Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βραχιολάκι για ναυτία της εγκυμοσύνης


Recommended Posts

Αγαπητές φίλες,

 

Ανακάλυψα πρόσφατα την ΤΕΛΕΙΑ λύση για την ναυτία της εγκυμοσύνης. Μα, είναι πραγματικά τόσο απίστευτη, που σίγουρα θα δυσκολευτείτε να το πιστέψετε. Μια δοκιμή όμως σίγουρα δεν βλάπτει. Ας τα πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχα τεράστιο πρόβλημα ναυτίας και εμετών κατά το πρώτο τρίμηνο. Είχα αυτό που λένε «υπερέμεση της κύησης». Έκανα ασταμάτητα εμετό όλη μέρα για έξι εβδομάδες. Πραγματικά, τα πέρασα φρίκη. Κανένας δεν μπόρεσε να μου προσφέρει κάποια λύση. Η γιατρός μου, μου είχε μεν επιτρέψει να παίρνω vomex ή primperan, αλλά το μόνο αποτέλεσμα ήταν να κοπούν κάπως οι εμετοί. Όποια το έχει βιώσει γνωρίζει ότι και εμετό να μην κάνεις, η ναυτία, η ακακατωσούρα και η αναγούλα δεν σε αφήνουν να εγκαταλείψεις την ξαπλωτή θέση. Έτσι και αλλιώς, αισθάνεσαι συνέχεια απαίσια.

 

Τώρα κοντεύω να μπω στον τρίτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου. Τα ίδια συμπτώματα, κάπως πιο ήπια, επανήλθαν με το που μπήκα στην έβδομη εβδομάδα. Δεν είχα υπερέμεση, αλλά έκανα εμετό αρκετές φορές την ημέρα, ενώ ένιωθα συνέχεια αναγούλα και ανακατωσούρα. Σε κάθε περίπτωση ήμουν ανήμπορη και συνεχώς ξάπλα. Και τότε κάτι φοβερό συνέβη. Ανακάλυψα την τέλεια λύση και μέσα σε δέκα λεπτά έγινα περδίκι!!!

 

Ποια είναι λοιπόν αυτή η λύση; Μα, σας το λέω, δεν θα το πιστεύετε. Σίγουρα ακούγομαι σαν διαφημιστικό σποτ, αλλά πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη. Δεν είναι φάρμακο, δεν είναι δύσκολο, δεν είναι ακριβό και είναι απόλυτα ασφαλές για την εγκυμοσύνη. Τι είναι;

 

Είναι τα ειδικά βραχιολάκια κατά της ναυτίας.

 

Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα διαβάσει για αυτά τα βραχιολάκια στο βιβλίο «Η βίβλος της εγκυμοσύνης» σαν αντιμετώπιση της ναυτίας. Είχα όμως ρωτήσει τη γιατρό μου και μου απάντησε κάπως απαξιωτικά –σαν ότι αυτά είναι χαζά, δεν υπάρχει λύση. Έτσι, δεν τα έδωσα σημασία και δυστυχώς υπέφερα. Δεν την κατηγορώ, όμως. Στην Ελλάδα δυστυχώς επικρατεί η άποψη ότι αν δεν είναι φάρμακο, είναι άχρηστο.

 

Τώρα, στη δεύτερη έκανα πάλι προσπάθεια να μάθω για αυτά. Ξαναρώτησα τη γιατρό και η απάντησή της ήταν ίδια. Πήγα και σε ένα φαρμακείο, τα ίδια και η φαρμακοποιός. Και εκείνη είπε απαξιωτικά «δεν υπάρχουν τέτοια» σαν να λέει «τι θες κυρία μου, έγκυος είσαι θα ξερνάς»… Και τότε βοήθησε η τύχη. Ο άντρας μου πήγε ένα ταξίδι και πέτυχε τα βραχιολάκια αυτά σε ένα αεροδρόμιο, για την καταπολέμηση της ναυτίας του ταξιδιώτη. Είναι τα ίδια, αυτά, για τη ναυτία πάσης φύσεως, ακόμα και της εγκυμοσύνης. Έκαναν 8 ευρώ. Τα πήρε και μου τα έφερε. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν τα πολυπίστεψα και τα είχα πολλές μέρες να κάθονται. Μέχρι που εχθές λέω «δεν τα δοκιμάζω». Τα φόρεσα. Το πιστεύετε; Μέσα σε δέκα λεπτά έγινα περδίκι!!! Έφυγε κάθε αίσθηση αναγούλας. Για εμετό ούτε συζήτηση. Σηκώθηκα, έπαιξα με το παιδάκι μου, έφαγα, ήπια… Μέχρι και σήμερα (25η Μαρτίου) πήγα σε ψαροταβέρνα και διασκέδασα με τους φίλους μου, πράγμα που θα ήταν αδύνατον. Είμαι τόσο χαρούμενη, σίγουρα θα ακούγομαι χαζοχαρούμενη, αλλά δεν με νοιάζει. Θέλησα αμέσως να μοιραστώ αυτή τη λύση με όσο περισσότερες γυναίκες γίνεται γιʼ αυτό και σας γράφω. Γιατί πραγματικά αναστήθηκα!!!

 

Τι είναι αυτά τα βραχιολάκια και πώς λειτουργούν; Βασίζονται στη μέθοδο accupressure, δηλαδή την μέθοδο ανακούφισης κάποιων συμπτωμάτων με την άσκηση της πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Συγκεκριμένα για τη ναυτία, έχει ανακαλυφθεί πως αν ασκείται πίεση σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο εσωτερικό των δύο καρπών, η ναυτία –οποιασδήποτε αιτίας- υποχωρεί. Τα βραχιολάκια αυτά λοιπόν, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ταινία velcro που έχει ένα πλαστικό κουμπί που προεξέχει. Τοποθετείς το κουμπί ώστε να πιέζει το ειδικό σημείο στο εσωτερικό του καρπού (δείχνει στις οδηγίες) και κλείνεις το velcro ώστε να σε πιέζει απαλά και να μη σε σφίγγει. Και μέσα σε δέκα λεπτά η ναυτία εξαφανίζεται.

 

Δεν ξέρω αν πωλούνται σε φαρμακεία ή πού αλλού. Σίγουρα πάντως δεν θα είναι δύσκολο να τα βρει κανείς. Τα δικά μου από το αεροδρόμιο λέγονται acustrap ενώ βρήκα στο ίντερνετ και αυτή τη μάρκα που έχει και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο σάιτ. Επισκεφθείτε το αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βραχιολάκια στο http://www.biobands.com.

 

Προσοχή:

Πρώτον: Τα βραχιολάκια ΔΕΝ είναι μαγνητικά. Έχουν απλώς ένα πλαστικό κουμπί που ασκεί πίεση.

Δεύτερον: Σύμφωνα με την έρευνά μου, είναι απολύτως ακίνδυνα. Για καλό και για κακό, πάντως, παρακαλώ τις αναγνώστριες να συμβουλευτούν τον/την γυναικολόγο τους πριν τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιοδήποτε ένα-στο-τρισεκατομμύριο πρόβλημα που θα προκύψει αν κάποια έγκυος δεν συμβουλευτεί τον/την γιατρό της.

Τρίτον: Παρακαλώ να σημειώστε ότι εδώ απλώς καταθέτω την εμπειρία μου, με ενθουσιασμό και ελπίδα ότι θα βοηθήσει και άλλες γυναίκες να ξεπεράσουν το φριχτό πρόβλημα της ναυτίας. Ίσως να μην πιάνει σε όλες. Ίσως κάποια απλώς να νιώσει λίγο καλύτερα και να μην γίνει περδίκι. Ίσως άλλη να μην καταλάβει διαφορά. Ακόμα (δεν το πολυπιστεύω) μπορεί να λειτούργησε σαν placebo και να θεραπεύτηκα μόνο από την ιδέα μου. Όπως και ναʼ χει, όμως, πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά να το μοιραστώ και αξίζει πραγματικά κάποια έγκυος να το δοκιμάσει. Το μόνο που έχει να χάσει είναι 8 – 10 ευρώ.

 

Θα χαρώ πολύ να μάθω και άλλες παρόμοιες θετικές εμπειρίες….

 

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή εγκυμοσύνη. Και ακόμα και αν δεν βρεθεί λύση, εδώ που τα λέμε, ακόμα και ενάμισης μήνας εμετών αξίζουν για το αγγελουδάκι. Το πέρασα… Το ξέρω…

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


λοιπον παιδια να σας πω και εω το μυστικο μου για τις ναυτιες????θυμαστε τα καραμελακια σε μικρο μαυρο πακετακι???οι γνωστες ΜΕΖ????ΕΓΩ ΣΩΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕς!!!ΕΧΟΥΝ ΓΕΥΣΗ ΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕς κατα την ναυτια!!!δεν υυπαρχουν βεβαια παντου αλλα αν τις βρειτε δε χανετε να τις δοκιμασετε!!!!

Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! Και ταλαιπωρηθηκα τοσο πολυ...

Εγω ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ γι αυτα και μου ειχε πει πως υπαρχουν δυο ειδων, αυτα που ασκουν απλα πιεση και "δεν κανουν τιποτα", και αυτα που εχουν φαρμακο λεει και βλαπτουν το μωρο....Θα τον σκοτωσω... :evil::evil::evil:

Link to comment
Share on other sites

Γιατί το ανακαλύψατε ΤΩΡΑ?????? :twisted::twisted:

Είμαι στην τελική ευθεία πλέον και έχω ακόμη ναυτία με ελάχιστους εμετούς(1-2)το μήνα!!

Στη πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι που γέννησα είχα ναυτία και ξερνούσα :cry::cry:

Η δεύτερη ήταν η χειρότερη, με εισαγωγή στο νοσοκομείο από αφυδάτωση(δεν είχε καλή κατάληξη)

Τώρα έχω τα πιο ήπια συμπτώματα αλλά αυτή η ναυτία καλά κρατεί :mad::mad: !!

 

Nikiiii σε πιο σημείο του καρπού ασκεί πίεση το βραχιολάκι??

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πω πω! Δεν περίμενα τόσα responses τόσο γρήγορα. Μα πραγματικά, τι βασανιστικό πρόβλημα είναι αυτό και πόσες επηρεάζει.

 

Εγώ είμαι ακόμα εδώ, μια χαρά φορώντας τα βραχιολάκια μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι γιατροί λένε "δεν κάνουν τίποτα" κλπ. Μα να είναι κάτι κουφό που συνέβη μόνο σε εμένα? Τι να πω, βρε παιδιά. Μπορεί απλά να μην πιάνει σε όλες. Εγώ απλώς κατέθεσα την απόλυτα θετική μου εμπειρία και ελπίζω να βοηθηθούν κι άλλες γυναίκες, αλλά να μην παρασύρω κιόλας κάποια γυναίκα σε επόμενη εγκυμοσύνη και πάλι ξερνάει και με καταριέται :-)

 

Η μόνη λύση και απάντηση είναι η δοκιμή. Απλώς προτείνω σε όλες να το δοκιμάσουν, και ακόμα καλύτερα να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους για να δούμε τελικά πόσο αποτελεσματικό είναι.

 

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχουν στα φαρμακεία και δηλώνουν άγνοια. Παραθέτω εδώ κάποια ελληνικά σάιτ που αναφέρουν για τα βραχιολάκια:

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11NSR0N6R&CMCCode=020104&extLang= (Λύση νούμερο 12)

http://www.ivf-embryo.gr/content/view/275/377/lang,el/

και πολλά άλλα...

Μπορεί να μην τα έχουν ΌΛΑ τα φαρμακεία, αλλά μερικά και να θέλει λίγο ψάξιμο. Εγώ επαναλαμβάνω, τα βρήκε ο άντρας μου τυχαία στο αεροδρόμιο του Μονάχου, σε μαγαζί με ταξιδιωτικά βοηθήματα (ωτοασπίδες, μαξιλαράκια, κλπ), σαν βραχιολάκια για τη ναυτία της κίνησης για το ταξίδι.

 

Για την Μαρία-nmeb που ρωτά πού ασκούν τα βραχιολάκια πίεση, μπορείτε να μπείτε εδώ http://www.biobands.com/instructions.htm για να δείτε εικόνα. Το σημείο βρίσκεται στο κάτω (εσωτερικό) μέρος του καρπού (πχ εκεί που κουμπώνει το ρολόι), σε απόσταση περίπου τρία δάχτυλα από την αρχή της παλάμης και ακριβώς στη μέση, ανάμεσα στους δύο τένοντες. Συνήθως πρέπει να μπουν τα βραχιολάκια και στους δυο καρπούς.

 

Διάβασα κάπου ότι η ναυτία μπορεί να ανακουφιστεί ακόμα και αν γίνει ελαφρό μασάζ στο σημείο εκείνο των δύο καρπών. Μπορεί κάποια να δοκιμάσει να της κάνει κάποιος ελαφρό μασάζ για 5 10 λεπτά στα σημεία των δύο καρπών ταυτόχρονα και να δει αν νιώθει κάποια ανακούφιση.

 

Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαι. Ελπίζω να βοήθησα. Αλλά και όποια καταφέρει να τα βρει να μας πει πού τα βρήκε, ή αν τα δοκιμάσει, να μας πει την εμπειρία της... Καλή συνέχεια...

Link to comment
Share on other sites

Nikiii μακάρι να το ήξερα πιό νωρίς...περιμένω πρώτο μας παιδάκι,και έτσι όπως σε ακούω εκεί που έλεγα ότι θέλω 3 παιδάκια όσο και αν ταλαιπωρηθώ..τώρα σκέφτομαι να είμαι γερή να κάνω και τέταρτο! μάρεσει η μεγάλη οικογένεια αλλά δεν φαντάζεσαι ταλαιπωρία το πρώτο 4μηνο... :shock:

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ταίζω τα ζουζούνια και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω όλο, αυτά τα βραχιολάκια τα έχει στο Imaginarium για παιδάκια! Ρωτήστε και εκεί μήπως μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε.

 

Κουράγιο εγκυούλες, κουράγιο!

kr3fp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Nikiii καλησπέρα!

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις κάποια-οποιαδήποτε-σχέση εσύ ή κάποιος-οποιοσδήποτε-δικός σου με το συγκεκριμένο site ή την εταιρεία ή το προϊόν γενικότερα.

Link to comment
Share on other sites

αχ αργα το μαθα η δολιαααα..........

 

να σου πω βρε κοπελια μετα το θαυματουργο βραχιολι μπορεις να πιεις και νερο? γιατι σε αυτη την εγκυμοσυνη αμα πιω νερο.......αστα να πανε μετα πιανουν τα 10 μποφορ

Link to comment
Share on other sites

Καλέ τώρα το ξεφουρνίζετε?? :twisted::twisted: Έπρεπε δηλαδή να περάσω την ταλαιπωρεία, που απο τους πολλούς εμετούς, σφήνωσε ένα μικρό κομμάτι μακαρόνι πάνω-πάνω στο ρουθούνι μου και τα έφτυσε ο γιατρός να το βγάλει?? :shock::shock:

Link to comment
Share on other sites

Gerakina, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δεν σε κατηγορώ, πάντως, με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας με προωθήσεις προϊόντων.

 

Λοιπόν, η απάντηση είναι Ο Χ Ι !!!

 

Εξάλλου, ούτε μάρκα πρότεινα, ούτε ξέρω πού τα πουλάνε, ούτε είπα πού να τα βρείτε. Το σάιτ που πρότεινα, απλά είναι το μόνο που βρήκα με τόσες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί και το συνέστησα για περισσότερες πληροφορίες, δεν θα μπορούσα να γράψω εδώ τόσες λεπτομέρειες... Δεν το συνέστησα για να το αγοράσετε το συγκεκριμένο, άλλωστε είναι στην Αμερική, δεν νομίζω να παραγγείλει κανείς από την Αμερική ένα βραχιολάκι των 10 Ευρώ και εγώ να βγάλω κέρδος... Ο σκοπός είναι να ενημερωθούμε για το προϊόν και να βρούμε κάτι ανάλογο, ΌΠΟΥ το βρούμε και να βοηθηθούμε...

 

Απλώς με βοήθησε ΤΟΣΟ πολύ και θέλησα να το μοιραστώ, τόσο ύποπτο είναι?

 

Cruelty, εγώ και νερό ήπια, και έφαγα, και απ' όλα. Δεν έχει νόημα, όμως, να με ρωτάει η κάθε μια "κάνεις κι αυτό? κάνεις και εκείνο?" κλπ. Εγώ απλώς κατέθεσα ότι με βοήθησε, από κει και πέρα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ το... άλλη μπορεί να τη βοηθήσει λιγότερο, άλλη περισσότερο... Απλώς μην το αγνοήσει κάποια επειδή οι γιατροί λένε "δεν κάνει τίποτα", είναι κρίμα, αξίζει μια δοκιμή, μπορεί να ανακουφίσει πραγματικά...

Link to comment
Share on other sites

εγω το πήρα το καλοκαίρι που μας πέρασε επειδή θα ταξιδεύαμε με καράβι για την κόρη μου.Σας πληροφορω οτι δεν καταλάβαμε τ ιποτα.και κάνει όχι μόνο για την εγκυμοσύνη αλλά για αυτοκίνητο -καράβι...εμείς σωθήκαμε κορίτσια.όντως είναι ακίνδυνο.εμένα μου το πρότεινε η φαρμακοποιός.δεν είναι ακρίβω.και το προτιμώ απο το priperan

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εγω το πήρα το καλοκαίρι που μας πέρασε επειδή θα ταξιδεύαμε με καράβι για την κόρη μου.Σας πληροφορω οτι δεν καταλάβαμε τ ιποτα.και κάνει όχι μόνο για την εγκυμοσύνη αλλά για αυτοκίνητο -καράβι...εμείς σωθήκαμε κορίτσια.όντως είναι ακίνδυνο.εμένα μου το πρότεινε η φαρμακοποιός.δεν είναι ακρίβω.και το προτιμώ απο το priperan

Link to comment
Share on other sites

Πεταμμένα λεφτά είναι!!!!!!!! Τα πήρα και εγώ γιατί ανακατευόμουν στην αρχή αλλά δεν κάνανε δουλειά!!! Ευτυχώς που δεν κάνανε πολλά λεφτά. Εγώ για τη ναυτία έπινα λεμόνι αρεωμένο στο νερό. Τίποτα άλλο δε με έπιανε!!!

Link to comment
Share on other sites

λέτε να βοηθήσει? εγώ φοβάμαι να ξαναμείνω έγκυος μην τυχόν και διαλυθώ πάλι με τους εμετούς, λέτε να με βοηθήσει ? να έχω μια ελπίδα δηλαδή γιατί κι εγώ με κρακεράκια και καραμελάκια μέντας ΜΕΖ την έβγαλα και πιστέψτε με ότι πήρα όλα τα κιλά (15) απο αυτά γιατί ήμουν χαλια !!!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ταίζω τα ζουζούνια και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω όλο, αυτά τα βραχιολάκια τα έχει στο Imaginarium για παιδάκια! Ρωτήστε και εκεί μήπως μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε.

 

Κουράγιο εγκυούλες, κουράγιο!

 

Τυχαία εχθές ξεφύλλιζα τον κατάλογο και ερχόμουνα φορτσάτη για να το γράψω αλλά η Νίκη με πρόλαβε :D

Γράφει πάντως ότι κάνουν σε μέγεθος και για ενήλικες αλλά στοιχίζουν γύρω στα 20? :mad:

KbCJp2.pngEYukp3.png
Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια, τα συγκεκριμένα βραχιολάκια τα χρησιμοποίησα κι εγώ τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να πω ότι βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό. Τα φορούσα μισή ώρα το πρωί και μισή το βράδυ. Εμένα μου τα έδωσε ο οικογενειακός μας γιατρός, ο οποίος μου είπε ότι στο σημείο πίεσης (2-3 δάχτυλα από την εσωτερική πλευρά του καρπού) βρίσκεται το κέντρο του παρασυμπαθητικού συστήματος. Αυτό λέει είναι υπεύθυνο για την ναυτία και τους εμετούς και γι΄αυτό σε ανακουφίζει όταν πιέζεται. Ο άντρας μου τα βρήκε στο Ελ. Βενιζέλος με 8 ευρώ. Επίσης, με βοηθούσαν πολύ οι μαστίχες Χίου, ελάττωναν πολύ το αίσθημα της αναγούλας. :wink::wink:

Qep5p3.pngrWtbp3.png
Link to comment
Share on other sites

Τελικα σε φαρμακειο στο κεντρο βρηκα τα sea-band, δεν εβρισκα τα αλλα πουθενα και στο site τους λεει οτι πρεπει να παραγγειλεις τουλαχιστον μια δωδεκαδα για να σου τα στειλουν οποτε θα δοκιμασω αυτα για την ωρα και ο θεος βοηθος. Εχω και τη μητερα μου, λεει ακουσε οτι κανουν κακο στο συκωτι ....μα πως γινεται αυτο :shock: ??? Τελος παντων λεει μεσα οτι κανει για εγκυους και οτι δεν εχει καποιο φαρμακο, οποτε θα το βαζω για λιγη ωρα.

Link to comment
Share on other sites

Πεταμμένα λεφτά είναι!!!!!!!! Τα πήρα και εγώ γιατί ανακατευόμουν στην αρχή αλλά δεν κάνανε δουλειά!!! Ευτυχώς που δεν κάνανε πολλά λεφτά. Εγώ για τη ναυτία έπινα λεμόνι αρεωμένο στο νερό. Τίποτα άλλο δε με έπιανε!!!

 

 

και εμένα το μόνο πράγμα που με έπιανε ηταν αυτό!!αλλά σου μιλάω για ποόοολύ λεμονι...και μανταρίνια.Τα ξυνά με φέρναν κααπως στα ισα μου...κάτι γλυό κατάφερα να φάω στον 5ο μήνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

κοριτσια καλησπερα. Ψαχνοντας για τροπους αντιμετωπισης της ναυτιας λογω του οτι ειμαι και εγω στη 8η εβδομαδα κυησης , διαβασα για το βραχιολακι που αναφερει η νικι .Το βρηκα σε ενα φαρμακειο και θα ηθελα να ρωτησω πρεπει να το φοραω συνεχεια η καποιες συγκεκριμενες ωρες?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα δεν με βοηθήσαν καθόλου... Κατέληξα να τα φοράω σχεδόν όλη μέρα αλλά δεν είδα καμιά αλλαγή. Νομίζω λειτουργεί λίγο σαν placebo και εγώ δεν αυθυποβάλλομαι εύκολα... Και που τα δοκίμασα ήταν μεγάλο βήμα, αλλά ήμουν απελπισμένη... Πάντως είτε τα φορουσα είτε όχι, το ίδιο και το αυτό...

 

 

Μια κοπέλα ανέφερε το λεμόνι. Είναι το μόνο που με ανακούφιζε, αλλά και αυτό προσωρινά...

 εχω δυο μπουμπουκακια

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...