Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Sympopny προβλημα

ariana

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,εχω ενα προβληματακι,αν μπορειτε να με βοηθησετε!Εχω νοικιασει το sympony και στην αρχη ολα πηγαιναν μια χαρα.Εδω και καποιες μερες ομως παρατηρω οτι δεν "ρουφαει"καλα,ειδικα αν το εχω χρησιμοποιησει αρκετη ωρα.Μπορει να το εχω στο μεγιστο αλλα να μην τραβαει.Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;Eυχαριστω!!

Διαφημίσεις

Γεια σου ariana!

Κι εγώ χρησιμοποιώ αυτό το θήλαστρο, και πρόσεξα ότι αν δεν μπαίνει καλά το μικρό κίτρινο πραγματάκι απ' όπου περνάει το γάλα , τότε δεν τραβάει καλά...τσέκαρε αν έχει πάει όσο πίσω γίνεται μήπως και στη δική σου περίπτωση φταίει αυτό...

Ματίνα

Γενικά με την πάροδο του χρόνου δεν παρατηρείται μεταβολή, αν δεν νιώθεις να δουλεύει καλά όλη την ώρα ίσως θα πρέπει να το πας στην εταιρεία για έλεγχο.

Αλλιώς έλεγξε αν εφαρμόζει σωστά στο στήθος και αν τοποθετείς σωστά τη βαλβίδα (το μικρό κίντρινο πλαστικό που έχει πάνω μια λευκή μεμβράνη, αυτή που γράφει η Ματίνα).

• 1 year later...

θα ηθελα να ρωτήσω για κατι που παρουσιαζει το θηλαστρο μου (symphony) Με το που τελειωνει τη φάση της διέγερσης και αρχίζει η αντληση σφυρίζει και κλεινει. Το ξαναβαζω σε λειτουργεία και πατάω το κουμπί με τις σταγονούλες για να παει κατευθείαν στην κανονικη αντληση και ξανακανει το ιδιο, δηλαδη σφυρίζει και σταματαει. Τελικα, το εβγαλα απο τη πρίζα και το αφησα λιγο και μετα το ξαναδοκίμασα (ρισταρτ!!!!) και δουλεψε κανονικα. Το εχει κανει 2 φορές (με διαφορά 3 εβδομάδων)

Το εχει κανει σε καμια που το χρησιμοποιεί? Φοβάμαι μη με αφησει κανενα σαββατοκύριακο ....

as1cCyx0g411210MDAwOGQ0fDQ0MTUwZHxNeSBEZXJlayBpcw.gif

as1cv4H0g411210MDAyNzQ2ZHwzMTVkfE15IEdyZWdvcnkgaXM.gif

θα ηθελα να ρωτήσω για κατι που παρουσιαζει το θηλαστρο μου (symphony) Με το που τελειωνει τη φάση της διέγερσης και αρχίζει η αντληση σφυρίζει και κλεινει. Το ξαναβαζω σε λειτουργεία και πατάω το κουμπί με τις σταγονούλες για να παει κατευθείαν στην κανονικη αντληση και ξανακανει το ιδιο, δηλαδη σφυρίζει και σταματαει. Τελικα, το εβγαλα απο τη πρίζα και το αφησα λιγο και μετα το ξαναδοκίμασα (ρισταρτ!!!!) και δουλεψε κανονικα. Το εχει κανει 2 φορές (με διαφορά 3 εβδομάδων)

Το εχει κανει σε καμια που το χρησιμοποιεί? Φοβάμαι μη με αφησει κανενα σαββατοκύριακο ....

Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία να σου πούνε πώς ελέγχεις τις ώρες λειτουργίας. Μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας πρέπει να πάει για σέρβις και αλλαγή στις μεμβράνες.

Διαφημίσεις

Κι εγώ έπαθα το ίδιο και η εταιρεία μου το άλλαξε αμέσως με άλλο που ήταν καινούρια παρτίδα όπως μου είπαν.Μέχρι να μου το φέρει ο άντρας μου σπίτι το μάζεψα ένα μπουκαλάκι με το χειροκίνητο! :lol::wink:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Σοφία αν σφυριζει τόσο συντομα που λες,καλύτερα να το πας στην klinikum.Ετσι κι αλλιως θα χρειαζεται αλλαγη,γιατι μετα τις 300 ωρες λειτιουργιας πέφτει η απόδοση του.Εσυ,σιγουρα θα τις εχεις ξεπερασει,τις 300!

Που λετε, πηρα τηλεφωνο στην εταιρία και μιλησα με εναν τεχνικό ο οποιος με απέφυγε διακριτικά... μου ειπε οτι δεν χρειαζεται σερβις και ουτε εχουν σημασια οι ωρες που δουλεψε αφου κανει άντληση.....απλα, ειπε, οποτε παρουσιαζει το πρόβλημα να το βγάζω απο την πρίζα.

Γιατι τετοια αδιαφορία???

Frene> και βαλε!!! Συντομα θα γιορτάσω τα 100 λίτρα!!! :)

as1cCyx0g411210MDAwOGQ0fDQ0MTUwZHxNeSBEZXJlayBpcw.gif

as1cv4H0g411210MDAyNzQ2ZHwzMTVkfE15IEdyZWdvcnkgaXM.gif

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

tsofli καλημέρα..λυπάμαι πολύ για αυτό που διάβασα μόλις τώρα κ να είσαι σίγουρη πως έστω και αργά η syphony σου θα αλλαχθεί. Εγώ είμαι στο κατάστημα της Αθήνας κ δυστυχώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει στη θεσ/νίκη..ειλικρινά όμως θα συζητηθεί. Και πάλι σου ζητώ συγνώμη..

Μια διόρθωση όσον αφορά τις ώρες..οι ώρες που πρέπει να γίνει έλεγχος στη symphony είναι μετά τις 600..

Ότι χρειαστείς..μη διστάσεις

Nαι 600 ειναι οι ωρες,σορυ,μπερδευτηκα :oops:

Παντως τσοφλι,αυτο το εκανε και το προηγουμενο θηλαστρο,μονο που δεν πηγαινε καθολου στην Β φαση.Ευτυχως που το αλλαξαν γρηγορα! :)