Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Εδώ και μία εβδομάδα η γυναίκα μου έχει αρχίσει και παραπονιέται ότι ζεσταίνετε πολύ μέσα στο σπίτι. Έχει συνέχεια ανοιχτά όλα τα παράθυρα και ακόμα και το βράδυ στην κρεβατοκάμαρα αφήνει ανοιχτό το τζάμι.

Αν και έχω αρκετά παραπάνω κιλά και εγώ, μπορώ να πω ότι περιμένω ανά πάσα στιγμή να ξεπηδήσει κανένας πιγκουίνος από καμία γωνία μέσα στο σπίτι μας.

Κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό για έγκυο στον 9ο ή όχι?

Φιλικά

Γιάννης

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γιάννη, απόλυτα φυσιολογικό είναι, στο λέω και γω που μια ζωή, λόγω αναιμίας, ήμουνα πολύ κρυωνιάρα. Και είναι τυχερή η γυναικούλα σου που γεννάει χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι πολύ χειρότερα, λόγω της ζέστης.

fUvDp2.png

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό-άσχετο: ο θερμοστάτης χαλάει οριστικά; Γιατί και τώρα ακόμα, 4 μήνες μετά, εξακολουθώ να μην χαμπαριάζω από κρύο. Κι έχω τον άντρα μου που με κοιτάει συνέχεια κάπως έτσι :shock: σαν εξωγήινο.

fUvDp2.png

Και 'γω γέλασα πολύ, μου άρεσε ο πιγκουίνος.

Όπως είπαν όλοι παραπάνω μην ανυσηχείς είναι φυσιολογικότατο. Και γω καλοκαίρι είχα το air condition στους 16 και φώναζα στον άντρα μου ότι το κλιματιστικό χάλασε και δεν βγάζει δροσιά, ενώ εκεινος σκεπαζόταν με σεντόνι .....

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει κορίτσια χαλάλι. Άλλωστε για μετά την γέννα :idea: έχω βρει το κουμπί.

"Το παιδί κρυώνει" θα είναι η μαγική φράση :twisted:

Φιλικά

Γιάννης

Κατάλαβες' date=' Γιάννη μου , τι σε περιμένει, ε;

Για να μη νομίζεις ότι τελειώνουν τα βάσανά σου μετά τη γέννα... :wink:[/quote']

Ω ναι!!!Αυτό μη το νομίζεις καθόλου.Γιατί εκέί που λες γεννησε και θα στρώσει επιτέλους, έρχεται η λοχεία κι εκεί να δεις γλέντια!!!

Βρε κοριτσια μην τον τρομαζετε τον Γιαννη!!!! :lol::lol: Θα ξετρελαθει αλλωστε τοσο πολυ με τον νεογεννητο γιοκα του που ολα θα του φαινονται ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν εχω να κανω καποιο σχολιο περι ζεστης-κρυου γιατι αν και σχεδον στον 9ο μηνα δε βλεπω καποια διαφορα σε μενα σε σχεση με πριν.Θελω να πω ομως ενα μεγαλο μπραβο στο Γιαννη που πηρε το θαρρος κι εγινε μελος σε ενα φορουμ γεματο γυναικες και μαλιστα εγκυμονουσες!!! :P

Λογικα Γιαννη μου αυτο σημαινει οτι εισαι πολυ κοντα στη γυναικα σου και οτι μοιραζεσαι μαζι της ολες τις χαρες και τις δυσκολιες της εγκυμοσυνης.

Μακαρι ηταν ετσι και ο δικος μου,ο οποιος το μονο που ξερει να κανει ειναι να στραβωνει που δε μαγειρευω καλα (συγγνωμη αλλα ειμαι εντελως αταλαντη σε αυτον τον τομεα,δεν κανω ομως και κανενα εγκλημα),να με κατηγορει οτι "ολη μερα κοπροσκυλιαζω"(συγγνωμη κιολας που ειμαι 35 εβδομαδων με την κοιλια στο στομα,τι περιμενε δηλαδη,να βγαινω για τζογκινγκ; ) να μη δειχνει την παραμικρη κατανοηση στα αγχη μου και να μου πηγαινει συνεχεια κοντρα.Και δεν το βλεπω ετσι λογω ορμονων,ΕΙΝΑΙ ετσι.Ολη μερα μουτρα,ειρωνια και στραβωμα.

Anyway,τι να πει κανεις!!! :x

Bizeli μου δε νομίζω οτί έχει να κάνει απαραίτητα με το θηλασμό, γιατί κι εγώ αν και θήλασα πολύ λίγο (2 μήνες) ο... θερμοστάτης δεν έφτιαξε ποτέ !!!!!! Έμεινα και πάλι έγκυος στους 8 μήνες.... Τον αποτελείωσα το χριστιανό!!! :lol::lol::lol: Εκεί που πριν ήμουνα φοβερά κρυουλιάρα (απο Σεπτέμβρη πάπλωμα) τώρα κυκλοφορώ όλη μέρα με κοντομάνικα και κοιμάμαι ξεσκέπαστη! Να φανταστείς βγαίνω έξω μόνο με ένα πολύ ελαφρύ πλεκτό αυτές τις μέρες, και αν έχει πάνω απο 10 βαθμούς με μακρυμάνικο μακό!!!

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Gianni

kai ego e imai ston 9o kai exo to idio problima...kathe proi o antras mou emfanizete sthn kouzina koukoulomenos me mia kouberta kai ena paploma giati anoigo oles tis portes kai me koitasei kapos paraksena.!!pantos anarotieme.....alitheia kanei kruo????