Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει αυτές τις πάνες; Υπάρχουν μόνο στα φαρμακεία, γράφουν ότι είναι υποαλλεργικές και είναι ακριβότερες από τις Pampers των super markets. Αξίζει τον κόπο;

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Καλημερα! Δεν ξερω για τις πανες, αλλα τα μωρομαντηλα pampers sensitive που εχω χρησιμοποιησει τα βρισκω χαλια. Καταρχης μυριζουν πολυ ασχημα κ αφηνουν κατι σαν λιπαροτητα στο δερμα κ το νιωθεις βρωμικο. Σαν γλιτσα ενα πραγμα :? . Αυτα απο προσωπικη εμπειρια. Μπορει οι πανες να ειναι καλες! Ελπιζω για πανες να μαθω αρκετα συντομα!! :wink::lol: (βλεπε τικερ)

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Καλημερα! Δεν ξερω για τις πανες, αλλα τα μωρομαντηλα pampers sensitive που εχω χρησιμοποιησει τα βρισκω χαλια. Καταρχης μυριζουν πολυ ασχημα....

Βρωμάνε απαίσια θα έλεγα εγώ. Εμάς να δεις σύγκαμα που έπαθε ο μπέμπης, μέχρι daktador του βάλαμε και δεν έλεγε να περάσει

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Βρωμάνε απαίσια θα έλεγα εγώ.

ειπα να ειμαι ηπια στους χαρακτηρισμους μου, αλλα με καλυπτεις απολυτα!! :lol::lol::lol::lol::lol: Την ιδια αποψη εχω κ εγω, αλλα σκεφτομουν μηπως ηταν απλα υποκειμενικη αυτη η αποψη!! :lol::lol::lol::lol:

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

θελω να συμπληρωσω για τα μωρομανδυλα οτι εχουν και αλλο μειονεκτιμα!εμεις που ειμαστε ευαισθητοι τσουζουμε με αυτα τα μωρομανδυλα οταν κοκκινιζουμε λιγο...αρα προσοχη!!

βασικα ειμαστε εκτος θεματος παλι :lol: αλλα οκ :D ελπιζω να βρεθει καμια να πει και για τις πανες :lol:

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις