Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζητούνται...ιδέες!

Recommended Posts

Οικονομική κρίση...λεφτά για καινούργια ρούχα δεν υπάρχουν.έτσι σκέφτηκα να "αναπαλαίωσω" τα ήδη υπάρχοντα! Εχω σκεφτεί να ραψω πάνω κουμπιά,σταμπες,κορδέλες k χάντρες. Θέλω τις ιδέες σας. Ράπτομηχανή δεν υπάρχει. Θέλω να μπορούν να γίνουν όλα στο χέρι. Any idea pls?

Διαφημίσεις

Σκεφτομουν αν εχεις παντελονια με λεπτο υφαμα που ειναι τα τυπου χειμωνα-καλοκαιρι και τα εχεις βαρεθει,μπορεις να τα κοψεις καπρι ή βερμουδες που ειναι και πολυ της μοδας.

Μπλουζες εαν εχεις μονοχρωμες,μπορεις να ραψεις κατι επανω οπως κουμπια ή και πιο πρωτοτυπο χαντρουλες.Εαν διαθετεις κατι μπορεις να βρεις και σιδερωτυπα με τρουκ.

Ειναι δυσκολο χωρις ραπτομηχανη.Προχτες εβλεπα στον Καμπουρακη για ενα σαιτ το οποιο υπαρχει και ειναι μια εταιρεια που πληρωνεις συνδρομη 50 ευρω τον χρονο και σου μεταποιουν τα ρουχα οσες φορες θες καθως και οποιαδηποτε ωρα της ημερας ακομη και αργιες σε περιπτωση που ξηλωθει π.χ ενα στριφωμα απο ενα πολυ καλο φορεμα.Ειναι ολες μοδιστρες υψηλης ραπτικης.Η κυρια που μιλουσε (η Δημητρα) μου ειχε ραψει το δευτερο νυφικο μου φορεμα.Για δες και ελπιζω να βοηθησα λιγο.

http://modistroula.gr/

FWusp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

μπορείς να ζωγραφίσεις πάνω στα ρούχα με ειδικό μαρκαδόρο για υφάσματα,υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και γκλίτερ,μπορείς αν εχεις μακριές φούστες να τις κοντύνεις,παλιά παντελόνια να γίνουν βερμούδες ή σορτσάκια,να προσθέσεις διάφορα μπιχλιμπίδια,ε και που θα πάει,κριση είναι θα περάσει!Θα ξαναβγούμε για ψώνια.

....κριση είναι θα περάσει!Θα ξαναβγούμε για ψώνια.

... για να ξαναγεμίσουν οι ντουλάπες μας με άχρηστα πράγματα :D:D:D!

Τουλάχιστον έτσι μπορεί να ανακαλύψεις και κάποιο κρυμμένο ταλέντο :wink:(π.χ. ζωγραφική σε ρούχα, τα οποία έξω κοστίζουν πανάκριβα έτσι? Χθες είδα μια λευκή μπλουζίτσα ζωγραφιστή που έκανε 65 Ε!:roll:)

tZh5p3.png

G0KVp3.png

εγω πλέον ψωνίζω κλασικά κομμάτια που μπορεί να φορεθούν χρόνια,μεταποιώ κιολας,ψαχνω και τις προσφορές,τα ρούχα οκ,με τα παπούτσια εχω πρόβλημα που τα κάνω χάλια συνέχεια,χρειάζομαι 4-5 ζευγάρια τη σεζόν κ μετά είναι για πεταμα

με τα παπούτσια εχω πρόβλημα που τα κάνω χάλια συνέχεια,χρειάζομαι 4-5 ζευγάρια τη σεζόν κ μετά είναι για πεταμα

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ και η μητέρα μου απορρεί πώς τα καταφέρνω πάντα και δεν έχω παπούτσια (χιχιχιχιχιχι)

Διαφημίσεις

απ τη μια σκέφτομαι να αγοράζω λιγότερα και πιο ακριβά και μάλλον αυτό θα κάνω,ακόμα δεν μπήκε το καλοκαίρι κ πέταξα ενα ζευγάρι εσπαντρίγιες που φορούσα καθε μερα στη δουλειά για 20 μέρες,ολοκαίνουριες.Φέτος θα πάρω 2 ζευγάρια καθημερινά πέδιλα καλής ποιότητας να δω πόσο θα με βγάλουν.Το χειμώνα πέταξα 2 ζευγάρια μπότες,ενα μπαλαρίνες κ ενα ροζάκι που πολύ μου άρεσε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...