Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βόλτα με τον μπαμπά(αντιμετώπιση από τρίτους)

μαρακικ

Recommended Posts

Αυτο με την εκκλησια μου ετυχε κι εμενα στο γαμο μου.. Πολλες φιλες μου ηρθαν με τα μωρα τους στα καροτσια και ο επιτροπος δεν της αφηνε να μπουν.. Βγηκε η μανα μου εξω και εγινε πανικος.. Του τα εσουρε καλα καλα και τελικα μπηκαν..

Παντως ευτυχως μεχρις στιγμης δεν μου εχει τυχει πουθενα κατι τετοιο γιατι μαλλον θα αντιδρουσα ασχημα..

Το μονο που μου ετυχε μια μερα που ειχαμε βγει για καφε με τον αντρα μου με τον Χαρη μικρουλη (6-7 μηνων αν θυμαμαι καλα) ηταν να μας ζητουσουν να κατσουμε αλλου για να μην εμποδιζει το καροτσι (εμεις ειχαμε κατσει κοντα στην τζαμαρια που ηταν ανοιχτη για να μην εχει τσιγαριλα)

Ρωτησα λοιπον τον σερβιτορο.. "που εννοειτε? σε αλλη καφετερια?" Οχι κυρια μου λεει, λιγο πιο μεσα που εχει περισσοτερο χωρο..

"Και περισσοτερη τσιγαριλα" του απαντησα.. Σηκωθηκα, εβγαλα μια καρεκλα, τραβηξα το καριτσι στη θεση της καρεκλας και του την εδωσα στο χερι.. "Βαλε την καρεκλα αλλου του λεω.. Αυτην δεν θα την πειραξει η τσιγαριλα..

Μουτρωσε και εφυγε.. (παραγγειλαμε μπυρες ομως και ζητησαμε να μας της ανοιξουν μπροστα μας για να αποφυγουμε το ενδεχομενο να φτυσουν στον καφε μας)

ενα πραγμα βρε κοριτσια οταν ηταν μωρο η κορη μου την επερν ο μπαμπας στο καροτσι και πηγαινε να πιει το καφεδακι του και οοολες οι σερβιτορες ΄σκοτωνοταν΄να τον εξηπηρετησουν και δωστου γουτσου γουτσου στην μικρη και να σας φερουμε νερακι ..και ειστε ενταξει??κτλ κτλ οταν το κανα εγω αυτο να κατσω χωρις τον αντρα μου για καφε να χαζεψω βρε μια ωρα να ρθουν για να παραγγειλω...και γενικα καμια σχεση το πως φερονται στον αντρα μου με μενα..τι να πεις..

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

Καλα αυτο με τους μπαμπαδες ειναι κλασσικο φαινομενο.. (ειδικα αν ειναι και λιγο εμφανισιμος ο μπαμπας)

Το μωρο ειναι "κραχτης" για να μαζευτουν ολα τα "γκομενακια"..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Καλα αυτο με τους μπαμπαδες ειναι κλασσικο φαινομενο.. (ειδικα αν ειναι και λιγο εμφανισιμος ο μπαμπας)

ντορακι αυτο ξαναπεστο!σκηνικο να γελασετε βολταρουμε με τα καροτσια εγω ο αντρας μου και ενα φιλικο μας ζευγαρι καποια στιγμη σκυλοβαριουνται οι αντρες και λενε να πανε για καφε.παιρνουν και τα μικρα μαζι τους να χαζεψουμε εμεις στα μαγαζια.(σημειωτεων καθονται εξω)κανουμε την βολτα μας και ξεκιναμε να παμε να τους βρουμε πλησιαζοντας για να στριψουμε στην γωνια που ειναι το καφε ακουμε χαχανιτα κοντοστεκομαστε τι να δουμε?2 σερβιτορες και μια ασχετη(προφανως φιλη τους) εχουν κατσει στο διπλανο τραπεζι τους εχουν πιασει την κουβεντα και δωστου χαχαχα και χουχουχου(καλοι και οι δικοι μας αλλο που δεν θελανε)ε δεν αντεξα τικανω και γω παω απο πανω τους και αρχιζω αγαπουλααα θα πεταχτω μεχρι το σουπερ θες να σου παρω γαλατακι για το πρωιιι???βρε για ποτε σταματησαν τα γελια..

Nrdkp3.png

εξαρτάται και από τον μπαμπά;)

rQGhp3.png

Χαααααααα.........

Οταν ηταν μικρη η μεγαλη μου,ενας ξεμπαρκος ξαδελφος,ερχοταν μαζι μας για μπανιο,την επαιρνε και εξαφανιζοντουσαν!!!!

Οπου υπηρχε γυναικοπαρεα,την αμολαγε σαν τορπιλη !!!! και επιανε κουβεντα....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχει φαει παγωτα η Κατερινα απο τον ξαδελφο....:-D:-D:-D:-D

Αλλα και ο ξαδελφος.....δεν εχει παραπονο!!!:wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Βρε συ Νταλια δεν λεω οτι φταινε οι μπαμπαδες.. Τα κοριτσακια φταινε που οταν βλεπουν μπαμπα με μωρο κατι παθαινουν.. Εδω ο πατερας μου που ειναι και 57 χρονων κρατουσε το μωρο στις διακοπες και ολες οι τουριστριες στροφογυριζαν διπλα του.. Προφανως κατι κανει στην ψυχολογια τους..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Από τη μια είναι μέσα στη φύση να ελκύει ο άντρας που είναι καλός μπαμπάς - ας μην ξεχνάμε ότι και στο ζωικό βασίλειο ο σκοπός του φλερτ είναι να επιλέξει το θηλυκό τον καλύτερο πατέρα για τους απογόνους της ;)

Από την άλλη είναι και η αδικία του ότι η κοινωνία θεωρεί φυσικό να τα κάνει όλα η μητέρα, ενώ μόλις κουνήσει το δαχτυλάκι του ο πατέρας, αρχίζουν όλοι "Αχ, τι καλός μπαμπάς, όλα τα κάνει".

Μωρο με μπαμπα..........τι μας βγαζει?

Μωρο:Ξυπναει αυτοματως το μητρικο μας ενστικτο.......αχ τι γλυκο μωρακι,γουτσου-γουτσου..........

Μπαμπας(αντρας γενικοτερα...):Τρυφερος που ειναι.......και αγαπαει και τα παιδια,τελειος συντροφος,υπομονετικος,αφηνει και την γυναικα του να παει κι ενα κομμωτηριο...,ο τελειος αντρας....,αληθεια η γυναικα του τον καταλαβαινει?Ξερει ποσο τυχερη ειναι??Μηπως ειναι στα χωρισματα?Γι' αυτο ειναι με το μωρο....,αχχχ να ειχα κι εγω ενα μωρακι...Βουρρρρρρρρρρρ........(και αλλα πολλα...,καταλαβαινετε...):wink:

Ε,αν παιζει λιγο και το ματακι του μπαμπα.....τοτε το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!:-D

Αχχχχχχχχχ.......αβυσσος η καρδια της γυναικας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειπαμε,μωρα και αντρες.......τα 2 αγαπημενα θεματα της γυναικας.....:-D

Πετυχημενη συνταγη!!!!!:-)

Μωρο με μπαμπα..........τι μας βγαζει?

Μωρο:Ξυπναει αυτοματως το μητρικο μας ενστικτο.......αχ τι γλυκο μωρακι,γουτσου-γουτσου..........

Μπαμπας(αντρας γενικοτερα...):Τρυφερος που ειναι.......και αγαπαει και τα παιδια,τελειος συντροφος,υπομονετικος,αφηνει και την γυναικα του να παει κι ενα κομμωτηριο...,ο τελειος αντρας....,αληθεια η γυναικα του τον καταλαβαινει?Ξερει ποσο τυχερη ειναι??Μηπως ειναι στα χωρισματα?Γι' αυτο ειναι με το μωρο....,αχχχ να ειχα κι εγω ενα μωρακι...Βουρρρρρρρρρρρ........(και αλλα πολλα...,καταλαβαινετε...):wink:

Ε,αν παιζει λιγο και το ματακι του μπαμπα.....τοτε το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!:-D

Αχχχχχχχχχ.......αβυσσος η καρδια της γυναικας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειπαμε,μωρα και αντρες.......τα 2 αγαπημενα θεματα της γυναικας.....:-D

Πετυχημενη συνταγη!!!!!:-)

χαχαχαχαχαχα

Nrdkp3.png

Καλα, που να δειτε τον αντρα μου με τη μικρη... Ειναι κ οι δυο κοινωνικοτατοι (σε αντιθεση με εμενα) κ τους αμολαω μαζι κ ποιος τους πιανει.. Ο δε αντρουλης μου εχει μιλησει με απιστευτο κοσμο (κ αρκετες γνωστες παρακαλω στο φαν κλαμπ μας καθοτι στη Γλυφαδα συχναζουν κ αυτες..) Ευτυχως βεβαια του αρεσει να ειναι με τη μικρη κιολας οποτε αρκετες φορες βγαινουν οι δυο τους μονο (για να ησυχασει κ η μανουλα λιγο) κ εκει δε ξερω τι γινεται βεβαια.. Παντως εγω το βρισκω πολυ διασκεδαστικο.. Κ ο αντρας μου βεβαια..

Διαφημίσεις