Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυος στον 8ο! Που?

Λιζα Ν.

Recommended Posts

Τον Ιουλιο θα εχω μπει με το καλο στον 8ο...λεω να κανω μια εβδομαδα μπανακια...υπάρχει καποιο μερος που εχετε να προτεινετε αρκετα κοντα στην Αττικη, με καλες παραλιες? Η' να μην το επιχειρησω καθολου? Ελεγα για Ηλεια ή Ανδρο, αλλα στο πρωτο δεν βρισκω δωματιο της προκοπης και το δευτερο δεν το θελει ο καλος μου γιατι δεν θελει να εχουμε να διασχισουμε θαλασσα...

Διαφημίσεις

Είναι φανταστικά στην Αγία Άννα.Κάναμε διακοπές με τους γονείς μου εκεί για αρκετά χρόνια.Απλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις τώρα να κλείσεις.Οι κρατήσεις γίνονται πολύ νωρίτερα αλλά είναι ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

http://www.clubagiaanna.gr

Δεν έχω πάει όμως ποτέ, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον

Ούτε εγώ έχω πάει αλλά είχα ξεσηκώσει πέρυσι την αδερφή μου Αγ.Άννα και προσπαθούσε να βρει τελευταία στιγμή, δεν έβρισκε τίποτα στο συγκεκριμένο, είναι πολύ δημοφιλές όπως φαίνεται!

Πάντως Αγ.Άννα έχω πάει, πολύ ήρεμα, πολύ όμορφα

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

• 4 weeks later...
http://www.clubagiaanna.gr

Δεν έχω πάει όμως ποτέ, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον

Φιλενάδα για το συγκεκριμένο πρέπει να έχεις κλείσει από Δεκέμβριο το αργότερο δωμάτιο.

Τον Ιουλιο θα εχω μπει με το καλο στον 8ο...λεω να κανω μια εβδομαδα μπανακια...υπάρχει καποιο μερος που εχετε να προτεινετε αρκετα κοντα στην Αττικη, με καλες παραλιες? Η' να μην το επιχειρησω καθολου? ...

Καταρχίν να ρωτήσεις τον γιατρό σου για το αν θα κάνεις ή όχι μπάνια στη θάλασσα. Εμένα μου είχε πει όχι γιατί φοβόταν για μικρόβια.

Μετά θα τον ρωτήσεις μέχρι που κρίνει ασφαλές να πας, συνήθως για την Αθήνα λένε από Χαλκίδα έως Κόρινθο, ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση στο μαιευτήριο, αλλά όλα αυτά θα τα κρίνει ο γιατρός σου όχι εσύ ή ακόμα χειρότερα εμείς

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.