συμβουλο γαμου δεν ξερω δεν εχω παει και δεν σκοπευω φυσικα,ψαχνω στο ιντερνετ να βρω αν με λοβοτομη γινεται αλλαγη προσωπικοτητας,μια και καλη να ξεμπερδευω.

Jean,προσκυνω.Με αφησες αφωνη.

Αλβερτος Αινσταιν

Kαλημερα!!!!!!!!!!!

Ελενουφακι μου,πολυ χαρηκα,ειδες που στο ειπα?Αν και δεν το περιμενα να το πει ετσι,ελεγα πως θα το κανει πιο διακριτικα,να φανει εξ ολοκληρου δικη σου ιδεα.Μπραβο,κουκλα μου και ευχομαι να πανε ολα καλα!

Ματια μου,τωρα το διαβασα ολο,συμβουλο γαμου δεν ξερω δεν εχω παει και δεν σκοπευω φυσικα,ψαχνω στο ιντερνετ να βρω αν με λοβοτομη γινεται αλλαγη προσωπικοτητας,μια και καλη να ξεμπερδευω.

μπα,οταν θελει να ανατρεψει μια κατασταση,την ανατρεπει.......εκει που σου δειχνει αλλα,σου λεει κατι τετοιο κ σε στελνει τελειως....το θεμα ειναι οτι χρειαζεται δουλεια,για να στρωσουν τα πραγματα...ΑΝ στρωσουν!

τωρα οσο για τη λοβοτομη,ειναι μια εκπληκτικη ιδεα,και παρακαλω αν βρεις ακρη να με ενημερωσεις αμεσα για τη διαδικασια κ τυχον αποτελεσματα!:)

Ετσι,θα σε αφησω,καρδουλα μου?Θα σε ειδοποιησω αμεσως.

Αληθεια τωρα,χαρηκα πολυ!Καλη επιτυχια,καρδουλα μου,ολα να πανε καλα!!!

Αλβερτος Αινσταιν

για να δουμε!!!!παντως,σας ευχαριστω παλι κοριτσακια για το ενδιαφερον σας!ειναι πολυ γλυκο να μιλας κ να σ ακουνε(και να σε συμβουλευουν)κ να ξερεις οτι το κανουν απο καλοσυνη,γιατι δεν εχουν κατι να κερδισουν απο σενα αλλωστε!

εχω καει πολυ απο φιλιες στο παρελθον,κ ειμαι πολυ επιφυλακτικη στα κινητρα των ανθρωπων...

θα σας ενημερωσω για την εκβαση με τον συμβουλο,μηπως κ γω με τη σειρα μου μπορεσω να βοηθησω καμια που θα ταλαιπωρειται στο γαμο της(καλη ωρα...)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...