Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειμαι λιγο λυπημενη..

Recommended Posts

η ωρα για την ακριβεια ειναι 12,30 αν και πρεπει να σηκωθω στις 7 δεν κολλαει υπνος ο αντρας μου λειπει ταξιδι εδω και 3 μηνες και κατι μερες και εχουμε ακομη για να γυρισει αλλο εναμισι μηνα.οπως και στα πρωτα γενεθλια της κορης μας ετσι και στα δευτερα δεν θα ναι εδω να τα γιορτασει μαζι μας.εχασε τα πρωτα βηματακια της τα πρωτα γενεθλια και σημερα η κορουλα μου ειπε την πρωτη της προταση..νιωθω οτι δεν μπορω να αναπληρωσω στη μικρη μου την απουσια του μπαμπα της που λατρευει λογω της δουλειας του βεβαιως.χτυπαει το κουδουνι και φωναζει μπαμπα και με πιανουν τα κλαμματα,της τον δινω στο τηλεφωνο και τον φωναζει με ενα παραπονο..εδω και ακριβως ενα χρονο μετραμε 264 μερες εν πλω και εννοειται τα ταξιδια στις φρεγατες δεν τελιωνουν ποτε.γιαυτο ειμαι λιγο λυπημενη

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

Προσπαθειτε και οι 2 να καταφερετε να τα βγαλετε περα. Ειναι λογικο να νοιωθεις ετσι και δεν ξερω αν υπαρχει παρηγορια. Ειμαι σιγουρη οτι και εκεινος ποναει το ιδιο για ολες τις στιγμες που χανει και οτι οταν κλεινει το τηλεφωνο ειναι τοσο σκασμενος οσο εσυ.

Παρηγορησου με το οτι το παιδι νοιωθει και ξερει οτι ο μπαμπας του το λατρευει αλλα δεν μπορει να κανει αλλοιως και εκμεταλευτειτε τον καιρο που ειστε μαζι. Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος και αν μπορει να αλλαξει δουλεια.

Α ρε ατιμο Τζοκερ!!! :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Tα ταξιδια στις φρεγατες δεν τελειωνουν ποτε εχεις δικιο. Και χανουνε πολλες οικογενειακες στιγμες οι ανθρωποι μας. Ομως τα πραγματα αλλαζουν και δεν ειναι παντα σε φρεγατες ουτε εχουν τοσα ταξειδια οσο και αν φαινεται μακρινο τωρα.

Επειτα σε τετοιους καιρους που ζουμε το θετικο ειναι οτι εχει μια σιγουρη δουλεια εστω και αν εχει τις δυσκολιες της.

Οσο δυσκολο ειναι για σενα αυτη η μοναξια αλλο τοσο και χειροτερα την νιωθει εκεινος και δεν εχει και εναλλακτικους τροπους να εκτονωθει εκει που ειναι.

Μην του το δειχνεις αυτο που περνας γιατι η λυπη του θα ειναι δυσβασταχτη και δεν μπορει να κανει κατι αλλο στην παρουσα στιγμη να το αλλαξει.

Ομως τα πραγματα αλλαζουν δεν ειναι παντα ετσι και οταν δεν θα εχει πλεον ταξειδια θα υπαρχουν αλλες οικογενειακες στιγμες να ζησει και τοτε θα τον εχεις μεγαλυτερη αναγκη γιατι τα παιδια μεγαλωνουν και μαζι και τα προβληματα τους.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Μαρακικ μου,σε καταλαβαινω απολυτα!!!Ξερω πως νοιωθεις και ξερω και πως νοιωθει και ο συζυγος σου που,πιστεψε με,ειναι πολυ χειροτερα γι'αυτον που ζει σαν φυλακισμενος μεσα σε ενα καραβι,με ανθρω

πους που ισως καποιους απο αυτους να μην τους γουσταρει,να στερειται εσενα και το παιδακι σας...

Δυστυχως,κουκλα μου,εχεις αναλαβει εναν πολυ δυσκολο ρολο,να μεγαλωνεις,τον περισσοτερο καιρο,μονη σου το παιδακι σας και να δινεις κουραγιο στον αντρα σου,γιατι μονο απο εσενα παιρνει δυναμη τωρα...

Να τον γεμιζεις αγαπη οταν ειναι εδω και μεσα απο τα τηλεφωνηματα σου και'γω σου ευχομαι ολοψυχα να ερθουν γρηγορα καλυτερες μερες,που θα τον εχετε διπλα σας!

Και πανω απ'ολα,smooth seas...

Kαλη δυναμη,κουκλιτσα μου και υπομονη...

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου για την στηριξη προσπαθω να μην του το δειχνω οτι στεναχωριεμαι ακριβως για να μην νιωθει και αυτος χαλια ειναι μια δουλεια σιγουρη αλλα εχει τοσα ασχημα.μακαρι να μπορουσε να γινει κατι αλλα οπως ξερετε και σεις ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα ΄εξω΄και δυστηχως δυσκολευουν ακομη περισσοτερο.προσπαθει και ο αντρας μου οσο ειναι εδω να ειναι συνεχως κοντα στο παιδι αλλα μονιμως ξυπναει ενα πρωι και ξερει οτι θα αργησει να ρθει παλι.ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα.τις προαλλες μια γνωστη εκανε ενα σχολιο του τυπου¨¨πο,πο αν ελειπε τοσο καιρο ο δικος μου δεν το γλυτωνε το βερνικωμα στα κερατᨨ!!!!και πιστεψτε με αυτα τα σχολια και εχω ακουσει πολλα τετοιου ειδους με ενοχλουν αφανταστα.αφιερωνωμαστε ψυχη και σωμα στην οικογενεια μας και εχεις την καθε κατσικα να σε σχολιαζει και ας μην εχεις δωσει ποτε δικαιωματα.αλλα ακομη και οι γνωστοι μας αν θα γκριναξει λιγο η μικρη η θα ειναι ατακτη ολοι εκει το ριχνουν στο οτι της λειπει ο πατερας της μωρε...και εχει αγριεψει το παιδι και φταις εσυ που της κανεις ολα τα χατιρια και αγριεψε την λιγο και παρα πολλα αλλα.και ολα αυτα σε κανουν ακομη πιο πολυ χαλια

Nrdkp3.png

Guest ΕΛΙ

ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΑΚΙΚ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.