Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ WINNIE THE POOH

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες του κόσμου,

μπορείτε να μου δώσετε ιδέες και φωτο για βρεφικο δωματιο με θεμα winnie the pooh? είναι ένα τετράγωνο δωμάτιο αυτό που θέλω να φτιάξω. Ο ένας τοίχος είναι ολόκληρος μια ντουλάπα άσπρη λάκα. ο δίπλα τοίχος κενός, ο δίπλα παράθυρο στη μέση και ο δίπλα πόρτα στην άκρη.

με ενδιαφέρουν στίκερς και ταπετσαρία δεν μου αρέσει η μπορντούρα στον τοίχο και φοβάμαι μην το πήξω με όλα αυτά που έχω δει στο cosy corner. η κούνια κρεβάτι είναι καφέ και το πάτωμα εκρού - πορτοκαλί πλακάκι το οποίο πολύ με περιορίζει.

Παρακαλώ πείτε μου τι χρώμα προτίνετε για τοίχους κλπ.

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Θα ψαξω γιατι καπου εχω βρει αυτο που ψαχνεις.

Για αρχη θα σου πω οτι στην ντουλαπα μπροστα μπορεις να κολλησεις αυτοκολλητα σφογγωδη με εικονες του γουινι. Επισης εμεις εχουμε χαλι γουινι, σετ λευκων ειδων, σεντονι, μαξιλαροθηκη και παπλωματοθηκη.

Θα επανελθω και με αλλα..

Πολυ περαση εχει τελικα ο κυριος γουινι!!!Κι εμεις αυτο θελουμε καθως δεν θελουμε να ξερουμε και το φυλο του μωρου οποτε για τετοια κατασταση ειναι ιδανικος!!Εγω να σου πω θα το πηξω στο γουινι και δε με νοιαζει...Πως θα μπορουσε να γινει κουραστικο αφου πρωτον εχει πολλα χρωματα, πολλους ηρωες και διαφορα μοτιβο-στασεις!! Εγω θα παρω μια ταπετσαρια 1μ.* 3μ. για τη μια μερια του τοιχου, μπορντουρα για πανω απο την κουνια μαζι με αφρωδη, κουτια αποθηκευσης γουινι για τα καλυντικα του, για pampers klp., φωτιστικο ταβανιου αλλα και τοιχου , κουρτινα. Δε θα τα παρω απο cosy corner, αλλα απο τη βιοτεχνια που πηραμε κουνια. Ειναι ελαχιστα πιο φτηνα απο το cosy και δε θα εχω και μεταφορικα αφου θα μου τα φερει μαζι με την κουνια. Την κουρτινα την εχω παρει, απο τη λαϊκη της γειτονιας μου παρακαλω, 10 ευρω!!!Κι επισης το φωτιστικο τοιχου απο τα jumbo 5 ευρω.

Όταν με το καλο το φτιαξω, σε κανενα μηνα δηλαδη, θα βαλω φωτο στο τοπικ με τα δωματια κι ελπιζω να βγει τελειο!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

για δες εδω !είναι το δωμάτιο του μικρού μου.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1510&postdays=0&postorder=asc&start=480

Είναι τέλειο το δωμάτιο...!!

Όλ' αυτά είναι αυτοκόλλητα στους τοίχους;

Από πού τα προμηθευόμαστε;

Εμείς είμαστε με ενοίκιο κι έχουμε κάτασπρους τοίχους :roll: , τους οποίους και δε μπορούμε ν' αλλάξουμε στο χρώμα..

Μπορώ να επέμβω μόνο στη διακόσμηση..

Αξίζει να χρησιμοποιήσω κάτι αντίστοιχο ή θα χτυπάει άσχημα;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1510&postdays=0&postorder=asc&start=480

Είναι τέλειο το δωμάτιο...!!

Όλ' αυτά είναι αυτοκόλλητα στους τοίχους;

Από πού τα προμηθευόμαστε;

Εμείς είμαστε με ενοίκιο κι έχουμε κάτασπρους τοίχους :roll: , τους οποίους και δε μπορούμε ν' αλλάξουμε στο χρώμα..

Μπορώ να επέμβω μόνο στη διακόσμηση..

Αξίζει να χρησιμοποιήσω κάτι αντίστοιχο ή θα χτυπάει άσχημα;

nadine αξίζει, γιατι δεν κοστίζουν πολύ και πραγματικά αλλάζει όψη το δωμάτιο. Τα πήρα από cosycorner, αν πάρεις και μια μπουρντούρα αντί για ταπετσαρία που πήρα εγώ θα το κάνεις σουπερ. Και αυτά βγαίνουν μετά οπότε δεν θα σου πει τίποτα ο ιδιοκτήτης

KAT123, είναι μια πολύ καλή λύση, σ' ευχαριστώ...!!

Λέω να τα παραγγείλω μέσω internet, ελπίζω να δέχονται με αντικαταβολή μέσω courrier..!

Σ' ευχαριστώ και πάλι...!!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

ο γουινι βλεπω ειναι ο αγαπημενος ολων!!! κ ποιο πολυ των μεγαλων!!!

:D:D

κατ ιδιο γουστο εχουμε σχεδον!!!

παρομοιο δωματιο εχουμε κανει κ καποιες μικρες παραλλαγες.

πχ στις κουρτινες, εμεις εχουμε βαλει μια ασπρη, στη μεση μια λαχανι, με διπλα μια ασπρη με ροζ κ πορτοκαλι λουλουδια!! τον τοιχο των εχουμε βαψει ανοιχτο λαχανι!!

αν καποια στιγμη τα καταφερω θα ανεβασω φωτο!!

Διαφημίσεις

αν πας στο υπόμνημα:φωτογραφιες απο τα δωματια των ζουζουνιων μας, στη σελιδα 78 θα δεις και το δικο μας δωματιο που εχει θεμα τον winnie...και ισως παρεις καποιες ιδεες.

Υπάρχουν και αλλα δωματια σε αυτο το θεμα με τον winnie.

ρίξε μια ματια!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

αν πας στο υπόμνημα:φωτογραφιες απο τα δωματια των ζουζουνιων μας, στη σελιδα 78 θα δεις και το δικο μας δωματιο που εχει θεμα τον winnie...και ισως παρεις καποιες ιδεες.

Υπάρχουν και αλλα δωματια σε αυτο το θεμα με τον winnie.

ρίξε μια ματια!

σε ευχαριστώ το είχα ήδη δει... είναι από τα δωμάτια που μου άρεσαν....

να και μια φωτό απο το δικό μας δωματιάκι

toixos.jpg

αααχ πολύ ωραίο... είσαστε τυχεροί που έχετε ανοιχτόχρωμο πάτωμα... το δικό μου είναι εκρού και πορτοκαλί πλακάκια και σκέφτομαι ότι διχρωμία στο τοίχο θα πέσει βαρύ.....τι λέτε?

όπως βλέπεις το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου είναι ανοιχτόχρωμο κίτρινο ακριβώς για να φωτίζει!

επίσης αν βάλεις και ανοιχτόχρωμες κουρτίνες δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα! :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

• 4 weeks later...

Κορίτσια τις ταπετσαρίες με θέμα τον winnie από που τις προμηθεύεστε καθώς και τις μπορντούρες? Και κάτι άλλο. Τα κύματα στο χρώμα του δωματίου πόσο εύκολο ήταν να γίνουν?

5JP7p3.png

rnsFp2.png