Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βρε τον αφιλοτιμο θειο......

demi

Recommended Posts

λοιπον πραγματικο γεγονος που συνεβει στο cosmos μπροστα στο ΘΕΙΟ ΒΑΝΙΑ ..

Ειναι ενας "κυριος"με ενα κοριτσακι αγγελουδι..

ζηταει 2 γαλλικους και πεταγετε το αγγελουδι και λεει..θειε θα μου παρεις μια ζεστη σοκολατα?

αφου την αγριοκοιταξε και μουρμουρισε κατι την παρηγγειλε..ταυτοχρονα το αγγελουδι λες και καταλαβε το βλεμα του λεει ..κοιτα η μαμα μου εδωσε και 20 ευρω...

τοτε χαμογελασε ο θειος πηρε τα 20 ευρω και πληρωσε και τους δικους του καφεδες........

ποσο ξεφτιλας μπορει να γινει ενας ανθρωπος?

Δοξα τον θεο απο θειους θειες κλπ αν πουμε κατι κακο θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει.....

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: τα ρέστα τα έδωσε ή τα κράτησε για το ταξί??????

Τι να πει κανείς υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια ..................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ρέστα? μετά θα το πήγε το παιδάκι για κάλαντα και θα τα κράτησε αυτός!!!!! :evil:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Ρέστα? μετά θα το πήγε το παιδάκι για κάλαντα και θα τα κράτησε αυτός!!!!! :evil:
Ξημερώματα παραμονής πρωτοχρονιάς μπήκαν στο μαγαζί μας 4 παιδάκια από 10 έως 4 χρόνων 1:30 μεσάνυχτα :shock: να πουν τα καλάντα .

Τα είχε φέρει ένας (ηλίθιος) .

Τον πλησιάζω και του λέω ότι τα παιδιά τέτοια ώρα έπρεπε να είναι στο κρεββάτι τους και μου λέει ναι ναι εντάξη.....αλλά με έγραφε!!!!!

Όταν του αγρίεψα λιγάκι τα πήρε κι έφυγε.

Ο κόσμος έχει παρανοήσει :evil: ..............μην το ψάχνεται το θέμα.

λοιπον πραγματικο γεγονος που συνεβει στο cosmos μπροστα στο ΘΕΙΟ ΒΑΝΙΑ ..

Ειναι ενας "κυριος"με ενα κοριτσακι αγγελουδι..

ζηταει 2 γαλλικους και πεταγετε το αγγελουδι και λεει..θειε θα μου παρεις μια ζεστη σοκολατα?

αφου την αγριοκοιταξε και μουρμουρισε κατι την παρηγγειλε..ταυτοχρονα το αγγελουδι λες και καταλαβε το βλεμα του λεει ..κοιτα η μαμα μου εδωσε και 20 ευρω...

τοτε χαμογελασε ο θειος πηρε τα 20 ευρω και πληρωσε και τους δικους του καφεδες........

ποσο ξεφτιλας μπορει να γινει ενας ανθρωπος?

Δοξα τον θεο απο θειους θειες κλπ αν πουμε κατι κακο θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει.....

ο χριστος κι η παναγια................

my baby was my reborn...

Αυτός ο "θείος" έπρεπε να 'χε μαζί του τον μεγάλο μου το γιό! Μάζεψε 60 ευρώ περίπου τώρα στις γιορτές, τα έχει στο πορτοφόλι του και δίνει μόνο σε φτωχούς κανένα ψιλό. Με τα υπόλοιπα παίζει "πλούσιους". Τι σόι παιχνίδι είναι αυτό και πού το έμαθε μη με ρωτήσετε, πάντως δεν του παίρνεις ούτε σεντ!!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

• 2 months later...
Αυτός ο "θείος" έπρεπε να 'χε μαζί του τον μεγάλο μου το γιό! Μάζεψε 60 ευρώ περίπου τώρα στις γιορτές, τα έχει στο πορτοφόλι του και δίνει μόνο σε φτωχούς κανένα ψιλό. Με τα υπόλοιπα παίζει "πλούσιους". Τι σόι παιχνίδι είναι αυτό και πού το έμαθε μη με ρωτήσετε, πάντως δεν του παίρνεις ούτε σεντ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Aπιστευτος ο πιτσιρικας σου, maryp!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...