Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα χιλιασαμε... άντε και 2000 ΜΕΛΗ !!!

Recommended Posts

Ετσι που χαζευα τωρα... διαπίστωσα το εξής... όταν γράφτηκα εδω πέρα, στις 4 Ιουνιου του 2007... έγινα το μέλος με α/α 255 και αυτη τη στιγμη που γραφω... είμαστε... 1020 ΜΕΛΗ !!!

Οποτε ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΑΜΕ !!! Αντε και 2000 !!!

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!

Όλο και περισσότεροι γονείς μαθαίνουν το όμορφο παρεάκι μας... Τι ωραία !!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Έτσι.... να μετράμε χιλιάδες πια... και να μην αφήνουμε τίποτα να χαλάει αυτή την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε...

Και εις ανώτερα :wink:

Υ.Γ. Μπράβο ρε Μαριλενάκι... ούτε που το είχα δει...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Έτσι.... να μετράμε χιλιάδες πια... και να μην αφήνουμε τίποτα να χαλάει αυτή την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε...

Συμφωνώ Νικάκη μου :wink::wink:

Μαριλενα εγω ειμαι το 162... γραφτηκα 28 φεβρουαρίου 07

Τοτε δεν εμπαινε κανεις.. ειχε πολυ λιγο κοσμο.. εκανες μια βδομαδα να δεις απαντηση..μετα μαζευτηκαμε ολες οι γλωσσοκοπανες και δεν προλαβαινουμε ουτε να διαβασουμε τα μισα καθε μερα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο Δωρα μου... γλωσοκοπάνες και ΚΑΚΙΩΤΑΤΕΣ !!!! χαχαχα

Ωραια δεν ειναι ??????

Ας προσπαθησουμε ολες και ολοι να γινομαστε καθε μερα και καλυτεροι και περισσοτεροι !!!!

Μπορουμε σιγουρα, καλη θεληση να εχουμε, ε ? :D:lol:

Μπραβο,μπραβο!!! :P Να γινουμε συντομα και 2000!!! Εγω το ειχα εντοπισει το site αρκετο καιρο πριν γινω μελος,γιατι καθε φορα που χτυπαγα στο google καποια απορια μου σχετικα με την εγκυμοσυνη,εδω εβρισκα οχι μονο πολλες απαντησεις αλλα και πολλες αλλες γυναικες με τις ιδιες ανησυχιες!!! Επειδη ειχε ενα προβλημα το mail μου δυσκολευτηκα λιγο να γραφτω,δηλαδη δε μου ερχοταν το μηνυμα για ενεργοποιηση του λογαριασμου,μεχρι που το ελυσα και τωρα ανηκω κι εγω σε αυτη την παρεα!!! :D Νομιζω πως επαξια διεκδικω τον τιτλο μιας απο τις πιο γκρινιαρες,αγχωτικες και ημιτρελλες εγκυουλες και φυσικα δεν περναει μερα που να μην κανω τη βολτα μου απο το forum,γιατι παρ΄ολο που δε γνωριζομαστε στην πραγματικοτητα,πισω απο την ανωνυμια αλλα και τα κοινα αγχη για τις εγκυμοσυνες μας,μπορουμε να εκμυστηρευτουμε πραγματα που δεν τα λεμε ουτε στους πιο κοντινους μας ανθρωπους!!! :P Και παλι να τα δι-χιλιασουμε!!!

Joe κανεις λαθος... γνωριζομαστε..

Πινουμε μαζι καφεδακι, συναντιομαστε για ψωνια, τα παιδια μας παιζουν μαζι...

Οποιος θελει εχει αυτη την ευκαιρια.. Το φορουμ αυτο επειδη επι το πληστον φιλοξενει ατομα αξιολογα ειναι ενα ιδανικο μερος, να κανει κανεις γνωριμίες που αργοτερα θα γινουν φιλιες...

Φτανει να το θελει κανεις..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

1000+ Μέλη, αλλά δεν γράφουν και τα 1000!! Ευτυχώς δηλ γιατί δεν θα βρίσκαμε άκρη!!

ΑΣτεία, αστεία είμαι απο τα πιό παλιά μέλη, αλλά όχι και τόσο λαλίστατη εε;

θυμάμαι και εγώ τότε που έμπαινα, σκότωνες 1000 μύγες μέχρι να γράψει κάποιος απάντηση...τώρα όμως δεν μας προλαβαίνω!! :lol:

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε κορίτσια.... Μακάρι το συγκεκριμένο forum να αποκτήσεις χιλιάαααααααααααδες μέλη. Αλλωστε το αξίζει... έχουν δουλέψει για αυτό πολύ αξιόλογα άτομα. Αφιέρωσαν χρόνο, κόπο, ψυχή.... και όλα αυτά φαίνονται εδώ μέσα...

Αλλα και εγώ μη νομίζετε... πιο πολλές ώρες αφιερώνω στο forum παρά στην δουλειά μου :wink: :wink: :wink::wink::wink:

dev277pr___.png

Έτσι jodido μου... Όλοι μας καθημερινά καταθέτουμε κομμάτια του εαυτού μας, της ψυχής μας στο φόρουμ... κι είναι πολύ όμορφο αυτό...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Εύχομαι η παρέα συνεχώς να μεγαλώνει και το forum να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο! Ευχαριστούμε όσους δουλεύουν για αυτό! :D

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

• 1 month later...

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΑΚΙ...και συγκινουμε που ειμαι μελος αυτης της παρεας εδω και εναμιση χρονο...

my baby was my reborn...

Μεγαλώνει η παρέα!!! ουάουυυυυυυυυυυυυ

αλλα πείτε μου βρε κορίτσια.... που θα βρω ποιο νούμερο ήμουν εγώ όταν μπήκα;;;;;

Υ.Γ. καλά νούμερο ειμαι ούτως ή άλλως αλλά λεμε τώρα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

....Αλλα και εγώ μη νομίζετε... πιο πολλές ώρες αφιερώνω στο forum παρά στην δουλειά μου :wink: :wink: :wink::wink::wink:

Να τα διπλασιάσουμε και τριπλασιάσουμε και όσο πάει !

Συμφωνώ με την jodido , πότε θα με πάρουν χαμπάρι δεν ξέρω .... :lol::lol::lol:

Πω, πω... μόλις τώρα είδα και γω ότι είμαι το 404ο μέλος... Πριν 2-3 μήνες όταν έμπαινα τη Δευτέρα από τη δουλειά (Σ/Κ έχω ρεπό και από το πάρεντς) και πατούσα τις δημοσιευμένες απαντήσεις που δεν είχα δει μαζεύονταν το πολύ σε 2 σελίδες. Τώρα υπάρχουν τόσα θέματα μαζεμένα που ξεπερνούν και τις 4 σελίδες..... Αφού τα περισσότερα πια δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω.

Και γω επίσης αφιερώνω πολύ χρόνο από τη δουλειά μου για το φόρουμ και δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό..... ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ίσως; ......!!!! :):)

\ sL7ap2.png

• Δημιουργία νέου...