Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ?

marirose

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΗΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ.ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΡΕΦΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΒΕΒΕΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ(ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10 ΜΗΝΑ)ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΝΙΓΜΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μην ακούς κανένα! Όποτε θεωρείς εσύ ότι είναι καλύτερο.

Τον μεγάλο τον έβαλα στο δωμάτιό του από τον πρώτο μήνα και το μικρό γύρω στον τέταρτο μήνα, γιατί φοβόμουν μήπως τον πειράξει ο μεγάλος. :shock:

Ακολούθησε το ένστικτό σου. ;)

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελείως κουλό!!!!!! Θα ανεξαρτητοποιηθεί ένα μωράκι 40 ημερών;;;;

marirose το θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές και εδώ μέσα και η απαντηση είναι μία..

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο..

rQGhp3.png

Ούτε πολύ νωρίς είναι σωστό να είναι μόνο του λόγω των κινδύνων που είπες, αλλά ούτε και πολύ αργά. Εν τέλει όλα είναι σχετικά.

(την προσωπική μου γνώμη λέω. Μην μου ζητήσετε ορισμένοι να παραθέσω βιβλιογραφίες ή μην μου προσάψετε ότι πάω να φοβίσω τη μητέρα. Έλεος!)

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Τελείως κουλό!!!!!! Θα ανεξαρτητοποιηθεί ένα μωράκι 40 ημερών;;;;

μμμ....οπότε εμένα θα με πείτε κάπως ε?

εγω την έβαλα στο δωματιο της απο την 1τη μέρα που γυρίσαμε απο το μαιευτηριο ούτε θέμα πνιγμού είχαμε την άκουγα πάντα όταν έκλαιγε όταν πήναγε στην αρχή δεν ήθελα να την αφήσω αλλά μια ξαδέρφη του άντρα μου γνωστή γιατρός παιδοψυχολόγος και ειδική σε παιδιά αυτιστικά και άλλα όταν ήρθε στο μαιευτήριο να εξετάσει το παιδί γιατί εμείς το ζητήσαμε...μας μίλησε και μας εξήγισε ορισμένα πράγματα ανάμεσα σε αυτά ήταν και η συμβουλή της να την βάλουμε αμέσως στο δικό της χώρο...αν βλέπαμε απο την πρώτη μέρα κάτι περίεργο να τη βάζαμε στο δωμάτιο μας...η μικρή μας τωρα στις 17-4 κλείνει ένα χρόνο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα...ούτε φοβαται ούτε θέλει να κοιμάται μαζι μας...όσες φορές την βάλαμε στο κρεβάτι μας δεν κοιμήθηκε ποτε...και

αυτα...δεν θέλω να πώ κάτι άσχημο για όσες βάζουν τα παιδάκια στα δωμάτια τους αλλά εμένα η συμβουλή της ξαδερφης με έκανε πιο άνετη με το παιδι

1129643tvsq1yiqpw.gif

παρακαλώ πατήστε τις λέξεις

"αναζήτηση στο φόρουμ" το τριγωνάκι, (φαίνεται όταν πατήσετε και βλέπετε μια συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ και τα θέματά της)

και συμπληρώστε τις λέξεις

ύπνος ή άλλη λέξη που σας ενδιαφέρει

πριν ανοίξετε νέο θέμα.

για αυτό το θέμα υπάρχουν ήδη πάρα πολλά ανοιγμένα θέματα στα οποία θα βρείτε σημαντικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τι είναι το καλύτερο για εσάς - εκεί μπορείτε να δημοσιεύσετε ξανά την απορία σας.

το θέμα κλειδώνεται.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...