Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μια απιστευτη εμπειρια... :)

vickygirl79

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους/ες,

ειχα καιρο να σας γραψω,ελειψη χρονου βεβαια...,ηθελα ομως να σας πω νεα μας...

η μικρουλα μου μεγαλωσε(και νοιωθω ξαφνικα).εγινε ενα μικρο ανθρωπακι,με δικο του χαρακτηρα,πρωτοβουλιες και αποφασεις....μια απο αυτη ειναι και οτι μαλλον αποθηλαζουμε...

η δεσποινουλα εχει να θηλασει μαλλον απο προχθες...λεω μαλλον γιατι το τελευταιο καιρο θηλαζαμε μετα το μεσημερι και μια φορα κατα τη διαρκεια της νυχτας...κοπηκε το βραδυνο και τωρα δεν θελουμε ουτε μεσημερι...

πηγα πριν κανα 3 μερες να τησ προσφερω αλλα δεν δεχτηκε...εκατσε ενα λεπτο(και αν) γελασε με δαγωσε και τη κοπανησε... :lol:

νοιωθω περηφανη που τα καταφεραμε ως εδω.μετραω 16 μηνες θηλασμου

16 μηνες περηφανιας,μητροτητας,αγαπης,ολκληρωσης.λογω του οτι γεννησα με καισαρικη ενοιωθα οτι κατι μου ελειπε απο ολη την εμπιρεια της εγκυμοσυνης.με τον θηλασμο νοιωθω οτι τα καταφερα.που το κοριτσακι μου απο βρεφακι εγινε ανθρωπακι ολοκληρο με το γαλατακι μου.

προς μελλουσες μαμαδες:προπσθηστε να θηλασετε τα μωρα σας,ειναι μεγαλη ευλογια.θελει υπομονη τρομερη αλλα ειναι απιστευτη εμπειρια

προς θηλαζουσες μαμαδες:θηλαστε οσο μπορειτε εσεις και οσο σας το ζηταει το μωρο σας...

ειμαι λιγο συγκινημενη(λιγο λεω),ποιο πολυ ομως χαρουμενη γιατι ολα πηραν τον δρομο τους.φυσικος αποθηλασμος χωρις χαπι.ολαγινονται στην ωρα τους

μακαι να δωσει ο θεος και δευτερο παιδακι να ειμαστε καλα και μεις να ξαναθηλασουμε..εννοειται οτι δεν 8α παψω να σας επισκεπτομαι,χαιρομαι να μα8αινω νεα σας

θελω εππισης να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολες τις μαμαδες που παρολη τη κουραση τους καταθετουν εδω μεσα τιε εμπειριες τους και στην ΑΓΛΑΙΑπου με τις συμβουλες της με βοηθησε να φτασω ως εδω.αν δεν σας ειχα βρει στανταρ 8α ειχα αποθηλασει απο τον 3 μηνα..

ξεχασα να ευχαριστησω και τον αντρα μου που με στηριξε και οταν με επερνε απο κατω με απετρεπε στο να δωσω ξενο γαλα,και τη δεσποινουλα μου,που συνεργαστηκαμε αψογα... :D

καλη συνεχεια σε ολες τις παλιες και καλη αρχη στις καινουριες!!!

σας αγαπαμε

βικυ+δεσποινουλα!!! ¨)

(μαλλον πρπει να αλλαξω τικερακι πειραζει να το κρατγησω ακομη λιγο...?? :lol::lol::lol: )

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Vickygirl79.Το παράδειγμά σου προς μίμησή μας...Με συγκίνησες λε...Οσο για το τικεράκι,δεν το αφήνεις καλύτερα κανά 2 βδομάδες ακόμα;Ποτέ δεν ξέρεις!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Συγχαρητήρια κι από μένα!

Μια χαρά τα καταφέρατε!

Τι καλύτερο από το να αποφασίζει το ίδιο το παιδί το πότε θα αποθηλάσει!

Πολύ συγκινητικό ποστάκι!

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μπραβο σας και απο εμενα...ποσα συναισθηματα κρύβει αυτό το ταξίδι......πόση αγαπη, ποση αφοσιωση....ποση ολοκληρωση...μπραβο ..ειμαι σιγουρη οτι θα δινεις παντα το καλυτερο στο παιδακι σου και σε επομενα που ευχομαι να αποκτησεις :):)

.png

Συγκινήθηκα μωλέ, αει στο καλό... μπράβο σας!

bennettstevenspalestinewall2.jpg

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Βίκυ μου μπράβο - ήσουν από τις μαμάδες που ενέπνευσαν και τη δική μου προσπάθεια :)

Αν διαβάσεις το μήνυμά μου, να σε ρωτήσω τι γάλα σκέφτεσαι να δίνεις από εδώ και πέρα στο παιδάκι σου;

Ένα μέγαλο μπράβο και πάλι!

ΥΓ: Και στα δικά μας οι λεύτερες... ;)

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Τι τελεια εμπειρια .Ειναι ωραια,μερικες φορες ειναι κουραστικο αλλα αξιζει τον κοπο.Τις καλυτερες ευχες σε σενα και το παιδακι σου.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

μανουλες γλυκιες γεια σας και παλι...σας ευχαριστω ολες απο καρδιας για τα καλα σας λογακια,με κανετε να νοιωθω τοσο περηφανη που τα καταφεραμε τοσο καλα(αν και μετα τον 1ο χρονο θηλασμου ειχα βαλει στοχο να φτασουμε και τον δαυτερο)

λοιπον,να σας πω νεοτερα εχθες η μικρη που με ειδε γυμνη αρχισε να χειροκροταει..οπα λεω λες να θελει???ξαπλωνουμε αγκαλιτσα,παλι τα ιδια δυο ρουφηξιες και σφαιρα,εξαφανιζολ :lol::lol:

επισης τις τελευταιες μερες η μικρουλα σταγονιτσα μου κοιμαται ΟΛΟ το βραδυ στο κρεββατακι της(που ειναι ακομη στο δωματιο μας).μεχρι πρωτινος κοιμομασταν αγκαλιτσα

περιτο να σας πω οτι εχω παθει σοκ!!!και τζιτζι γιοκ,και αγκαλιτσα νανι γιοκ...!!! :lol::lol::lol: νομζω οτι πρπει να ανοιξουμε ενα υπομνημα με ψυχολογικη υποστηριξη για τις μαμαδες που αποθηλαζουν... :lol::wink:ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΕΛΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.... :lol::lol::lol:

1kOup2.pngTxJmp3.png

είναι δύσκολος ο καιρος του αποθηλασμού.....και σε μένα ήταν αν και εγώ 8,5 μηνώ της το έκοψα μόνη μου γιατί είχα κουραστεί δεν αντεχα αλλο.

και θυμάμαι της έφτιαχνα γάλα στο μπιμπερό και της έδινα και έτρεχε και το δάκρυ κορόμηλο .

τι να πω οι ορμόνες !!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

αχ αυτές οι αγκαλίτσες !!!!!!!!

σκέτο ναρκωτικό βρε κορίτσια :oops::oops::oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...