Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

FRISOLAC COMFORT ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

Recommended Posts

χαιρετω τις μανουλες του parents! εμεις παιρνουμε το frisolac comfort επειδη μετα το θηλασμο εγινε το μωρο μου δυσκιλιο. ειναι 2 1/2 μηνων τωρα και ακομα ζοριζεται. σαν να μην ξερει πως να σφιχτει και προσπαθω να τον βοηθαω. τον αφηνω γυμνο, του σηκωνω τα ποδαρακια, του δινω χαμομηλακι milupa, και του κανω και μασαζ στην κοιλιτσα με baby oil. κανει βεβαια αλλα με δυσκολια, ποναει. τι αλλο να κανω η γυναικα πια? μου ειπε μια μανουλα να βραζω 3 ξερα δαμασκηνα και το νερακι να του το δινω. εσεις ειχατε τετοια θεματα? καμια συμβουλη?:confused:

ευχαριστω προκαταβολικα!!!:)

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

Καλύτερα μην δοκιμάζεις μαντζούνια είναι πολυ μικρό, σε καταλαβαίνω τα πέρασα και γώ με το frisolac comfort το μόνο που καταφέραμε είναι να ενεργείται κάθε 2 μέρες, υπομονή θα πρέπει να κάνεις και αν δείς οτι καθυστερεί πάνω απο 2 μέρες μηπως να του εβαζες κανένα υποθετάκι (γιατι απο την δική μου εμπειρία, όταν περνούσε της 2 μέρες υπέφερε γιατι τα κακάκια της αρχίζαν να πετρώνουν) Τελος παντων μου το λέγανε οτι μόλις θα αρχίσει να τρώει φρουτάκια θα δουλεψει το σύστημα και πραγματικά (φτου να μην το ματιάσω) εχουμε γίνει τακτικότατες καθημερινές και καμιά φορά δις την ημέρα!

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

ευχαριστω πολυ vasso75. και γω αυτο νομιζω τα μαντζουνια ισως δεν ειναι και η καλυτερη λυση!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

μια φίλη μου σύστησε το aptamil digestive comfort και βρήκα την υγειά μου. Δεν είναι και πηχτό όπως το frisolac και δεν χρειάζεται να το διαλύεις στους 85 βαθμούς. Για δοκιμασέ το.....

χαιρετω τις μανουλες του parents! εμεις παιρνουμε το frisolac comfort επειδη μετα το θηλασμο εγινε το μωρο μου δυσκιλιο. ειναι 2 1/2 μηνων τωρα και ακομα ζοριζεται. σαν να μην ξερει πως να σφιχτει και προσπαθω να τον βοηθαω. τον αφηνω γυμνο, του σηκωνω τα ποδαρακια, του δινω χαμομηλακι milupa, και του κανω και μασαζ στην κοιλιτσα με baby oil. κανει βεβαια αλλα με δυσκολια, ποναει. τι αλλο να κανω η γυναικα πια? μου ειπε μια μανουλα να βραζω 3 ξερα δαμασκηνα και το νερακι να του το δινω. εσεις ειχατε τετοια θεματα? καμια συμβουλη?:confused:

ευχαριστω προκαταβολικα!!!:)

Και εμάς μας είχε δημιουργήσει δυσκιλιότητα το γάλα αυτό για αυτό και το άλλαξα και καταλήξαμε στο NAN Sensitive γιατί μ΄νο με αυτό ρυθμίστηκε στο εντεράκι της, αλλά εγώ δεν θα έδινα ματζουνάκια με δαμάσκηνα χωρίς την έγκριση του γιατρού μου, το είχα διαβάσει και εγώ στο φορουμ αλλά ο γιατρός δεν με αφησε

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια! αλλα ο παιδιατρος μου ειναι καθετος στο να αλλαζω γαλατα. ουτε που να το ακουσει και εκτος αυτου λει οτι δεν του κανει καλο!δεν ξερω!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

emeis pantws pou megalwsame me frisolac comfort, oxi aplws kaname ta kaka mas...kai me to parapanw min sou pw..!!!mipws einai thema organismou k oxi galaktos?emena o paidiatros mou elege oti auto to gala den dimiourgei dyskoiliotita alla to antitheto..ti na pw..

καλημερα και γω το ιδιο προβλημα εχω απο το καιρο που σταματισε το γαλα μου.Οταν ηταν 1 μιση μινων ειχε κολικους και του εδωσα το nan τις nestle και απο τοτε ξεκινησε η δισκοιλιοτιτα μεχρι τωρα που ειναι 11 μηνών.Τις δινω το frisomel comfort εχω δοκιμασει τα παντα κατοπιν εντολης γιατρου και δαμασκινα και quaker και ακτινιδια και πολυ νερο.Πριν ένα μηνα την πηγα σε παιδογαστρεντερολογο της τα ειπα ολα αυτα και μου ειπε να τις δινω πολυ νερο και duphalac για ένα μηνα.Πηγαινε καλυτερα τωρα που το σταματησα παλι τα ιδια κανει μονη της μια φορα αλλα μπιλακια σκληρα και πολυ λιγα.Η γιατρος μου εχει πει οτι καποια στιγμή οταν θα μεγαλωσει θα στρώσει.Πάντως και το μωρο και εμεις εχουμε κουραστεί.Τις εχω κανει καποιες εξετασεις αιματος να δουμε αν την πειραζει κατι τα αποτελεσματα θα βγουν σε μια εβομαδα.Αν βγουν καλες η παιδογαστρεντερολογος μας ειπε οτι θα δοθμε το εντερο της εσωτερικα.Πάντως η αναπτυξη της ειναι φυσιοογική και τα κιλα της πολυ καλα.Τι να πώ υπομονή.

an1cCvQ0g410010Nzc3NzlkaHwxNTc1NzYzZGF8SCBWYXNpbGlrb3VsYSBtb3UgZWluYWk.gif

• 6 months later...
μια φίλη μου σύστησε το aptamil digestive comfort και βρήκα την υγειά μου. Δεν είναι και πηχτό όπως το frisolac και δεν χρειάζεται να το διαλύεις στους 85 βαθμούς. Για δοκιμασέ το.....

Είναι όμως το ίδιο αποτελεσματικό με το Frisolac Comfort;

Πείτε μου γιατί έχουμε τρομερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αύριο αλλάζω γάλα.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

• 3 months later...

Γεια σας κορίτσια!

Ο μπέμπης μου είναι τώρα 5 μηνών κι ακόμα έχουμε πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Όποιο γάλα και να δοκομάζουμε βλέπουμε κάποια αποτελέσματα για καμιά βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Το τελευταίο γάλα που πίνει μέχρι και σήμερα είναι το Frisolac Comfort. Για 15 περίπου μέρες έκανε τα κακάκια του κάθε μέρα (αν και με μεγάλη δυσκολία). Μετά όμως άρχισε να αραιώνει η συχνότητα. Τότε αρχίσαμε να του δίνουμε χυμό πορτοκαλιού (λιγο-λιγο στην αρχή και το αυξάναμε). Τώρα πίνει περίπου 70 ml χυμό πορτοκαλιού και παρόλα αυτά οι κενώσεις του δεν είναι καθημερινές πάντα. Ένας φαρμακοποιός μας είπε ότι καμιά φορά το Frisolac Comfort αντί για καλό, χειροτερεύει την κατάσταση. Ξέρετε κάτι τέτοιο; Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν οι ραγάδες δημιουργούνται από δυσκοιλιότητα.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις