Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καταστηματα παιχνιδιων..

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!Εχω 2 φυλλαδια απο 2 εταιριες παιχνιδιων(elc και imaginarium).Μου φανηκαν πολυ ομορφα τα παιχνιδια που εχουν αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο ακριβα..Επισης εχω μπει και στο site the-toy.gr και εκει εχει ωραια πραγματα.Ηθελα την γνωμη σας για τις 2 εταιριες οπως επισης και για τα καταστηματα "το παιχνιδι"..Ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Εγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και με πέταξε έξω!!!! :(

Το άσχημο με τα μικρά παιδιά είναι ότι ακόμα δεν ειμαστε σε θέση να καταλάβουμε ποιο παιχνίδι τους ταιριάζει και πολλές φορές οι αγορές μας είναι λανθασμένες και καμιά φορά κοστίζουν και πολλά χρήματα.

Ενα σχετικά οικονομικό μαγαζι (δεν κάνω διαφήμιση απλά έχω κάνει και δώρα σε μεγαλύτερα παιδιά (εννοώ και μένα :)) ειναι αυτό svouratoys. Αν και η δικιά μου έχει αρκετά παιχνίδια έχει καταβολευτεί με τα τουβλάκια της!!

εγω ενα συμπερασμα εβγαλα, τουλαχιστον για το δικο μου παιδι, μεχρι 18 μηνων τα περισσοτερα παιχνιδια που του ηραμε δεν τα αγγιξε παρα για λιγα λεπτα, εχω την αισθηση οτι βαριουνται πολυ ευκολα τα παιδια, παιχνιδια του παιρνουμε απο το elc αλλα και το imaginarium εφαμιλλο ειναι, απλα πιστευω οτι το μωρακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα για να δωσεις τοσα λεφτα.εμας τα παιχνιδια που του πηραμε τα Χριστουγεννα τωρα τα παιζει, και παλι ομως μιλαω προσωπικα, αλλα παιδια μπορει να ειναι διαφορετικα.

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Τελικά τα περισσότερα παιδάκια είναι έτσι όπως τα λες! Εμείς παίζουμε συνέχεια με τα τουβλάκια, το αγαπημένο μας είναι να τα πετάμε όσο πιο μακριά γίνεται! Πάντως με τα παιχνίδια ξεμυαλίζεσαι, εδώ εγώ και μπορεί να παίζω για ώρες!!

Τα ELC εχουν πραγματικα πολυ ομορφα παιχνιδια με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης......Βεβαια ειναι αρκετα πιο τσιμπημενα απο αλλα-βεβαια δεν μπορεις να τα συγκρινεις με τα κινεζικα του Jumbo...

Το θεμα ειναι πως οσα ειναι "ομιλουντα" ειναι μονο στην αγγλικη γλωσσα,αν το παιδακι ειναι μικρο δεν καταλαβαινει,εκτος αν ειναι διγλωσσο...

Ενα αλλο θεμα ειναι,και μιλαω ως παθουσα,πως οτι μας φαινεται εμας ωραιο κι εξυπνο μπορει στα παιδια να φανει-επιεικως- βλακεια...Αυτο που εμαθα ειναι να μαθαινω να "διαβαζω" τις προτημησεις των παιδιων μου,γιατι εχω μεινει πολλες φορες με....το παιχνιδι στο χερι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:..(και την χαρα επισης)...και αυτες παιζουν με το κουτι!!!(αληθεια λεω,δεν κανω πλακα!!!)

Αυτο βεβαια ισχυει για τα παιχνιδια ολων των εταιριων!!!:wink::wink:

Διαφημίσεις

Μπορεί να έχει μία βάση αυτό που λέτε αλλά έχω διαπιστώσει ότι όσα παιχνίδια του έχουν φέρει από τα καταστήματα αυτά, και είναι για την ηλικία του βέβαια, δεν χαλάνε με τίποτα. Εχει για παράδειγμα ένα τραινάκι από το ΕLC, που το παίζει από 18 μηνών, το έχει πετάξει κάτω, το έχει ταλαιπωρήσει όσο δεν φαντάζεστε, αυτό είναι σαν καινούργιο. Θα μείνει και για τον αδερφό του. Κυρίως βλέπεις διαφορά για τα παιχνίδια για πολυ μικρά παιδάκια. Είναι ακριβώς κατάλληλα για τα χεράκια τους και τα παίζουν περισσότερο.

• 4 weeks later...

Έχουμε πάρει αρκετές φορές από το elc και το imaginarium. Είναι πράγματι πολύ ωραία και σίγουρα πιο τσιμπιμένα από το jumbo, όμως αυτό με νευρίασε την τελευταία φορά στο imaginarium και δεν ξαναπήγα είναι όταν θέλησα να πάρω ένα παρκοκρέβατο (με τέλειες διαστάσεις γαι διακοπές) και μου είπαν ότι δεν το έχουν στο μαγαζί να το δω και ότι πρέπει να το παραγγείλω και να το αγοράσω (μου κάνει - δεν μου κάνει)... δεν είναι πολιτική καταστήματος αυτή...άρα προτιμώ το elc...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Εγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και με πέταξε έξω!!!! :(

Το άσχημο με τα μικρά παιδιά είναι ότι ακόμα δεν ειμαστε σε θέση να καταλάβουμε ποιο παιχνίδι τους ταιριάζει και πολλές φορές οι αγορές μας είναι λανθασμένες και καμιά φορά κοστίζουν και πολλά χρήματα.

Ενα σχετικά οικονομικό μαγαζι (δεν κάνω διαφήμιση απλά έχω κάνει και δώρα σε μεγαλύτερα παιδιά (εννοώ και μένα :)) ειναι αυτό svouratoys. Αν και η δικιά μου έχει αρκετά παιχνίδια έχει καταβολευτεί με τα τουβλάκια της!!

Που βρίσκεται το μαγαζι αυτό? Δωσε μας αν μπορεις καμία παραπάνω πληροφορία