Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιλογή γιατρού-κέντρου

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας σχετικά με τον προβληματισμό μου.

Είμαι 36 χρονών και έχω ήδη περάσει 4 χρόνια προσπαθειών, επεμβάσεων και απογοητεύσεων. Πλέον, η εξωσωματική είναι μονόδρομος για μένα.

Το πρόβλημα είναι πως είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού, αφού ο επί 13 χρόνια γιατρός μου (πολύ γνωστός στο χώρο) είναι κατά μεγάλο ποσοστό υπαίτιος για την περιπέτειά μου.

Μου σύστησαν κάποιο γιατρό (μου έκανε καλή εντύπωση) ο οποίος με τη σειρά του με παρέπεμψε σε συνεργάτη του εξωσωματιστή (θα τον δω σε μια βδομάδα) αλλά το πρόβλημα είναι πως μετά το κακό προηγούμενο, νιώθω αβεβαιότητα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν αναφέρω ονόματα -ας μου απαντήσει κάποιος- ώστε να μου πείτε τη γνώμη σας κι εσείς.

Φαντάζομαι ότι αρκετές θα είχαν τον ίδιο προβληματισμό ξεκινώντας την εξωσωματική, πόσο μάλλον όταν δεν είσαι ούτε για το γιατρό σου σίγουρη.

Κάθε βοήθεια και εμπειρία σας πάνω στο θέμα επιλογή γιατρού και κέντρου γονιμοποίησης, μου είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

eviant kalos irthes !!!!!

exeis taleporithei arketa koritaki mou!!!!!

an den theleis na peis onomata steile mou pm gia to poios einai o giatros sou kai se poion tha pas .

kalo einai tora pia na deis merikous giatrous kai na pas s ayton pou sou empneei empistosini!!!!!!

inka

dev042bp___.png

Inka σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Δεν έχω πρόβλημα να αναφέρω ονόματα, απλώς δεν ήξερα αν πρέπει. Λοιπόν, ο γιατρός που είδα λέγεται Μιχ. Φιλιππίδης και σαν εξωσωματιστή μου συνέστησε τον Γ. Πιστοφίδη στο ΓΕΝΝΗΜΑ. 'Οσο για τον πρώην γιατρό μου, αναφέρω το ονομά του απλώς και μόνο για να αποφυγή. Είναι ο Γ. Μουζάλας.

Δεν έχω πρόβλημα να αναφέρω ονόματα, απλώς δεν ήξερα αν πρέπει. Λοιπόν, ο γιατρός που είδα λέγεται Μιχ. Φιλιππίδης και σαν εξωσωματιστή μου συνέστησε τον Γ. Πιστοφίδη στο ΓΕΝΝΗΜΑ. 'Οσο για τον πρώην γιατρό μου, αναφέρω το ονομά του απλώς και μόνο για να αποφυγή. Είναι ο Γ. Μουζάλας.

eytixos i dystixos den einai ap aytous pou kseroume....

tha sou po kapia onomata pou exoun sizitithei thetika edo sto forum...ap ayta pou exo diavasei mexri stigmis ....

mantoudoudis (mporeis na rotiseis tin georgi pou emine egyos me tin proti ,kai tin natascha)

gatos

mastrominas

pantos

episis mporeis na mpeis kai se ena thema pou exei aniksei to dinaki nomizo ...kentra eksosomatikis ...kati tetio....pou kathe kopela leei kai tin apopsi tis gia kathe kentro i giatro.....

kali epitixia stin epilogi sou!!!!!!

na mas enimeroseis gia tin prospatheia sou!!!!!!

polla filia!!!!!!!

inka

dev042bp___.png

eviant Καλωσήρθες και καλη επιτυχία σε ότι κάνεις!!!!

Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη και έχουμε την ίδια ηλικία.

Η πρώτη μου εξωσωματική έγινε στήν Αθήνα στόν Μαστρομηνά.

Η εμπειρία καλούτσικη. Οργανωμένο κέντρο, αφού κάνουν

πολλές εξωσωματικές καθημερινά, και καλός γιατρός ο κος Μαστρομηνάς.

Εγώ παρόλο που πήρα πολλές ορμόνες(30 χρονών ήμουνα) τότε, τα ωάρια που έβγαλα ήταν μέτρια. Έβαλαν 4 ωάρια στην εμβρυομεταφορά και δεν επέζησε κανένα. Την κόρη μου την έκανα πρίν 15 μήνες σε κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά, και καλή επιτυχία!!!!!

Διαφημίσεις

eviant καλως ορισες και σου ευχομαι να πανε ολα καλα απο εδω και στο εξης:)

θα προσθεσω και εγω εναν ακομη γιατρο στον οποιο κατεληξα εγω μετα απο αλλους δυο που ειχα παει..ειναι στον Πειραια λεγεται Αρκουλής Θεοδοσης και εχει κεντρο εξωσωματικης και υποβοηθουμενης γονιμοποιησης....εχω μονο καλα λογια να πω ειναι εξαιρετος ανθρωπος πρωτα και μετα ολα τα υπολοιπα...παντως θα συμφωνησω με την inka να το ψαξεις καλα αυτη τη φορα το θεμα γιατρου!!

1956484dsh2s7o6cu.gif

eviant καλως ορισες και σου ευχομαι να πανε ολα καλα απο εδω και στο εξης:)

θα προσθεσω και εγω εναν ακομη γιατρο στον οποιο κατεληξα εγω μετα απο αλλους δυο που ειχα παει..ειναι στον Πειραια λεγεται Αρκουλής Θεοδοσης και εχει κεντρο εξωσωματικης και υποβοηθουμενης γονιμοποιησης....εχω μονο καλα λογια να πω ειναι εξαιρετος ανθρωπος πρωτα και μετα ολα τα υπολοιπα...παντως θα συμφωνησω με την inka να το ψαξεις καλα αυτη τη φορα το θεμα γιατρου!!

κι εμενα αυτος ειναι ο γιατρος μου για τον οποιο εχω κι εγω να πω τα καλυτερα

το κεντρο του εχει παρα πολλες επιτυχιες τωρα αν εγω θα εχω επιτυχια δεν το ξερω μια και ειμαι ακομα στη φαση των ενεσεων αλλα θα το μαθουμε συντομα

κι εμενα αυτος ειναι ο γιατρος μου για τον οποιο εχω κι εγω να πω τα καλυτερα

το κεντρο του εχει παρα πολλες επιτυχιες τωρα αν εγω θα εχω επιτυχια δεν το ξερω μια και ειμαι ακομα στη φαση των ενεσεων αλλα θα το μαθουμε συντομα

Αχ αληθεια κοριτσακι....χαιρομαι γιατι ρωτουσα αν εχει καποια κοπελα αυτο το γιατρο και δεν μου ειχε απαντησει απο οσο θυμαμαι καποια....τι θα κανεις εξωσωματικη η σπερματεγχυση?

1956484dsh2s7o6cu.gif

ο Πιστοφίδης είναι "όνομα". Απ'όσο γνωρίζω (όχι από δική μου εμπειρία) είναι πολύ καλός ιατρός και Ανθρωπος.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην προσπάθειά σου!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Αχ αληθεια κοριτσακι....χαιρομαι γιατι ρωτουσα αν εχει καποια κοπελα αυτο το γιατρο και δεν μου ειχε απαντησει απο οσο θυμαμαι καποια....τι θα κανεις εξωσωματικη η σπερματεγχυση?

εξωσωματικη θα κανω

εσυ κανεις κατι εκει?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα κορίτσια,

σε 1 εβδομάδα ξεκινάω και εγώ την διαδικασία, έχω πολύ θετική σκέψη, αυτό το οφείλω βέβαια και στο γιατρό μου, και εύχομαι καλή επιτυχία σε ολες!!!

Όσο αφορά γιατρούς και κέντρα το έψαξα πάρα πολύ, πήρα πολλές συστάσεις ,έτυχε να έχω και δυο φίλες που γίνανε μαμάδες με εξωσωματική και με βοήθησαν πολύ και χαίρομαι που κατέληξα στον Θάνος Παράσχος. Δέν είναι τυχαίο που αυτόν διάλεξε και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (http://www.ivf-embryo.gr/content/view/142/171)και αυτός έκανε και τα δίδυμα του Καραμανλή και της Νατάσσας!!!

Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα, το κέντρο ονομάζεται emBIO medical center

http://www.ivf-embryo.gr

Ρίξτε μια ματιά στο site, έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες..

Καλή μας Επιτυχία!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΜΕ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΦΙΛΕΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας σχετικά με τον προβληματισμό μου.

Είμαι 36 χρονών και έχω ήδη περάσει 4 χρόνια προσπαθειών, επεμβάσεων και απογοητεύσεων. Πλέον, η εξωσωματική είναι μονόδρομος για μένα.

Το πρόβλημα είναι πως είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού, αφού ο επί 13 χρόνια γιατρός μου (πολύ γνωστός στο χώρο) είναι κατά μεγάλο ποσοστό υπαίτιος για την περιπέτειά μου.

Μου σύστησαν κάποιο γιατρό (μου έκανε καλή εντύπωση) ο οποίος με τη σειρά του με παρέπεμψε σε συνεργάτη του εξωσωματιστή (θα τον δω σε μια βδομάδα) αλλά το πρόβλημα είναι πως μετά το κακό προηγούμενο, νιώθω αβεβαιότητα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν αναφέρω ονόματα -ας μου απαντήσει κάποιος- ώστε να μου πείτε τη γνώμη σας κι εσείς.

Φαντάζομαι ότι αρκετές θα είχαν τον ίδιο προβληματισμό ξεκινώντας την εξωσωματική, πόσο μάλλον όταν δεν είσαι ούτε για το γιατρό σου σίγουρη.

Κάθε βοήθεια και εμπειρία σας πάνω στο θέμα επιλογή γιατρού και κέντρου γονιμοποίησης, μου είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ πολύ

kalimera..kai egw xthes anakalipsa gia prwti fora ayto to forum kai eimai apo tis kainouries;) egw tha sou proteina na deis kai ston Athanasiou..to kentro tu einai dipla sto MITERA legetai Kentro Exwswmatikis Athinwn...vrika kai to site tou..einai http://www.reproduction.gr

egw den exw akomi apotelesma alla me exei agkaliasei ws anthrwpos kai me oses milaw ekei mesa einai diskoles periptwseis.. :confused:

• 4 weeks later...

γεια σου eviant.ειμαι κι εγω καινουρια στο parents!θα συμφωνησω απολυτα με τη zoza.εψαξα τοσο πολυ τους γιατρους εξωσωματικης και και δεν ξερω το γιατι, αλλα δεν μπορουσα να εμπιστευτω κανενα.ετσι ρωτοντας παρα πολλους ανθρωπους,κατεληξα στον κο Θανο Παρασχο.ειναι κατοχος δικιας του μοναδας εξωσωματικης στο Χαλανδρι.το κλιμα εκει ειναι τοσο θετικο που σου δινει δυναμη να κοιταξεις μπροστα!τωρα ειμαι εγκυος σε ενα αγορακι και ειμαστε πολυ χαρουμενοι με τον αντρα μου.στο συνιστω ανεπιφυλακτα!http://www.ivf-embryo.gr/

καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

• 8 months later...

kai mena o giatros mou einai o 8eodoshs Arkoulis kai exei to kentro Mitosis.Einai e3airetos episthmonas ma kai an8rwpos.Emeina egkyos me thn prwth mou prospa8eia sto kentro tou kai vriskomai hdh sthn 20evdomada.Euxomai oles na ginoume manoules!!!Kalh epityxia!!!!!!!!

ΒΑΡΒΑΡΑ,που εισαι παιδι μου,χαθηκαμε!!! πως πας? λεω να ανοιξεις ιατρειο εδω μεσα,οπου θα μπαινουμε να σε ρωταμε πραγματα,και να μας απαντας,γιατι εχουμε πολλες αποριες....αν θελεις ανοιξε ενα θεμα,(ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ)και κλεισε μου ενα ραντεβου,γιατι εχω πολλα να ρωτησω.....τι λες?....το παλιο ιατρειο της ΚΙΝΔΕΡ,εκλεισε,και σε χρειαζομαστε.

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

μαμακα.γρ,δωσε μας περισσοτερες πλροφοριες για τον αρκουλη.Εχω ακουσει καλα λογια,αλλα ολο και κατι παπαπανω θελουμε να μαθουμε.

καλη εγκυμοσυνη να εχεις,μαμακα.γρ.!!!!!και..με εναν πονο,μόνο!!!!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Κορίτσια δε ξέρω εσείς τη γνώμη έχετε για τον Πάντο & το κέντρο του, επειδή τον αναφέρατε, αλλά για μένα ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Έκανα 2 προσπάθειες & οι άνθρωποι είναι στην καρακοσμάρα τους.

Για παράδειγμα ενώ στην προσπάθεια μου έλεγαν ότι είναι όλα καλά & θα μείνω έγκυος & τις 2φορές μετά το αρνητικό αποτέλεσμα μου έλεγαν: Αφού δεν είχες καλά αβγά πως θες να μείνεις έγκυος;;

Και δυστυχώς αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα

Εχω κανει 10 εξωσωματικες αλλα ειχα αποβολες λογο θρομβοφιλιας νκ αντιπατρικα.Κ εγω με τη σειρα μου θα ηθελα αν καποια ξερει για μαντουβαλ.. κ δενδρι..να με ενημερωσει εχω υποφερει πολυ.Οσο για τον παντ.. ειναι απροσωπος..Ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια:!:

1 εξωμητριο,μια παλινδρομη 8η-11η βδομαδα,3 βιοχημικες

• 9 months later...
Μαστρομηνά και πάλι Μαστρομηνά.

καλισπερα ειμαι καινουρια καλη δυναμι σε ολεσ!εγω προκειτε σε 3 μινεσ να κανς εκσωσωματικη με τον βασιλοπουλο ι. αθηνα ξερει καποια κατι???γι αυτον?

Καλησπερα κ απο μενα κ χρονια πολλα!!!!!

Καλη επιτυχια να εχετε στις προσπαθειες σας!!!!

Διαβαζοντας τα μην. σας καταλαβα οτι υπαρχουν

πολλες κ διαφορετικες αποψεις για τον καθε γιατρο...

Εγω θα κανω εξωσωματικη τον αλλο μηνα με τον Παντο.

εχω ακουσει οτι εχει την καλυτερη ομαδα εμβυολογων

που οπως ειπε κ καποια κοπελα προηγουμενως

παιζει το σημαντικοτερο ρολο. αυτος ηταν κ ενας απο τους λογους

που κατεληξα εκει.

ποτε δεν μας ειπε οτι θα μεινω εγκυος με την 1η

αλλα μας μιλησε ειλικρινα κ αυτο το εκτιμησα.

οσο για τον παρασχο, δεν τον γνωριζω προσωπικα

αλλα δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα.

πολυ καλα λογια ακουσα για τον αθανασιου

απο κοπελες απ το φορουμ.

Μακαρι να εχουμε ολες τα μωρακια μας συντομα

με οποιν γιατρο κ αν επιλεξει να προχωρησει η καθεμια μας!!!