Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ;

NATALIA

Recommended Posts

Όλοι μου είπαν να περιμένω ότι μετά τη βάφτιση θα αρρωστήσει. Όλα τα παιδάκια λένε λίγο - πολύ την αρπάζουν στη βάφτιση είτε κολλάνε κάτι με τόσο κόσμο που θα το φιλήσει. Έχετε ακούσει κάτι; Έχω τρομοκρατηθεί γιατί βαφτιζόμαστε το Σάββατο σε ένα ορεινό χωριό και το μωρό είναι ήδη κρυωμένο. Με όσα ακούω και για επικείμενη κακοκαιρία δεν ξέρω τι να κάνω.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εμεις το βαφτισαμε μεσα Νοεμβριου το μωρο και δεν επαθε τίποτα. Απλα μην αφηνεις ολους να το φιλανε. Ενα γουτσου γουτσου και πολυ ειναι.....

tndLp2.png

FgHKp2.png

ΜΥΘΟΣ.

Εάν φορέσει και κανονικά ρούχα (και όχι τα λεγόμενα "βαφτιστικά" φρου - φρου που δεν παρέχουν καμία προστασία απο το κρύο) τότε όλα ΟΚ!

Και ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος το παιδί σου να υποστεί τα φιλία των άλλων, οπως είπε και η natasaZ.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

εγω αν κ δεν το εχω ακουσει ξανα μου συνεβη!!!τον βαπτισαμε την κυριακη 26/4 κ οταν γυρησαμε απο την ταβερνα που πηγαμε για φαγητο μου φανηκε λιγο ζεστος κ οντως ειχε δεκατα(37.6) τα οποια τον ταλαιπωρουσαν ολο το βραδυ παρ'ολο που του εδωσα ντεπον!ολο το βραδυ βογγουσε κ εκλεγε στον υπνο του,ασε που μολις τον κοιμηζα κ τον εβαζα στο κρεβατι μετα απο κανα 10λεπτο πατουσε τσιριδα με κλαμα!

τωρα λιγο η ταλαιπωρια,λιγο να την αρπαξε,λιγο το "ματι" που ειχε τον επηρεασαν κ ομολογω οτι ηταν το χειροτερο βραδυ που εχω περασει μεχρι τωρα....αν σκεφτεις οτι δεν με ξενυχταει απο τοτε που ηταν 20 ημερων!!!!!!!!!!!

αυτο ακουσα και εγω απο μια γνωστη οτι το μωρο της μετα την βαφτιση ηταν για πεντε μερες αρρωστο! γιατι μαλλον βρεχετε και βγαινει εξω μετα στην ταβερνα ειναι και τα ματσα -μουτσα και δεν σας κρυβω οτι εχω φοβιθει και λεω να βαφτιστουμε και εμεις τελος ιουνιου πρωτα ο θεος .

να σου ζησει ο νεοφωτιστος κουκλος σου!!

123379gbkck5awnc.gif

71653r1qw0j5654.gif

αχ κι εμεις βαφτιζομαστε την Κυριακη και ψιλοαγχωνομαι με τον καιρο. Αλλα κι εγω πιστευω οτι αμα ντυθει καλα δεν θα εχουμε προβλημα . Με μια λεπτη κουβερτουλα θα ειμαστε μια χαρα

σωπάτε καλέ!!!! εγω το βαφτισα 28 Δεκεμβριου με θερμοκρασια κατω απο το μηδεν και δεν έπαθε τιποτα! Εχε μια κουβεροτυλα μαζι να το τυλίξεις βγαινοντας απ την εκκλησια που θα ναι βρεγμενα τα μαλλακια του και όλα καλά θα πάνε!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Διαφημίσεις

Καλό είναι, σε όλες σας απευθύνομαι, να μη φυλάνε το μωρό. Έλεος πια μ'αυτές τις εκδηλώσεις λατρείας!

Σόρυ, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα "τα παίρνω"

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

Εμεις τον βαφτισαμε Φεβρουαριο με χιονονερο. Τιποτα δεν επαθε. Κουβερτουλα ομως μαζι.

Οσο για τα φιλια ετσι οπως εκλαιγε δεν πλησιαζαν καν οχι να φιλησουν κι ολας (ευτυχως)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και να φανταστείς κάναμε την βάφτιση 29 Μαρτίου , νωρίς νωρίς.....

Το μόνο που έκανα για να προφυλάξω την Ειρηνούλα μου ήταν αντί για το εσωτερικό λαδόπανο της έβαλα το κορμάκι - φανελάκι ............. που κρατάει νομίζω ζεστό το κορμάκι τους.

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

τι φιλιά είναι αυτά που διάβασα;...ούτε που το ήξερα και ούτε να το φανταστώ δε θέλω. πάλι σε φασαρίες θα μπω....

θα συμφωνησω και εγω τι ειναι αυτα????

ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει καποιος οτι δεν φιλαμε τα μωρα.............

εγω εχω παει σε τοσες βαφτισεις και δεν το εχω κανει ποτε..

θα γινει χαμος!!

ασε το αλλο...

φτου σου φτου σου κανουν να μην το ματιασουν φευγει και το σαλιο μαζι ρε πανε καλα??

Διαφημίσεις

εμενα περα απο τα λογακια κανενας δεν τον φιλησε μονο για φωτο μου τον πηραν λιγο απο την αγκαλια(μαμαδες..κτλ)

στην ταβερνα ομως...τον ειχε μια ο ενας μια ο αλλος μεχρι που αρχιζε να κλαιει κ μου τον εφερναν...

Βάφτισα και εγώ την μικρή μου 28 Δεκεμβρίου με χιόνια και το παιδάκι δεν έπαθε τίποτα. Και υπήρξαν και οι γνωστές φωτογραφίες έξω από την εκκλησία πριν και μετά την βάφτιση. Απλά μετά την βάφτιση που ήταν το παιδί και βρεγμένο πέρα από την γουνίτσα που φορούσε την σκέπασα και με μια κουβέρτα και όλα πραγματικά πήγαν καλά

YCiep3.png

Βάφτισα και εγώ την μικρή μου 28 Δεκεμβρίου με χιόνια και το παιδάκι δεν έπαθε τίποτα. Και υπήρξαν και οι γνωστές φωτογραφίες έξω από την εκκλησία πριν και μετά την βάφτιση. Απλά μετά την βάφτιση που ήταν το παιδί και βρεγμένο πέρα από την γουνίτσα που φορούσε την σκέπασα και με μια κουβέρτα και όλα πραγματικά πήγαν καλά

εγω παλι τον ειχα στο σλινκ κ κοιμοταν μετα την βαπτιση κ οταν βγηκαμε δεν εβαλα κουβερτα γιατι τον καλυπτα μεχρι πανω με αυτο(σλινκ) κ μπορει ετσι να την αρπαξε ή στην ταβερνα που τον ειχαν μια απο δω μια απο εκει κ ανοιγε κ η πορτα

Εγώ τη βάφτισα Ιούνιο και παρ'όλο που είχε ζέστη, όταν γυρίσαμε στο σπίτι ανέβασε λίγο πυρετό( 38 ) ο οποίος κράτησε μέχρι το βράδυ.Την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά.Υπέθεσα ότι ήταν απλά από την ταλαιπωρία και την κούραση.

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα αρρωστήσει. Μην ξεκινάς με αυτή την ψυχολογία... Απλά πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις που έτσι κι αλλιώς πρέπει να παίρνεις πάντα. Δηλαδή αν κάνει κρύο να του βάλεις ζεστά ρούχα (ελπίζω να μην είναι τελείως καλοκαιρινά τα βαφτιστικά αφού η βάπτιση γίνεται σε ορεινό χωριό), αν κάποιος είναι άρρωστος να μην πλησιάσει το μωρό, να αερίζεται ο χώρος του κέντρου κτλ...

εχω δυο μπουμπουκακια

ο δικός μου πάντως αρρώστησε...νομίζω πως είναι αναμενώμενο ειδικά εάν έχεις τραπέζι έπειτα κι όλοι αρχίζουν τα μάτσα μούτσα...όσο και να θες να αποφύγεις να το φιλάνε νομίζω πως είναι λιγάκι δύσκολο.

Εμείς αρρωστήσαμε 4 μέρες μετά την βάφτιση με 39 πυρετό και βροχιολίτιδα και μιλάμε ήταν πολύ χάλια το παιδί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα πάθει και το δικό σου φυσικά! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Bαφτισα την μεγαλη μου 6-1 και ειχε τοσο χιονι που οι πιο πολλοι ειχαν αποκλειστει και δεν μπορεσαν να ερθουν ..το μωρο 6,5 μηνων δεν επαθε απολυτως τιποτα...

Τα διδυμα τα βαφτισα 27-12 και ειχε πολυ πολυ κρυο .... τα μωρα 5,5 μηνων δεν παθαν απολυτως τιποτα

σορρυ αλλα ειναι απο τα πιο κουφά που εχω ακούσει να αρρωστήσει το παιδί απο τη βάφτιση....τη γρίππη των χοίρων μονο να προσέξετε :)

μετα την βαπτιση τα παιδακια δεν ειναι εντελως στεγνα ουτε τα μαλλακια τους...οποτε ευκολα μπορει να την αρπαξουν μολις βγουν εξω η στο τραπεζι που γινετε μετα!που ειναι το κουφο δεν καταλαβα?

... που ειναι το κουφο δεν καταλαβα?

Ο συσχετισμός βάφτισης και κρυολογήματος...

Εάν πάρουμε όλα τα μέτρα (ζεστά ρουχα + σκούφάκι + οχι φιλιά) δεν θα υπάρχει θέμα.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world