Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νιώθετε παραμελημένοι από τον σύζυγο?

Tasia

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους...δεν ξέρω αν συμβαίνει σε καμιά από σας, αλλά βρε κορίτσια ο άντρας μου δείχνει τέτοια λατρεία στο κοριτσάκι μας, (και εγώ εννοείται...) που ξεχνάει ότι υπάρχω πραγματικά μερικές φορές..μην με παρεξηγείτε, αλλά νιώθω πολύ χάλια μερικές φορές, σαν να είμαι παρεισακτη...δεν θέλει γενικά να βγαίνουμε χωρίς το παιδί (9 μηνών) που σημαίνει ότι βγαίνουμε για καφέ ΣΚ σε χώρους που παίρνουμε και το μωρό, αλλά γενικά βράδυα ή να φύγουμε 2 μέρες μόνοι μας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...με χίλια ζόρια καμιά φορά πάμε κάπου, και αυτό ΜΟΝΟ αν έρθει η μαμά μου σπίτι μας να προσέχει τη μικρή (γιατί δεν θέλει το παιδί ακόμη να αλλάζει περιβάλλον, πιστεύει ότι είναι καλύτερα να μένει σπίτι του...) οπότε όπως καταλαβαίνετε νιώθω να χάνω τη σχέση μου σιγα σιγα...

Διαφημίσεις

Welcome to the club....κι ο δικός μου έτσι είναι. Αν είναι δυνατόν να βάλει την κόρη του σ'ενα sling να την κουβαλάει 24 ώρες το 24ωρο μαζί του. 'Εχω ακούσει και την εξής "θεική" φράση: "Ο παιδιάτρος δεν ξέρει τι του γίνεται" !!!! Εσύ το'χεις ακούσει αυτό?

Επίσης και ο νονός της μικρής μου έτσι είναι με την δική του κόρη. Κι εγώ και η κουμπάρα μου έχουμε φτάσει να λέμε ότι μετά από τόσα που περάσαμε για να κάνουμε παιδί στο τέλος θα τους χωρίσουμε :D:D

Μετά από άπειρους τσακωμούς αφού δεν καταλαβαίνουνε , απλά τους αγνοούμε.

Καλημέρα σε όλους...δεν ξέρω αν συμβαίνει σε καμιά από σας, αλλά βρε κορίτσια ο άντρας μου δείχνει τέτοια λατρεία στο κοριτσάκι μας, (και εγώ εννοείται...) που ξεχνάει ότι υπάρχω πραγματικά μερικές φορές..μην με παρεξηγείτε, αλλά νιώθω πολύ χάλια μερικές φορές, σαν να είμαι παρεισακτη...δεν θέλει γενικά να βγαίνουμε χωρίς το παιδί (9 μηνών) που σημαίνει ότι βγαίνουμε για καφέ ΣΚ σε χώρους που παίρνουμε και το μωρό, αλλά γενικά βράδυα ή να φύγουμε 2 μέρες μόνοι μας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...με χίλια ζόρια καμιά φορά πάμε κάπου, και αυτό ΜΟΝΟ αν έρθει η μαμά μου σπίτι μας να προσέχει τη μικρή (γιατί δεν θέλει το παιδί ακόμη να αλλάζει περιβάλλον, πιστεύει ότι είναι καλύτερα να μένει σπίτι του...) οπότε όπως καταλαβαίνετε νιώθω να χάνω τη σχέση μου σιγα σιγα...

:lol::lol: και εμεις μια απο τα ιδια,δεν θελει να παμε πουθενα χωρις το παιδι,ουτε για εναν καφε...μερικες φορες ειναι για γελοια και αλλες φορες για :cry: κλαματα...

Welcome to the club....κι ο δικός μου έτσι είναι. Αν είναι δυνατόν να βάλει την κόρη του σ'ενα sling να την κουβαλάει 24 ώρες το 24ωρο μαζί του. .

αυτο,δεν το εχουμε εμεις αν και θα το προτιμουσα για να ηρεμω εγω!!! :o

Διαφημίσεις

Μπα... μάλλον εκείνος νιώθει παραμελημένος από μένα....

Εκείνος είναι που με παρακαλάει να αφήσουμε τα παιδιά και να πάμε κάπου μόνοι μας.... αλλά εγώ δεν θέλω να τα αφήνω ρε παιδιά... τους λείπω κάθε μέρα που δουλεύω... να τα αφήσω κι άλλο;;; Δε λέει....

Επίσης... επειδή όλη μέρα τρέχω.... όταν πάει 10 - 10,30 και έχουν κοιμηθεί και τα 2... πέφτω ξερή στο κρεβάτι (με ό,τι συνεπάγεται αυτό....).

Δεν λέω, έχει και τα δίκια του ο άνθρωπος.... (μερικές φορές επειδή δεν προλαβαίνω... τον αφήνω και νηστικό!!!) αλλά 24 ώρες έχει το 24ωρο.... όσο και να το τραβάς... δεν ξεχειλώνει άλλο!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

'Εχω ακούσει και την εξής "θεική" φράση: "Ο παιδιάτρος δεν ξέρει τι του γίνεται" !!!! Εσύ το'χεις ακούσει αυτό?

..

Πώς δεν το έχω ακούσει???? :lol::lol::lol: 1000 φορές!! είναι πραγματικά ανησυχητικό ή θα περάσει με τον καιρό? τι λέτε?

λοιπον ειμαστε ολες πολυ τυχερες που εχουμε τετοιους αντρες ..φροντιζουν και αγαπουν υπερβολικα τα παιδια τους..

εχετε γνωρισει πατεραδες αδιαφορους?ε μην σας τυχει....

κανενα προβλημα λοιπον ..ας με παραμελει (πραγμα που δεν κανει)αλλα να ειναι κοντα στο παιδι μας ...πολυ κοντα ..αυτοκόλλητος..

τους θαυμαζω αυτους τους αντρες..

Tasia με εμάς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! :shock:

Μήπως πρέπει να το κοιτάξω????????

Κι εγώ μάλλον τις ίδιες "ενοχές" με τη Sofia νιώθω.........

Ο άντρας μου λεει πως για να ξεκολλήσω, πρέπει να κανουμε δεύτερο παιδί σύντομα, αλλα εγώ πιστεύω οτι τότε θα χειροτερέψω αντι να καλυτερέψω :wink:

920035f02d.png

Διαφημίσεις

Tasia με εμάς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! :shock:

Μήπως πρέπει να το κοιτάξω????????

Κι εγώ μάλλον τις ίδιες "ενοχές" με τη Sofia νιώθω.........

Ο άντρας μου λεει πως για να ξεκολλήσω, πρέπει να κανουμε δεύτερο παιδί σύντομα, αλλα εγώ πιστεύω οτι τότε θα χειροτερέψω αντι να καλυτερέψω :wink:

Κ εγω μαλλον στο ιδιο κλαμπ ανηκω :oops:

Τις ιδιες ενοχες με τη Σοφια εχω..............

Κ παρολο που εκανα κ 2ο μια απο τα ιδια ειμαι.....

Οποτε μαλλον ο ανθρωπος δεν αλλαζει αν κ δεν εχω παραπονο η σχεση μας κυλαει αρμονικα!!! :D:D:D

εμένα επισης θέλει να την αφήνουμε για κάποιες βόλτες ή ψώνια κι εγώ θέλω να την φοράω και να την παίρνω μαζί μου στο Pouch συνέχεια!προσπαθώ να το επιδιώκω αλλά δε γίνεται πάντα.για να πω την αλήθεια θέλουμε και some privacy! πιστεύω ότι το έχουμε ισοροπίσει το πραγμα.

'Εχω ακούσει και την εξής "θεική" φράση: "Ο παιδιάτρος δεν ξέρει τι του γίνεται" !!!! Εσύ το'χεις ακούσει αυτό?

..

Πώς δεν το έχω ακούσει???? :lol::lol::lol: 1000 φορές!! είναι πραγματικά ανησυχητικό ή θα περάσει με τον καιρό? τι λέτε?

Tίποτα δεν θα περάσει......απλά σιγά σιγά θα αρχίσεται να τα βλέπετε όπως πολύ καλά τα λέει η Demi ( γειά σου demi :lol: )
λοιπον ειμαστε ολες πολυ τυχερες που εχουμε τετοιους αντρες ..φροντιζουν και αγαπουν υπερβολικα τα παιδια τους..

εχετε γνωρισει πατεραδες αδιαφορους?ε μην σας τυχει....

κανενα προβλημα λοιπον ..ας με παραμελει (πραγμα που δεν κανει)αλλα να ειναι κοντα στο παιδι μας ...πολυ κοντα ..αυτοκόλλητος..

τους θαυμαζω αυτους τους αντρες..

Μην το παίρνεις προσωπικά καλή μου συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Και εμείς μια από τα ίδια είμαστε και χειρότερα μην σου πω.

Για να καταλάβεις μετά από ταξίδι που έκανα εγώ με την μικρή μου, στο αεροδρόμιο φτάνοντας μετά από 20 μέρες απουσίας, η μικρή μόλις είδε τον μπαμπά της τσίριξε, έτρεξε πάνω του και οι 2 αγκαλιασμένοι έφυγαν ευτυχισμένοι.

Και για να μην σου μείνει απορία εγώ ακολουθούσα 3 μέτρα πίσω φορτωμένη βαλίτσες.

Περιτό να σου πω οτι με φίλησε και με ρώτισε πως πέρασα μετά από 5 λεπτά-μην σου πω και παραπάνω.

Καμιά φορά ακούω ειδικούς στην τηλεόραση που λένε ότι οι μητέρες παραμελούν τους συζύγους και αφοσιώνονται στα παιδιά και κάθομαι και σκέφτομαι πως γίνεται να έχουμε αλλάξει έτσι ρόλους.

Άσε για το τι γίνεται αν τυχόν αρρωστήσει η μικρή.

Τέλος πάντων ώρες μπορώ να λέω διάφορα γεγονότα.

Ας είναι η μητέρα μου λέει πως έτσι είναι οι μπαμπάδες με τα κορίτσια τους τι να πεις;!

Υπομονή

Διαφημίσεις

Είναι το πιο όμορφο πράγμα ένας πατέρας να αγαπάει το παιδί του και να εκδηλώνει την αγάπη του για αυτό. Αλλά εκτός από μανούλες επειδή είμαστε και γυναίκες, μας αρέσει ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού μας να εκδηλώνει την αγάπη του και σε εμάς. Δεν είμαστε μόνο γονείς, είμαστε και άνθρωποι που πάντα έχουμε την ανάγκη να μας δείχνουν το ότι μας αγαπάνε. Νομίζω ότι με καλό τρόπο είναι απαραίτητο να εκφράζουμε αυτή μας την ανάγκη και αυτό μας το αίσθημα. Είναι καλό η σχέση να διατηρείται ζωντανή, όσο γίνεται αυτό και το καλύτερο είναι να εκφράζουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, για να μην νοιώσουμε κάποια στιγμή ότι έπρεπε να εκφραστούμε και δεν το κάναμε. Σίγουρα πάντως όταν κάποιος εκδηλώνει την αγάπη του στο παιδί του και παραμελεί κάπως τον σύντροφο, δεν το κάνει εσκεμένα. Ίσως αυτός είναι και ένας λόγος παραπάνω για να του πούμε πώς αισθανόμαστε. Γιατί δηλαδή να το κρατάμε μέσα μας και να μην το ξέρει;

n3kPp3.png

zewgp3.png

Και γω Τασια μου μαλλον στην αντιθετη πλευρα ειμαι.. Ισως γιατι εχω γιο..

Λενε οι παλιοι (και μαλλον εχουν δικιο) Οτι οταν η μανα γενναει γιο ζει μαζιτου τον απολυτο ερωτα και παραμελει τον αντρα της.. Το αντιθετο συμβαινει οταν γενναει κορη.. Ζει ο πατερας τον απολυτο ερωτα με την κορη του, οποτε παραμελει τη γυναικα του..

Και ειναι λογικο.. Για μενα αυτη τη στιγμη ο νουμερο ενα αντρας στη ζωη μου ειναι ο γιος μου. Δεν τον αφηνω τον μικρο ευκολα, για καμια ωρα δυο ναι.. Αλλα για να παω εκδρομες και τετοια οχι.. Τον παιρνω μαζιμου σχεον παντου.. τωρα σκεφτομαι να τον παιρνω και στη δουλεια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κι εγώ μια από τα ίδια με την dora! Μάλλον εγώ τον παραμελώ τον άντρα μου! Είμαι όλη μέρα με το παιδί και όσο είναι αυτός κολλημένος πάνω μου άλλο τόσο είμαι κι εγώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω χωρίς το παιδί είτε για δουλειές είτε για βόλτα.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας... όπως υπάρχουν μαμάδες που ασχολούνται υπερβολικά υπάρχουν και μπαμπάδες και όπως υπάρχουν μπαμπάδες που αμελούν τη σχέση τους με τα παιδιά υπάρχουν και μαμάδες...

μην ξεχνάτε όμως ότι τα παιδάκια σας προτιμούν κατά βάση να βλέπουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι κοντά τους και όχι να καταλήξουν να σας μοιράζονται στα σαββατοκύριακα. Γιαυτό λοιπόν μην αμελείτε τις σχέσεις με το έτερο ήμισυ! Και όσοι έχουν παράπονα να τα εκφράζουν... "ξεκάθαρα"

Μικρή συμβουλή, φροντίστε τουλάχιστον 1 εβδομάδα το χρόνο να είστε μόνο οι δυό σας χωρίς παιδιά. χρειάζεται...!! :wink::wink::wink::)

Babies, boats, bikes and the blues, the whole blues and nothing but the blues...

• 2 weeks later...

Λοιπον.....

Μαμαδες που παραμελειτε τους μπαμπαδες και ο αντρας της ζωης σας ειναι ο γιος σας - και τουμπαλιν - καποια στιγμη θα το φατε το κερατο.

Αλλα τουλαχιστον θα ξερετε γιατι. :D

Υπαρχει και η μεση οδος ξερετε .

Ue3W.jpg.png

δεκτα ολα, αλλα δεν ειναι πανεμορφο να βλεπεις το ενδιαφερον τους οταν παιζουν ή φροντιζουν τα παιδια τους? καποιες φορες με υπομονη, καποιες αλλες οχι, με αγαπη , με στοργη.... εγω τους χαζευω μαζι και ναι, νιωθω οτι με παραμελει καποιες φορες αλλα θεωρω πως η σχεση αυτη πρεπει να χτιστει και να ειναι δυνατη για να νιωθει το παιδι εμπιστοσυνη και αγαπη και για τους δυο γονεις.

Έχει αρκετές μέρες τώρα που ο άντρας μου έχει λίγο ηρεμήσει απο δουλειά και όλα έχουν στρώσει στο σπίτι... Νοιώθω πως οι σχέσεις μας επανέρχονται σε φυσιολογικά πλέον επίπεδα... Ο Δημήτρης ηρέμησε, εγώ ηρέμησα και το σημαντικότερο περνάμε αρκετές ώρες οι τρείς μας...

Τώρα και με το ταξίδι νομίζω πως θα αναζωογονηθούμε!!!!!

dev277pr___.png