Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαφορες φοβιες

Recommended Posts

Καλησπερα

σε μια προσφατη κουβεντα με τον αντρα μου συνηδητοποιησα οτι ισως και να εχω ξεφυγει λιγάκι με τη προστατευτικοτητα του ευατου μου τωρα που ειμαι εγκυος...θα σας πω τι εντοπισαμε σαν υπερβολες και θα ηθελα να μου πειτε αφενως αν νιωθετε και σεις τα ιδια και αφετερου αν με θεωρειτε ελαφρως φρικαρισμενη ;)

• Οταν καπνιζουν κοντα μου την κανω, οχι για την μυρωδια αλλα για μην εισπνευσω καπνο και περασει στο μωρο (δεν υπηρξα ποτε καπνιστρια αλλα ποτε δεν ημουν ο ανθρωπος που εκανε κουβεντες για το θεμα, και ποτε δε ζητουσα απο τους αλλους να το σβησουν)
  • Δεν συνδεομαι με το ιντερνετ ασυρματα γιατι προσπαθω να αποφευγω την ακτινοβολια
  • Δε μηλαω πολυ στο κινητο και οσο μηλαω ειναι αυστηρα με bluetooth
  • Αποφευγω αυστηρα την ζαχαρη, τα αναψυκτικα, τα μαρουλια και οτι αλλο διατροφικο μπορει να ειναι κακο ή μαλλον για να ειμαι ηλικρινης να μην ειναι καλο για το μωρο μου
  • Αν δε πιω 2-3 ποτηρια γαλα με πιανει πανικος και φροντιζω να ειμαι συνεπης σε αυτο καθε μερα
  • Δε σκεφτομαι καν να πιω μια γουλια κρασι, ουτε για να ευχηθω (εχουμε ενα γαμο τωρα και μου την ειπε το σοι του αντρα μου)

αυτα βασικα...ειμαι καλα γιατρε μου? :D:D:D

αληθεια τωρα πειτε μια γνωμη

Διαφημίσεις

πιστευω οτι κανεις οτι καλυτερο για σενα και το παιδι σου.και εγγυος να μην ησουνα δεν βρισκω κατι κακο.οσο για το σοι μην δινεις σημασια....μπενακης και βγενακης

τα νουμερα 2,3,4,6 τα κανω αυστηρα και εγω και πολλα πολλα αλλα!οποτε μην το παιρνεις κατακαρδα.ολες οι εγκυουλες λιγο πολυ κατι κανουν...

tt7up3.png

ναι σιγα μην κατσεις να σκασεις για το σοι!οταν θα ειναι σε εγκυμοσυνη εκεινοι ας πινουν κρασι και ας ευχονται!!!εσυ αν δεν θελεις δεν θα πινεις!

tt7up3.png

Διαφημίσεις

Μωρέ καλά τα κάνεις, ΑΛΛΑ:

Δεν χρειάζεται π.χ να φρικάρεις και να πελαγώνεις αν δεν πιείς τόοοοοσο γάλα μια φορά!!

Μια γουλίτσα κρασί, επίσης δεν βλάπτει! Δεν είπαμε να κατεβάσεις και την κανάτα βρε αδερφέ,αλλά το να ευχηθείς με δυο-τρείς γουλιές κρασί, δεν σημαίνει ότι θα γεννήσεις και τον Ορέστη Μακρή!

Όσον αφορά το κάπνισμα, ναι, εκεί έχεις όλα τα δίκια του κόσμου.

Και για τα υπόλοιπα φυσικά!! Προσέχουμε για να έχουμε!

Τα πάντα με μέτρο κοριτσάκι!!

δε βρίσκω τίποτα υπερβολικό, ίσως το "μια γουλιά κρασί".... εκτός αν δε σου κάνει όρεξη καθόλου...

Ξέρεις τι βρίσκω υπερβολικό; τους γονείς που για να είναι ήσυχα τα παιδιά τους, τους δίνουν να παίξουν με το κινητό τους....

qrgjp2.png

εγω παλι θα σου πω, οτι ναι οντως εισαι υπερβολικη... δεν μου φαινονται λογικα αυτα που κανεις...

επισης θα σου πω, οτι ειχα περασει αντιστοιχη φαση... και καταλαβα οτι δεν εκανα καλο στο μωρο μου, απλα ταλαιπωρουσα τον εαυτο μου, και αυτο που μου συνεβαινε αγγιζε τα ορια της υστεριας...

το ξαναπαθα μολις γεννησα, για αρκετες βδομαδες μονο τον αερα που δεν ψεκαζα με ντεττολ, για να ναι ολα καθαρα...

χαλαρωσε...

ειναι το πιο βασικο απο ολα για να παει καλα η εγκυμοσυνη σου... (και τα ξαναλεμε μολις, με το καλο, γεννησεις... που θα το ξαναπαθεις!!!)

μανα κουραγιο!!!

εγω παλι θα σου πω, οτι ναι οντως εισαι υπερβολικη... δεν μου φαινονται λογικα αυτα που κανεις...

επισης θα σου πω, οτι ειχα περασει αντιστοιχη φαση... και καταλαβα οτι δεν εκανα καλο στο μωρο μου, απλα ταλαιπωρουσα τον εαυτο μου, και αυτο που μου συνεβαινε αγγιζε τα ορια της υστεριας...

το ξαναπαθα μολις γεννησα, για αρκετες βδομαδες μονο τον αερα που δεν ψεκαζα με ντεττολ, για να ναι ολα καθαρα...

χαλαρωσε...

ειναι το πιο βασικο απο ολα για να παει καλα η εγκυμοσυνη σου... (και τα ξαναλεμε μολις, με το καλο, γεννησεις... που θα το ξαναπαθεις!!!)

μανα κουραγιο!!!

απλα εγω νομιζω οτι αν αρχισει να αλλαζει συνηθειες τωρα θα καταπιεζεται και αυτο ειναι χειροτερο.ο καθε ανθρωπος εχει τις φοβιες του.εγω ειμαι μανιακη με την καθαριοτητα και οταν ειναι ολα καθαρα ειμαι ηρεμη.αν τωρα προσπαθησω να αλλαξω αυτη μου τη μανια θα τρελλαθω!οποτε ο καθενας λειτουργει με τον δικο του τροπο.

tt7up3.png

χαλαρωσε...

μανα κουραγιο!!!

μα στην ουσια γιαυτο ρωταω γιατι φοβαμαι τα χειροτερα

Διαφημίσεις

αλλά το να ευχηθείς με δυο-τρείς γουλιές κρασί, δεν σημαίνει ότι θα γεννήσεις και τον Ορέστη Μακρή!

:D :D :D :D :D ελιωσα στο γελιο...να σαι καλα!

Gilaki και εγώ έχω ένα κόλλημα με το τσιγάρο και τον καπνό και προσπαθώ να το αποφεύγω όσο γίνεται.

Και εγώ αποφεύγω την ζάχαρη όσο μπορώ, ένα παγωτάκι όμως την εβδομάδα δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό. Με τα αναψυκτικά δεν είχα ποτέ καλή σχέση, ούτε και με τα ποτά, οπότε δεν δυσκολεύτηκα να τα βγάλω από την διατροφή μου. Για το μαρούλι όμως επειδή ξέρω από που προέρχονται (είναι από το περιβόλι των γονιών μου) τα τρώω ανεπιφύλακτα αφού πρώτα τα έχω πλύνει σχολαστικά (τα μουλιάζω μέσα σε ξύδι με νερό για κανά τέταρτο και μετά τα πλένω με σκέτο νερό). Στις ταβέρνες δεν τρώω μαρουλοσαλάτες.

Γάλα πίνω και εγώ 2 ποτήρια την μέρα, τώρα αν δεν τα καταφέρω δεν τρελαίνομαι κιόλας για μια φορά.

Με το Internet συνδέομαι πάντα ενσύρματα, οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει τόσο μεγάλο λάθος. Κινητό δεν χρησιμοποιώ πολύ, συνήθως το έχω κλειστό.

Κάνω όμως κάτι άλλο, χρησιμοποιώ πολύ το φορητό τηλέφωνο (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) και αυτό έχει αρκετή ακτινοβολία. Μάλλον πρέπει να πάρω άλλη συσκευή, την κλασσική με το καλωδιάκι. Αυτό είναι ένα θέμα και κάθε φορά που μιλάω έχω μετά ενοχές.

Πότε - πότε χρησιμοποιώ και λάκ στα μαλλιά μου γιατί είναι πολύ ατίθασα και δεν στρώνουν, εκεί έχω ένα μικρό θεματάκι. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση.

Πιστεύω ότι δεν είσαι υπερβολική, απλά θέλεις το καλύτερο για το μωράκι σου. Απλά η γνώμη μου είναι να μην τρελαίνεσαι και να μην αγχώνεσαι γιατό τότε κάνεις μεγαλύτερο κακό.

Φιλάκια πολλά.

aYVcp2.png

και εγω καθολου υπερβολικη δε σε βρισκω, στον γιο μου ετσι και χειροτερη ημουνα, τωρα στο δευτερο το μονο που κανω ειναι να πινω μισο ποτηρακι μπυρα 2 φορες το μηνα το πολυ,

Επισης εκοψα τελειως το κινητο, εβγαλα το ασυρματο απο τη μπριζα, δεν τρωω ουτε για πλακα μαρουλια γενικα,καθαριζω τη φλουδα απο τη ντοματα δεν τρωω φραουλες, βλεπω γατα και αλλαζω πεζοδρομιο, γιατι δε μου βρηκε πολλα αντισωματα για τοξοπλασμα,δεν παω για μπανιο στη θαλασσα ουτε για πλακα

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ???

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

και εγω καθολου υπερβολικη δε σε βρισκω, στον γιο μου ετσι και χειροτερη ημουνα, τωρα στο δευτερο το μονο που κανω ειναι να πινω μισο ποτηρακι μπυρα 2 φορες το μηνα το πολυ,

Επισης εκοψα τελειως το κινητο, εβγαλα το ασυρματο απο τη μπριζα, δεν τρωω ουτε για πλακα μαρουλια γενικα,καθαριζω τη φλουδα απο τη ντοματα δεν τρωω φραουλες, βλεπω γατα και αλλαζω πεζοδρομιο, γιατι δε μου βρηκε πολλα αντισωματα για τοξοπλασμα,δεν παω για μπανιο στη θαλασσα ουτε για πλακα

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΟΟΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ???

αχ για πειτε μου και μενα γιατι δεν κανει να τρωμε φραουλες?

tt7up3.png

Διαφημίσεις

Βρε gilaki..εγω νομιζω οτι εισαι υπερβολικη σε κάποια πράγματα..sorry κιολας!!

Ειναι θεμα χαρακτήρα ή απλα σε εχει πιασει κριση?? Ησουν ετσι και πριν ή τωρα το επαθες??

Και κρασί πινω και μπυρα, 1 ποτηράκι ομως..

Γάλα δε πολυπινω γενικα,αντε 1 ποτηρι μέρα παρα μέρα.Ενταξει ξεσπάω στα γιαούρτια ομως..τα οποια παντα μου αρεσαν..

Τα μαρούλια τα τάραξα το χειμώνα..και τις ντομάτες και τις φραουλες τωρα και οτιδηποτε δω και το θελω θα το φάω!!

Εχω ηδη κανει 5-6 μπάνια στη θαλασσα..

Στην αυλη μου ζουν 3 γατιά και 1 σκυλι..

Γενικά ζω οπως πριν..

Για το τσιγάρο,τα αναψυκτικα και τα γλυκά πολύ καλα κανεις πρωτα απο ολα για σενα!

Ειναι πολυ νωρις για να τρελαίνεσαι τοσο νομιζω,χαλάρωσε και απολαυσε την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!! Μετα θα εισαι στην τσιτα με το μωρο..σκέψου και αυτο! :)

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

gilaki,,, όσα έγραψες είναι σαν να τα λέω εγώ και προσθέτω: έχω αντικαταστήσει όλα μου τα καλλυντικά με φυτικά, έχω σταματήσει να καθαρίζω το σπίτι μου για να μην εισπνέω απορρυπαντικά (έρχεται η μανούλα, να' ναι καλά), έχω κόψει την κονσ'ερβα τόνο, δεν πλησιάζω παιδιά μικρά για κίνδυνο ερυθράς, έχω αναγκάσει τον 'αντρα μου να οδηγεί σαν κότα γιατί με φρικάρουν οι κ@@@δρομοι (απόσταση 0,5 ώρας για το πατρικό μου την κάνουμε περίπου 1 ώρα και κάτι!),,,, κι άλλα που ίσως ξεχνάω τώρα.

Πιθανόν και να' μαστε υπερβολικές. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όμως, είναι η πρώτη εγκυμοσύνη, είμαι τελείως ψάρι και νομίζω ότι όλα θα συμβούν σε μένα!!!!!

UmJ2p11.png

4/12/2009: Τhe first day of the rest of my life.

aMUmp10.png

Βρε gilaki..εγω νομιζω οτι εισαι υπερβολικη σε κάποια πράγματα..sorry κιολας!!

καλε ελευθερα, γιαυτο το ανοιξα το θεμα ;)

Ειναι θεμα χαρακτήρα ή απλα σε εχει πιασει κριση?? Ησουν ετσι και πριν ή τωρα το επαθες??

καμια σχεση πριν, αλλωστε εχω ξαναπει οτι ειμαι υπερβαρη. Οκ φιλη του αλκοολ δεν υπηρξα ποτε αλλα παντα ειχα καλη σχεση με το κρασι και την σαμπανια (λογω επαγγελματος και σπουδων)

Δε ξερω αν με εχει πιασει κριση...γιατι αν ηταν κριση θα περνουσε γρηγορα :shock: ... τεσπα θα προσπαθησω να ηρεμησω :D :D

έχω αντικαταστήσει όλα μου τα καλλυντικά με φυτικά

και γω :o :o και τα εχω περιορισει σε κρεμες κτλ δεν βαφομαι σχεδον καθολου, τωρα στον γαμο θα πρεπει να βαφτω και το σκεφτομαι

για βαφη στο μαλι ουτε λογος...και η ριζα...δραμα!

έχω σταματήσει να καθαρίζω το σπίτι μου για να μην εισπνέω απορρυπαντικά (έρχεται η μανούλα, να' ναι καλά)

καλα με τα απορυπαντικα δεν ειχα ποτε καλη σχεση λογω περιβαλοντος παντα χρησιμιποιουσα soft απορυπαντικα και παντα ειχα γυναικα στο σπιτι 1 φορα την εβδομαδα

έχω κόψει την κονσ'ερβα τόνο

δεν την ετρωγα ποτε, αλλα εκοψα τον σολωμο (ολα τα ειδη), το προσουτο, τα ζομπονοειδη, τα λουκανικα, τα θαλασσινα κα

δεν πλησιάζω παιδιά μικρά για κίνδυνο ερυθράς,
χα! την εχω περασει!!!! :D :D

έχω αναγκάσει τον 'αντρα μου να οδηγεί σαν κότα γιατί με φρικάρουν οι κ@@@δρομοι (απόσταση 0,5 ώρας για το πατρικό μου την κάνουμε περίπου 1 ώρα και κάτι!),,,, κι άλλα που ίσως ξεχνάω τώρα.

ο αντρας μου ειναι πολυ προσεκτικος απο μονος του, δε μπαινω σε αλλα αυτοκινητα, επιλεγω να οδηγω εγω, δεν μπαινω σε ταξι... προσπαθω να μη τρεχω αλλα εχω ενοχες οτι δε παω πολυ σιγα...εχω μια σχεση παθους με την οδηγηση λογω του father μου και μαλλον ξεφευγω λιγακι χωρις να το καταλαβαινω

Πιθανόν και να' μαστε υπερβολικές. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όμως, είναι η πρώτη εγκυμοσύνη, είμαι τελείως ψάρι και νομίζω ότι όλα θα συμβούν σε μένα!!!!!

εντελως ομως!! και μενα η πρωτη και την περιμενα και πολυ καιρο...και δε με λες και πιτσιρικα!

Η κουνιαδα μου εχει κανει 4 παιδια, 4 εγκυμοσυνες, την πρωτη στα 19 και ειναι αρκετα χυμα...με συγκρινουν συνεχως ολοι με εκεινη και ο μονος που το βρησκει χαριτομενο ειναι ο αντρας μου!

Αν κ δεν έκανα τίποτα απ αυτα που κανείς δεν σε βρίσκω υπερβολική.ΜΌΝΟ ΣΕ ΈΝΑ!στο θέμα του κρασιού κ του γάμου.ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΌΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΉΘΗΚΕ!αλλά αν γεμίζεσ ένα ποτήρι,ευχόσουν κ ίσα ίσα τοακουμπούσες στα χείλια σου δεν θα πάθαινες κατι.

Κι ένα παράδειγμα.εγώ στην εγκυμοσύνη κάπνιζα κ το μωρό μου γεννήθηκε υγιέστατο. Ένα φιλικό ζευγάρι που δεν κάπνιζε κανένας απ τους 2 πότε κ απέφευγαν χώρους με καπνό στην εγκυμοσύνη το παιδί τους ακόμα κ τώρα 1,5 χρόνων με οξυγόνο το έχουν.είναι να μην σου τύχει τελικά.

Εγώ είχα φοβία με τα τακούνια.έστω κ λίγων εκατοστών.φοβόμουν μην στραβόπατησω κ πέσω κ πάθει κατι το μωρό.κ ας ήμουν εξοικιομενη πριν κ δεν είχα πέσει πότε λόγω τακουνιών.

Αν το νοιώθεις πραγματικά κ το κανείς οκ.αν όμως καταπιέζεις τον εαυτό σου κ αγχώνεσε τότε...το άγχος είναι χειρότερο από 1 ποτήρι κρασί ή ένα λιγότερο ποτήρι γάλα.

γνωμη μου ειναι να μην καταπιεστεις να αλλαξεις!! κανε αυτο που νομιζεις εσυ καλυτερο!! εγω τωρα τελευταια εχω ξεθαρεψει....αλλα αισθανομαι πιο σιγουρη για αυτο !!!και στη τελικη τιποτα απο αυτα που κανεις δεν βλαπτουν εσενα ή το μωρο σου!!

0sb2p3.png

gilaki συγγνωμη γιατι ανοιξες και θεμα, αρα καποιοι στο εχουν κανει θεμα, αλλα εγω δε βρισκω την παραμικρη υπερβολη σε οσα κανεις.

Ειναι απολυτως σωστα, επιστημονικα τεκμηριωμενα και ασε τους αλλους να λενε.

Βεβαια, ακριβως επειδη ολα καλα τα κανεις, δε βλεπω και το λογο να αγχωνεσαι. Αυτο πραγματι δεν κανει καλο.

Συνεχισε και μην αισθανεσαι υποχρεωμενη να δινεις λογαριασμο στον καθενα για τις συνηθειες σου.

k9Tap3.png

Βεβαια, ακριβως επειδη ολα καλα τα κανεις, δε βλεπω και το λογο να αγχωνεσαι.

χμμμ ευστοχο...εκει εχω καταληξει κ γω, το προβλημα δεν ειναι τοσο τι κανω αλλα οτι ανησυχω! Και σ'αυτο με βοηθησε η κουβεντα με τις κοπελες, εννοω οτι θελω να χαλαρωσω, οχι να χαλαρωσω στις συνηθειες αλλα να τις κανω ρουτηνα και να μην αγχωνομαι. Ευχαριστω παντως ολους

Κοριτσάκι μου το άγχος κάνει πιο πολύ κακό σχεδόν από όλα όσα ανέφερες ό,τι προσπαθείς να αποφύγεις (με εξαίρεση το τσιγάρο και το αλκόολ). Αν όλα αυτά τα κάνεις με ηρεμία και ευχαρίστηση τότε καλά κάνεις, αν όμως σε αγχώνουν κάπου κάνεις λάθος.

Θα σου πω επίσης ό,τι είσαι στην αρχή και μέχρι τέλους μπορεί να κουραστείς να ακολουθείς ένα τόσο αυστηρό πρόγραμμα. Πχ. 2 ποτήρια γάλα την ημέρα απαραιτήτως δεν θα πρέπει να είναι απαράβατος νόμος για σένα. Μην ξεχνάς ότι το γιαούρτι πχ. έχει πιο πολύ περιεκτικότητα σε ασβέστιο καθώς και η κατανάλωση τυριών είναι ευεργετική. Το ασβέστιο βρίσκεται σε πολλές τροφές. Για το μαρούλι θα σου πω το παράδειγμά μου. 7 μήνες είχα να φάω μαρούλι για τον φόβο του τοξοπλάσματος. Το αποτέλεσμα? Έπεσε τρελλά ο αιματοκρίτης, είμαι στο 31 από 42 που είχα και τώρα παλεύω να τον ανεβάσω για να μην χρειαστώ μετάγγιση!!! Και φυσικά άρχισα να τρώω μαρούλι και άλλα φυλλώδη λαχανικά.

Χρησιμοποιώ φυτικά καλλυντικά και δεν βάφομαι γιατί έτσι αισθάνομαι όμορφη και καθαρή. Χημικά στο σπίτι χρησιμοποιώ, προτιμώ τα φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά μια χλωρίνη που και που δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου!

Γενικά γνώμη μου είναι ότι μπορείς να προσέχεις ό,τι σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις καλά και ασφαλή αλλά μην κάνεις υπερβολές. Εξάλλου η υγεία του παιδιού σου εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Απλά μην πηγαίνεις γυρεύοντας! Δεν είναι δυνατόν όμως και θεμιτό να κλειστείς σε μια γυάλα.

Ελπίζω να βοήθησα!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

εμενα η γνωμη μου ειναι οτι καθετι υπερβολικο καθε αλλο παρα καλο ειναι.εγω αργησα να πιασω παιδι κ παιδευτικα πολυ κ παρολο που θεωρητικα ανοικω στις επαπιλουμενες εγκυμοσυνες αν δεν ειχα τα συμπτωματα που με ταλαιπωρουν.εμετουςκτλ δεν θα μασαγα πουθενα.ποτε δεν θεωρησα οτι η εγκυμοσυνη ειναι αρρωστια ασχετα που τωρα νιωθω σαν αρρωστη.Καταλαβαινω οτι πρεπει να υπαρχουν καποια ορια για το καλο του παιδιου αλλα μην φτανουμε στην υστερια γιατι μετα ο περιγυρος θεωρει οτι ειναι ναζια της εγκυμοσυνης κ αδιαφορει.

και μενα με ενοχλει το τσιγαρο παροτι καπνιζα κ οταν λεω οτι με ενοχλει εννοω οτι το μυριζω κ ξερναω αλλα παρολα αυτα λεω σε αυτους που καπνιζουν να καθονται λιγο μακρια μου για να μην με ενοχλει .δεν τους το απαγορευω.

το γαλα το πινω γιατι ειναι το μονο υγρο που κανει να πινω λογω ελκους οσο για την ζαχαρη δεν μπρω να φαω γλυκα γιατι δεν τα δεχεται το στομαχι μου αλλα ανακαλυψα κατι τσουρεκακια που δεν με πειραζουν κ τρωω σχεδον ενα την ημερα.βαφομαι κανονικα γιατι δουλευω κ δεν μπορω να ειμαι απεριποιητη κ οσο για το ποτο .μακαρι να μην με πειραζε κ θα ηθελα καθε σαββατο να βγαινω βολτα κ να πινω ενα ποτηρακι.

με ολα αυτα θελω να πω οτι δεν χρειαζεται να παθουμε μεταλλαξη για να βγαλουμε ενα υγιες μωρο.απλα ενα μετρο χρειαζεται.αν παθαινουμε πανικο απο τωρα {ειδικα εμεις οι πρωταρες}οταν γεννηθει το μικρο ,που εκει ειναι τα ζορια ,θα σηκωσουμε τα χερια ψιλα?

μην ξεχνατε οτι υπαρχουν γυναικες που γεννανε μεσα στα χωραφια δουλευοντας.

Εμενα μου εχει πει ο γιατρος να κοιμαμαι οσο περισσοτερο μπορω κ χτυπαω 10 ωρα στην δουλεια γιατι δεν με παιρνει αλλιως κ οταν γυρναω σπιτι με περιμενουν αλλες δουλειες κ ολα αυτα με ελκος εμετους ζαλαδεςκτλ.

Δεν επικρινω καμια αλλα προσπαθηστε να σκληρηνετε λιγο γιατι τωρα μπορω να σας χαιδευουν κ να σας δικαιολογουν αλλα μετα θα τα βρητε μπαστουνια κ η προσγειωση θα ειναι ανωμαλη.