Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πλατφορμα για καροτσι

Recommended Posts

κι εννοω αυτην την πλατφορμα που προσαρμοζεται στο πισω μερος του καροτσιου ωστε να στεκεται ορθιο ενα δευτερο παιδακι,.

Εμεις εχουμε το καροτσι stokke αλλα πριν αγορασω(εχει το τρικυκλο - 80ε) θα ηθελα αν καποιος εχει και μπορει να μας το δανεισει,ωστε να δουμε αν μας εξυπηρετει..γιατι οι μεγαλες ειναι διδυμες και θελω να δω αν θα καθονται..

ευχαριστω!!!

υ.γ. και φυσικα θα με ενδιεφερε να διαβασω τα σχολια σας,οσοι το εχετε χρησιμοποησει

Διαφημίσεις

Έχω παραγγείλει μια απο το internet ( στη μισή τιμή του Τρίκυκλου :wink:) αλλα ακόμα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ... μόλις το κάνω θα σε ενημερώσω :lol:

Η πλατφόρμα που πήρα είναι αυτή:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.12/1678334

1aLup3.png

BtUIp3.png

Είμαι σχεδόν έτοιμη να αγοράσω κι εγώ μια τέτοια πλατφόρμα.

Φίλη μου που την χρησιμοποιεί μου έχει πει τα καλύτερα, για την ακρίβεια να μην το σκεφτώ καθόλου κι ας είναι ψιλοακριβή και ότι η ίδια μακάρι να την είχε πάρει νωρίτερα!

KbCJp2.pngEYukp3.png

Είμαι σχεδόν έτοιμη να αγοράσω κι εγώ μια τέτοια πλατφόρμα.

Φίλη μου που την χρησιμοποιεί μου έχει πει τα καλύτερα, για την ακρίβεια να μην το σκεφτώ καθόλου κι ας είναι ψιλοακριβή και ότι η ίδια μακάρι να την είχε πάρει νωρίτερα!

Υπέροχα νέα :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

μαλλον πρεπει να παω τρικυκλο να δω ποια μαρκα ειναι αυτη που προσαρμοζεται στο stokke και να το παραγγειλω κι εγω απο ιντερνετ

ολγα τι μεταφορικα ειχες και ποσες μερες εκανε να ερθει?

Διαφημίσεις

Είναι ΤΕΛΕΙΑ - εμεις την είχαμε αγοράσει απο το τρικυκλο και την χρησιμοποιήσαμε παρα πολυ, ήταν απο τις καλύτερες αγορές μας!

Εμείς αγοράσαμε μέσω ebay το buggy board 3G της εταιρείας Lascal το 2007. Κοίταξε αν θες εδώ: http://www.babystrollerdemonstrations.com/Buggy-Board/p/BS1030 για εμάς ήταν η καλύτερη αγορά. Ανεβοκατεβαίναμε πεζοδρόμια και πρόβλημα κανένα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

6WqHp3.pngUVK9p3.png

ZUNIX ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩς ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ STOKKE ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΠΑΙΔΙΑ?

Όταν λες για τα όρθια παιδιά εννοείς δύο παιδιά σε ένα buggy-board ή κατάλαβα λάθος; Δεν είναι αρκετός για δύο παιδιά αλλά για ένα όρθιο είναι εντάξει. Είδα ότι έχεις δίδυμα, το άλλο πού θα το βάλεις; Εκτός και αν εννοείς να το χρησιμοποιούν τα δίδυμα εκ περιτροπής.

6WqHp3.pngUVK9p3.png