Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υποκοριστικα του Βαρβαρα;;;;;;;;

ellitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.Θα μπορουσατε να με βοηθησετε να βγαλω καποιο υποκοριστικο για το Βαρβαρα;Μεχρι στιγμης μου εχουν πει Βανα, Βερα και Ρουλα.Εσεις τι λετε;Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να μην αναφέρω το Μπάρμπι ε;;;

Μια γνωστή μου Βαρβάρα τη φωνάζουν Βίνα.

Το Βέρα μου αρέσει! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Να μην αναφέρω το Μπάρμπι ε;;;

Μια γνωστή μου Βαρβάρα τη φωνάζουν Βίνα.

Το Βέρα μου αρέσει! :wink:

Ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκριση.Οντως το Βερα ειναι προς το παρον το επικρατεστερο.Και το Βινα ειναι πρωτοτυπο.Οσο για το Μπαρμπι μου αρεσει αλλα ειναι για μεχρι μια ορισμενη ηλικια νομιζω(εως 5 ετων)

Κι εμένα μου αρέσει το Μπάρμπι. Αλλά νομίζω ότι δεν θα το πρότεινα.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Διαφημίσεις

Το Βέρα είναι πολύ όμορφο και εύηχο όνομα.

Ακριβως την ίδια άποψη έχω κι εγω

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Μου αρέσει και το Μπάρμπαρα και το Μπάρμπι. Μην κολλάς.

Σκέψου πόσο θα τη βοηθήσει το όνομα.

Να είναι χαρούμενο, εύηχο και πρωτότυπο. Άσε που θα είναι αναγνωρίσιμη.

Θα τηλ. και θα λέει είμαι η Μπάρμπι ή Μπάρμπαρα και ούτε θα χρειαστεί να πει επίθετο, όνομα πατρός κλπ.

Το Ρούλα είναι από το Αργυρώ και το Βάνα από το Ευαγγελία.

Το Βίνα δεν το έχω ξανακούσει αλλά δεν με ενθουσιάζει.

Το Βέρα είναι όμορφο και σύντομο.

Μία φίλη μου την είχαν βαφτίσει Βαρβάρα (σκέτο) και την φώναζαν Βερόνικα. Ήξερα και άλλες δύο Βερόνικες,από τις οποίες η μία ήταν βαφτισμένη Βαρβάρα- Νεκταρία και η άλλη Βαρβάρα- Νικολέττα.

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Και εγω τον ιδιο προβήματισμο εχω. Θα τη βαφτισουμε βαρβαρα τη μπουμπου και θα ηθελα να τη φωναζω καπως αλλιώς. Εχετε καμμια αλλη ιδεα. Τη μαμα μου τη φωναζουν Μπέττυ.

γεια σας!εγω ξερω μια βαρβαρα κομμωτρια 30 χρονων και την φωναζουνε barbie.

σε κοριτσακι θα μου αρεσε,αλλα οταν το ακουσα σε κοπελα,μου φανηκε παραξενο.και πως γραφεται στα ελληνικα?μπαρμπι?δεν μ'αρεσει και τοσο.το Βανα μου αρεσει πιο πολυ.

Να πω κι εγώ τώρα το κουλό...Τη μόνη Βαρβάρα που ξέρω, τη γνώρισα στο γυμνάσιο και ήμασταν κολλητές. Τη λάτρευα και έτσι έχω συνδυάσει αυτό το όνομα με πολύ όμορφες αναμνήσεις...Λοιπόν, τη φώναζαν Ρίτσα (Βαρβα-ρίτσα), και μπορεί σαν όνομα να μη λέει πολλά, απλά δεν το πρότεινε καμία και είπα να το αναφέρω...Μην πετάτε ντομάτες!Λάτρευα τόσο την κοπέλα, που ακόμα και τώρα, όποτε το ακούω, δε μου κάνει κάτι αρνητικό, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι μου αρέσει!

Πάντως για να πω την αμαρτία μου, είναι το μοναδικό υποκοριστικό που μου θυμίζει το βαφτιστικό, Βαρβάρα. Τα άλλα δεν καταλαβαίνω πώς βγαίνουν από το Βαρβάρα...(εκτός βέβαια από το Μπάρμπαρα και το Μπάρμπι!)

EukOp3.png 

Το μόνο υποκοριστίκο που μου αρέσει είναι το Βέρα αλλά και πάλι το βαφτιστικό της θα είναι Βαρβάρα , ένα από τα χειρότερα ονόματα για μένα... δηλαδή και το Αφροξυλάνθη καλύτερο μου ακούγεται...

Η κοπέλα το έχει δημοσιεύσει το Μάιο οπότε λογικά θα το έχει βαφτίσει το κοριτσάκι της και ελπίζω να έχει βρει μια πιο όμορφη λύση!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...