Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

..Πονάω..

Recommended Posts

Ωραία τα διαβάζω όλα αυτα όλη μέρα εδώ. Πότε θα τα εφαρμόσω όμως;! Μου λείπει τοοοοοσο πολύ το παιδί μου.δουλεύω 10-15 ώρες την μέρα. Προλαβαίνω να τον δω ίσα ίσα το πολύ 2 ώρες. Μαθαίνω τα καινούργια κατορθώματα του απ την μάνα μου που τον κρατάει όλη μέρα. Είμαι κομπάρσος στην ζωή του κ OXI πρωταγωνίστρια. ΠOΣO ΠONAEI AYTO!ΠOΣO...! Δεν γίνεται όμως διαφορετικά. Μιλάω πάνω από 20 φορές την μέρα στο τηλ με την μάνα μου γιατί θέλω να ξέρω τα πάντα του.τι ώρα έφαγε,πόσο,τι,πως είναι από κέφια,τι κάνει τώρα,OΛA OΛA OΛA.Σήμερα θα γυρίσω σπίτι μετά της 11.30 κ απλά θα τον δω να κοιμάται.το ίδιο κ το πρωί που θα φύγω. Εχω την ευλογία κ την κατάρα πάνω μου. Με αξίωσε ο θεός να γίνω μάνα κ μου στερούν το παιδί μου οι καταστάσεις.

Πόσο υποφέρω...πόσο θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω κ να διορθώσω λάθη που μας έφεραν εδώ. Τα γράφω μπας κ ηρεμήσω λίγο.θέλω να φωνάξω, να τσιριξω και πονάω...όλα αυτα έτσι στο άσχετο...για να ακουστεί η φωνή μου σ όλη την ελλάδα κ να μην τα κρατάω άλλο μέσα μου.

Διαφημίσεις

AXxxxxx πονάει πολύ το θέμα που άνοιξες

Υπομονή????Αλλα οι στιγμές δεν γυρίζουν πίσω :cry:

Κι έγω δουλέυω απο τις 1 30 περίπου μέχερι τις 9 30 ,τουλάχιστον την βλέπω τα πρωινά :cry: Το βράδυ που γυρίζω η μικρή κοιμάται .

Είναι ο καινούργιος τρόπος ζωής δυστηχώς.Παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο...αλλά ποιός μας εγγυάται οτι το κάνουμε με τον σωστό τρόπο??

Δυστυχώς εγώ παλεύω για τα χρέη.αν δεν υπήρχαν αυτα...δεν θα ήταν έτσι η κατάσταση. Άντε να έβρισκα μια part time δουλειά για να βγάζω τα έξοδα του μικρού μου...αλλά τώρα...

Μαθαίνω τα καινούργια κατορθώματα του απ την μάνα μου που τον κρατάει όλη μέρα. Είμαι κομπάρσος στην ζωή του κ OXI πρωταγωνίστρια. ΠOΣO ΠONAEI AYTO!ΠOΣO...! .

Εκτίμησε την ύπαρξη της μητέρας σου και έχε της ευγνωμοσύνη, το ότι σε βοηθάει η μαμά σου και κρατάει το "δυο φορές παιδί της" είναι μεγάλη παρηγορία.

Δεν είσαι κομπάρσος γιατί το παιδί σου το μεγαλώνει η γυναίκα που μεγάλωσε και εσένα, του δίνει ότι έδωσε σε σένα και με την σειρά σου τα ίδια θα του έδινες και εσύ. ΜΗΝ το βλέπεις τόσο τραγικά, ξεπερασέ το

Μόνο αυτό να σε παρηγορεί και σου εύχομαι σύντομα να ταχτοποιηθείς οικονομικά και να περνάς ώρες ατελείωτες με το μωρό σου.

εγώ δεν αντέχω να αφήσω κάπου αλλού τα παιδία μου εκτός την μαμά μου!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Μόνη σου παλεύεις; Δεν υπάρχει κάποια βοήθεια από πουθενά; Κάτι που να σε ξαλαφρώσει έστω για λίγο;;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Ότι κ βοήθεια να δίνει η μάνα μου δεν παύει να είναι κοντά στα 75 κ να έχει πολλά προβλήματα υγείας...η μόνη βοήθεια είναι ο ντίνος. Άλλος ταλαιπωρημένος άνθρωπος κ αυτός .πηγαίνοέρχετε κάθε μέρα θεσσ!ότι μπορεί κάνει κ με το παραπάνω.

Κουραγιο . Δεν εχεις επιλογη και δεν το κανεις απο ματαιοδοξια. Απο αναγκη δυστυχως αρα .....!

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

νομιζω η ηθοποιος Τζοντι Φοστερ ειχε πει παλιοτερα πως προτιμα να κανει ενα διαλειμμα απο τον κινηματογραφο και να μεγαλωσει η ιδια τα παιδια της ,παρα να πληρωνει αλλους (baby sitter,κι αλλο προσωπικο) ωστε να ζουν αυτοι τη ζωη της.Ομως αυτη μονο, και λιγες αλλες σαν κι αυτη μπορουν να το κανουν.Δυστυχως οι πιο πολλες μαμαδες σημερα αναγκαζομαστε να λειπουμε λιγες ή πολλες ωρες απο τα παιδια μας.Αφου δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα λογω της οικονομικης καταστασης,τουλαχιστον να σκεφτεσαι οτι το παιδι ειναι με δικο σου ανθρωπο κι οτι η πολυωρη δουλεια δεν θα κρατησει για παντα.Με τις τυψεις και τις ενοχες δε βγαινει τιποτα

αγαπητή marianthimos. σε νοιώθω πάρα πολύ!!!!! σκέψου όμως ότι υπάρχουν και χειρότερα. και τι εννοώ? να ξυπνάει το μωρό σου το πρωί και το άτομο που να αναζητάει να είναι η μπέιμπι σίτερ και όχι εσύ........... διότι εργάζομαι κι εγώ πολλές ώρες όπως και οι γιαγιάδες που αναγκαστικά έχω γυναίκα να μου τα κρατάει στο σπίτι. οπότε ΑΧ ΒΑΧΧΧΧ!!!!!!!

Διαφημίσεις

αγαπητή marianthimos. σε νοιώθω πάρα πολύ!!!!! σκέψου όμως ότι υπάρχουν και χειρότερα. και τι εννοώ? να ξυπνάει το μωρό σου το πρωί και το άτομο που να αναζητάει να είναι η μπέιμπι σίτερ και όχι εσύ........... διότι εργάζομαι κι εγώ πολλές ώρες όπως και οι γιαγιάδες που αναγκαστικά έχω γυναίκα να μου τα κρατάει στο σπίτι. οπότε ΑΧ ΒΑΧΧΧΧ!!!!!!!

Αυτό ναι είναι κάπως χειρότερο απ το δικό μου. Αλλά η ουσία είναι ότι μας λείπουν τα μωρα μας... :-(

Σε νιώθω ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λυπάμε πολύ πουεισαι αναγκασμενη να το κάνεις αλλά να σου πω πως εγω το μετάνιωσα πάαααρα πολυ που αναγκαζόμουν να βρισκομαι στην δουλειά (δημοσιογράφος) απο τις 7.00 μέχρι τις 20.00 και 21.00 πολλές φορες..Τιποτα δεν εζησα...ουτε τα πρωτα δοντάκια...ουτε το πρωτο βημα...ουτε τις ιωσεις του...ουτε την πρωτη φρουτοκρεμα..ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΏΛΕΙΑ...

Αυτο με εκανε πολύ αυαισθητη με το μικρο (το 2ο) ο οποιος για να εξιλεωθώ, πήρε πολ΄αγάπη και προσοχή απο μενα μηπως και καταφέρω και "ξεχρεωσω" αυτά πουδεν εδωσα στο μεγάλο...

..και λυπάμε πιο πολύ που ειναι οπως λές- μοοδρμος...

Ευχομαι ο Θεος να δωσει και να διορθωθουν καταστάσεις γιατι ...σε νιωθω πολύ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Καλησπέρα και από μένα,

Σε νιώθω απολυτα...Σε ένα μήνα αφήνω και εγώ τον μικρούλη μου για να γυρίσω στην δουλειά και με πιάνει τρέλα. Πριν γεννήσω και μέχρι τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης μου δούλευα 10-11 ώρες την ημέρα με την κοιλιά τούρλα. Τώρα που θα επιστρέψω σκοπεύω να δουλεύω μόνο το 7ωρό μου και μετά να πηγαίνω σπίτι στο μωράκι μου...Εάν δεν τους αρέσει θα παραιτηθώ. Θα τα βγάλουμε πέρα και με ένα μισθό λιγότερο. Ο μικρούλης μου δεν θα ξαναγίνει ξανά μωράκι μεγαλώνει περνάνε τα χρόνια...Οι στιγμές που περνάω μαζί του είναι μοναδικές. Σου ευχομαι τα πράγματα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα και να είσαι κοντά στο μωράκι σου περισσότερες ώρες.