Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η μαμα μου !!! Ο χιονανθρωπος... !!!

Recommended Posts

Να σας πω ενα περίεργο πράγμα... Η Αγγελιάννα από πέρυσι όποτε βλέπει στην τηλεόραση και ειδικά στα ζουζουνια εναν χιονάνθρωπο... φωνάζει να η μαμα μου, να η μαμα μου...

Μάλιστα πέρυσι μου ειχε πει η μαμα μου οτι μια φορα το ελεγε κι εκλαιγε... Τωρα απλα μας το λεει ...

Τι στο καλο ειναι αυτο ??? :roll:

Διαφημίσεις

Άβυσσος η ψυχή των παιδιών..

Η κορη μου, απο τότε που ξεκινησε τις πρώτες της λέξεις, οταν έβλεπε και βλεπει, ενα συγκεκριμένο ποντικάκι σε ενα εικονογραφημένο βιβλίο που έχουμε, φώναζε και φωνάζει...''ο νονός , ο νονός..'' :shock:

χαχα Christina φοβερό. Τώρα που το λες η δικιά μου όταν βλέπει ένα συγκεκριμένο σκυλάκι δαλματίας σε ένα βιβλιαράκι λέει "η γιαγιά ή γιαγιά..." Τρέχα γύρευε τι συνειρμούς κάνουν τα μυαλουδάκια τους!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

εμενα παλι βλεπει την πενταμορφη και φωναζει η μαμα η μαμα!!!

ναι καλα θα'θαλα :lol: ουτε που την ξερει την πενταμορφη οχι τιποτα αλλο διαφορετικα ιδιες ειμαστε(μια φατσουλα να γιουχαρει δεν θα υπαρχει?θα υπαρχει :lol: αντε την περιμενω)

Όντως ειναι φοβερο το τι συνειρμους κανουν τα παιδια.. Θυμαμαι στον βρεφικο που δουλευα ειχαμε ενα κοριτσακι 2 ετων που οποτε τραγουδουσαμε το "Στη μηλια τη φορτωμενη" (το ξερετε φανταζομαι) αρχιζε να κλαιει με μαυρο δακρυ..

Στην αρχη νομιζαμε οτι καποιο αλλο παιδακι την πειραζε, αλλα τελικα καταλαβαμε οτι μαλλον μπορει να της ΄θυμιζε κατι... απλα σταματησαμε να το λεμε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

χαχαχχα υπάρχουν και χειρότερα.Μιά μέρα ο Γιώργος παίζοντας με τα παιδιά τους έκανε το γορίλα και πολύ γελάσανε... από τότε ο Βασίλης ενώ ξέρει και λέει όλα τα ζωάκια μόλις δει γορίλα λέει : Να ο μπαμπάς!!!

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

• 1 month later...

Το τραγούδι με τη μηλιά μου είπαν στον παιδικό ότι κλαίει και η κόρη μου με μαυρό δάκρυ και σταμάτησαν να το λένε!!! Μάλλον της θυμίζει τη μαμά της και λυπάται και το κοριτσάκι που χτύπησε!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

• 4 weeks later...

Εμένα ο γιός μου ο πρώτος όταν είχε έρθει μιά ξαδέλφη μου στο σπίτι την λένε και αυτήν Εφη και όταν τον ρώταγα να μου πώς την λένε , την έλεγε και αυτή μαμά γιατί απλά την λέγανε και αυτήν Έφη.

Διαφημίσεις