Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αλλαξω καροτσι (pegperego uno) γιατι με δυσκολευει στα πεζοδρομια και σε ανομαλους δρομους, αν εχετε το buzz με χαρα θα ακουσω την γνωμη σας! με ενδιαφερει τοσο η δικη μου ευκολια οσο και η ανεση του μικρου :D

τι λετε να κανω?

Διαφημίσεις

To έχω εγώ! Ωραίο είναι, μια χαρά με έχει βολέψει!

Στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Και στην Πάρο που το έχουμε πάρει μια χαρά πήγαινε!

m.gifa.gift.gifh.gifi.gifl.gifd.gifa.gif

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

+

Στρίβει πολύ ευκολα.

Εκτος απο το καρότσι αγορασα καρεκλακι αυτοκινητου maxi-cosiτο οποιο προσαρμόζεται πανω στο buzz. Τοτε το καρότσι γινεται πολύ εντυπωσιακό. Επισης αν κοιμηθει κατα τη διαρκεια της βολτας, βαζεις το μωρο στο αμάξι χωρις να το ξυπνήσεις.

Η βαση χωραει σε πορτ παγκαζ μικρου αμαξιου γιατι βγαινουν οι ροδες πολύ ευκολα.

-

Πρεπει να αγοράσεις ομπρελιτσα, η αυθαιντικη βγαινει μονο σε μαυρό χρωμα :( και κανει 30 ευρώ.

Αρκετα βαρύ (όπως σχεδόν όλα τα τριροδα)

Ειναι καλό καρότσι (δεν ειχα αλλο να συγκρινω), εχω παει με αυτο παντου(φουιτ επαθα μια φορα), δεν ειμαι όμως πεπεισμενη αν αξιζε να ξοδεψω τοσα χρήματα (περιπου 500 ευρώ). Ελπίζω να το χρησιμοποιησω στα επόμενα παιδια μου (τοτε ισως κανει απόσβεση).

• 4 weeks later...

Θεϊκό!!! Είχα χρόνια να το ακούσω!!

Το Φούιτ για τους μη μυημένους σημαίνει "έπαθα λάστιχο". Είχα να το ακούσω από τότε που σπούδαζα Ξάνθη. Το εξηγώ γιατί οι νότιοι (όσοι δεν έχουν διευρύνει τους ορίζοντες τους) δεν ξέρουν τι εστί φούιτ!

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Θεϊκό!!! Είχα χρόνια να το ακούσω!!

Το Φούιτ για τους μη μυημένους σημαίνει "έπαθα λάστιχο". Είχα να το ακούσω από τότε που σπούδαζα Ξάνθη. Το εξηγώ γιατί οι νότιοι (όσοι δεν έχουν διευρύνει τους ορίζοντες τους) δεν ξέρουν τι εστί φούιτ!

Ναι ναι ναι!!! Μπράβο ιλόνκα τέλειο το φούιτ .... μου θύμισες ποδηλατάδες στα παιδικά μου χρόνια!!! Α! ρε πατρίδα τι με έκανες!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις