Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

αυτο θα ειναι το θεμα μας..η σοκολατα ..το παρτακι μας ειναι σε 1 εβδομαδα αρα δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου....

παρακαλω πολυ χαριστε μου τις ιδεες σας για ενα παρτυ με θεμα την σοκολατα...

αυτο που εχω σκεφτει σιγουρα να κανω ειναι να αγορασω σοκολατες, να βγαλω το περιτυλιγμα και να βαλω ενα που θα φτιαξω εγω και που θα εχει κειμενακι που θα ευχαριστει τα παιδακια που ηρθαν στο παρτυ μας..

τι αλλο να κανω ομως;; :roll::roll:

κοριτσια κατεβαστε ιδεες!!!!

Διαφημίσεις

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΑΖ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΘΥΜΙΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.

κάποιες κοπέλες είχαν αναφέρει για συντριβάνι σοκολάτας....αν βρεις κάτι τέτοιο θα είναι ωραίο :wink:

:D:D ναι ναι...

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Εγώ πέρυσι είχα γεμίσει 3 μεγάλα διαφανή μπαλόνια με σοκολοτάκια και μικρότερα μπαλόνια... στο τέλος του πάρτυ τα έσπαγα μάζευα τα παιδάκια απο κάτω και γινόταν χαμός!! Τους άρεσε πολύ!

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

Εγώ πέρυσι είχα γεμίσει 3 μεγάλα μπαλόνια με σοκολοτάκια και μικρότερα μπαλόνια... στο τέλος του πάρτυ τα έσπαγα μάζευα τα παιδάκια απο κάτω και γινόταν χαμός!! Τους άρεσε πολύ!

πολύ ωραίο ακούγεται και αυτό!!!

επίσης για δωράκια για τα παιδιά μπορείς να κάνεις χωνάκια τα οποία θα γεμίσεις με γλυκίσματα και με ένα μικρό δωράκι μέσα σε αυτά, ξέρεις σαν αυτά που κάνουν στις βαφτίσεις.

και στον μπουφέ μπορείς να βάλεις γυάλινες μπάλες που θα έχεις γεμίσει με διάφορα σοκολατάκια και ζαχαρωτά (για να μην σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι στις σοκολάτες και στα γλυκά θα σου πρότεινα να πας στο lidl, πολύ ωραία γλυκάκια και πολύ πιο φθηνά από ότι σε άλλα σούπερ μάρκετ)

τι ειναι το συντριβανι σοκολατας βρε παιδια;;;;ωραιο ακουγεται...

ωραια η ιδεα σου Φιλιω, πολυ καλη...

τα προσκλητηρια τα ετοιμασα...γραφουν πανω πανω chocolate fest απο κατω εχουν φωτο της κορης μου να εχει μουστακια σοκολατας :lol::lol::lol: καλο;

το κουφο στο μεταξυ ειναι οτι η κορη μου δεν τρελαινεται για σοκολατα, τρωει μια φορα την εβδομαδα ενα μικρο κομματακι και αν, της αρεσει ομως πολυ να βαφεται με σοκολατα στο προσωπο...γιαυτο προεκυψε και η ιδεα...του παρτυ.. :lol::lol::lol:

Εγώ πέρυσι είχα γεμίσει 3 μεγάλα μπαλόνια με σοκολοτάκια και μικρότερα μπαλόνια... στο τέλος του πάρτυ τα έσπαγα μάζευα τα παιδάκια απο κάτω και γινόταν χαμός!! Τους άρεσε πολύ!

πολύ ωραίο ακούγεται και αυτό!!!

επίσης για δωράκια για τα παιδιά μπορείς να κάνεις χωνάκια τα οποία θα γεμίσεις με γλυκίσματα και με ένα μικρό δωράκι μέσα σε αυτά, ξέρεις σαν αυτά που κάνουν στις βαφτίσεις.

και στον μπουφέ μπορείς να βάλεις γυάλινες μπάλες που θα έχεις γεμίσει με διάφορα σοκολατάκια και ζαχαρωτά (για να μην σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι στις σοκολάτες και στα γλυκά θα σου πρότεινα να πας στο lidl, πολύ ωραία γλυκάκια και πολύ πιο φθηνά από ότι σε άλλα σούπερ μάρκετ)

για δωρακια ειπα να δωσω σοκολατες που θα εχουν περιτυλιγμα που θα φτιαξω εγω και θα πηγαινουν πακετο με ενα παραμυθακι με σοκολατενιο θεμα...αλλα μου αρεσει και η ιδεα σου ρενικ..

christie ενα σου λεω..θα πέσεις κατω βλεποντας ζωγραφισμενη μουρη φυσαλιδουλας απο σοκολατα... :lol::lol:

Διαφημίσεις

mammy μου παρε την αποφαση και ελα να μας δεις..αξιζει το θεαμα...εγγυημενα.. :lol::lol::lol:

renik σε ευχαριστω πολυ πολυ που εψαξες και το βρηκες...εχω την αγωνια του στησιματος του παρτυ και προεκυψε τρελη δουλεια στο γραφειο..να δω ποτε θα προλαβω :roll: