Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ποιο από όλα τα μοντέλα θα μας βολέψει;;; Ψάχνω ένα ελαφρύ καρότσι που να ξαπλώνει αρκετά - όχι τελείως για νεογέννητο - αλλα να μπορεί το παιδί να πάρει έναν υπνάκο αν είμαστε έξω ... έχω μπερδευτεί λίγο με τα μοντέλα στη σελίδα της maclaren και δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο για μας ...το triumph, το quest, το techno xr ... για βοηθείστε λίγο βρε παιδιά, γιατί η εμπειρία σας είναι καλύτερη πέρα απο κάθε αγοραστικό κατάλογο και την εξυπηρέτηση του καλύτερου πωλητή χιχιχι ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα

εγω εχω το 4seasons( http://www.maclarenbaby.com/europe/index.php?option=com_content&task=view&id=351&Itemid=88889447 )

μ αρεσε πολυ γιατι εχει ολα τα χαρακτριστικα της mclaren ελαφρυ ευκολο κλεισιμο κτλ ειναι μπεζ και μ ολα τα στρωματακια που εχει καθε φορα ειναι διαφορετικο με βολεψε πολυ ο ποδοσακος ο γουνινος τον χειμωνα ... την κουβερτα δεν την μεταχειριστικα γιατι γουνα ηταν super και τελος κανει και για αγορι αν θελει ο Θεος για δευτερο.

αυτα ευχομαι να βρεις το καλυτερο ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Μπααααα δεν μας κάνει, δεν μας κάνει ... και να σου πω δεν μας αρέσει μωρέ κιόλας χιχιχι σιγά το καρότσι χιχιχι ... (το γνωστο όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!)

Πέρα απο την πλάκα, θα ήθελα κάτι πολύ πιο οικονομικό, οπότε δεν μας βλέπω τελικά για maclaren ... για δεύτερο καλοκαιρινό καρότσι είναι πολυ ακριβό νομίζω ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

χαχαχα! η αληθεια ειναι οτι και για πρωτο χειμερινο ακριβο ειναι αλλα εμεις το πηραμε λιγο πριν σαραντισει το Ελενακι οποτε καταλαβαινεις ειχα τρελαθει και ηθελα να τα παρω ΟΛΑΑΑ!! ;)

Γιατι θελεις να παρεις κι αλλο καροτσι? εγω δεν εχω σκοπο να παρω ουτε καλοκαιρινο ουτε για το επομενο μωρο, ετσι σκεφτηκα οταν το πηρα.

Οτι θελει καθενας βεβαια :) αλλα μου κανει εντυπωση επειδη το ξαναδιαβασα κι απο αλλα κοριτσια

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Εμείς πήραμε το quest και είναι πολύ ωραίο!!! Ξαπλώνει αρκετά, έχει τον μηχανισμό για να μην κρέμονται τα ποδαράκια του μωρού και κοστίζει αν δεν κάνω λάθος 220 ευρώ!

Θέλω δεύτερο καρότσι γιατί έχω δεύτερο παιδί χαχαχα!!! Στο "βαρύ" καρότσι (peg perego) θα έχω το μωρό, στο ελαφρύ θα έχω το Κατερινάκι που τώρα στα "γεράματα" ζηλεύει και θέλει και αυτή οπωσδήποτε ρόδα χεχεχεχε ....

Ροζουλίτα μου σε ευχαριστώ αλλα και το 220 πάλι ακριβό μου φάνηκε, τελικά δεν μας θέλει το maclaren χιχιχι έτσι πήραμε το καλοκαιρινο της mothercare και μέχρι μας φάνηκε εντάξει ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

έγω έχω το xlr και είναι πάρα πολύ καλό. πολύ ελαφρύ και κλείνει πάρα πολύ εύκολα σαν ομπρέλα. το καθισματάκι πέφτει τελείως πίσω, και το μωρό μπορεί να κοιμηθεί.

Διαφημίσεις

Ολγάκι εμείς πήραμε για το αυτοκ το triumph (αν και τελικά πιο πολύ με αυτό μετακινούμαστε -έχουμε για 'βαρύ" το quinny buzz και έπιανε όοολο το πορτμπαγκάζ μόνο του) αν θυμάμαι γύρω στα 140ευρουλάκια (τζάμπα πράμα δλδ) και βγαίνει σε πολύ ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς (εμείς έχουμε το γκρι με το περίεργο κιτρινολαδί lime)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...