Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ SOS!

Recommended Posts

Κορίτσια χθες πήγα στον γιατρό μου για τον καθιερωμένο υπέρηχο και μου είπε δόξα το Θεό ότι το μωρό είναι μια χαρά απλά έχει ισχιακή προβολή κοινώς το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω :cry: Στενοχωρήθηκα πολύ......... όσο κι αν φοβόμουν το φυσιολογικό τοκετό τώρα που υπάρχει περίπτωση να γεννήσω φυσιολογικά έχω στενοχωρηθεί και φοβηθεί πολύ. Μου είπε ο γιατρος μου θα δούμε και τις επόμενες εβδομάδες λέει αν γυρίσει. Αχ κορίτσια μου εσείς που έχετε γεννήσει ή όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει είμαι στην 31η εβδομάδα υπάρχει περίπτωση να γυρίσει? Την άλλη εβδομάδα έχω κλείσει ραντεβού για doppler υπάρχει περίπτωση να έχει γυρίσει? :?

Διαφημίσεις

Σωτηρία μου, καταρχήν σε καταλαβαίνω απόλυτα..μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί..βεβαια στις πρωτότοκες επειδή είναι γενικά πιο σφιχτή η μήτρα λένε θεωρητικά ότι μέχρι την 34 εβδομάδα το παιδί έχει παρει την τελική του θέση..χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να γυρίσει αργότερα..από την άλλη είναι θέμα ΄και του γιατρού..αν περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ή αν σου προγραμματίσει με βάση το γεγονός ότι έχει ισχιακή προβολή καισαρικη νωρίτερα..πάντως υπαρχουνε γιατρού που περιμένουνε κανονικά να έρθει η ώρα σου, και κάνουνε αν χρειαστεί την ΄καισαρική τότε..όπως και να έχει να χαιρεσαι που το μωράκι σου ειναι μια χαρα..

καταρχας μην ανησυχεις τοσο. Στην εποχη μας μια ισχιακη προβολη δεν ειναι πια τιποτα. Ομως ειμαι σιγουρη γι αυτο που σου λεω οτι μεχρι και τη μερα που θα γεννησεις το παιδι μπορει να γυρισει. Εχει συμβει σε γυναικες να γυρναει ακομα και την ωρα των ωδινων. Υπαρχει ενα site το οποιο δινει πρακτικες και φυσικες συμβουλες για να βοηθησει η μητερα το μωρο να γυρισει μονο του. Δεν το θυμαμαι πια, αλλα απο το google νομιζω θα το βρεις.

k9Tap3.png

ΣΩΤΗΡΙΑ , ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ , ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΝ 33Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλά μην αγχώνεσαι. Δεν τρέχει τίποτα. Και εμένα είχε ισχιακή προβολή και τελικά μου έσπασαν τα νερά μια βδομάδα πριν την ΠΗΤ και γέννησα με καισαρική (με επισκληρίδιο). Εσένα τί ακριβώς σε φοβίζει;

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σωτηρία μου

Ισχιακή προβολή ήταν η κόρη μου και γέννησα με καισαρική.

Πιθανότητα να γυρίσει υπάρχει μέχρι και την τελευταία στιγμή απλά όσο το μωρό μεγαλώνει είναι πιο δύσκολο. Ξέρω προσωπικά και έχω διαβάσει κι εδώ στο forum περιπτώσεις κοριτσιών που την τελευταία στιγμή το μωρό τους γύρισε. Η δικιά μου δεν ήταν μία από αυτές. Η μικρή ήταν ισχιακή ήδη όταν έκανα τον υπέρηχο Β επιπέδου και μέχρι και πριν μπω στο χειρουργείο.

Εύχομαι το μωράκι σου να αποφασίσει να γυρίσει αλλά ακόμη και αν δεν γίνει αυτό σημασία έχει να γεννηθεί γερό ……..

Η ζωή μου όλη .....

Αχ ρε κορίτσια μακάρι να είναι όπως τα λέτε.......... δεν ξέρω το πήρα ψιλοβαριά που λέμε....έλεγα για πλάκα α παπα δεν μπορώ να πονάω εγώ θα πω στον γιατρό να μου κάνει καισαρική αλλά το έλεγα για να το πω καταλαβαίνετε τι εννοώ και τώρα μάλλον θα την λουστώ. Τουλάχιστον να βγει γερό το μωρό μου και δεν με νοιάζει. Αλήθεια πόσο χαμηλά γίνεται η τομή (έχω ήδη μια τομή από σκοληκοειδήτη και θα είναι μούρλια η κοιλιά μου :? ) . Έπειτα μια άλλη απορία που έχω στην επόμενη εγκυμοσύνη θα ανοίξει ο γιατρος την υπάρχουσα τομή ή πάλι απο αλλού.............ουφ...... :(

Κοριτσάκι μου μην αγχωνεσαι. Σε καταλαβαίνω... Εγώ πριν μείνω έγκυος έλεγα "δε μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά, φοβάμαι, θα κάνω καισαρική οπωσδήποτε", μέχρι και για την εγκυμοσύνη είχα άγχος, έλεγα ότι θα προτιμούσα να πέρναγα όλους τους μήνες ναρκωμένη, να μην καταλάβω τίποτα. :oops: Όταν έμεινα έγκυος, πήρα στροφή 180 μοίρες που λένε, έκανα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής και ήθελα να δοκιμάσω να γεννήσω φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο. Τελικά τα πράγματα ήρθαν έτσι (εμφάνισα σάκχαρο στον 7ο μήνα) που αναγκαστικά πάμε για καισαρική... δεν είναι ειρωνεία? Στην τελική όμως τι έχει σημασία? Το πώς θα γεννήσουμε ή να πάνε όλα καλά, για το μωρό μας και για μας? Θα έλεγα μάλιστα ότι είμαι ευγνώμων που έχει προχωρήσει τόσο η ιατρική και μπορεί να προλαμβάνει καταστάσεις δυσάρεστες, το μπεμπάκι μου δε θα κινδυνεύσει, δε θα πιεστεί, δε χρειάζεται λοιπόν τίποτε άλλο για να με πείσει...

Όλα καλά θα πάνε! :wink:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Και η δικη μου μπουμπου ισχυακα εχει κατσει :( βλεπει τον κοσμο ορθια που λεει και ο γιατρος :lol:

Και δεν φτανει αυτο αγαπητη Σωτηρια αλλα εχει βαλει τα πατουσακια της μεσα στη λεκανη :shock: και με το ενα ποδι παταει ακριβως πανω στην κυστη μου :shock::shock: μη φανταστεις τι παθαινω οταν κλοτσαει!!

Εγω αισιοδοξω οτι θα γυρισει :D εχουμε ακομα ...και εσυ εχεις...8 εβδομαδες δεν ειναι λιγο :wink:

Η καισαρικη παντως γινεται ακριβως στην γραμμη του μπικινι!!!!!!!του καυτου μπικινι λαβε υποψιν :lol::lol::lol::lol: και δεν φαινετε σχεδον τπτ μετα γιατι κανουν επιτοπου πλαστικη :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Zouzounitsa κι εμένα ο μπέμπης έτσι είναι του αρέσει να είναι όρθιος και να χορεύει,κλοτσάει και μένα πάνω στη κύστη μου σε σημείο να ταράζομαι!Ελπίζω να γυρίσει γιατί είναι ενοχλητικό,όχι για κανέναν άλλο λόγο ούτως ή άλλως εγώ γεννάω με καισαρική! :wink:

Διαφημίσεις

Καλη μου Σωτηρια μην ανχωνεσαι με τετοια πραγματα,απολαυσε την εγκυμοσυνη και το πως θα γεννησεις ειναι το λιγοτερο.Καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα σημασια εχει γλυκια μου να πανε ολα καλα :D:D:D Τι να πω και εγω που απο την 7η εβδομαδα ξερω οτι θα γεννησω με καισαρικη????Ειναι κατι που δεν με ανχωνει καθολου Θελω απλα να πανε ολα καλα η Ξαδερφη (πρωτοτοκη) γεννησε το μωρο της φυσιολογικα ενω ολοι την ειχαν για καισαρικη το μωρο της γυρισε στην 36η εβδομαδα!!!! :D:D Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και οπως Επιθυμεις!!!

fj9fp3.png

Η τομή είναι πολύ χαμηλά και δεν φαίνεται ούτε με μαγιό. Τώρα το που θα γίνει η επόμενη τομή, δεν το ξέρω. Φαντάζομαι πάνω στην ίδια...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Τελικά ρώτησα για όσον αφορά τον δεύτερο τοκετό αν σε ανοίγουν απο την πρώτη τομή που σε άνοιξαν και μου είπαν ναι. Τουλάχιστον δεν θα γεμίσω τομές :? Αχ μακάρι να γυρίσει το άτιμο........

ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ(1η ΓΕΝΝΑ)ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 34 ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 40 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑΖΕ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.5 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΕ "ΚΕΦΙΑ"ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤΡ ΚΑΝΟΝΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ!!!