Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ωοληψία

Recommended Posts

Σήμερα έγινε η ωοληψία...Ενα πολύ καλό κ ώριμο ωάριο είπε ο γιατρός.Το απόγευμα θα γίνει η γονιμοποίηση και αν αποδειχτεί καλή θα προβούμε σε επαναφορά του μέσα στην κοιλίτσα μου...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλη σου επιτυχια!!!

η κολλητη μου εκανε τη Τριτη την τοποθέτηση...17/12 θα κανει το τεστ!!!μακαρι και οι 2 να εχετε μόνο θετικά αποτελέσματα :):):)

Εμεις ειμαστε εγκυος!!!!!!!! γιουχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε όλες σας που περιμενετε αποτελεσματα να ειναι θετικά!!! :D:D:D

Καλη σου επιτυχια!!!

η κολλητη μου εκανε τη Τριτη την τοποθέτηση...17/12 θα κανει το τεστ!!!μακαρι και οι 2 να εχετε μόνο θετικά αποτελέσματα :):):)

Εμεις ειμαστε εγκυος!!!!!!!! γιουχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε όλες σας που περιμενετε αποτελεσματα να ειναι θετικά!!! :D:D:D

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ++++++++++++++++++++++

Παιδάκια μου νομίζω ότι είμαι έγκυος..Εχω ένα φούσκωμα,μια απίστευτη υπνηλία..Σε 2 μέρες θα δούμε αν έρθει η ακατανόμαστη αδιαθεσία ή όχι...Πάντως 26 Δεκέμβρη κάνω χοριακή κ ελπίζω να είναι διψήφια... :P:P

Διαφημίσεις

στο ευχομαιιιι μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!!!!!!!

χτες ειδα και τη κολλητη μου...ειναι συγκρατημενη ακομα...τη παρασκευη θα κανει κι αλλη χοριακή για να δουνε ότι ανεβαινουν οι μοναδες και μετα τις γιορτες θα πανε για υπερηχο....

embryoula εσενα πόσα εμβρυα σου βαλανε????

Εγω μπιζελάκι μου επειδή έκανα εξωσωματική σε φυσικό κύκλο,δεν πήρα φάρμακα.Μια μέρα πριν την ωορηξια,μου πήραν το ωάριό μου κ το γονιμοποίησαν τεχνητά.

Τον Αντρέα μου τον έκανα με κανονική γονιμοποίηση,όπου μου είχαν βάλει 4 έμβρυα μέσα.

Απλά ο γιατρός μου πε ότι επειδή γέννησα πρόσφατα σχετικά (πριν 11 μήνες) ο οργανισμός μου λειτουργεί πιο καλά οπότε δεν ήθελε να με φορτώσει με ορμόνες.

Eμένα την πρώτη φορά είχαν πιάσει τα 2 αλλά παλινδρόμησε το ένα στις 8 εβδομάδες...

Ο γιατρός μου είναι πολύ θετικός πάντως!Εγώ δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι πάντως για καλό κ για κακό!

Οταν μαθει η φιλη σου ενημέρωσέ με! :D

embryoula, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, ειμαι σιγουρη οτι θα'ναι το καλυτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!!!

το ιδιο και για τη φιλη σου, bizeli - και, αν έχουν πιάσει και τα 4, θα φανει πολυ γρηγορα - απ'τους ρυθμους που θ'αυξάνονται οι τιμές της β-χοριακής.