Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΒΟΗΘΕΙΑ

Recommended Posts

ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΑΦΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. :oops: ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????????ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΝΑΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ,ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ....ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,,,,,,,,,,,,,,,,,, :?::?::?:

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

Διαφημίσεις

ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΑΦΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. :oops: ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????????ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΝΑΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ,ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ....ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,,,,,,,,,,,,,,,,,, :?::?::?:

καλημερα και απο μενα! συνηθως απ'οτι ξερω το δευτερο αν δεν προσεξεις το πιανεις πιο ευκολα γιατι ειναι ανοιχτη η μητρα! η κουμπαρα μου εχει το πρωτο της 9 μηνων και εμεινε εγκυος αμεσως μετα απο 3 μηνες και ειναι τωρα 6 μηνων στο δευτερο! παντως θα κανεις το καλυτερο που θελεις να κανεις αμεσως και το δευτερο και σου ευχομαι να σου ζησει ο μπεμπης σου και γρηγορα με ενα δευτερο

Oro1p3.png

Να πω κι εγώ ότι έχω μια κορούλα 15 μηνών και η περίοδος μου μου έχει έρθει από τον 3ο μήνα και από τότε παρόλο που δεν παίρνουμε προφυλάξεις και προσπαθούμε για δεύτερο παιδάκι δεν έχω καταφέρει να μείνω έγκυος.

Το συζήτησα με την παιδίατρό μας μήπως οφείλεται στο ότι θηλάζω ακόμα και μου είπε ότι κάποιες γυναίκες όταν θηλάζουν έστω και λίγο (εγώ θηλάζω τη μικρή 1-2 φορές τη μέρα πλέον) δεν μπορούν να μείνουν έγκυες. :(

Απο τη μια στεναχωριέμαι να κόψω το θηλασμό στη μικρή έτσι ξαφνικά λόγω της επιθυμητής εγκυμοσύνης απο την άλλη όμως λόγω κάποιων καταστάσεων που θα αντιμετωπίσουμε στο κοντινό μέλλον θέλαμε με τον άντρα μου να βάλουμε μπρος για το δεύτερο τώρα..

Τα κορίτσια μου !

Ζωή 10/01/2008

Φωτεινή 24/07/2012

am13 μήπως να ρωτήσεις και το γιατρό σου για το πόσο γρήγορα μπορείς να ξαναμείνεις έγκυος;

Στο λέω γιατί θυμάμαι ότι μετά τη γέννα του πρώτου μου μικρούλη, ρώτησα το γιατρό πότε μπορώ ξανά και μου είπε να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη γέννηση του παιδιού και μετά προσπάθεια για δεύτερο.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...