Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπομπονιερα κουπα..

vickytsoch

Recommended Posts

γεια σας κι απο εμενα κοριτσια , με δική μου απορια....

ηθελα για παιδικες μπομπονιερες να παρουμε αυτες τις μικρες ξυλινες χρωματιστες σφυριχτρες... Τα ειχα κανονισει όλα!!

εφτιαξα και τα "χωνακια" μου, αγοραζω σιγα σιγα και λιγα λιγα γλυφιτζουρια και καραμελες και ημουν ετοιμη!!

th_SV101556.jpg

αμ ελα που ο αντρας μου εχει αντιθετη αποψη!! Θελει παιδικες κουπες για τα παιδακια...

ner21815b.jpg

κι ερχομαι λοιπον εγω και ρωτω!!

νομιζετε οτι συνδιαζονται τα χωνακια (που ειναι τριγωνακια) με την κουπα? να το δεσω απο το χερουλι? να το βαλω μεσα? δεν στεκεται και καλα μεσα...

να το κοψω πιο μικρό?

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ????

αν εχετε καμια ιδεα.. ή αν εχετε καμια φωτό να μου δειξετε.. Αν χρειαστει θα αποχωριστω τα χωνακια μου... για πειτε...

Διαφημίσεις

Αμάν αυτοί οι άντρες.... επειδή πληρώνουν κι αυτοί νομίζουν ότι πρέπει να λένε και την γνώμη τους...... Ευτυχώς εγώ δεν τον είχα μέσα στα πόδια μου , έλεγα μπομπο.... και πριν πω το νιέρα είχε εξαφανιστεί!!!!

Σου βάζψ φωτό από τις δικές μου κούπες. Μέσα στην κούπα για να ανέβει σε ύψος το πουγκάκι μου είχα βάλει λίγο χαρτί συσκευασίας.

Επίσης επειδή όταν τσουγκράνε μεταξύ τους σπάνε , προσοχή!! Εγώ τις έβαλα σε σακουλάκι το οποίο ήταν "σετ" και καλά με το προσκλητήριο. Ότι θες - γιατί ταχω φρέσκα - ρώτα!!!

beba001-1.jpg

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

:cry::cry::cry:

τα χωνακια μου δεν κολλανε ε???

(υ.γ. εμενα ο δικος μου εχει σε σπαστικο βαθμό αποψη για όλα!! απο τις πετσετες του μπανιου ως και στο τι θα βαλει το παιδι.... )

Νομίζω ότι κολάνε μια χαρά κάνε καμιά δοκιμούλα σε άσχετη κούπα που έχεις στο σπίτι μήπως θέλει κάτι ρετουσάρισμα στο χωνάκι - πιο κοντό πιο ψηλο.... μπλα μπλα.

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

βρε γιατί δεν κολλάνε οι κούπες με τα χωνάκια?

κάνε μια δοκιμούλα και βγάλε μας καμιά φωτο για να δούμε...

(ακόμα και χρωματικά να το πας η κούπα σκυλάκι πχ ταιριάζει)

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

Guest ΕΛΙ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΙΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ. :lol::lol::lol:

Αν φτιάξεις τα χωνάκια να έχουν ακριβώς το ίδιος ύψος και διάμετρο με τις κούπες, ώστε να εφαρμόζουν πλήρως; Βέβαια, δεν θα φαίνονται παρά μόνο όταν τα παιδάκια τα βγάλουν από την κούπα για να φάνε τα ζαχαρωτά. Αλλά μπορείς στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες να ρίξεις και μερικά σκόρπια χωνάκια εδώ και εκεί, για διακόσμηση.

Και εγώ κούπες επέλεξα. Μην σκέφτεσαι τίποτα και μην σε επηρεάζει κανείς. Δεν φτάνει που θα σου βγεί η ψυχή να τα ετοιμάσεις θα ύπαρχει άνθρωπος να σχολιάσει αρνητικά τον κόπο σου? Συνέχισε και θα δείς οτι όταν θα τα έχεις όλα τελειώσει θα είναι υπέροχα. Κουράγιο!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κι εμένα μου άρεσουν...βάλτε με κι εμενα στο κλάμπ με τους άντρες που έχουν μια εκνευριστικη άποψη για όλα.... Αλλα εγω βρηκα κόλπο στο θέμα της βάφτισης! Θές να χεις γνώμη καλέ μου;;; θα συζητάμε μέρα νύχτα για θέματα βάφτισης...τον τρέλανα τελείως!!!! Μόνο έλεος που δεν φώναξε!!!! Και με άφησε στην ησυχια μου τουλάχιστον σ αυτό το θεμα...αι στο καλό πια!!!!!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Διαφημίσεις

η φωτο αυτη ειναι απο το http://www.neraidorama.gr/ νεραιδοραμα στο κερατσινι..

εγω ομως δεν πηρα αυτες τελικα γιατι ηταν μακρυα να παω...

πηρα κατι άλλες παρομοιες που τις πηρα 0,90 απο τα Μελισσια απο μια "βιοτεχνια.."

δεν εχω φωτό όμως γμτ..

τελικά.. δεν εβαλα καθολου κουφετα και τις γεμισα με καραμελες και γλυφιτζουρια μεσα σε χαρτι αφης και εδεσα πανω στο χερακι εναν μεγαλο φιογκο....