Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Recommended Posts

Κοριτσια ξερει καμια αυτο το γιατρο? Εχει κεντρο εξωσωματικης και τον εχουν προτεινει σε μια ξαδελφη μου που σκεφτεται να κανει εξωσωματικη.

Αν γνωριζει καμια ας μου δωσει καποιες πληροφοριες :):):)

Thanks!!

1956484dsh2s7o6cu.gif

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

!!!!!!!!!!!!!!!!Σήμερα είχε θέμα στις ειδήσεις για εξωσωματική σε ένα κανάλι (δεν θυμαμαι σε ποιο) και ήταν καλεσμένος για να μιλήσει γι'αυτη τη επαναστατική μέθοδο που χρησιμοποιεί . Μου έκανε εντύπωση το όνομα γι'αυτο το θυμάμαι , πρεπει να είναι αυτος.

1019079kc28jf2qog.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!Σήμερα είχε θέμα στις ειδήσεις για εξωσωματική σε ένα κανάλι (δεν θυμαμαι σε ποιο) και ήταν καλεσμένος για να μιλήσει γι'αυτη τη επαναστατική μέθοδο που χρησιμοποιεί . Μου έκανε εντύπωση το όνομα γι'αυτο το θυμάμαι , πρεπει να είναι αυτος.

Aυτος ηταν τον ειδα και εγω και χαρηκα γιατι τελικα πηγα και εγω την προηγουμενη εβδομαδα και εμεινα πολυ εχαριστημενη....μακαρι να με βοηθησει και εμενα οπως πολλες γυναικες ειναι πολυ καλος....και η ξαδελφη μου εμεινε πολυ ευχαριστημενη

1956484dsh2s7o6cu.gif

και έγω τον είδα... αλλά δεν πολυκατάλαβα τι το διαφορετικό κάνει :?

μάλλον λόγω του χρώματος των μαλλιών μου....

Καλή επιτυχία, dinaki, στην προσπάθειά σου!

Ευχαριστω κοριτσακι...δεν το ειδα ολο απο την αρχη τυχαια στο ζαπιγκ το πετυχα και ισα που το προλαβα και στο ιατρειο που πηγα δεν καναμε κουβεντα για εξωσωματικη (τουλαχιστον οχι ακομα).....παντως μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ειναι ο τριτος γιατρος που εχω επισκεφθει αυτους τους 6 μηνες που προσπαθω για νινακι και μαλλον θα ειναι και ο τελευταιος :P:P

1956484dsh2s7o6cu.gif

Διαφημίσεις

Και εγώ χθες συγκεκριμένα τον είδα σε δελτίο ειδήσεων, δεν έχω ακούσει τίποτα, αν και δεν σημαίνει κάτι αυτό. Γενικά υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί (ευτυχώς για μας). Καλή επιτυχία.

Σημερα το πρωι τον ειχε και ο Αυτιας στο καναλι Αλφα,στην εκπομπη του.Ειχε και μια γυναικα διπλα του,που εμεινε για δευτερη φορα ,παλι σε διδυμα.( Νεκταρια λεγονταν)

Δεν καταλαβα τι ακριβος κανει(τι το διαφορετικο),αλλα η Νεκταρια ειχε μεινει,πολυ ευχαριστημενη.Συμπαθητικος ,θα μπορουσα να πω.Τωρα...για τις επιτυχιες του(διοτι αυτο ειναι που μας ενδιαφερει),να μιλησουν τα κοριτσια που τον εχουν ιατρο.

Αυτα.

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

καλησπερα κοριτσακια και απο μενα ειμαι η Μαρια απο Κερκυρα πειτε μου κι εμενα για τον γιατρο αυτον γιατι σκευτομαι να κατεβω αθηνα και μην ερθω τσαμπα και δεν αξιζει

Γεια σας κοριτσια να μαι κι εγω εδω

Οπως ειπα και πιο πανω εγω που τον επισκεφθηκα μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση,ενιωσα πολυ ανετα και μου εδωσε πολυ θαρρος.Ειναι πολυ ευγενικος και υπομονετικος να τον ρωτησεις οτι θελεις πραγμα πολυ σημαντικο για μενα....

1956484dsh2s7o6cu.gif

Διαφημίσεις

• 5 months later...

kalispera se oles!!o Arkoulis einai o giatros mou edw kai 5 xronia k den ton allazw me tipota!ektos apo tis periptwseis pou exw akousei mesa apo to iatreio tou stin aithousa anamonis, i aderfi tis mamas mou ekane 2 ugiestata koritsakia me exoswmatikes sta 40 kai 43 tis!!!o anthrwpos einai korufi!!

καλησπερα κοριτσια

αυτος ειναι κι εμενα ο γιατρος μου και χαρη σε αυτον ειμαι ηδη στην 18η εβδομαδα εγκυμοσυνης

χωρις αυτον μαλλον ακομα θα προσπαθουσα

καλη επιτυχια σε οσες κοπελες τον επισκευθειτε

γενικα εχει πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας

• 6 months later...

Κοριτσια θα ηθελα σας παρακαλω τη βοηθεια σας!

Εχω ηδη 5 αποτυχημενες προσπαθειες εξωσωματικης και οπως καταλαβαινετε

τα περιθωρια δεν ειναι και τοσο πολλα για μενα...Ακουσα θετικα σχολια για τον Αρκουλή.

Οποια κοπελιτσα ξερει κατι ας με ενημερωσει ..

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

• 3 weeks later...

Ναι, τον ξέρω είναι ο γιατρός μου εδώ και 4 χρόνια. είναι υπέροχος Ανθρωπος και επιστήμων καθώς και όλη του η ομάδα.εγω φαντασου πηγαίνω εκεί από ξανθη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη

• 5 months later...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
  • 5 months later...

Γεια σας και από 'μένα. Ψάχνοντας πληροφορίες για να επιβεβαιώσω την επιλογή μου έπεσα στα σχόλιά σας τα οποία με βοήθησαν να πάρω ξανά λίγο κουράγιο για να συνεχίσω. Ύστερα από πολλά χρόνια γάμου και πολλές υποχρεώσεις αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς ένα παιδάκι όταν μετά από πολλές προσπάθειες καταλάβαμε ότι αυτό δεν θα ήταν εφικτό. Εσείς με βοηθήσατε να πάω να επισκεφτώ τον κύριο Αρκουλή. Η αλήθεια είναι ότι η επιμονή μου ίσως να τον εκνεύρισε λιγάκι και είχα χάσει λίγο την πίστη μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στα πρόθυρα της προσπάθειάς μου. Λέμε να δοκιμάσουμε το Πάσχα. Η πίστη σας στο γιατρό μου με βοήθησε να πάω με λίγο πιο ανάλαφρη καρδιά. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν αυτή η προσπάθεια αποτύχει...Ευχαριστώ

• 2 months later...

:P καλημερα....είμαι καινούρια στην παρέα σας....μόλις έκανα εγγραφή να μιλήσω μαζι σας.....τελικά τι έγινε με την προσπάθεια σου στον αρκουλή?

επειδη ενδιαφέρομαι να τον επισκεφτώ θα με ενδιέφεραν όλες οι εμπειρίες σας κορίτσια....

• 1 year later...

Πηγε ο αδερφος μου με τη νυφη μου για εξωσωματικη τον Αυγουστο

Απο την πρωτη συναντηση εμειναν πολυ ικανοποιημενοι

Τον Απριλιο θα γεννηθει η ανιψια μου!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png