Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΦΑΙ


Recommended Posts

κοριτσια,καλησπερα.εχω μια απορια :shock: .στις 26 και στις 11 το πρωι βαφτιζω τον μικρο μου :D:D:D:D .το μεσημεριανο το γευμα του πιο θα ειναι;να παρω μαζι μου το φαι του αλεσμενο,και να το παω στο μαγαζι που θα κανουμε το γλεντι ετσι ωστε οταν θα ειμαστε εκει να μου τοζεστανουν και να τον ταισω;(που δεν νομιζω να φαι γαιτι οταν εχουμε και κοσμο στο σπιτι δυσκολα τρωει,γιατι αποσπατε η προσοχη του)ή να το αντικαταστησω με ενα μπουκαλι γαλα και οταν παμε στο σπιτι (καλο απογευμα να φαμε το φαι μας;εσυς τι κανατε;help :?:?

322829.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Με το καλό, με το καλό :D:D:D

 

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι το γάλα.

Συνήθως είναι εξαντλημένα από τη βάφτιση όποτε το γάλα τα βοηθάει και να κοιμηθούν λιγάκι για να ηρεμήσουν.

 

Από τη άλλη πάλι αν τα πιάσει υπερένταση όπως καλή ώρα το δικό μου το μπουμπούκι δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσει να φάει. Οπότε πάλι γάλα.

 

Το πολύ πολύ πάρε λίγη κρέμα μαζί σου που φτιάχνεται εύκολα με χλιαρό νερό, αν τυχόν πεινάσει.

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω lefi,μαλλον και ο δικος μου σε υπερενατση θα ειναι γιατι ειναι λιγο ζωηρουλης και δεν τον βλεπω να κοιματε,μαλλον θα παρω το γαλα μαζι μου. :lol::lol:

322829.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

σοφία μου κι εγώ πρόσφατα το βάφτισα κι είχα την ίδια απορία. τελικά εγώ ρωτώντας άλλες μαμάδες του έδωσα γάλα το πρωί κανονικά μετά ήταν να φάει έντεκα αλλά έντεκα είχαμε την βάφτιση και του έδωσα στις 9.30 λίγο γάλα, περίπου 100 γρ. για να μην το πάω τελείως νηστικό και ουρλιάξει. το μεσημέρι στην ταβέρνα είχα πάρει μαζί μου και το φαγητό στο μπλέντερ και το άλεσα εκεί και το έφαγε όλο απ' την κούραση και την ταλαιπωρία πινούσε. είχα πάρει και γάλα μαζί αλλά δεν χρειάστηκε να του δώσω. είχε υπερένταση κι ο δικός μου αλλα καποια στιγμή απόκαμε και κοιμήθηκε. με το καλό να το βαφτίσεις και να σου ζήσει!

kreousa

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 months later...

Κι εμείς είχαμε τη βάφτιση 11 το πρωι. Του ειχα δώσει φρούτα λίγο νωρίς , κατα τις 9.30 και τον θήλασα. Μετά ειχα πάρει το αλεσμένο του φαγητό για να του το δώσω στο κέντρο. Όταν φτάσαμε βέβαια εκει και για την επομενη 1 ώρα κοιμόταν. Μετα δεν ειχε και πολύ όρεξη να φάει, έφαγε πολύ λίγο. Βασικά εκεινη την ημέρα όπως ειναι και λογικό ειχε αναστατωθεί και μόνο να θηλάσει ήθελε...

WDWSp2.png

 

TAlMp2.png

Link to comment
Share on other sites

μια απορια επειδη ειδα οτι το παιδι ειναι ενος χρονων δεν τρωει οτι και εσεις;ακομα αλεθετε; γιατι σε αυτη την ηλικια θα μπορουσε καλλιστα αν πειναει να καθησει μαζι με ολους στο τραπεζι και να του κοψετε σε πολυ μικρα κομματακια την δικη του μεριδα....γιατι να του δωσετε γαλα;μονο πρωι και βραδυ δεν δινετε γαλα;

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...