Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κοιμάται πολύ δύσκολα

mikaela

Recommended Posts

Έχω ένα αγοράκι σχεδόν 2,5 μηνών και το πρόβλημα είναι ότι το βράδυ για να κοιμηθεί ξεκινάμε κατά τις 8:30 για να κοιμηθεί τελικά στις 10:00. Μέχρι τώρα είχαμε κολικούς και το δικαιολογούσα, τώρα τελευταία όμως δεν έχουμε αέρια αν και μπορεί να λερώνουμε λίγο την πάνα μας κάθε τόσο αλλά καμία σχέση με πριν, οπότε θεωρώ ότι δεν πονάει, αλλά γιατί θέλει τόση ώρα να κοιμηθεί; έχετε ανάλογη εμπειρία; Α και να τονίσω ότι όση ώρα προσπαθώ θηλάζει, ψιλοαποκοιμιέται σηκωνόμαστε για ρέψιμο κλάμα και ξύπνημα, καμιά βόλτα μήπως και κοιμηθούμε και φτου από την αρχή, ώσπου κάπου την τρίτη με τέταρτη φορά που θα μπει στο στήθος θα αποκοιμηθεί.

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

Διαφημίσεις

Θα σου απαντήσω σύμφωνα με αυτά που εχω καταλάβει από τη μπέμπα μου! Κοντεύει τους 4 μήνες κ η τελική ώρα που θα κοιμηθεί ειναι στις 10 με 10.30. Όσες φορές κ να τη πάρει ο ύπνος στο στήθος, όταν τη βάζω στο κρεβάτι μετα από λίγο ξυπνάει κ γκρινιάζει κ πάμε κ εμείς πάλι από την αρχή! Φροντίζω να ξεκινάμε το γευμα κατά τις 9.30, 10 παρά ώστε να φάει καλά κ να κοιμηθεί (βέβαια αν πεινάει νωρίτερα εννοείται πως τη βάζω να φάει) αλλά ξέρω πως στις 10 θα φάει πάλι κ θα κοιμηθεί!

Μέχρι να καταλήξω σε αυτό, έκανα κ εγώ ό,τι κάνεις κ εσύ. Κ έλεγα ότι δεν κοιμάται κ με κουράζει με τις βόλτες κτλ! Αλλά τελικά ακολούθησα το πρόγραμμα της μπέμπας κ όλα καλά τώρα!

Σίγα σιγά θα μάθεις τί θέλει το μπεμπάκι σου κ όλα θα φτιάξουν!

Δεν χρειάζεται να το σηκώνεις για ρέψιμο. Τα μωρά που θηλάζουν δεν το έχουν ανάγκη. Εκτός κι αν το βλέπεις και ζορίζεται. Το θηλάζεις κι όταν αποκοιμηθεί το αφήνεις όπως είναι.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Έχω ένα αγοράκι σχεδόν 2,5 μηνών και το πρόβλημα είναι ότι το βράδυ για να κοιμηθεί ξεκινάμε κατά τις 8:30 για να κοιμηθεί τελικά στις 10:00. Μέχρι τώρα είχαμε κολικούς και το δικαιολογούσα, τώρα τελευταία όμως δεν έχουμε αέρια αν και μπορεί να λερώνουμε λίγο την πάνα μας κάθε τόσο αλλά καμία σχέση με πριν, οπότε θεωρώ ότι δεν πονάει, αλλά γιατί θέλει τόση ώρα να κοιμηθεί; έχετε ανάλογη εμπειρία; Α και να τονίσω ότι όση ώρα προσπαθώ θηλάζει, ψιλοαποκοιμιέται σηκωνόμαστε για ρέψιμο κλάμα και ξύπνημα, καμιά βόλτα μήπως και κοιμηθούμε και φτου από την αρχή, ώσπου κάπου την τρίτη με τέταρτη φορά που θα μπει στο στήθος θα αποκοιμηθεί.

Τυχερουλα!!!!!! εγω καθε βραδυ ξεκινω κατα τις 8:30 και αν δεν παει 12-12:30 δεν κοιμαται, το στηθος μου δεν το νιωθω οταν ξαπλωνω

α κατάλαβα δεν είμαι η μόνη που παλεύω κάθε βράδυ με το στήθος έξω :)

jesgk ευτυχώς εμένα αυτό το να φτάνει 12:00 το έκοψε τώρα είμαστε γύρω στις 10 με 10:30, άντε άλλη μισή ωρίτσα να έκοβε θα είμασταν καλά. Οχι τίποτα άλλο αναγκάζω καμιά φορά και το μεγάλο μου γιο να πάει για ύπνο ενώ δε νυστάζει για να έχουμε ησυχία.

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

Διαφημίσεις

εμεις ακομα ειμαστε στα 5 μηνων και ακομα δεν τα παμε καλα με τον υπνο καθε βραδυ με το στηθος εξω απο τις 8 μεχρι τις 11\30 αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εαν τον ταισω 91\2 σταθερα και ειμαστε στο κρεβατι εχουμε ιγοτερα προβληματα απο οτι να τον καθυστερισω να τον παω για υπνο.λ.λ.