Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

οταν γεννηθηκε η μικρη κια αφου ειμασταν ακομα στο μαιευτηριο διαπιστωσαμε οτι εχει αλλεργια στα pampers βγαινοντας απο εκει δοκιμασαμε τα libero αλλα παλι τα ιδια....

τελικα χρησιμοποιουμε nannys τα οποια συμφερουν σαν τιμη και σου τα φερνουν και στο σπιτι χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα 52 τεμ σε 8-18 κιλα εχει 10,50ευρω

τα μωρομαντηλα βγαινουν γυρω στο 1,80 και ειναι υπεροχα! δεν στεγνωνουν αμεσως και η μυρωδια τους διαρκει!

θα σας προτεινα να τα δοκιμασετε!

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Διαφημίσεις

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κι εμένα η κόρη μου βγάζει σπυριά όταν μία φορά της έβαλα pampers active fit (μωβ συσκευασία). εχω δοκιμάσει nunnys. όλα τα έχω δοκιμάσει. με βολέυουν όλα. απλώς εκτός από τα pampers... τα άλλα είναι "χοντροκομένα", αλλά δεν με νοιάζει!!!!!

age.png

εμενα με εχουν απαλλαξει απο ερεθισμους και αυτο ειναι το καλυτερο, εχει βγαλει το τελευταιο διαστημα μια παρτιδα πιο ελλαστικη και σιγουρα καισαν τιμη συμφερει αλλα το συμαντικοτερο ειναι οτι δεν ερεθιζεται πλεον

σε παιρνουν εκεινοι τηλ κανεις την παραγγελια και χωρις καμια επιβαρυνση σου τα φερνουν σπιτι την ημερα που εσυ εχεις επιλεξει!

εμενα μου εχει λυσει τα χερια!

Διαφημίσεις

αυριο θα παρω τηλ και θα μαθω περισοτερες λεπτομερειες για τα μερη που εξυπηρετουν! νεοτερα αυριο το πρωι!

Διαφημίσεις

Nannys έβαζα στον μεγάλο μου γιο αλλά δεν τα έβλεπα στα s/m και νόμιζα οτι δεν έβγαιναν πλέον!!!

Ήμουν πολύ ευχαριστημένη! Αντίθετα, απο τα pampers οχι...μέχρι και ουρολοίμωξη είχε πάθει το μωρό! Βέβαια τώρα στον μικρό αυτά χρησιμοποιούμε, γιατί ο άντρας μου μόνο τέτοια έπαιρνε και τα συνηθισε το μικρό...

Αν όμως υπάρχουν πάλι τα nannys θα τα προτιμήσω...

Γιατί δεν κυκλοφορούν στα εμπορικά;

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Κοριτσια εχω δει nannys στα jumbo αλλα δυστυχως δεν ηταν για τα κιλα της μικρης μου ολα ηταν πανω απο 8 κιλα κι εμεις ειμαστε 6 ξερεται που μπορω να βρω μικροτερα , μπορει καποια να μας δωσει το τηλ?

πηρα τηλ και ρωτησα για τις περιοχες που κανουν διανομη!

για την ωρα κανουν μονο στο νομο Αττικης κα στην πορεια θα εξυπηρετουν κι αλλους νομους!

για την υπολοιπη ελλαδα υπαρχουν αντιπροσωποι .

εμεις φοραμε 8-18 και κοστιζουν τα 52 τεμ 10,50

εχει και μικροτερα νουμερα!εμεις τα φοραμε απο 30 ημερων!

το τηλ ειναι: edit admin αφαιρέθηκε το τηλ. θα μιλησετυε με την κα Μαρια και αν θελετε πειτε της οτι σας το συστησαν μεσω υπολογιστη!.

θα σας ενημερωσει και για τους αντιπροσωπους στην υπολοιπη ελλαδα!

ξεχασα να σας πω οτι εκτος απο μωρομαντηλα και πανες εχει και απορυπαντικο και μαλλακτικο! εγω τα χρησιμοποιω και τα δυο!

εχει και απορυπαντικο και μαλλακτικο! εγω τα χρησιμοποιω και τα δυο!

Aν επιτρέπεται πόσο κάνουν και τι μέγεθος είναι;;

ευχαριστούμε πολύ bipe21.....

:lol: και συγνώμη αν σε ζαλίσαμε :roll::?

Διαφημίσεις

δεν με εχετε ζαλισει καθολου! το απορρυπαντικο ειναι το κιλου και εχει 4,00 ευρω και το μαλλακτικο παλι του κιλου και εχει 1,70 ευρω

εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη, καθως και η αδελφη μου αλλα και σεοσους το εχω πει και εχουν παρει , εμειναν ετχαριστημενοι!ελπιζω και εσυ γιατι και σαν τιμη συμφερει πολυ!

εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη, καθως και η αδελφη μου αλλα και σεοσους το εχω πει και εχουν παρει , εμειναν ετχαριστημενοι!ελπιζω και εσυ γιατι και σαν τιμη συμφερει πολυ!

και σαν τιμή αλλά και το γεγονός ότι στα φέρνουν σπίτι...και σαν μάρκα πιστεύω ότι είναι αξιόπιστη (παλιά κιόλας) γιατί και τα λιντλ είναι φθηνά αλλά μας έβγαλαν αλλεργία..βέβαια εξαρτάται και από το ποπουδάκι...θα δούμε...όπως και να΄χει ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! :D

υπαρχει μια εταιρεια που τα στελνει παντου με courier αλλα εχει μονο τα fixies.

υαπρχουν σε φαρμακεια κ σε καταστηματα με ιατρικα ειδη ( δεν υπαρχουν σε μαρκετ)

εγω τα δοκιμασα κ ειναι πολυ καλα!!

αν θυμαμε καλα κανουν 10,50 τα 22 τεμ

& 20€ τα 48 τεμ στο νο 4

αλλα πρεπει να αγορασεισ κιβωτιο!!

εμεις ειχαμε αγορασει 6χ22,

2 πακετα μωρομαντυλα κ μια συσκευασια βαμβακι κ πληρωσαμε 70€

ειχα ζητησει δειγμα οταν αγορασα απο εκει το μαξιλαρι θηλασμου κ το θηλαστρο!!

αν καποια κοπελα ενδιαφερετε να της δωσω τα τηλ με π,.μ

Βρε κορίτσια και συγγνώμη κιόλας αλλά πολύ ακριβές είναι. Για δείτε αυτή τη σελίδα...

http://www3.schlecker.com/htdocs/Suchergebnis.aspx?suchbegriff=fixies&ImgSearch.x=0&ImgSearch.y=0

Ε να μην μας πιάνουν και τόσο κορόιδα. :evil::evil::evil:

Και αυτή η τιμή είναι και ακριβούτσικη γιατί είναι από online κατάστημα. Στη Γερμανία είναι από τις φτηνές μάρκες και πωλείται παντού.

yQPJp2.png N5FJp2.png

στο πιο πανω site αν προσεξες εχει κ γαλατα

π.χ. humana ar εγω το αγοραζω 15.00? απο το φαρμακειο κ στο σιτε της γερμανιας το εχουν 7,99 ?! τι σχεση εχει αυτο που γραφεις?

στην γερμανια αγοραζεις το γαλα πρωτησ βραφικης ηλικιας απο το μαρκετ στην ελλαδα υπαρχει νομοθεσια που το απαγορευει αυτο!

επισεισ να σου οτι στην ελλαδα παρα πολλα ελληνικης κατασκευησ προιοντα πωλουνται ακριβοτερα απο οτι στην γερμανια!! :twisted:

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif