Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!

Εγω στην πρωτη μου κορη πηρα 19 ολοκληρα κιλα και φαινομουνα σαν να ειχα παρει 30!!!!

Στην δευτερη επειδη δεν προλαβα να τα χασω ολα (λογω προβληματος θυροειδη) πηρα αλλα 16. Ομως ηταν τοσο διαφορετικη η κοιλια, δεν ειχα καθολου πρηξιμο, οπως στην πρωτη εγκυμοσυνη και φαινομουν μια χαρα!!!

Ολοι μου ελεγαν οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη δεν ειχα παρει κιλα......

Και τελος με λιγη καλη θεληση ολα διορθωνονται μετα....γεννησα στις 31.10 και εχω χασει ήδη 10 κιλα.

Κοιτα να εισαι ηρεμη να γεννησεις με το καλο το παιδακι σου και τα κιλα αστα, ουτως η αλλως με 2 παιδια μετα δεν θα προλαβαινεις να τρως!!!!!!!!!!

γεια σου Δήμητρα! με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου! 8 κιλά δε νομίζω ότι είναι πολλά.είσαι και στο τέλος οπότε μην ανησυχείς. εγώ είχα πάρει συνολικά 13 κιλά και έφυγαν πολύ γρήγορα1 :wink:

την αίσθηση του "ελέφαντα" την έχουν όλες οι έγκυες νομίζω άσχετα με τ κιλά που έχουν πάρει! :D

to 8ema einai oti otan imoun egyos stin kori mou den enio8a etsi an kai eixa ginei ontos san elefantas afou eixa ftasei ta 87 kila!!!mesa sa ena xrono ta exasa kai egina 56.tosa ksekinisa stin defteri egimosini.tora eimai 64 kai de ksero giati alla exo megalo komplex...arage posa kila xaneis me tin genna?

με τη γέννα έχασα γύρω στα 8.στο σπίτι έχασα τις πρώτες δέκα μέρες άλλα 3 και μου έχουν μείνει και άλλα 2 τώρα.μην αγχώνεσαι.εξάλλου στις δεύτερες εγκυμοσύνες η κοιλιά φαίνεται πάντα πιο μεγάλη κι ας μην είναι.

Διαφημίσεις

Μικρη μου Δημητρουλα εχεις παρει μια χαρα κιλακια!

Μεσα σε 40 μερες θα τα εχεις χασει!

Τι να πουν κι αυτες που πηραν πολλααααααααααα??????

(εγω ας πουμε που πηρα 25 :shock: ειχα φτασει τα 93 κιλα, ηταν καλοκαιρι κι ημουν πρησμενη μεχρι τα αυτια αλλα δεν πτοηθηκα καθολου!

Εγκυος ημουν και το χαιρομουν αφανταστα!)

8 κιλα :shock::shock: . Ειναι κιλα αυτα? Εγω ειχα παρει 20-25 (στα 20 σταματησα να μετραω).

Τα 10 τα εχασα μεχρι να σαραντησω

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαλα 20 κιλά... Μέχρι να σαραντήσω είχα χάσει τα 8 και σιγά-σιγά χάθηκαν όλα.

Τώρα στην 2η εγκυμοσύνη έχω βάλει ήδη 16 και συνεχίζω...

Υπάρχουν στιγμές που και εγώ νιώθω δυσκίνητη και χοντρή ειδικά όταν βλέπω τα παλιά μου ρουχάκια στην ντουλάπα μου όμως ...

Ο γιατρός μου λέει ότι έχω μέσα μου ένα υγιές μωράκι και αυτό είναι που έχει σημασία γιατί τα κιλά θα χαθούν μετά την γέννα.

Άλλωστε με δυο ζουζούνια στο σπίτι... πόσο πια θα προλαβαίνουμε να τρώμε?????

Διαφημίσεις

Δηλαδη κοριτσια θελετε να πειτε οτι μετα τη γεννα μπορει να χαθουν κιλα και προ εγκυμοσυνης???

αν ειναι ετσι τοτε να χαιρομαι!!

εγω ξεκινησα με 78 κιλα-τα ειχα τα πολλα παραπανισια μου!!-και εφτασα αισιως τα 86,δηλαδη εβαλα 8 κιλα,αν και δεν πεινασα απλα δε "σαβουριαζα" συνεχως!!!τη δευτερα γενναω!

πιστευω οτι τα κιλα της εγκυμοσυνης θα τα χασω πολυ γρηγορα!!λετε ομως να διευκολυνθω και να χασω πολλα απ'αυτα που ειχα απο πριν??ή επειδη θελω να θηλασω-πρωτα ο θεος-να δυσκολευτω??

τι καλα θα ειναι μεχρι το καλοκαιρι να φτασω τα 60 που θελω!!!

ζηταω πολλα,ε??!! :):):oops::oops::oops:

Βρε Δήμητρα, τα κιλά που πήρες για το αρχικό βάρος είναι εγγυημένα φυσιολογικά προς κάτω από τα φυσιολογικά!

Εγώ έχω πάρει περισσοτερα από εσένα , 9 κιλά, είμαι 31.-32. εβδομάδα (ξεκίνησα επίσης κανονικά, δηλ. 58 κιλά με 1, 67 ύψος) και θεωρώ πως είναι Ο.Κ. ! Λίγη προσοχή θέλει απλώς και τίποτα άλλο.