Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Για τα θηλαστρα της medela ξερετε που μπορω να βρω? Αισιοδοηω οτι το μοτερ θα δουλευει αλλα τα μπουκαλακια που εχω χρησιμοποιησει καθως και τα χωνια για το στηθο εχουν αλλαξει χρωμα και θελω να τα αντικαταστησω

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το θήλαστρο Symphony της Meleda και έχω βρεί ένα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι που μπορώ να βρω ανταλλακτικά (μπουκαλάκι, καλώδιο κλπ) για να αγοράσω καινούρια και αν γνωρίζει κανείς σε τι τιμή τα βρίσκεις. Ευχαριστώ πολύ

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

• 2 months later...

Είδα λίγο αργά το μήνυμα , αλλα για κάθε ενδιαφερόμενο να ξέρετε ότι τα θήλαστρα της μεντέλα ταιριάζουν ΄με τα στενά μπιμπερό της νυκ , κι εγώ τα χρησιμοποιώ για να έχω πολλά αποστειρωμένα. Πήρα αρκετα΄ μικρά και κάνω εύκολα τη δοθλεία μου.

• 1 year later...

γεια σας κοριτσια! γράφω για πρώτη φορά και δεν ξερω αν θα τα καταφέρω:eek::oops:

Θα ήθελα να ρωτησω αν καποια γνωρίζει που μπορώ να προμηθευτώ την άσπρη βαλβιδα του swing της medela

Ευχαριστώ πολύ!!

Uyr7p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την !!!!

τι εννοεις κοπελια την ασπρη βαλβιδα; το χωνι που βαζεις στο στήθος; για τα εξαρτηματα της medela μπορεις να ρωτησεις εδω:

klinikum Υποκατάστημα Αθήνας:

Αερ. Παπαναστασίου 6

Γουδί, 157 73

Αθήνα

Τ. 210 74 85 752

F. 210 74 70 417

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

γεια σας κοριτσια! γράφω για πρώτη φορά και δεν ξερω αν θα τα καταφέρω:eek::oops:

Θα ήθελα να ρωτησω αν καποια γνωρίζει που μπορώ να προμηθευτώ την άσπρη βαλβιδα του swing της medela

Ευχαριστώ πολύ!!

στην εταιρεία που σου έβαλαν παραπάνω

όμως έλεγξε αν έχεις ήδη, γιατί όταν το αγοράζεις έχει μια βαλβίδα επιπλέον

Στο Klinikum έχουν τα πάντα σε ανταλλακτικά και δεν κοστίζουν ακριβά (9 ευρώ περ.). Το φαρμακείο από το οποίο είχα αγοράσει το θήλαστρο με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και ότι πρέπει να αγοράσω καινούριο... Ευχαριστώ για την πληροφορία, λοιπόν!

• 1 month later...

κοριτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! sorry για την καθυστέρηση!!!

Βρήκα την βαλβίδα που εψαχνα ... Ανια μου μετα απο τηλ συνομηλία με Θεσσαλονικη, με Αθήνα, υπάρχουν και σε ένα μαγαζι εδώ στη Χαλκίδα , Αγλαια το γνωρίζω οτι έχει 2 η συσκευασία αλλά κάπου τα τοποθέτησα και τα δύο και δεν τα βρίσκω... φαντάσου.... Παντως σας ευχαριστώ πολύ!!!

Uyr7p3.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

καλησπερα σε ολους!παρακαλω μπορειτε να μου πειτε που μπορω να αγορασω ανταλλακτικα για το θηλαστρο medela swing και συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για την μεμβρανη βαλβιδας.καποιο τηλ επικοινωνιας θα ηταν οτι καλυτερο η καποια διευθηνση καταστηματος στην πατρα.

• 1 month later...
καλησπερα σε ολους!παρακαλω μπορειτε να μου πειτε που μπορω να αγορασω ανταλλακτικα για το θηλαστρο medela swing και συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για την μεμβρανη βαλβιδας.καποιο τηλ επικοινωνιας θα ηταν οτι καλυτερο η καποια διευθηνση καταστηματος στην πατρα.

Τα καταστήματα είναι αυτά: BABY INN, Μαιζώνος 21‐23, Τ. 2610 240018, PRENATAL,

Ερμού 32, Τ. 2610 623530, ΚΟΥΚΟΥ, Γλαύκου 9, Περιβόλα, Εμ. Κέντρο Carrefour, Τ. 2610 640656,

ΜΗΤΕΡΑ, Γεωργ. Παπανδρέου 86, Τ. 2610 220679, ΜΩΡΑΚΙ, Καραϊσκάκη 127, Τ. 2610 273186,

ΤΣΙΡΩΝΗΣ, Κανακάρη 153, Τ. 2610 270081

S74Ap2.png