Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι θα κάνατε εσείς?

MIRIAM

Recommended Posts

Είμαι λίγο προβληματισμένη.

Ο σύζυγος μου ποτέ δεν μου έχει δώσει δικαίωμα για ξενοκοιτάγματα ή καταστάσεις με άλλες γυναίκες, όσα χρόνια είμαστε μαζί.Τον τελευταίο καιρό όμως διαπιστώνω ότι ένας φίλος μας, τον σύστησε για επαγγελματικούς λόγους σε μία κοπέλα ή οποία έχει περίεργο στυλάκι και δεν μου αρέσει! :roll::roll::roll::roll::roll:

Για να πω την αλήθεια μου γυρνάει τ΄άντερα και θα την έδερνα ευχαρίστως! :evil::evil:

Ξέρει ότι είναι παντρεμένος και με εχει γνωρίσει κιόλας και επειδή έχουμε πιει ένα ποτο σε παρέα νομίζει ότι αποκτά το δικαίωμα να κάνει διάφορα!

Όπως να τηλεφωνεί για ένα πρόβλημα στις 11 την νύχτα ( :evil::evil: )

(είναι τεχνικός ο άντρας μου),να παίρνει τηλ. στην γιορτή του μεσα στην γλύκα να ευχηθεί, να του στέλνει μηνύματα με απορίες στο χώρο του προβλήματος αποκαλώντας τον ΤΑΔΕ ΜΟΥ!!

ΩΠΑ ΚΟΠΕΛΙΑ..... αυτος είναι ΜΟΥ και οχι ΣΟΥ!!!

ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!

Το συζήτησα με τον άντρα μου φυσικά με γυναικεία διπλωματικότητα μην καταλάβει ότι είμαι σε έξαλλη κατάσταση και μου είπε ότι αυτό είναι απλά το στυλ της! Και τι με νοιάζει εμένα ρε αν αυτή δεν μπορεί να ξεχωρίσει πως να φέρεται σε άντρες που γνωρίζει και δη παντρεμένους???? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Χτες το βράδυ στις 11 παρά 10 έστειλε μήνυμα: "....... ΜΟΥ τι κάνεις? Να σε πάρω τηλ. να σε ρωτήσω κάτι για την δουλειά?"

Και έρχεται ο άντρας μου μου δίνει το κινητό και μου λέει απάντα εσυ κόσμια... :lol::lol::lol:

Και της γράφω: "Δυστύχως είμαι σε ένα εστιατόριο με την γυναίκα μου και δεν μπορώ. Είναι και αργά... Από αύριο πάλι δουλειά. Τα λέμε!"

Και απάντησε: "Συγνώμη δεν ήξερα ότι ήσουν με την γυναίκα σου."

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και τι ήθελες μwρη ξεφτ@#$@!%μενη??? Να είναι μαζί σου?

Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και όταν με πήρε χαμπάρι ότι είμαι κάπως ανήσυχη μου λέει: Ξέρω ότι βασανίζεσαι άλλα είσαι χαζή. Η μόνη βοήθεια που μπορώ να σου δώσω είναι αυτή η αγκαλιά (με αγκάλιασε) και να σου πω ότι είσαι χαζή γιατί μόνο εσένα αγαπάω εγω!!!

υ.γ. και τί σημαίνει αυτό ότι επειδή αγαπάς εμένα δεν μπορείς να χαβαλεδιάζεις αν θες με άλλες??

ΤΙ ΛΕΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ.....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!! ΠΟΤΕ!!!

Διαφημίσεις

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κοιταξε ειναι φανερο οτι η κοπελα κατι αλλο θελει, γιατι το πιστευω αυτο?

Αν δεν ηθελε κατι αλλο δεν θα τηλεφωνουσε στις 11.

Αυτο ομως που μου φαινεται περιεργο ειναι το εξης: Που φανταζεται οτι μπορει να ειναι ο συζηγος σου στις 11 την νυχτα κ λεει "συγνωμη δεν ηξερα οτι εισαι με την συζηγο?" Μηπως το κανει κ επιτηδες??? :roll:

Δεν μπορει να μην καταλαβαινει οτι εκεινη την ωρα ο ανθρωπος θα ειναι με την συζηγο του! :mad:

Νομιζω πως αφου δεν συμβαινει κατι, ο συζηγος μπορει να κανει μια ειλικρινη εξηγηση μαζι της. Οτι δεν μπορει να του τηλεφωνει μεσα στην νυχτα για το οτιδηποτε, να την οδηγησει να του πει τι θελει κ στο τελος να ξεκαθαρισει την θεση του.

Βρεθηκα στην θεση σου πριν πολλα χρονια, οταν ακομα εβγαινα με τον συζηγο κ ζητησα καθαρες εξηγησεις.

πάντως κύριος ο άντρα σου!!! :D . Δε νομίζω οτι έχεις λόγο να ανησυχείς. Όσο για την τύπισσα, το ξέρω αυτό το στιλάκι. Είχε και ο άντρας μου μια τέτοια φίλη. Πρέπει να είσαι άνετη και να μη της δίνεις σημασία. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την αδιαφορία για αυτού του είδους τις τ....ς :twisted:

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Και της γράφω: "Δυστύχως είμαι σε ένα εστιατόριο με την γυναίκα μου και δεν μπορώ. Είναι και αργά... Από αύριο πάλι δουλειά. Τα λέμε!"

Και απάντησε: "Συγνώμη δεν ήξερα ότι ήσουν με την γυναίκα σου."

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και με ποιον ηθελες να ειναι στις 11 το βραδυ ο ανθρωπος;;;;

Πωπωπωπω πως μου τι δινουν τετοιες γυναικες λεμε.......

Αφου εχεις εμπιστοσυνη στον αντρα σου κοριτσι μου μη φοβασαι τιποτα.

QJZup3.png

bxuCp3.png

:evil::evil::evil::evil: πω!!!!!! φαντάζομαι τα νεύρα σου!!!!!

από αυτά που λες, ο άντρας σου δεν βλέπω να της δίνει δικαιώματα, ειδικά αφού σου έδωσε το κινητο του και απάντησες εσύ σε αυτή τότε τι να πεις....η άλλη ψάχνεται...ο άντρας σου δεν φταίει.Το μόνο που θα του ζήταγα είναι αν μπορεί να της κόψει με τον τρόπο του τα πολλά πολλά, δηλαδή να μην της δίνει πολύ αέρα και να της δείξει ότι υπολογίζει τη γυναίκα του και το σπίτι του και να μην τον ενοχλεί ότι ώρα θέλει έστω και για δουλειά!Αν και άδικα σκοτίζεσαι, ο άντρας σου αν ψαχνόταν θα προσπαθούσε να στα κρύψει τα τηλ ή θα απαντούσε κρυφά, ο άνθρωπος μέχρι που σου δείχνει τα μηνύματα της , οπότε don't worry !!!!!!

Διαφημίσεις

το καλό είναι ότι ο άντρας σου δεν προσπάθησε να το κρύψει, επομένως δεν έχει κάτι να φοβάται, άρα δεν έχει και καμιά πρόθεση να κάνει το οτιδήποτε, όμως καλό θα ήταν ο ίδιος να της το ξεκόψει με ευγενικό τρόπο στην αρχή, και αν και αυτό δεν έχει αποτελέσματα με λίγο πιο απότομο, μπας και καταλάβει, ας το καλό θράσος που το έχουν μερικές, εκνευρίζομαι αφάνταστα :mad::mad::mad:

1FdQp2.png

Καλημέρα elias-christina.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.

Όσο για το θέμα της ώρας της το έχει πει ότι είναι η ώρα ακατάλληλη και δεν λέει ψεμματα γιατί της το είπε μπροστά μου.

Βέβαια από ότι βλέπεις αυτή στα τέτοια της..

Είχαμε πάει για την επέτειο μας πριν λίγες μέρες εξωτερικό και όταν γυρίσαμε έπείδη ήταν κλειστό το κινητό του 5 μέρες είχε 3 κλήσεις από αυτήν εννοείτε μετά τις 10 το βράδυ. Και είχε στείλει και μήνυμα!

Όταν ανοιξε το κινητό του και πήρε μάλλον αυτή την αναφορά πήρε αμέσως τηλ. (επιστρέψαμε Ελλάδα 11:20 την νύχτα!)

Λέει: "Πού είσαι τόσες μέρες και έχω πρόβλημα?"

Τα παίρνει ο δικός μου και της λέει: "Άσε μας ρε ..... που θα σου δώσω αναφορά και που ήμουνα? Με την γυναικούλα μου είμαι και ενοχλείς ακόμα δεν πατήσαμε το πόδι μας Ελλάδα!"

Της πέσανε τα μούτρα είπε συγνώμη και το έκλεισε άλλα δεν πτοήθηκε και πολύ γιατί ξαναπαίρνει τέτοιες ώρες!

Η κοπελα ελπιζει κ θελει ταυτοχρονα να δημιουργει προβλημα, δεν εξηγητε διαφορετικα :? Ετσι εκανε κ αυτη που σου λεω, αλλα τουλαχιστον της κοπηκε γρηγορα ο αερας.

Αν της φερθει ψυχρα σταδιακα θα καταλαβει κ εκεινη κ θα σταματησει...

Λογικα! :roll:

Απο αυτα που λες ο αντρας σου δεν της εχει δωσει κανενα δικαιωμα, και προφανως σου λεει την αληθεια, αφου μεχρι και τα μηνυματα της σου δειχνει...

Απλα μαλλον πρεπει να γινει λιγο πιο εντονος και να της κοψει τον αερα, για να καταλαβει κι αυτη οτι δεν υπαρχει προσφορο εδαφος...

Πως μου τη δινουν κι εμενα αυτου τους ειδους οι "γυναικες" δεν λεγεται :evil:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Καλήμέρα σε όλα τα κορίτσια!

Έχετε δίκιο για τον άντρα μου ότι είναι σωστός και αυτό το αναγνωρίζω για αυτό και δεν κάνω καυγά μαζί του!

Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε επειδή αυτη είναι ηλίθια!!!

Αλλά ρε κορίτσια πάει στην δουλειά της, στο σπίτι της για να κάνει τις επισκευές και τέτοια?

Άν είναι έτσι στα τηλέφωνα πωσ θα του φέρεται απο κοντά??

Είπα να μιλήσω στον φίλο μας να την μαζέψει αλλά δεν θέλω να ξεκατινιαστώ!! :wink:

Διαφημίσεις

:P Μην στεναχωριεσαι καλη μου αφου ο αντρουλης σου αντεδρα ετσι που ειναι το προβλημα :?: Ξερω τα νευρα σου κορδελες με αυτη.............

ωχ ,η κοπέλα έχει ξεφύγει. Μήπως είναι ψυχωτική? Δεν είναι φυσιολογικές οι αντιδράσεις της. Πρόσεχε τα νώτα σου για καλό και για κακό :D

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Καλημέρα!

Γιατί δεν το κλείνει ο άντρας σου το κινητό όταν είναι περασμένη η ώρα απο τη φυσιολογική που θα μπορούσε να τον ενοχλήσει οποιοσδήποτε για τη δουλειά του?

ή έστω ας το βάλει στο αθόρυβο και όταν παίρνει εκείνη οτι ώρα της κατέβει, απλά να μη το σηκώνει...

Θα πάρει 5-10 φορές, θα του γκρινιάξει γιατί δεν το σηκώνει αφού τον χρειαζεται, θα της πει αυτός οτι μέχρι την τάδε ώρα δέχομαι επαγγελματικά τηλεφωνήματα και τέλος!!!

Πάντως απ'οτι φαίνεται ο άντρας σου είναι μια χαρά σωστός...εκείνη μάλλον ζητάει κάτι άλλο οπότε απαιτείται άμεσα κόψιμο του αέρα απο τον άντρα σου!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

γμτ δεν μπορώ έτσι..

να μην σου δίνει δικαίωμα ο άντρας σου και να δημιουργουνται καταστάσεις από το πουθενά επείδη κάποιες γυναίκες γεννήθηκαν κ@ρι@#λες....

Το κλείνει το κινητό του αλλά πιο αργά γιατί ειναι και επαγγελματικό και προσωπικό και παίρνουν και δικοί μας.

Να κοψουμε επικοινωνία γιατί παίρνει αυτή ότι ώρα της γουστάρει?

Κι δεν το σηκώνει πάντα!

Ή το σηκώνει της λέει ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα και να πάρει το πρωί.

Της το έχει πει και με όμορφο και με απότομο τρόπο.

Δεν καταλαβαίνει.

Να μιλήσω στον φίλο μας ή θα γίνω κατίνα?

Διαφημίσεις

Πω πωωω μιλάμε τα διαβάζω και τα παίρνω στο κρανίο! Αυτά ακριβώς έκανε και μια υποτιθέμενη φίλη μου τώρα τελευταία στον προιστάμενό μου που είναι παντρεμένος και τα πήρα και της έκοψα την καλημέρα. Η συγκεκριμένη του έλεγε κιόλας μπροστά σε κόσμο στη δουλειά ότι ήθελε να πάνε μαζί να της διαλέξει φόρεμα για την τάδε συγκέντρωση που είχαμε! Ευτυχώς αυτός της έκοψε τον αέρα αλλά αυτή το χαβά της, τον έπερνε τηλέφωνα το βράδυ που ήξερε ότι θα ήταν με τη γυναίκα του, ερχόταν και κατασκόπευε το γραφείο του να δει αν είχε έρθει και γιατί δεν της απαντάει στα μηνύματα, ρωτούσε εμένα που κάθομαι κοντά του τι κάνει και αν του την πέφτει καμία και τέτοια χαριτωμένα. Μακρυά απο αυτά τα άτομα, είναι αρρωστημένες καταστάσεις. Και φυσικά έχουν μεγάλο θράσος και θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα, δεν τα κάνουν τυχαία αυτά. Η "φίλη" μου την έπεσε και στον άντρα μου αλλά είδε ότι δεν την παίρνει και παραιτήθηκε απο την προσπάθεια. Ευτυχώς που ο άντρας σου της έκοψε τον αέρα. Εμένα μου έκανε και ζημιά στη δουλειά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Μην της δείχνεις οτι σου δημιουργεί πρόβλημα,αυτη αυτό θέλει,αγνόησε τη,δεν αξίζει το κόπο,ενα κουτοπόνηρο κακομαθημένο πλάσμα είναι.Άλλωστε ο αντρας σου δεν της εχει αφήσει περιθώρια,απλά εχει θράσος,αργα η γρήγορα θα το καταλάβει και θα πάει σ άλλη παραλία.Φιλιά

Για να πω την αλήθεια μου γυρνάει τ΄άντερα και θα την έδερνα ευχαρίστως! :evil::evil:

Αν θες βοηθεια φωναξε κι εμενα... :lol::lol::lol:

Πίστεψέ με με την διάθεση που έχω: :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

της βγάζω τα μάτια και μόνη μου χωρίς βοήθεια!!!!

Ευχαριστώ πάντως!! :lol:

Το μονο που σε σωνει, ειναι να της μιλησει αποτομα,ορθα κοφτα και "επαγγελματικα". Αλλο η δουλεια,αλλο τα προσωπικα. Να της δωσει να καταλαβει οτι η σχεση τους ειναι επαγγελματικη και οτι ξεπερασε τα ορια. Στο φιναλε αμα την εχανε απο πελατισσα θα τον πειραζε πολυ??? Τοσο μεγαλο τζιρο του κανει?

Απο οτι μου φαινεται προσπαθει να της το πει με το καλο, αλλα κατι τετοιες δεν παιρνουν χαμπαρι ετσι. Και φυσικα να μην κλεινει, ουτε να χαμηλωνει το κινητο του. Θα την προσβαλλει μες στην μουρη μια,δυο στο τελος θα καταλαβει οτι δεν γουσταρει. Καλα ξεμπερδεματα!!! :)

Μην της δείχνεις οτι σου δημιουργεί πρόβλημα,αυτη αυτό θέλει,αγνόησε τη,δεν αξίζει το κόπο,ενα κουτοπόνηρο κακομαθημένο πλάσμα είναι.Άλλωστε ο αντρας σου δεν της εχει αφήσει περιθώρια,απλά εχει θράσος,αργα η γρήγορα θα το καταλάβει και θα πάει σ άλλη παραλία.Φιλιά

Μακάρι να πάρει τα κουβαδάκια της και να πάει σε άλλη παραλία γρήγορα γιατί με βλεπω να την παίρνει παραμάζεμα το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΙΡΙΑΜΜΜΜΜ!!!

Επειδή έχω βρεθεί στη θέση σου, όχι μία αλλά δύο φορές (είναι και κουκλί ο άτιμος ο σύζυγος...τί να κάνουμε :lol::lol::lol::wink: ) στα 11 χρόνια που είμαστε μαζί, έχω να σου πω ότι είσαι πολύ τυχερή με την αντίδραση του άντρα σου!!! Γιατί ο δικός μου ο χαζός αν και δεν έκανε τίποτα (εξακριβομένο και εγγυημένο), κολακευόταν και φτάσαμε στο αμήν για να τους κόψει τον αέρα μια και καλή και στις 2! Νομίζω πως αν σου τύχουν τέτοιου είδους γυναίκες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, αν δεν έχεις και την "κατίνα" μέσα σου...απλώς να έχεις λίγο παραπάνω το νου σου σ'αυτήν την κυρία (μη σε περνάει και κορόιδο) και να εμπιστεύεσαι τον άντρα σου.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω :evil: και πόσο μου τη δίνουν αυτές οι γυναίκες

cbgep2.png FPV2p2.png

Είναι η αγάπη ένα ταξίδι...από γιορτή...σε γιορτή

Πάντως θα έλεγα να μην μιλήσεις ακόμα τουλάχιστον στον κοινό σας φίλο. Ακόμα κι αυτός να της πει κάτι, άμα έχει φάει κόλλημα αυτή το μόνο που θα γίνει είναι να φροντίσει να φυλάγεται και να μην παίρνεις πρέφα τι γίνεται. Καλύτερα να την αφήσεις να εκδηλώνεται για να δεις ως που μπορεί να φτάσει και πως αντιδράει κι ο άντρας σου. Και κύριο ρόλο θα παίξει ο άντρας σου, πρέπει να της κόψει τον αέρα τώρα που είναι νωρίς.

Νομίζω οτι θα πρέπει να αφήσεις τον άντρα σου να το χειριστεί...

Ίσως αυτή η γυναίκα αυτό να περιμένει απο σένα....πότε θα αντιδράσεις...

Το καλύτερο είναι να κάνεις μια κουβεντούλα με τον άντρα σου και να του ζητήσεις να το ξεκαθαρίσει το θέμα μαζί της μια και καλή γιατί δεν είναι δυνατόν να στεναχωριέσαι εσύ και μάλιστα χωρίς να σου δίνει δικαίωμα εκείνος...

Μα να είσαι μια χαρά με τον αντρούλη σου και να έρχεται η κάθε ....... να σου δηλητηριάζει το μυαλό με τέτοιες σκέψεις?????

Το μονο που σε σωνει, ειναι να της μιλησει αποτομα,ορθα κοφτα και "επαγγελματικα". Αλλο η δουλεια,αλλο τα προσωπικα. Να της δωσει να καταλαβει οτι η σχεση τους ειναι επαγγελματικη και οτι ξεπερασε τα ορια. Στο φιναλε αμα την εχανε απο πελατισσα θα τον πειραζε πολυ??? Τοσο μεγαλο τζιρο του κανει?

Απο οτι μου φαινεται προσπαθει να της το πει με το καλο, αλλα κατι τετοιες δεν παιρνουν χαμπαρι ετσι. Και φυσικα να μην κλεινει, ουτε να χαμηλωνει το κινητο του. Θα την προσβαλλει μες στην μουρη μια,δυο στο τελος θα καταλαβει οτι δεν γουσταρει. Καλα ξεμπερδεματα!!! :)

Οχι δεν θα χάσουμε και ΤΟΝ πελάτη!!!

Χ€στηκαμε!!

Όσο για τα ξεμπερδέματα ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

Τα ξεκόβει όσο μπορεί ο άντρας μου!

Ένα ΄βράδυ θα ερχόταν ο φίλος μας επίσκεψη και πριν έρθει ήταν μαζί της και μας είπε ότι τον έπρηξε να μας πάρει τηλ. να έρθει και εκείνη σπίτι μας!!

:evil::evil::evil::evil::evil:

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ!!

Ευτυχώς ο φίλος μας της είπε ότι δεν μπορεί να την φέρει γιατί δεν έχει σχέση μαζί μας!!!!!και ήρθε μόνος του!