Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη!!!!!!!!!!

angy

Recommended Posts

Συγνώμη αν θα σας λυπήσει το άρθρο (προσωπικά με συγκλόνισε αφάνταστα)!!!!!!!! αλλά θεωρώ ότι μερικά πράγματα πρέπει να τα γνωρίζουμε ωστε να μην επαναπαυόμαστε στη διαγνώση ενός μόνο γιατρού/νοσοκομείου...Κρίμα κρίμα κριμα και πάλι κρίμα...

Ο Θεός να αναπάυσει την ψυχούλα της..

http://www.zougla.gr/news.php?id=32402

Διαφημίσεις

δεν έχω λόγια..

εύχομαι ποτέ να μην πέσει κανένας μας, στα χέρια τέτοιων γιατρών..

κρίμα για τη ίδια, την οικογένειά της και το αγγελούδι της..

κοριτσια αυτη η οικογενεια μενει ακριβως απεναντι μου!ειναι μια πολυτεκνη οικογενεια!στο παρελθον η μαμα της εχασε ακομα ενα παιδι δημοτικο πηγαινε απο ηλεκτροπληξια!αυτο το κοριτσακι δουλευε σε κομωτηριο.ειχα παει πολλες φορες και με ειχε χτενισει1οταν εφευγα απο το σπιτι μου πολλες φορες καθοτανε στο παραθυρο και με χερετουσε!ηταν πολυ καλο κοριτσι!το καλυτερο απο τα 4 κοριτσια της οικογενειας!ειχε πολλα χρονια σχεση με τον αντρα της και μετα απο διαφορες ιστοριες τελικα παντρευτηκαν!το μωρακι τους το ειδα με το μπαμπα του στο κου-κου και ηταν μια χαρα!το συγκλονιστικο ειναι οτι δεν θα γνωρισει ποτε τη μαμα του!αποτι ξερω το μεγαλωνουν τα πεθερικα της κοπελας!ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Ο πατερας της!ειχα δει το βιντεο τοτε και ημουν εγκυος και ειχα συγκλονιστει!ελπιζω να δικαιωθει η ψυχη της στελας!πολλες φορες οταν εφευγα την ακουγα να σπαραζει απο τον πονο!εκει αναμεσα στα συνεφα που ειναι μιαζει με αγγελο!

Διαφημίσεις

Το θέμα αυτό το είχα δει στην Τατιάνα Στεφανίδου και είχα πραγματικά συγκλονιστεί. Δε θα ξεχάσω τι κλάμα είχα ρίξει εκείνη την ημέρα. Και τώρα που το ξαναβλέπω λυπάμαι ακόμη περισσότερο, για την κοπέλα που δεν μπορεσε να χαρεί το μωράκι της.Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ένιωθε αυτή η κοπέλα, μακάρι να μη συμβαίνουν τέτοια πραγματα..έίναι κρίμα.. :cry:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι οτι εκεινη η κοπελα γνωριζει πως πεθαινει, χαιδευει το παιδι της, του μιλαει κ ξερει πως στην συνεχεια δεν θα ειναι εκει για εκεινο.

Νοιωθει πως το αφηνει... ειναι τραγικο!

Ποτε καμια μανα να μην βρεθει σε αυτη την θεση...

Διαφημίσεις

Τι να πείς βρε κορίτσια και τι να κάνεις σε αυτούς τους ανεύθυνους γιατρούς!Δυστυχώς στα νησιά τα έχουμε αυτά κάποιες στιγμές αισθανόμαστε οτι έιμαστε στο έλεος του θεού και με το παραμικρό τρέχουμε στην Αθήνα!!Μακάρι να δικαιωθεί η κοπέλα!!ΆΔΙΚΟ!! :evil::evil:

Guest ΜΑΡΤΗΑ

Καλα κοντευω να σκασω.Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα

ξανα εβλεπα τα αγγελουδια μου.Φαντασου αυτη η μανα τι

τραβηξε κ πως υπεφερε.Μακαρι τουλαχιστον να ειναι κοντα

στο παιδακι της απο εκει ψηλα κ να το προστατευει οσο μπορει.

:cry::cry::cry::cry:

Κριμα και παλι κριμα! Ο θεος να αναπαυσει την κοπελα και το παιδακι να μεγαλωσει με υγεια!

*Νομιζα οτι ο καρκινος δεν ποναει γιατι πολλες φορες οταν εχουμε κατι εξογκωματα που πονανε εχω ακουσε που λενε οτι ο καρκινος δεν ποναει και καθησυχαζομαι. Αληθευει γνωριζετε?

Τα παιδια μου ,ειναι η ζωη μου!

Διαφημίσεις

Απίστευτο!! Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι γιατροί μπορούν να κοιμούνται το βράδυ ήσυχοι. :evil:Τίποτα, μια είναι η λύση: κοινωνικός αποκλεισμός γι αυτά τα άτομα. Όπως κάναν κάποτε στα χωριά. Εχω ταραχθεί πάρα πολύ :(

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Συγκλονιστικό! :cry:

Διάβασα μόνο το άρθρο. Το βίντεο δεν μπορώ να το δω. Για κάποιον λόγο δεν αναπαράγεται στον υπολογιστή μου. Φαίνεται σαν να έχει κατέβει από την ιστοσελίδα.

Grow up and get a life!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

δεν έχω λόγια :cry::cry:

θυμό ναι, λόγια... νιώθω πως τελειώνουν τα λόγια όταν πρέπει να περιγράψεις τα συναισθήματά σου για ελεεινές πράξεις τέτοιων βρωμιάρηδων πρόστυχων απάνθρωπων "γιατρών"...

το μόνο που θα 'χει αυτό το μωρουλινι από τη μαμά του είναι αυτό το βιντεάκι... μόνο απο εκεί θα γνωρίσει τη μαμά του...???? είναι τόσο πορωμένοι με το χρήμα οι "γιατροί" πια σε αυτόν τον τόπο??? τόσο??????

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μολις ειδα το βιντεο θυμηθηκα την ιστορια ο πατερας της ειχε βγει κ στο Αξιζει να το δεις-Τατιανα, με πηρε παλι το παραπονο γιατι αυτη η μανα δεν μπορεσε να παρει ποτε το παιδι της αγκαλια μονο του εδινε ενα χαδι μεσα στη θερμοκητιδα.. Κ ολα αυτα γιατι ΜΕΡΙΚΟΙ γιατροι μολις πιασουν τη θεση στη δουλεια τους δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο απο το να τους σταζουν ευρω καθε μηνα, ντροπη τους που ορκιστηκανε να σωζουνε ζωες...