Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γεωργία-Μαρία

Zaxaroula

Recommended Posts

Γειά σας :D:D .Θα βαπτίσω την κόρη μου Γεωργία - Μαρία. Το Γεωργία από παππού και το Μαρία λόγω τάματος. Έχετε καμιά ιδέα..??? Σκέφτομαι το Μαρίγια ή το Μάγια (εάν μπεί το Μαρία πρώτο). Με λένε Μαρία λέτε να υπάρχει πρόβλημα.????

as1cERD0g410000Mzc0MTJkfDIwMDIwMWxkfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcyA2IG1vbnRocw.gif

and my little prince is 3 years

Διαφημίσεις

Το όνομα Μάγια είναι πολύ ωραίο. Τώρα για το ότι θα είναι το ίδιο όνομα δεν ξέρω να σου πω αν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν και δεν νομίζω πόσοι επώνυμοι έχουν δώσει το όνομά τους και στα παιδιά τους.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Εχω μια γνωστη που την φωναζουν Γιώρμαρη απο τα 2 αυτα ονοματα,επισης στο αναποδο βγαινει και το Μαριωρή. Παντως πιο πολυ μου αρεσει το Μαρίγια...

Διαφημίσεις

Οχι Μαριγια!!Εδω στην Χαλκιδικη ολες τις Μαριες τις φωναζουν Μαριγια αλλα καταλαβαινετε πως!!Εκεινο το λιγο χοντρο με προφορα!!Δεν ξερω μου φαινεται καπως!!

Το Μαγια μαρεσει...

Παρολο που εμενα με λενε Μαρια-Χριστινα (παππους & γιαγια)και με φωναζουν και με τα δυο ολο μαζι, ψηφιζω δαγκωτο Μαγια!!!!

Τα μωράκια μου, η ζωή μου όλη...

Απόστολος 11/12/2008 Μαρία-Ιωάννα 30/10/2010

Διαφημίσεις

Γειά σας :D:D .Θα βαπτίσω την κόρη μου Γεωργία - Μαρία. Το Γεωργία από παππού και το Μαρία λόγω τάματος. Έχετε καμιά ιδέα..??? Σκέφτομαι το Μαρίγια ή το Μάγια (εάν μπεί το Μαρία πρώτο). Με λένε Μαρία λέτε να υπάρχει πρόβλημα.????

Και εγω καπωσ παρομια θα τη λεω

ΣΟΦΙΑ-ΓΙΩΡΓΙΑ= ΣΟΦΙΓΙΑ!!

Το ΜΑΡΙΓΙΑ ειναι ασηνηθιστο εγω δε το εχω ξανακουση!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ..... :D:D και εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Ο σύζυγος είδε τις απαντήσεις σας και άλλαξε γνώμη.. :wink: !!!! (ήθελε να την φωνάζουμε Γεωργία ).

as1cERD0g410000Mzc0MTJkfDIwMDIwMWxkfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcyA2IG1vbnRocw.gif

and my little prince is 3 years

Διαφημίσεις

σε ρωταω γιατι ειναι λιγα τα ονοματα που μου αρεσουν να τα φωναζεις διπλά και ολοκληρα. πχ το Μαρια ελενη, το Αννα Μαρια, γενικα τα μικρά μαζι. Γενικοτερα δεν μου αρεσουν τα διπλά..

"Αλεξανδρα-Κωνσταντινα... έλα γρηγορα..."

ή να φωναζω εγω την κορη μου "μαρια-ελπιδα.." ξερω γω....

ίσως είναι και ακουστική συνήθεια. πχ το Άννα Μαρία και το Μαρία Ελένη τα ακούμε πιο συχνά και τα χουμε συνηθίσει. Ίσως είναι και πιο σύντομα (λιγότερες συλλαβές εννοώ). Πολλοί μου λένε "τι δύο ονόματα, καν΄το ένα".εμένα μου αρέσουν τα διπλά ονόματα και μ΄αρέσει να ακούγονται και τα δύο ολόκληρα. όταν μεγαλώσει αν θέλει ας το κάνει μόνη της ένα. Πάντως όλο και περισσότερο ακούω δύο ονόματα ολόκληρα (ή τώρα τα προσέχω περισσότερο). Πχ Μαρία Φροσούλα, Μαρία Χριστίνα, Ζωή Χριστίνα κτλ.